FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Emotii

«123»
thor_clone06.08.2007 10:04

Ar mai fi ceva de zis la articolul tau: cel care va reusi sa reconstruiasca echipa lasata de "super" antrenorul Olaroiu, acela poate fi considerat un adevarat antrenor.

La Hagi imi place ca are personalitate (nu il lasa pe Becali sa-si faca de cap). Din aceasta cauza mi-e frica ca nu va sta mult timp la Steaua, indiferent de rezultate. Becali are nevoie de "oameni de incredere" (a se citi sclav/yes man gen Olaroiu) si nu de profesionisti la echipa.

al_gogo1006.08.2007 10:17

Sincer, pe de o parte ma bucur pentru masura luata de Bosanceanu. Sper ca astfel sa realizeze si acea parte dintre suporteri ca la stadion vii sa canti nu sa rupi scaune, sa iti incurajezi echipa nu sa ii injuri, sa te uiti la un spectacol nu sa te bati cu jandarmii.

Intradevar in unele situatii suporterii sunt victime. Dar in majoritatea situatiilor suporterii(acea parte "huliganica") sunt vinovati. Si pentru acestia trebuie sa suferim toti.

Sper ca acest sezon sa pot merge la stadion in fiecare etapa si nu sa stau acasa utandu-ma la televizor pentru ca unii nu au cei 7 ani de acasa.

Sa nu se inteleaga ca sunt fan Becali. In niciun caz!

Sper sa vina cat mai multa lume la returul cu Zaglebie.

korynna06.08.2007 10:39

@al gogo10

Stai tu pe drumuri aiurea in loc sa intri la meci,hai sa cheltuim bani asa si sa stam langa stadion nici sa nu vedem meciul la televizor.Macar putea sa ne lase sa intram si sa rezolve dupa treaba cu scaunele.E bine ca atatia oameni(si nu au fost doar 150 cum zicea cineva mai sus)au de suferit.Pe cei care nu au avut cum sa ajunga si au stat bine mersi acasa nu i-a interesat si zic acum ca e bine ce ne face ala,dar nu te gandesti cati din cei care eram acolo eram "huligani"?Si sa ne gandim si la cei care meci de meci urmeaza echipa...pur si simplu bataie de joc si nu e doar vina lui Bosanceanu...

danimarcu06.08.2007 10:44
Buna seara si bine v-am gasit dragii mei / Cineva spera ca am ramas fara idei?

Off-topic:

In week-end am fost la bunici si nu am avut acces la net la fel cum se va intampla si in concediu peste o saptamana.Ca am vazut ca nu stie lumea de ce nu postam in week-end.Ce ciudat domne, eu sunt un proscris unul care n-are nicio treaba dar daca nu postez incepe danimarcu sa isi faca griji pe unde sunt.Ma bucur sa vad ca unii nu dorm noaptea ca de ce nu postez eu...

On Topic:

Ne asteapta un meci cu Zaglebie pe care trebuie sa il castigam, indiferent ca jucam ofensiv sau defensiv.Si il vom castiga!

Off-topic: Stai linistit,ca nu-ti duce nimeni dorul! Inteleg ca astepti o infrangere ca sa te dezlantui...

Concediu placut!Unde mergi,pe undeva prin Arabia?... :biggrin:

On-topic: Bineinteles ca batem miercuri,nu am avea nici o scuza daca nu am face-o! steagcruce2

al_gogo1006.08.2007 10:57
@al gogo10

Stai tu pe drumuri aiurea in loc sa intri la meci,hai sa cheltuim bani asa si sa stam langa stadion nici sa nu vedem meciul la televizor.Macar putea sa ne lase sa intram si sa rezolve dupa treaba cu scaunele.E bine ca atatia oameni(si nu au fost doar 150 cum zicea cineva mai sus)au de suferit.Pe cei care nu au avut cum sa ajunga si au stat bine mersi acasa nu i-a interesat si zic acum ca e bine ce ne face ala,dar nu te gandesti cati din cei care eram acolo eram "huligani"?Si sa ne gandim si la cei care meci de meci urmeaza echipa...pur si simplu bataie de joc si nu e doar vina lui Bosanceanu...

De acord cu tine ca sufera si asa suporteri nevinovati, dar nu stiu daca este o solutie mai buna pentru ai "educa" pe acei nesimtiti.

