FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat Peluza NORD - Peluza SUD - A.I.S.S.

«123»
suflet ros-albastru07.08.2007 15:04
O decizie proasta.

Ce o sa inteleaga toata presa, ce o sa behaie Becali pe la toate televiziunile? "Hahaha, i-am linistit eu pe golanii aia. Ati vazut, cum le-am aratat eu, l-am pus pe Zmarandescu, s-au p***** toti pe ei de frica. Pai se pun ei cu mine ?"

Deci stergeti cu buretele, dintr-o lovitura, toate gesturile jenante ale oierului din ultimul timp. Scandari pro-Dinamo, suporterii care au asteptat la Constanta din cauza lui, mazilirea lui Elton, Thereau, Andrey, Bostina, samd, promisiunile neonorate din perioada de transferuri, injuraturile, amenintarile si mascarile aruncate pe obrazul suporterilor stelisti, bataia de joc de la noul sistem de ticketing, si multe altele pe care le stiti la fel de bine ca mine.

Pentru ce ? Chiar credeti ca Becali va "respecta" armistitul ? Ca se va comporta ca un gentleman si o sa va stranga prieteneste in brate ?

O sa va treziti candva si o sa regretati "pacea" asta, faptul ca l-am lasat sa isi bata joc de Steaua si de tot ce inseamna suporter stelist, dar atunci probabil va fi prea tarziu.

Sunt curios cine a luat cei 10 arginti pentru "pacea" facuta....

Tu crezi ca daca suporterii raman in"mintea" ciobanului, ar fi fost mai bine?

Ce crezi ca s-ar fi rezolvat? Eu zic ca nimic, dimpotriva, echipa si Hagi ar fi avut de suferit!

FELICITARI pentru aceasta decizie!

mihais07.08.2007 15:04
Pe forum toata lumea zice : ce idee buna ; ca o sa faca exact cum scrie acolo . Si in ziua meciului ....sa vezi ce macel e pe stadion ........si injraturi ......oricum miercuri o sa fie ziua avevarului .

nu o sa fie nici 1 macelsa fi sigur de asta si parerea mea este ca d-nul Becali nu fa provoca lucrurile si la sfarsitul meciului ne va multumii

suflet ros-albastru07.08.2007 15:06
Bai, frate... NU MAI LASATI DESCHIS LA COMENTURI atunci cand se da un comunicat. S-a dat comunicatul, s-a stabilit de catre oamenii in masura ce trebuie sa se zica...s-a zis si GATA. Nu ne intereseaza comentariile soarecilor de internet. Imi bag **** in el de net si de forumuri si in toti cacatii care nu merg la meciuri dar stau ei si scriu aici ca a fost sau nu a fost buna decizia. Acest comunicat a fost dat ca sa il cititi, sa il intelegeti si sa veniti la stadion si sa incurajati Steaua... nu ca sa va spuneti voi parerile pe net. Mai lasati dracu tastele alea si iesiti in plm afara.

Admin, lasa doar comunicatul si atat... AM MAREA RUGAMINTE !

:))))))

Nu mai fi nervos!

Suntem si din provincie, nu putem veni la meci, dar ne e mai usor cand suntem pe forum cu voi cei din galerie!

Bafta!!!!!

Steauaforever3307.08.2007 15:08

Felicitari pentru acest lucru. O decizie inteleapta.

Sper ca stadionul sa fie plin si sa incurajeze echipa pe toata durata partidei pentru ca vad ca deja a intrat "frica" in ei. Peste tot vad declaratii de genul: "e greu, e foarte greu, o sa fie un meci foarte greu, polonezii sunt foarte motivati....." etc, etc. cu parere de rau parca vad declaratiile de dinaintea meciurilor cu Real si Lyon.

Inca nu am invatat sa fim pozitivi. Sper ca aceasta "frica" sa nu le puna plumb in picioare jucatorilor, dar sunt convins ca al 12-lea jucator va fi un factor foarte important.....

A, si era sa uit, daca si televiziunile ar lansa un asemenea comunicat.....ma refer la partea cu ignorarea....

HAI Steaua!!!!!

Steaua - LUBIN 3-0 FANTASTIC!!!!

fular-campioniifularsteaua2

Derbedeu07.08.2007 15:10
Bai, frate... NU MAI LASATI DESCHIS LA COMENTURI atunci cand se da un comunicat. S-a dat comunicatul, s-a stabilit de catre oamenii in masura ce trebuie sa se zica...s-a zis si GATA. Nu ne intereseaza comentariile soarecilor de internet. Imi bag **** in el de net si de forumuri si in toti cacatii care nu merg la meciuri dar stau ei si scriu aici ca a fost sau nu a fost buna decizia. Acest comunicat a fost dat ca sa il cititi, sa il intelegeti si sa veniti la stadion si sa incurajati Steaua... nu ca sa va spuneti voi parerile pe net. Mai lasati dracu tastele alea si iesiti in plm afara.

