FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat Peluza NORD - Peluza SUD - A.I.S.S.

«123»
fcsteaua.ro07.08.2007 12:28

Din dorinta de a nu face rau echipei pe care o iubim si din respect pentru antrenorul acesteia, Gheorghe Hagi, reprezentantii celor 2 peluze impreuna cu cei ai Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti au hotarat, in urma intalnirii cu antrenorul echipei, sa sustina in exclusivitate echipa si sa-l ignore pe patronul acesteia, cu conditia ca si acesta sa ignore suporterii stelisti.

Aceasta masura nu trebuie interpretata ca o acceptare a actiunilor d-lui Becali din trecut, nu ca o uitare a gesturilor ostentative, a gafelor si a declaratiilor jignitoare adresate suporterilor ci ca o decizie matura din partea unor oameni rationali care pun interesul echipei si respectul pentru legenda Gheorghe Hagi mai presus decat un conflict declarat impotriva unei persoane ce a ales mereu sa sacrifice simbolul Steaua din orgoliu si ratiuni electorale ce au tinut de imaginea personala.

Asteptam ca toti suporterii stelisti sa ni se alature la meciul cu Zaglebie pentru a crea o atmosfera care sa poarte echipa spre victorie.

Peluza Nord - Peluza Sud - AISS

axl2307.08.2007 12:33

O atitudine corecta.

Asta inseamna ca nu se va mai scanda impotriva oierului?

mache07.08.2007 12:35

bine spus : "decizie matura"...

nu ramane de spus decat : FORZA Steaua ! Veniti si incurajati echipa nu sa injurati !

r.ochirosii07.08.2007 12:35

Bine...dar totushi Becali?!!??! Cate cuvinte de kkt a spus despre suporteri ciobanul :angry: !!?Totusi nu putem trece peste acest lucru! Ma uitam adineaori la stiri si vedeam cum un finantator de club asa de mare cum e Steaua il facea nenorocit pe Corpodean... asta bineinteles ca va fi impotriva lui BKL!

Forzza Steaua...JOS BEKALI!

-=Danny=-07.08.2007 12:35

EXCELENTA ACEASTA DECIZIE !!!!! Ma bucur foarte tare ca cele doua peluze in colaborare cu si AISS , incearca sa emancipeze pe unii spectatori de la stadion .

#2307.08.2007 12:37

Felictari, asteptam un asemenea comunicat. Numai astfel putem castiga razboiul cu .Becali: demonstrand ca iubim Steaua de un infinit de ori mai mult ca el.

In ciuda organizarii de doi bani a lacheului Argaseala, miercuri Ghencea va fi din nou un vulcan. Forza Steaua! Mereu superiori!

victor107.08.2007 12:38

decizia perfecta...da-l in MM p Becali ca oricum e batut d soarta

DOUBLE07.08.2007 12:40

"cu conditia ca si acesta sa ignore suporterii stelisti."

Fara suparare, ce asteptati de la patron, astfel incit sa poata fi realizabila conditia asta ? Miine nu exista decit baietii, cred ca ignoranta noastra pentru patron va fi suficienta.

-=Danny=-07.08.2007 12:41

Nu prea inteleg ceva , am citit articolul de doua ori si am inteles din el , ca cei de la Peluza Nord SI SUD si d cei de la AISS au vorbit cu Hagi , si Hagi a zis sa nu il mai bagam in seama pe Becali . Chiar au vorbit cei de la AISS si cei de la peluze cu Hagi , sau nu am inteles eu bine ???

SebaSS07.08.2007 12:49

BRAVO BRAVO BRAVO!!! De cand vroiam sa aud asta!!!

Sa venim ragusiti acasa de strigat Steaua, nu "ue Becali" :)

Si chiar daca el nu ne ignora noi tot o sa-l ignoram, pentru ca atunci o sa il doara mai tare!

FORZA Steaua

M-ati facut fericit, prin acest comunicat!!! Promblema e sa ajunga si la urechile celor care nu intra pe site!

fane_casieru07.08.2007 12:52
Nu prea inteleg ceva , am citit articolul de doua ori si am inteles din el , ca cei de la Peluza Nord SI SUD si d cei de la AISS au vorbit cu Hagi , si Hagi a zis sa nu il mai bagam in seama pe Becali . Chiar au vorbit cei de la AISS si cei de la peluze cu Hagi , sau nu am inteles eu bine ???

Da puishor...da....am vorbit. !!!