Si cum ziceam pe de o parte...

Miaus06.08.2007 11:03
Off-topic: Stai linistit,ca nu-ti duce nimeni dorul! Inteleg ca astepti o infrangere ca sa te dezlantui...

Concediu placut!Unde mergi,pe undeva prin Arabia?... :biggrin:

On-topic: Bineinteles ca batem miercuri,nu am avea nici o scuza daca nu am face-o! steagcruce2

Danimarcu eu nu voi face greseala unor limitati si ingusti la minte care isi doreau sa piarda Steaua ca sa aiba ei dreptate.Eu imi doresc sa castige Steaua 34/34 in campionat , Cupa Romaniei si CL toate cu Hagi pe banca.

Si eu sunt ala care (ca si Radoi de altfel) m-as multumi sa facem lucrurile astea batand "doar" cu 1-0. Voi visati cai verzi pe pereti cu joc ofensiv... victorii de la 5-0 in sus cu 30 de okzii pe meci.

L-ati auzit pe Radoi ce a declarat? Ca fotbalul DE AZI se bazeaza mai mult pe TACTICA si pe ANGAJAMENT FIZIC.Cam asa simte Radoi din Ghencea din iarba dar sunt convins ca danimarcu cu ochelarii aia geniali de vad din Protugalia pana in Ghencea are o alta impresie.

Dupa cum ziceam baiete, daca vrei fotbal fara tactica te poti uita in campionatele Antilelor Olandeze si in Burkina Faso.Acolo ai cu ce sa te delectezi.Cred ca sunt scoruri de rugby cu multe goluri si putina tactica, fix cum iti place tie.

Treziti-va bai ca nu jucam deocamdata nimic, jucatorii sunt total dezorientati pe teren, pe teren e super haos si bulanul are si el o limita.

mirceaor06.08.2007 11:04

Plesan e un mijlocas foarte bun .Eu unul mi-as dori sa vina la Steaua.Macar de el stiu ca are potential,pe Camus nu l-am vazut jucand niciodata ,si figurile pe care le face nu-mi plac deloc

Stelisimul06.08.2007 11:16

Dinamu-Steaua 0-1(As)

Foarte bine, i-am mai lovit odata!! Plesean la Steaua, bine Gigi! Uite inca unu bun la faze fixe!:)) Sa speram ca se va acomoda si va juca bine, dar tot spre un mijlocas sud-american mi-e gandul!

Tupac Amaru06.08.2007 11:23
L-ati auzit pe Radoi ce a declarat? Ca fotbalul DE AZI se bazeaza mai mult pe TACTICA si pe ANGAJAMENT FIZIC.

Aha, si tacticianu' ala era Harap Alb, nu?

Lucas06.08.2007 11:29

Plesan a semnat!

Nu sunt atat de incantat de noua achizitie cat de faptul ca am umilit pe Dinamo, care aseara la ora 00.00 credea ca a dat doua superlovituri pe piata transferurilor si acum a ramas fara niciunul! Hahaha!

E posibil sa mai vina si Camus, dar asta doar daca vrea H.

malasorte1306.08.2007 11:32
Plesan e un mijlocas foarte bun .Eu unul mi-as dori sa vina la Steaua.Macar de el stiu ca are potential,pe Camus nu l-am vazut jucand niciodata ,si figurile pe care le face nu-mi plac deloc

Si eu imi doresc sa vina Plesan... insa habar nu am de ce imi doresc asta !!! Nici un argument sportiv nu a oferit acest jucator in ultimii 3 ani. Plesan este asemeni lui Andrei Cristea, jucatorul unui singur meci (Romania-Germania, respectiv Steaua-Valencia). In fine sa zicem ca asta e visul meu STUPID: cateva meciuri cu un cuplu de mijlocasi centrali Plesan-Ov.Petre si cuplu de fundasi centrali Radoi-Goian (stupid doar in privinta primilor, desigur !!!).

Cat despre figurile lui Camus, acestea nu ajung nici la genunchiul broastei fata de figurile pe care le-a facut de-a lungul timpului M.Plesan !!!

