FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Emotii

«123»
SSK06.08.2007 14:14

Va sugerez amandurora sa va potoliti si sa terminati cu offtopicurile astea cu tenta personala! Altfel, luati 1-2 zile de pauza.

Miaus06.08.2007 14:24
P.S.1 Daca mai ai alte laturi pe care vrei sa mi le adresezi iti ofer private sau adresa de mail ca sa nu mai deviem topicul degeaba "senilule".

LIPSA ACTIVITATII SEXUALE

DUCE LA SCADEREA

VEDERII

Este ca n-ai trecut testul?

Vezi, mai motanel, daca te iubesti prea mult?

Ia uite cine nu vede:) Dupa cum spuneam daca mai ai ceva sa imi spui exista PM.

ANTIgigi06.08.2007 15:34

Mie unul chiar imi pare bine ca am ajuns nu doar sa castigam in deplasare si asta fara sa primim goluri cat si sa dam goluri din faze fixe. Nu m-ar deranja ca jumatate din golurile pe care le vom inscrie in acest sezon sa fie din faze fixe. Asta inseamna ca Hagi este atent la detalii nu doar la spectacol. Inseamna ca gandeste, spre mirarea unora dintre cei care credeau ca nu e tactician (printre care si eu ma numaram la inceput). Sa o tina tot asa doar.

radutheodor06.08.2007 18:36

off-topic

@Tupac: esti jenant, termina cu gunoaiele astea aici pe forum. Cum gasesti pe unu care nu raliaza la parerea ta, il faci adolescent si il umplii de jeg.

Cred ca ai gresit un pic destinatia, frustrarile ca traiesti intr-o tara in care capacitatea ta intelectuala nu este apreciata, nu trebuiesc varsate pe forumuri.

Aici sunt oameni care se intalnesc si considera ca Oli e antrenor bun sau prost, la fel si antrenorul Hagi. Nu mai poate nimeni sa afirme CHIAR NIMIC mai nou, ca imediat este trimis la originile lui Olariou si de acolo in Arabia.

Bai baiatule, poate sunt si oameni care de exemplu nu l-au placut pe Oli ca antrenor, dar nu-l plac nici pe Hagi ca antrenor. Pe aia unde ii mai trimiti, in Ucraina dupa Protasov sau in Italia dupa Zenga?

Mai bine te duci tu la Pro TV cu Hagi si cu Mironica si comentati meciurile de CL.

on-topic:

A revenit Somanescu cu un articol piaptan pe parul razvratit al antrenorului Hagi, articol pe care il scapa toata lumea din vedere. La ce laude de congres PCR scrie Mihai, imi pare chiar rau ca nu pot sa fiu si eu pentru o zi in locul lui Gica, sa mi se cante asemenea ode.

"Multi sunt ingrijorati ca Steaua a marcat numai din faze fixe. Eu nu. Stiti de ce? Pentru ca inseamna ca acel meci s-a castigat la detalii, asa cum spune mereu Jose Mourinho"

Dom'le, pana acum Hagi venea cu paru in vant calare pe un cal alb ca sa ne dea 40 de ocazii pe repriza in meciurile cu echipele astea ca Farul. Acum, ca el a castigat dintr-o ocazie cu echipa ce a fost spulberata in prima etapa de prazari, e asemuit pe loc cu Mourinho. Nu va mai opriti niciodata? Chelsea a jucat intr-un minut in super cupa cu Manchester cat a jucat Steaua lui Hagi in 3 meciuri oficiale plus toate amicalele la un loc.

Si ai grija cu comparatiile astea Hagi - Mourinho, ca vine danimarcu si te acuza ca nu esti stelist. Ca pe el l-a multumit ca am jucat superb la C-ta si am si castigat. TDHA !

radutheodor06.08.2007 18:54
Inseamna ca gandeste, spre mirarea unora dintre cei care credeau ca nu e tactician (printre care si eu ma numaram la inceput). Sa o tina tot asa doar.

Fazele fixe si le amintesc jucatorii de la TACTICIANUL si superdefensivul Olaroiu.

Si desi nu-mi place sa-l compar pe Hagi cu Olaroiu, daca tot insistati, vorbesc cifrele pentru voi:

Sezonul 2005-2006: Oli a lasat-o pe Timisoara pe locul 4, 26 de puncte, la 6 puncte de locul 1, Dinamo.

