O decizie proasta.
Ce o sa inteleaga toata presa, ce o sa behaie Becali pe la toate televiziunile? "Hahaha, i-am linistit eu pe golanii aia. Ati vazut, cum le-am aratat eu, l-am pus pe Zmarandescu, s-au p***** toti pe ei de frica. Pai se pun ei cu mine ?"
Deci stergeti cu buretele, dintr-o lovitura, toate gesturile jenante ale oierului din ultimul timp. Scandari pro-Dinamo, suporterii care au asteptat la Constanta din cauza lui, mazilirea lui Elton, Thereau, Andrey, Bostina, samd, promisiunile neonorate din perioada de transferuri, injuraturile, amenintarile si mascarile aruncate pe obrazul suporterilor stelisti, bataia de joc de la noul sistem de ticketing, si multe altele pe care le stiti la fel de bine ca mine.
Pentru ce ? Chiar credeti ca Becali va "respecta" armistitul ? Ca se va comporta ca un gentleman si o sa va stranga prieteneste in brate ?
O sa va treziti candva si o sa regretati "pacea" asta, faptul ca l-am lasat sa isi bata joc de Steaua si de tot ce inseamna suporter stelist, dar atunci probabil va fi prea tarziu.
Sunt curios cine a luat cei 10 arginti pentru "pacea" facuta....
Tu crezi ca daca suporterii raman in"mintea" ciobanului, ar fi fost mai bine?
Ce crezi ca s-ar fi rezolvat? Eu zic ca nimic, dimpotriva, echipa si Hagi ar fi avut de suferit!
FELICITARI pentru aceasta decizie!