Roger06.08.2007 11:35

Acum cã a semnat îl susținem, ce sã facem. Dinamo se mulțumește cu L.Goian :evil:

Stelisimul06.08.2007 11:36

Tare frate! Umilim cateii! Sper sa faca ceva la noi domnul Plesan! Are potential insa de el depinde tot.. anul trecut a dat kix la dinamu, nici la **** nu a stralucit. Poate Hagi-l slefuieste!

Miaus06.08.2007 11:40
Aha, si tacticianu' ala era Harap Alb, nu?

Tupac eu stiu ca tu esti senil, asa cum ne-ai si declarat si in plus ai si niste ochelari de cal care iti impiedica vederea mai mult decat traseul Romania - Arabia.

Spre marea ta surpriza tacticienii aia mari se numesc:Mourinho,Ancelotti,Benitez,Ferguson, etc. Astia sunt aia care ajung prin Cl destul de des si care isi "obosesc" jucatorii cu tot felul de scheme tactice.

Dar lasa tu ramai in lumea ta idilica din anii 30-50 cand se juca 2-3-5 si venea lumea la spectacol.

Cand iesi din triunghiul bermudelor si ajungi in prezent mai vorbim.

diego_cj06.08.2007 11:46
Plesan a semnat!

Nu sunt atat de incantat de noua achizitie cat de faptul ca am umilit pe Dinamo, care aseara la ora 00.00 credea ca a dat doua superlovituri pe piata transferurilor si acum a ramas fara niciunul! Hahaha!

E posibil sa mai vina si Camus, dar asta doar daca vrea H.

Superlovitura data spart-anusilor .... "Borcea ce bine-mi pare ca ai luat tzeapa"...

Eu zic ca am facut o achizitie fff buna... sa nu uitam ce variante avem in momentul de fata:Lovin si Ov. Petre... plus Radoi la mijloc... asta e principala cauza pentru care jocul nostru ofensiv sufera... apararea e beton... atacul asemeni... portarul promite (sa speram ca blestemul portarilor s-a terminat pentru noi) ... daca mai vine si Camus chiar numai avem emotii .. parerea mea..

danimarcu06.08.2007 11:53
Danimarcu eu nu voi face greseala unor limitati si ingusti la minte care isi doreau sa piarda Steaua ca sa aiba ei dreptate.Eu imi doresc sa castige Steaua 34/34 in campionat , Cupa Romaniei si CL toate cu Hagi pe banca.

Si eu sunt ala care (ca si Radoi de altfel) m-as multumi sa facem lucrurile astea batand "doar" cu 1-0. Voi visati cai verzi pe pereti cu joc ofensiv... victorii de la 5-0 in sus cu 30 de okzii pe meci.

L-ati auzit pe Radoi ce a declarat? Ca fotbalul DE AZI se bazeaza mai mult pe TACTICA si pe ANGAJAMENT FIZIC.Cam asa simte Radoi din Ghencea din iarba dar sunt convins ca danimarcu cu ochelarii aia geniali de vad din Protugalia pana in Ghencea are o alta impresie.

Dupa cum ziceam baiete, daca vrei fotbal fara tactica te poti uita in campionatele Antilelor Olandeze si in Burkina Faso.Acolo ai cu ce sa te delectezi.Cred ca sunt scoruri de rugby cu multe goluri si putina tactica, fix cum iti place tie.

Treziti-va bai ca nu jucam deocamdata nimic, jucatorii sunt total dezorientati pe teren, pe teren e super haos si bulanul are si el o limita.

Sa-mi arati si mie unde si cand am scris eu ca fotbalul nu se bazeaza pe tactica si pe angajament fizic!

Am spus,intr-adevar,ca pe mine prea putin ma intereseaza discutiile despre asezarile in teren,scheme samd, deoarece nu asta vad eu important cand ma uit la un meci,ci jocul in sine si rezultatul...Tactica si asezarea in teren este treaba antrenorului,si in functie de cat de bine i-a asezat in teren si cat de bine a gandit tactic meciul ,rezulta jocul si rezultatul.Priceput?Sau esti vreun fixist?...

Si m-am luat cu voi in gura(tu,daffy,si inca unul caruia i-am uitat nick-ul) pentru ca voi ati ales sa criticati din primul minut,in loc sa aveti un pic de rabdare,sa vedeti daca echipa se misca sau nu...E putin timp trei meciuri sa-ti faci o idee,mai ales in conditiile in care lipsesc titulari...

