FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat Peluza NORD - Peluza SUD - A.I.S.S.

«123»
adriSteaua07.08.2007 13:16

Asa da! Felicitari! Asteptam de foarte mult timp o intiativa de acest gen. Cum s-a spus mai sus: maturitate si intelepciune. La cat mai multe intalniri cu Gica. In sfarsit sunt semne de normalitate in ceea ce priveste comunicarea intre noi si antrenor, eventual noi si club.

EuCuMine07.08.2007 13:17

Decizia asta eu cred ca o aveati de mult in cap;) dar nu stiu de ce ati ales-o tocmai acum??

Nick07.08.2007 13:26

Wise. Well done ;)

yull07.08.2007 13:27

Felicitari!!!

Imi pare bine ca ati facut acest pas.

Steaua e importanta, GB nu.

andyro07.08.2007 13:35

O decizie proasta.

Ce o sa inteleaga toata presa, ce o sa behaie Becali pe la toate televiziunile? "Hahaha, i-am linistit eu pe golanii aia. Ati vazut, cum le-am aratat eu, l-am pus pe Zmarandescu, s-au p***** toti pe ei de frica. Pai se pun ei cu mine ?"

Deci stergeti cu buretele, dintr-o lovitura, toate gesturile jenante ale oierului din ultimul timp. Scandari pro-Dinamo, suporterii care au asteptat la Constanta din cauza lui, mazilirea lui Elton, Thereau, Andrey, Bostina, samd, promisiunile neonorate din perioada de transferuri, injuraturile, amenintarile si mascarile aruncate pe obrazul suporterilor stelisti, bataia de joc de la noul sistem de ticketing, si multe altele pe care le stiti la fel de bine ca mine.

Pentru ce ? Chiar credeti ca Becali va "respecta" armistitul ? Ca se va comporta ca un gentleman si o sa va stranga prieteneste in brate ?

O sa va treziti candva si o sa regretati "pacea" asta, faptul ca l-am lasat sa isi bata joc de Steaua si de tot ce inseamna suporter stelist, dar atunci probabil va fi prea tarziu.

Sunt curios cine a luat cei 10 arginti pentru "pacea" facuta....

KING-ANDREI-1807.08.2007 13:37
fularultras Cum am facut-o pana acum o so facem si de acum incolo. O sa ne sustinem echipa. Forza Steaua
Dragoshel07.08.2007 13:41

@andyro

extras din comunicat: "Aceasta masura nu trebuie interpretata ca o acceptare a actiunilor d-lui Becali din trecut, nu ca o uitare a gesturilor ostentative, a gafelor si a declaratiilor jignitoare adresate suporterilor ci ca o decizie matura din partea unor oameni rationali care pun interesul echipei si respectul pentru legenda Gheorghe Hagi mai presus decat un conflict declarat impotriva unei persoane ce a ales mereu sa sacrifice simbolul Steaua din orgoliu si ratiuni electorale ce au tinut de imaginea personala."

Nu stergem cu buretele, dar daca o sa continuam sa facem la fel la fiecare meci(injuraturi, si altele) stadionul, va fi IAR suspendat, echipa IAR va avea de suferit, si noi, IAR vom vedea meciul de la televizor.

Bobby_Ultras07.08.2007 13:42

E o veste mai importanta decat toate transferurile din aceasta vara. In sfarsit vom demonstra ca Steaua are cea mai frumoasa galerie. FORZA Steaua!!!

Opio07.08.2007 13:44

Foarte buna decizia, dar parca era mai buna ideea sa facem un baner si sa scriem NOI VOTAM PE Dan VOICULESCU!!! poate murea de inima :)))0

bebyk_sbye07.08.2007 13:46

bv baieti...felicitari...Ch League venim :X:X:X.... fular-campionii

andyro07.08.2007 13:46
@andyro

extras din comunicat: "Aceasta masura nu trebuie interpretata ca o acceptare a actiunilor d-lui Becali din trecut, nu ca o uitare a gesturilor ostentative, a gafelor si a declaratiilor jignitoare adresate suporterilor ci ca o decizie matura din partea unor oameni rationali care pun interesul echipei si respectul pentru legenda Gheorghe Hagi mai presus decat un conflict declarat impotriva unei persoane ce a ales mereu sa sacrifice simbolul Steaua din orgoliu si ratiuni electorale ce au tinut de imaginea personala."

Nu stergem cu buretele, dar daca o sa continuam sa facem la fel la fiecare meci(injuraturi, si altele) stadionul, va fi IAR suspendat, echipa IAR va avea de suferit, si noi, IAR vom vedea meciul de la televizor.

Am citit comunicatul. Ma refeream la ce inseamna in esenta renuntarea la protest. Pentru ca in cuvinte frumoase poate fi imbracat orice esec.