Asta in conditiile in care ultimul meci, etapa 15, a fost Dinamo - Poli Timisoara 1-0, meci care i-ar fi putut lasa pe locul 2 la acel final de tur.

Apoi a inceput era Hagi. La fel ca acum, promitator, cu victorii INTELEPTE la echipele MICI, care iti asigura VICTORIA FINALA:

Poli Iasi - Poli Timisoara 0-1

Poli Timisoara - FCM Bacau 2-0

La primul test serios, ZEROlaroiu i-a rupt mufa lui Hagi : Steaua - Poli 2-1

A urmat Poli Timisoara - Rapid 1-3 si dezastrul.

Dupa ce in tur Poli terminase pe locul 4, returul (cele 15 etape de retur) l-a terminat pe locul 13 din 16 echipe (deci Hagi ar fi retrogradat-o pe Poli, noroc cu punctele facute de ZEROLITZA). Asa ca Poli a terminat pe un meritos loc 8 in total, dupa ce nimeni n-a mai reusit pana la Dushrin Jr sa repare ce a stricat Hagi ca antrenor.

Printre altele meciuri celebre, Hagi a facut 1-1 la Bistrita, 2-2 acasa cu CFR, a luat bataie 3-1 la Sportul, a facut 1-1 la Vaslui si a facut 0-0 acasa cu FC Arges, dupa care si-a dat demisia (ca el are o mare onoare, dupa cum spuneti si voi). Singurele victorii le-a obtinut cu celebrele Poli Iasi, Bacau si Jiul. Bacau a retrogradat in acel sezon, 2 din victorii acasa si o singura victorie in deplasare.

Spre deosebire de super rezultatele lui Hagi, Olaroiu in tur a facut 0-0 cu Steaua, campioana Romaniei, 0-0 in deplasare la Rapid. Si asta dupa doar 4 etape de cand preluase echipa. In plus, Oli a lasat-o pe Poli cu 9 goluri pimite in 15 meciuri, cea mai buna aparare din Liga 1.

Asa ca haideti sa vedem in liniste rezultatele pe care le va obtine la Steaua si cat va dura sa reparam dupa el. Pana atunci, cifrele vorbesc in defavoarea lui.

P.S.: respect pe viata lui Walter Zenga, un mare antrenor si un mare caracter. Antrenor care a refuzat pe Poli Timisoara si Rapid, pentru ca in Romania ar antrena numai la Steaua.

danimarcu06.08.2007 19:30
Si ai grija cu comparatiile astea Hagi - Mourinho, ca vine danimarcu si te acuza ca nu esti stelist. Ca pe el l-a multumit ca am jucat superb la C-ta si am si castigat. TDHA !

Mi-ai pomenit numele,ca altfel nu mai raspund unor saracii cu ciucuri ca tine sau miaus.

Citesc demult ce scrie Mihai,si nu as putea nici in gluma sa-l acuz ca nu-i stelist,ceea ce nu as putea spune despre tine si miausel,care nu intrati aici decat ca sa criticati.

Astept sa vad ce cuvant nou ai mai invatat zilele astea,dupa ce ne-ai omorat zilele trecute cu repetarea la infinit a cuvantului "argument"...

Si propun moderatorilor sa va ofere un spatiu unde sa-i scrieti poezii lui Oli,tu,mieunel si ceilalti care-or mai fi...nu ne mai intoxica toate rubricile cu comparatiile tale de doi lei vechi...

olfgob06.08.2007 21:02

@Tupac,Dani,Miaus,Radu,etc....Mah fratilor,ma iau pe mine ca exemplu,dar cred ca mai sunt si altii.Eu am avut urmatoarele activitati in ultimele 24 de ore:6 ore am baut,2 ore am dormit,16 ore am fost la servici.Buuuuuuun...ei bine dupa toate astea,la aceasta ora,nu pot sa imi iau binemeritatul somn fara sa vad ce mai e nou pe la Steaua.Da' iete treaba majora.....jumatate de topic va certati ca chiorii....DEGEABA... e clar ca nu o sa va schimbati unii altora parerile.Faceti cumva si va vedeti toti la o bere si ori va bateti ori faceti si voi un pact sa nu mai obligati pe toti sa asiste la sfezile voastre.Unele sunt amuzante,dar de vreo saptamina doua tot bateti pasul pe loc cu comparatiile aste Hagi-Oli.Gata,m-am(ne-am)plictisit.Sper ca nu v-ati ofensat vreunul dintre voi,dar incercati sa priviti si din punctul restului de utilizatori ai siteului.