Nu mai vorbiti aiurea,nu va mai credeti antrenori si tacticieni ca nu sunteti...daca erati,antrenati si voi pe undeva,nu stateati toata ziua pe net...

malasorte1306.08.2007 12:17
Sa-mi arati si mie unde si cand am scris eu ca fotbalul nu se bazeaza pe tactica si pe angajament fizic!

Am spus,intr-adevar,ca pe mine prea putin ma intereseaza discutiile despre asezarile in teren,scheme samd, deoarece nu asta vad eu important cand ma uit la un meci,ci jocul in sine si rezultatul...Tactica si asezarea in teren este treaba antrenorului,si in functie de cat de bine i-a asezat in teren si cat de bine a gandit tactic meciul ,rezulta jocul si rezultatul.Priceput?Sau esti vreun fixist?...

Si m-am luat cu voi in gura(tu,daffy,si inca unul caruia i-am uitat nick-ul) pentru ca voi ati ales sa criticati din primul minut,in loc sa aveti un pic de rabdare,sa vedeti daca echipa se misca sau nu...E putin timp trei meciuri sa-ti faci o idee,mai ales in conditiile in care lipsesc titulari...

Nu mai vorbiti aiurea,nu va mai credeti antrenori si tacticieni ca nu sunteti...daca erati,antrenati si voi pe undeva,nu stateati toata ziua pe net...

Chiar asa mai Miaus, cum iti permiti tu sa discuti de tactica, strategii si alte halea ?!? Ce ai luat tu vreun campionat, vreo cupa, Liga Campionilor ?!? Pai tu nu stii ca pe site-ul asta doar antrenorii eminenti isi pot da cu parerea ??? Uite eu de exemplu am peste 15 titluri cu Steaua de-a lungul timpului in Championship Manager (diferite versiuni) + UCL + Cupa UEFA, etc.

Rog insistent admini sa-l supende pe Miaus pana cand va aduce dovada unor performante deosebite ca antrenor sau daca nu poate aduce astfel de dovezi pana cand se va limita la injuratori si onomatopee mult mai conforme cu lipsa lui de palmares decat "discutiile culte" de care e acum acuzat !!!

ariven2106.08.2007 12:45
Chiar asa mai Miaus, cum iti permiti tu sa discuti de tactica, strategii si alte halea ?!? Ce ai luat tu vreun campionat, vreo cupa, Liga Campionilor ?!? Pai tu nu stii ca pe site-ul asta doar antrenorii eminenti isi pot da cu parerea ??? Uite eu de exemplu am peste 15 titluri cu Steaua de-a lungul timpului in Championship Manager (diferite versiuni) + UCL + Cupa UEFA, etc.

Rog insistent admini sa-l supende pe Miaus pana cand va aduce dovada unor performante deosebite ca antrenor sau daca nu poate aduce astfel de dovezi pana cand se va limita la injuratori si onomatopee mult mai conforme cu lipsa lui de palmares decat "discutiile culte" de care e acum acuzat !!!

Excelent!!! ATAT!!!

si ce salariu aveai saptamnal?

Tupac Amaru06.08.2007 12:53
Tupac eu stiu ca tu esti senil, asa cum ne-ai si declarat si in plus ai si niste ochelari de cal care iti impiedica vederea mai mult decat traseul Romania - Arabia.

Spre marea ta surpriza tacticienii aia mari se numesc:Mourinho,Ancelotti,Benitez,Ferguson, etc. Astia sunt aia care ajung prin Cl destul de des si care isi "obosesc" jucatorii cu tot felul de scheme tactice.

Dar lasa tu ramai in lumea ta idilica din anii 30-50 cand se juca 2-3-5 si venea lumea la spectacol.

Cand iesi din triunghiul bermudelor si ajungi in prezent mai vorbim.

Adult infantil sau soarece, pisoi, ce oi fi,

sa stii ca si in idilica lume a anilor 30-50 tactica era la fel de mare pret ca si acum.

Ai auzit de marea echipa a Austriei din anii 30? De sistemul de joc WM de la Arsenal? De marile echipe interbelice ale Uruguayului, Cehoslovaciei, Italiei, Germaniei, Ungariei, Braziliei?

Niciodata un om intreg la minte nu poate nega tactica in jocul de fotbal.