Asa e.Mare dreptate lecce.Lasa-ti comentariile.E un comunicat,comportatzi-va ca atare.

MALDINI_STEAUA07.08.2007 15:10

Felicitari pentru. decizia luata ! Steaua are nevoie de noi , de suporteri , si trebuie sa incurajam echipa si sa nu i mai dam asa multa importanta oierului ! Steaua e mai importanta ca oieru ! Maine voi fi pe stadion si sper din tot sufletul sa invingem , sa ne calificam si sa facem o atmosfera incendiara :P...FORZA Steaua !!!

Steaua - zaglebie 2-0

drlv8507.08.2007 15:17
bv baieti...felicitari...Ch League venim :X:X:X.... fular-campionii

innebunesc ... venitsi numai pentru adversari ...

la stadion se vine pentru Steaua ...

crafft07.08.2007 15:18

"Aceasta masura nu trebuie interpretata ca o acceptare a actiunilor d-lui Becali din trecut..."

hahaha,dar cine credeti ca ar fi putut interpreta asa ceva?eu nu mai stiu ,sincer ,ce sa mai cred,era de asteptat un comunicat ca acesta,bilete, nu am putut sa-mi cumpar ,desi m-am invoit de la munca si am ajuns cu un taxi in mare graba,stupoare, la casa de bilete mare caterinca,DAR,spre binele echipei,sa tacem,oricum o dam, Jiji a castigat,usor usor ne vom impaca si totul va fi bine

Tav07.08.2007 15:37

Daca toti cacatii de soareci de internet ar merge la stadion atunci Ghencea ar trebui sa aiba vreo 2 milioane de locuri...

Si daca nu-ti place netul si forumurile ce cauti pe site?

Lasa soarecii in pace si iesi tu afara

Alin_Stelistul_9207.08.2007 15:40

mi se pare corecta decizia.din cauza unui cioban fara minte sa sufere jucatorii care nu au nici o vina. cred ca maine o sa fie full stadionul si sper sa facem o atmosfera de Champions League fularsteaua2

The_Foxes07.08.2007 15:47

de protestat sigur se va protesta...si scandarile nu vor incepe de la liderii de galerie..se vor gasi grupuri care nu vor gasi altceva mai bun de facut decat "m* Jiji augh augh * aproape tot meciul. mai inteleg o injuratura ,2 impotriva lui Becali dar nu tot meciu acum depinde cum vor interveni si cei din brigazi.sa nu uitam ca atmosfera cu charleroi a fost stricata de astfel de grupuri razlete(de duminica sa le zic asa) iar multi au plecat dupa asta (ati observat da..se statea ca la teatru )

milovan djilas07.08.2007 16:02

Super tare decizia!!! Lucrurile se indreptau din ce in ce mai clar spre o zona foarte periculoasa, iar de suferit ar fi avut in primul rand echipa Steaua Bucuresti, nu Gigi Becali.

Noi trebuie sa sustinem echipa, pe Hagi si sa ne sustinem intre noi, sa demonstram inca o data ca suntem cei mai adevarati suporteri din Romania si nu numai.

Si pentru a ne simti mandri, a cata oara, ce motiv ar putea fi mai frumos decat o a doua calificare, consecutiva, in Champions League?

Forza Steaua!!!!!!!! Multa bafta maine!!!!!!

spre cl steagcruce2

Joint07.08.2007 16:35

Este o decizie ok, dar mi se pare prezentata putin cam pompos. Ce mari proteste s-au facut pana acum ?! Scandarile cu "pleaca din Ghencea" si "..uie Gigi" s-au numit miscari de protest ? Se putea continua foarte bine in acelasi mod, bine-nteles in conditiile in care 99% din cantece si scandari sa fie de incurajare a echpei si din cand in cand cate o urare pentru idiot. Adica asa cum s-a procedat pana acum. E doar o parere...

alexmk1707.08.2007 16:52

Aia care au ceva cu "Stapanul inelului-atotstiitorul-facatorul universului" sa se duca la cosmelia lui di Piepiera si sa strige si sa-l injure in draci zi si noapte! Sa nu mai vina la stadion sa provoace injuraturi si violente, ca aici e vorba de Steaua si nu de pseudo-conflicte!

Iar cei care ii dau la "UE lu GeiGei auch auch auch" sunt absolut penibili! Ei demonstreaza ca nu sunt stelisti ci doar niste catei prosti, pentru ca numai niste dobitoci se pot lua dupa javrele din groapa care nu au creier! Nu se poate sa strigi o asemenea aberatie abjecta de analfabeti chiar in in contexte de "UE GIJI"! Nu se accepta asa ceva!