Miaus06.08.2007 21:04
Mi-ai pomenit numele,ca altfel nu mai raspund unor saracii cu ciucuri ca tine sau miaus.

Citesc demult ce scrie Mihai,si nu as putea nici in gluma sa-l acuz ca nu-i stelist,ceea ce nu as putea spune despre tine si miausel,care nu intrati aici decat ca sa criticati.

Astept sa vad ce cuvant nou ai mai invatat zilele astea,dupa ce ne-ai omorat zilele trecute cu repetarea la infinit a cuvantului "argument"...

Si propun moderatorilor sa va ofere un spatiu unde sa-i scrieti poezii lui Oli,tu,mieunel si ceilalti care-or mai fi...nu ne mai intoxica toate rubricile cu comparatiile tale de doi lei vechi...

Danimarcu ia baiate un algocalmin ceva si revino-ti la realitate.

Noi criticam? Posibil, dar mai aducem si argumente (cuvantul asta care nu iti place tie).Pe cand tu stii doar sa o freci la rece, sa te uiti ca Curca in creci la un meci de fotbal ca oricum tactica nu intelegi dupa cum ne-ai spus si sa molfai dup-aia pe forum ca de ce critica unii jocul..

Ete d-aia sa te oftici tu =))

Pentru tine imi face o mare placere sa repet: Campionatul Antilelor Olandeze.Daca vrei iti fac eu cadou un bilet la meciul CAMPIOANEI: SV Centro Social Deportivo Barber .

danimarcu06.08.2007 21:36

@olfgob -Ai dreptate.Din respect pentru tine si pentru ceilalti utilizatori ai site-ului,nu am sa mai continui disputa asta fara rost!Sa auzim de bine si HAI Steaua! steagcruce2 forzateaua

radutheodor06.08.2007 21:56
@Tupac,Dani,Miaus,Radu,etc....Mah fratilor,ma iau pe mine ca exemplu,dar cred ca mai sunt si altii.Eu am avut urmatoarele activitati in ultimele 24 de ore:6 ore am baut,2 ore am dormit,16 ore am fost la servici.Buuuuuuun...ei bine dupa toate astea,la aceasta ora,nu pot sa imi iau binemeritatul somn fara sa vad ce mai e nou pe la Steaua.Da' iete treaba majora.....jumatate de topic va certati ca chiorii....DEGEABA... e clar ca nu o sa va schimbati unii altora parerile.Faceti cumva si va vedeti toti la o bere si ori va bateti ori faceti si voi un pact sa nu mai obligati pe toti sa asiste la sfezile voastre.Unele sunt amuzante,dar de vreo saptamina doua tot bateti pasul pe loc cu comparatiile aste Hagi-Oli.Gata,m-am(ne-am)plictisit.Sper ca nu v-ati ofensat vreunul dintre voi,dar incercati sa priviti si din punctul restului de utilizatori ai siteului.

Cu tot respectul pentru tine, nou pe fcsteaua.ro sunt doar articolele in sine. Impropriu sa le zicem noi, pentru ca in ultimul timp citesc in continuu doar ca Hagi este un desavarsit, un maestru, un intelept, un tactician. In schimb, optiunea "Comentati acest articol" este pusa pentru a abera pe marginea subiectului.

Mihai spune ca Hagi este un intelept, un Mourinho neinteles al Romaniei. Unii sunt de acord cu el. Altii nu sunt.

Uite ce emotii are Mihai:

"Si aceste emotii sunt cauzate de incertitudine: ce vom face cu Zaglebie? Va juca Hagi ofensiv?".