Pe de alta parte, intelege si tu ca toate marile echipe aveau cel putin cate un jucator genial, care era necesar pentru a scoate echipa din tiparele tactice, caci altfel fotbalul ar fi fost un fel de-a "v-ati ascunselea" sau "ratele si vanatorii", mai pe intelesul tau.

Cea mai mare greseala pe care o faci este, exceptand limbajul tau jignitor, compararea unor mari antrenori cu Harap Alb alias Cosmin Olaroiu. Pai, daca este asa de bun, ce naiba cauta in Arabia?

Un sfat prietenesc: vezi sa nu mai faci prostii la bunici, in fanar. Uite, decat sa aberezi pe site, du-te si tu cu o fata si incearca sa faci ceva mai interesant si binevenit pentru acneea aia juvenila de care nu mai scapi.

Sau, daca vrei, du-te si bea o bere fara alcool (minorii nu au voie alcool, ca iarasi fac prostii).

Cand o sa mai cresti si o sa faci si tu deosebirea intre solutie si polutie, mai vorbim!

Pana atunci, mergi la nani si roag-o pe bunica sa nu iti mai citeasca basmul cu Harap Alb!

Ca iara visezi fotbal si nu face bine!

Miaus06.08.2007 12:54

Sa imi trimita danimarcu un ftp unde sa pot sa ii uploadez campionatele ,CL-urile capionatul mondial,european, cupa africii precum si multe altele castigate de-a lungul anilor in Cm 00-01 pana la FM 07 :D

Da malasorte13 "sa moare mama daca mai fac eu vreo h'analiza traiv-ar.Lasa baetii sa joace acolo si sa o bage in ate si sa faca spectacol da-l dreacu de rezultat, plmea..."

Auzi tu bai eu sunt ala care care nu are rabdare =)) mwahaha lol, rofl si ce mai vreti voi.Si inca ceva daca lipsesc titulari e greu sa iti faci o impresie.Noroc ca Oli ii avea pe toti valizi non-stop de putea danimarcu sa faca schite cu asezartile zi-noapte aaah am uitat danimarcu se uita la fotbal ca la filme cu bruce lee.Multa miscare , un pumn doi in gura, niste trucuri si cam atat.

De Zenga nici nu mai zic ca el juca cu Litu varf de careu.

Tupac Amaru06.08.2007 12:57
Si m-am luat cu voi in gura(tu,daffy,si inca unul caruia i-am uitat nick-ul)

ii zicea AndyQ, dar se pare ca s-a facut bine....

Miaus06.08.2007 12:59
Adult infantil sau soarece, pisoi, ce oi fi,

sa stii ca si in idilica lume a anilor 30-50 tactica era la fel de mare pret ca si acum.

Ai auzit de marea echipa a Austriei din anii 30? De sistemul de joc WM de la Arsenal? De marile echipe interbelice ale Uruguayului, Cehoslovaciei, Italiei, Germaniei, Ungariei, Braziliei?

Niciodata un om intreg la minte nu poate nega tactica in jocul de fotbal.

Pe de alta parte, intelege si tu ca toate marile echipe aveau cel putin cate un jucator genial, care era necesar pentru a scoate echipa din tiparele tactice, caci altfel fotbalul ar fi fost un fel de-a "v-ati ascunselea" sau "ratele si vanatorii", mai pe intelesul tau.

Cea mai mare greseala pe care o faci este, exceptand limbajul tau jignitor, compararea unor mari antrenori cu Harap Alb alias Cosmin Olaroiu. Pai, daca este asa de bun, ce naiba cauta in Arabia?

Un sfat prietenesc: vezi sa nu mai faci prostii la bunici, in fanar. Uite, decat sa aberezi pe site, du-te si tu cu o fata si incearca sa faci ceva mai interesant si binevenit pentru acneea aia juvenila de care nu mai scapi.

Sau, daca vrei, du-te si bea o bere fara alcool (minorii nu au voie alcool, ca iarasi fac prostii).

Cand o sa mai cresti si o sa faci si tu deosebirea intre solutie si polutie, mai vorbim!

Pana atunci, mergi la nani si roag-o pe bunica sa nu iti mai citeasca basmul cu Harap Alb!

Ca iara visezi fotbal si nu face bine!