Il Soldatino07.08.2007 12:53

1. de unde reiese ca Hagi ne-a spus sa nu-l mai bagam in seama pe d-l Becali? Discutia cu antrenorul Stelei a avut darul sa atraga atentia asupra importantei sustinerii baietilor. Automat, vazand modul abuziv si inegal in care d-l Becali a ales sa joace - adica de sacrificare a intereselor echipei doar pentru a-i opri pe "huligani" (a se citi - aceia care nu-i pupa dosul), am ales cu totii sa nu ducem acest conflict mai departe pentru ca ne intereseaza si FOTBALUL.

2. daca pui sub semnul intrebarii faptul ca reprezentantii AISS, PN si PN nu s-au intalnit cu d-l Hagi, inseamna ca nu dai doi bani pe ce se scrie pe site si ca increderea ta este zero;

3. este vorba de un comunicat si nicidecum un articol. Deci, este ceva oficial ce va fi trimis si la gazetele de sport. De aici ar trebui sa concluzionam ca nimeni nu se joaca in aceste situatii, nu?

Noroc

SebaSS07.08.2007 12:54

Dar nici nu era nevoie sa se vorbeasca cu Hagi, era limpede ca asta doresc toti! Crezi ca lui Hagi ii convine atmosfera asta? A venit la Steaua unde sunt cei mai multi suporteri, unde e cea mai furmoasa atmosfera pe un stadion si ce a gasit???...numa raca, batai, suporteri...ula.

FOOOOOOOOOOORZAAAA Steaua

Il Soldatino07.08.2007 12:55
Bine...dar totushi Becali?!!??! Cate cuvinte de kkt a spus despre suporteri ciobanul :angry: !!?Totusi nu putem trece peste acest lucru! Ma uitam adineaori la stiri si vedeam cum un finantator de club asa de mare cum e Steaua il facea nenorocit pe Corpodean... asta bineinteles ca va fi impotriva lui BKL!

Forzza Steaua...JOS BEKALI!

Becali ramane....o problema. Din pacate domnia sa a ridicat miza in acest conflict sacrificand echipa. Daca suporterii ar plusa in aceasta situatie probabil s-ar ajunge intr-o zona greu de controlat.

fedora07.08.2007 12:59

Excelent. Aceasta e atitudinea corecta si singura care nu dauneaza echipei si antrenorului.

-=Danny=-07.08.2007 13:01

Va multumesc ca m-ati lamurit , sunteti de traba . Eu sunt tottal de acord cu acest comunicat , intelesesem din el ca a vorbit AISS cu hagii si am fost curios :D . Oricum va multumesc la toti trei ca m-ati lamurit . Forza Steaua !!!!! fular-campionii steag2 spre cl dica10 steag2 fular-campionii

fane_casieru07.08.2007 13:03
Va multumesc ca m-ati lamurit , sunteti de traba . Eu sunt tottal de acord cu acest comunicat , intelesesem din el ca a vorbit AISS cu hagii si am fost curios :D . Oricum va multumesc la toti trei ca m-ati lamurit . Forza Steaua !!!!! fular-campionii steag2 spre cl dica10 steag2 fular-campionii

Sa cresti mare !!!

Dragoshel07.08.2007 13:03

ma sincer, asteptam ca liderii sa va intalniti sa discutati despre asta, si uite ca a si venit comunicatul. Aveti mare dreptate, nu il mai bagam in seama atata timp cat nici el nu se ia de noi sau alte chestii. Miercuri seara sa ne sustinem DOAR ECHIPA>

ULTRASZ0R07.08.2007 13:04

Avem puterea de-a trece peste raul ce se petrece ?

-=Danny=-07.08.2007 13:06

Doar cu multa vointa , si cu multa iubire fata de echipa care o eustinem .

remel07.08.2007 13:06

asa vom face... forza Steaua

fane_casieru07.08.2007 13:06
Avem puterea de-a trece peste raul ce se petrece ?

Daca suntem cu sufletul pentru Steaua si dorim tot ce-i mai bine si bun pentru Echipa, pute face asta...cel putin pentru moment.

SSK07.08.2007 13:08

O decizie inteleapta.

diego_cj07.08.2007 13:12
O decizie inteleapta.

subscriu... era si timpul ...avem treburi mult mai importante... pe cioban ignoranta il va durea mult mai tare... nu acum... cam pe la anul la alegeri... cand va fi lovit de realitate...

steagsimplu steag3

fane_casieru07.08.2007 13:14
subscriu... era si timpul ...avem treburi mult mai importante... pe cioban ignoranta il va durea mult mai tare... nu acum... cam pe la anul la alegeri... cand va fi lovit de realitate...

steagsimplu steag3

Iar realitatea ......SUNTEM NOI .

«123»