Eu sper sa batem. Dar cred ca Hagi va juca cu doi inchizatori. Ca suntem de acord unii cu altii, toti avem aceleasi emotii, pentru aceiasi echipa. Deci, daca nu iti place ce scriem, ai doua variante:

1. ignori comentariile noastre

2. noi ne schimbam si postam numai precum urmeaza:

"WELCOME Steaua.ACUM VAD CA NE INTERESEAZA DOAR SCORUL NU SI JOCUL.ESTE BINE SI ASA. MAI BINE,DECAT SA JOCI BINE SI SA PIERZI(VEZI JOCURILE CU Otelul,inamo,rosenborg,etc.),3 PUNCTE SUNT MAI IMPORTANTE DECAT JOCUL DAR LA Steaua ESTE IMPORTANT SI JOCUL PRIVIND PRIN PRISMA A CEEA CE INSEAMNA Steaua DE A LUNGUL ISTORIEI.ORICUM FORZA Steaua.I LOVE Steaua. Steaua THE BEST. D.J. BASSSA. SPRE 24.

P.S.Steaua MAI PRESUS DE TOT SI TOATE."

Cred eu ca daca ai citi numai comentarii ca asta de mai sus, ziua ta s-ar implini si ai putea sa te culci linistit ...

S-auzim de bine

neaalecu07.08.2007 07:57

LIBERTATE PENTRU SUPORTERI!!!

Mihai Somanescu08.08.2007 12:19
off-topic

@Tupac: esti jenant, termina cu gunoaiele astea aici pe forum. Cum gasesti pe unu care nu raliaza la parerea ta, il faci adolescent si il umplii de jeg.

Cred ca ai gresit un pic destinatia, frustrarile ca traiesti intr-o tara in care capacitatea ta intelectuala nu este apreciata, nu trebuiesc varsate pe forumuri.

Aici sunt oameni care se intalnesc si considera ca Oli e antrenor bun sau prost, la fel si antrenorul Hagi. Nu mai poate nimeni sa afirme CHIAR NIMIC mai nou, ca imediat este trimis la originile lui Olariou si de acolo in Arabia.

Bai baiatule, poate sunt si oameni care de exemplu nu l-au placut pe Oli ca antrenor, dar nu-l plac nici pe Hagi ca antrenor. Pe aia unde ii mai trimiti, in Ucraina dupa Protasov sau in Italia dupa Zenga?

Mai bine te duci tu la Pro TV cu Hagi si cu Mironica si comentati meciurile de CL.

on-topic:

A revenit Somanescu cu un articol piaptan pe parul razvratit al antrenorului Hagi, articol pe care il scapa toata lumea din vedere. La ce laude de congres PCR scrie Mihai, imi pare chiar rau ca nu pot sa fiu si eu pentru o zi in locul lui Gica, sa mi se cante asemenea ode.

"Multi sunt ingrijorati ca Steaua a marcat numai din faze fixe. Eu nu. Stiti de ce? Pentru ca inseamna ca acel meci s-a castigat la detalii, asa cum spune mereu Jose Mourinho"

Dom'le, pana acum Hagi venea cu paru in vant calare pe un cal alb ca sa ne dea 40 de ocazii pe repriza in meciurile cu echipele astea ca Farul. Acum, ca el a castigat dintr-o ocazie cu echipa ce a fost spulberata in prima etapa de prazari, e asemuit pe loc cu Mourinho. Nu va mai opriti niciodata? Chelsea a jucat intr-un minut in super cupa cu Manchester cat a jucat Steaua lui Hagi in 3 meciuri oficiale plus toate amicalele la un loc.

Nu l-am asemuit pe Hagi cu Mourinho, ci doar am expus o teorie cu care sunt de acord, teorie emisa de un mare antrenor. Daca mi se pare ca Hagi a aderat catusi de putin la ea, nu inseamna ca il asemuiesc cu cel care a emis-o.

Daca mi-ai fi citit articolele de pe vremea primului mandat al lui Olaroiu ai fi vazut ca l-am sprijinit, asa cum l-am sprijinit si la al doilea, pana am considerat ca este falimentar. Nu mi se pare normal sa-i dau in cap dupa 3 meciuri. In orice caz, parerile reflectate in articol sunt proprii si personale , ca sa zic asa. Poti sa fii sau nu de acord cu ele.

In rest, sunt 100% de acord cu tine, referitor la Walter.

«123»