Sa terminam cu violentele astea verbale si fizice pe stadioane, pentru ca ne dam cu stangu-n dreptu'!

Ne-am saturat sa jucam fara spectatori sau prin alte coclauri! Iar daca se intampla asa ceva in Europa, aia ne suspenda pe minim 3 ani! Si atunci ce draq facem! O sa ne uitam cum joaca javrele in Europa????? Pai asta e umilinta maxima, sa ne vada de la 21:45 pe Pro TV, acolo unde nu vor ajunge niciodata! De ce sa ne punem piedici singuri????

Forzza Steaua! BATE ZAGLEBIE, BATE BORISOV SI SPRE 24!

bodanelu07.08.2007 17:22

cel destept cedeaza primul... in cazul de fata cei...

wdoo2907.08.2007 17:39

Bravo, bravo , bravo... de"n"ori bravo.E cea mai inteleapta decizia care se putea lua. Si voi astia care comentati ca nu e bine ca hai sa strigam, ca santem noi shmekeri- Mai oameni buni, nu pari ami smeker daca-l injuri pe Becali, nu motivezi echipa daca il injuri, sau poate considerati ca esti mai cool sa-l iinjurati.. e teraba voastra baieti, mie doar mi se pare ca santeti penibili, voi astia 4-5 care inca mai comentati pe site.

Pentru ceilalti, repsect fratilor, dati dovada de respect fata de jucatori de antrenor de emblema clubului, dati dovada de pasiune pentru club, si nu in ultimu rand de ratiunea. Bravo voua.

Abia astept sa revad zilele frumoase de pe stadion, (vezi-valencia, vezi lens....), si abia astept sa ma alatut din nou voua spre o noua mare realizare a echipei.

colaps07.08.2007 17:55

un singur mod este eficient in lupta asta impotriva lui bekali - sa il ignori.. este cea mai mare lovitura pe care megalomania lui ar putea-o primi... din pacate cei care cred ca luandu-te in gura cu el te face mai tare, se inseala... in momentul ala nu se ridica cu nimic peste Becali, ba dimpotriva: se coboara la nivelul lui Borcea, sau turcu.. din pacate insa asa ceva nu este prea posibil in ziua de azi din cauza lingailor si agaricilor ce se autontituleaza ziaristi sau fotoreporteri si care se bat ca niste cersetori pe ce-a mai spus omul..

cetateandeonoare07.08.2007 18:07

e o rusine sa il lasam in pace pe gunoiul asta de Gigi .. .. plm cred ca asta e ultimul meci al meu .. nu pot sa accept ca toata lumea il va lasa in pace pe cel care sa c.... pe noi atata timp si o face in continuare

fedora07.08.2007 18:17

Mai bine ca e ultimul tau meci... in primul rand avem nevoie de suporteri Pro Steaua, apoi de oameni Anti Becali.

SebaSS07.08.2007 18:19

Noi cetatenii ne bucuram ca este ultimul tau meci! adios, numa la scandal iti e capul. Daca nu poti sa il ignori inseamna ca nu esti mai breaz ca el!

oop07.08.2007 18:21
e o rusine sa il lasam in pace pe gunoiul asta de Gigi .. .. plm cred ca asta e ultimul meci al meu .. nu pot sa accept ca toata lumea il va lasa in pace pe cel care sa c.... pe noi atata timp si o face in continuare

Mai cetatene(asta ti-e nick-ul nu altceva),nu vad de ce trebuie GB injurat in TIMPUL MECIULUI...de asta vii la stadion,sa te rafuiesti cu oierul?In loc sa ne impingem echipa de la spate noi stam sa ii zicem de dulce unuia...Evident nu sunt de acord cu ceea ce a facut/face Becali dar de ce nu protesteaza nimeni in fata 'palatului'?de ce nu se organizeaza mitinguri de protest?

Pe stadion trebuie sa fim 100% alaturi de echipa,dar daca nu intelegi asta poate e mai bine sa ramai acasa...Oricum injuraturile din fata TV-ului au acelasi efect asupra lui GB ca si cele de pe stadion,adica 0(zero)..

choli07.08.2007 19:04

Ceea ce doresc sa stiu si eu este: Mai sunt disponibile bilete la meci?

Stiu ca nu are nicio legatura cu ce se vb. pe aici si pentru. asta imi cer scuze...

Astept totusi un raspuns!

P.S. Cate bilete se pot lua pe un buletin?

Multumesc!

alexzeu07.08.2007 19:41

super decizie....

«123»