Stadionul nu este suspendat datorita injuraturilor pentru Becali, asa ca nu vad legatura. Se poate incuraja echipa si in acelasi timp protesta impotriva jegului de conducator, pentru ca lipsa de actiune e la fel de grava ca si indiferenta.

Am uitat sa mai adaug la lista si lipsa abonamentelor la peluze, impunerea unor jucatori in echipa....

Il Soldatino07.08.2007 13:46
O decizie proasta.

Ce o sa inteleaga toata presa, ce o sa behaie Becali pe la toate televiziunile? "Hahaha, i-am linistit eu pe golanii aia. Ati vazut, cum le-am aratat eu, l-am pus pe Zmarandescu, s-au p***** toti pe ei de frica. Pai se pun ei cu mine ?"

Deci stergeti cu buretele, dintr-o lovitura, toate gesturile jenante ale oierului din ultimul timp. Scandari pro-Dinamo, suporterii care au asteptat la Constanta din cauza lui, mazilirea lui Elton, Thereau, Andrey, Bostina, samd, promisiunile neonorate din perioada de transferuri, injuraturile, amenintarile si mascarile aruncate pe obrazul suporterilor stelisti, bataia de joc de la noul sistem de ticketing, si multe altele pe care le stiti la fel de bine ca mine.

Pentru ce ? Chiar credeti ca Becali va "respecta" armistitul ? Ca se va comporta ca un gentleman si o sa va stranga prieteneste in brate ?

O sa va treziti candva si o sa regretati "pacea" asta, faptul ca l-am lasat sa isi bata joc de Steaua si de tot ce inseamna suporter stelist, dar atunci probabil va fi prea tarziu.

Sunt curios cine a luat cei 10 arginti pentru "pacea" facuta....

Da, la inceput asta se va intelege....ca i-a linistit pe golani. In schimb toata lumea vede acum cine este AISS si mai vede ca liderii PN si PS sunt rationali si interesati de echipa de fotbal si spectacolul sportiv...in viitor vor urma alte gafe ale d-lui Becali - o continuare fireasca a lungului sir de greseli si abuzuri comise. Atunci nu stiu unde se va ajunge...

Acum nu trebuie uitat ca echipa are nevoie de suporteri. In alta ordine de idei cineva trebuia sa faca un pas...situatia este putin tensionata acum, exista multa ura impotriva d-lui Becali, iar noi nu am vrut s-o cultivam.

Suntem siguri ca d-l Becali nu va incheia niciun armistitiu, dar nici nu puteam continua un conflict care a ajuns foarte departe. Ce ne ramanea de facut dupa ultimile sale mutari obstructioniste si santajiste? Cum ne-am fi manifestat dezaprobarea odata ce la Constanta a trebuit ca aproape 1500 de insi sa ramana pe afara (inclusiv eu) desi nu voiau sa intre gratis la meci....

"Sunt curios cine a luat cei 10 arginti pentru "pacea" facuta...." Chiar nu este vorba de asa ceva.

lucvald-190207.08.2007 13:48
Felicitari!!!

Imi pare bine ca ati facut acest pas.

Steaua e importanta, GB nu.

Vezi ca eu ma gandesc la o licoare cu fulgi de alcool..nu-l mai alinta pe "intrus" cu GB....:))..ca ma gandesc la uischeane...:) :)

E o atutudine ferma si felicitari tuturor celor implicati...astept sa fiu ragusit joi..si evident fericit ;)

axl2307.08.2007 13:53

@andyro

Erau 30 de arginti.

@lucvald

Ala e JB. Dar eu prefer Old No. 7, la sticla de 1,5 litri.

-=Danny=-07.08.2007 13:54

Pe forum toata lumea zice : ce idee buna ; ca o sa faca exact cum scrie acolo . Si in ziua meciului ....sa vezi ce macel e pe stadion ........si injraturi ......oricum miercuri o sa fie ziua avevarului .

SSK07.08.2007 13:55

@andyro

De la tine nu ma asteptam la faza cu "10 arginti".

@lucvald

Pai vezi ca faimosul "gibi" este de fapt JB (care ar putea fi cel mult initialele lui Jiji Becali :P).

vasilestelistul07.08.2007 14:01

va felicit pentru acesta alegere cea mai buna alegere

FORZA Steaua!!!!!!!!!!! FORZA Gica!!!!!!!!!!

-=Danny=-07.08.2007 14:06

Pai Jb ( bautura ) si JB ( persoana ) sunt cam la fel .....ca daca bei prea mult JB ametesti , si daca il asculti prea mult pe JB ( persoana ) ametesti la cate tampeni iti spune ......

axl2307.08.2007 14:08

Da mai Danny da' dupa whiskey nu te doare capul.

andyro07.08.2007 14:10
Da, la inceput asta se va intelege....ca i-a linistit pe golani. In schimb toata lumea vede acum cine este AISS si mai vede ca liderii PN si PS sunt rationali si interesati de echipa de fotbal si spectacolul sportiv...in viitor vor urma alte gafe ale d-lui Becali - o continuare fireasca a lungului sir de greseli si abuzuri comise. Atunci nu stiu unde se va ajunge...