**** m-ai rupt uite ma duc sa ii zic logodnicei sa facem ceva sa scap si eu de acnee:D Dupa cum ziceam esti senil si ingustat, ceea ce nu ar fi tocmai rau daca nu te-ar mai lasa sa umbli pe strazi.Sa imi zici pe unde umbli, nu de alta dar nu s-a demonstrat ca prostia nu ar fi contagioasa si nu as vrea sa risc sa ma imbolnavesc.

Ghiniionul tau toar'su Tupac ca si a lu toa'rsu Virgil e ca a venit capitalismul asta si nu mai puteti voi sa ii bagati la bulau pe "imperialisti" .Ia zi toar'su ai fost ceva pe la UTC ca ai fata si caracter. Prost, ingamfat ce sa mai o intreaga adunatura de epitete as putea sa iti atribui.

Si acum mars inapoi la pozele cu "mult iuibtul conducator" si la tapetul cu Hagi si lasa fotbalul in seama unora care chiar stiu despre ce e vorba.

Pai eu am mai multe meciuri in Divizia C si D (inferioare ce-i drept) decat ai tu prezente pe stadionul Ghencea.

P.S. Da am auzit de toate marile echipe interbelice si de marea echipa a lui Arsenal din anii 20-30 , dar atunci tactica juca un rol elementar nu fundamental (Sunt grele cuvintele astea, www.dexonline.ro pentru further explanations).

Beckenbauer zicea ca el astazi nu ar rezista la ritmul de joc, dar cine e Beckenbauer asta pe langa marele Tupac?

P.S.1 Daca mai ai alte laturi pe care vrei sa mi le adresezi iti ofer private sau adresa de mail ca sa nu mai deviem topicul degeaba "senilule".

Je stelist2306.08.2007 13:52

AM O MARE RUGAMINTE LA TOTI STELISTII:va rog din suflet la mekiul ku polakii sa nu fakem skandal,pentru ca va fi vai de noi.FORTA Steaua

Je stelist2306.08.2007 13:57
Si eu am sperat la un egal,intrucat ambele ramaneau astfel la 2 puncte in spate.Dar de aici pana la a-i multumi lui popa si lui Poli e cale lunga!Suntem stelisti,ce naiba...

KORECT doar au fakuto pentru ei nu pentru noi

Tupac Amaru06.08.2007 14:11
**** m-ai rupt uite ma duc sa ii zic logodnicei sa facem ceva sa scap si eu de acnee:D Dupa cum ziceam esti senil si ingustat, ceea ce nu ar fi tocmai rau daca nu te-ar mai lasa sa umbli pe strazi.Sa imi zici pe unde umbli, nu de alta dar nu s-a demonstrat ca prostia nu ar fi contagioasa si nu as vrea sa risc sa ma imbolnavesc.

Ghiniionul tau toar'su Tupac ca si a lu toa'rsu Virgil e ca a venit capitalismul asta si nu mai puteti voi sa ii bagati la bulau pe "imperialisti" .Ia zi toar'su ai fost ceva pe la UTC ca ai fata si caracter. Prost, ingamfat ce sa mai o intreaga adunatura de epitete as putea sa iti atribui.

Si acum mars inapoi la pozele cu "mult iuibtul conducator" si la tapetul cu Hagi si lasa fotbalul in seama unora care chiar stiu despre ce e vorba.

Pai eu am mai multe meciuri in Divizia C si D (inferioare ce-i drept) decat ai tu prezente pe stadionul Ghencea.

P.S. Da am auzit de toate marile echipe interbelice si de marea echipa a lui Arsenal din anii 20-30 , dar atunci tactica juca un rol elementar nu fundamental (Sunt grele cuvintele astea, www.dexonline.ro pentru further explanations).

Beckenbauer zicea ca el astazi nu ar rezista la ritmul de joc, dar cine e Beckenbauer asta pe langa marele Tupac?

P.S.1 Daca mai ai alte laturi pe care vrei sa mi le adresezi iti ofer private sau adresa de mail ca sa nu mai deviem topicul degeaba "senilule".

LIPSA ACTIVITATII SEXUALE

DUCE LA SCADEREA

VEDERII

Este ca n-ai trecut testul?

Vezi, mai motanel, daca te iubesti prea mult?

1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului, de culoare neagra, fara bold sau alte formatari de text sau culori. Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold, culori, font mai mare etc.

«123»