Acum nu trebuie uitat ca echipa are nevoie de suporteri. In alta ordine de idei cineva trebuia sa faca un pas...situatia este putin tensionata acum, exista multa ura impotriva d-lui Becali, iar noi nu am vrut s-o cultivam.

Suntem siguri ca d-l Becali nu va incheia niciun armistitiu, dar nici nu puteam continua un conflict care a ajuns foarte departe. Ce ne ramanea de facut dupa ultimile sale mutari obstructioniste si santajiste? Cum ne-am fi manifestat dezaprobarea odata ce la Constanta a trebuit ca aproape 1500 de insi sa ramana pe afara (inclusiv eu) desi nu voiau sa intre gratis la meci....

"Sunt curios cine a luat cei 10 arginti pentru "pacea" facuta...." Chiar nu este vorba de asa ceva.

Dap, toata lumea vede ca Becali i-a pus pe golanii aia din peluze si din AISS cu botu' pe labe. Tribuna 1 aplauda, toti sunt fericiti.

Practic, recunosti ca e vorba de un esec datorat "mutarilor obstructioniste si santajiste". Macar spuneti-o asa, nu o mai luati cu binele echipei. Ce ne ramanea de facut ? De protestat pe stadion, daca ne dadea afara, de protestat in afara stadionului, pe strada, langa palatul din Pipera, pana intelegea ca nu poate sa stearga pe jos cu sentimentele a mii de oameni. Ai vazut suporterii lui River Plate ? Adica hai sa facem pace, poate data viitoare ne da bilete la meci. Care e diferenta fata de milogii care stau la pomana la bilete ?

@SSK Nu ma refeream la AISS cu cei 10 arginti, ci la unii lideri din peluze care se cunosc foarte bine, si care probabil au acceptat armistitiul din cu totul alte motive.

danimarcu07.08.2007 14:13

O decizie inteleapta.

Normal ca Jiji se va lauda ca el ne-a pus la punct,dar sper sa existe sfatuitori de taina care sa-i spuna ca ar fi bine sa o lase mai moale....

Nu cred ca poate fi atat de cretin incat sa nu-si dea seama ca nu se poate lupta cu suporterii!

sadeyes07.08.2007 14:16

Ar fi interesant de stiut daca Hagi a venit la intalnirea cu Peluza Nord si Sud si A.I.S.S. in nume propriu sau a fost folosit de becalian ca "momeala" pentru. ca suporterii sa nu se mai manifeste in modul in care o facea la adresa lui Becali.

Probabil sunt alte cai prin care i se pot arata lui Becali faptul ca prin unele din gesturile lui au "daunat" imagini clubului, suporterilor, si nu in modul in care se facea pana acum si in care singura care pierdea era Echipa. Sper sa ne fim cat mai multi maine seara pe Ghencea si mai ales sa ne manifestam in mod civilizat si sa incercam noua abordare, de a-l ignora pe becalian.

Tav07.08.2007 14:17

O decizie foarte buna.

Problema e daca vor fi toti de acord cu ea.

Cum nu a putut fi controlat diliul ala de la amicalul cu charleroi, asa s-ar putea sa fie niste teribilisti care vor ei sa-i arate oierului ce simt ei...

Sper din tot sufletul ca spectacolul din iarba si cel din tribuna sa fie la inaltimea asteptarilor.

Hai Steaua!

shack3r07.08.2007 14:51

Am si eu o grija :wacko: maine pe la 4-5 o sa gasesc bilete la T2 sau PN? Daca nu,as vrea sa cumpar de la cineva,dar sa nu fie de 20 de ori mai scumpe :|

lecce07.08.2007 14:52

Bai, frate... NU MAI LASATI DESCHIS LA COMENTURI atunci cand se da un comunicat. S-a dat comunicatul, s-a stabilit de catre oamenii in masura ce trebuie sa se zica...s-a zis si GATA. Nu ne intereseaza comentariile soarecilor de internet. Imi bag **** in el de net si de forumuri si in toti cacatii care nu merg la meciuri dar stau ei si scriu aici ca a fost sau nu a fost buna decizia. Acest comunicat a fost dat ca sa il cititi, sa il intelegeti si sa veniti la stadion si sa incurajati Steaua... nu ca sa va spuneti voi parerile pe net. Mai lasati dracu tastele alea si iesiti in plm afara.

Admin, lasa doar comunicatul si atat... AM MAREA RUGAMINTE !

«123»