FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Emotii

«123»
fcsteaua.ro05.08.2007 21:31

Ma bucur nespus pentru victoria de la Constanta. Ma bucur ca Hagi a aratat ca a devenit un antrenor matur, care stie ca titlurile nu se castiga cu declaratii sforaitoare despre jucatori de 27 de karate sau norme de trei goluri pe meci. Campionatele se castiga cu echipele mici, acolo unde adversarii fac egal, tu trebuie sa castigi. Chiar si cu un gol norocos.Multi sunt ingrijorati ca Steaua a marcat numai din faze fixe. Eu nu. Stiti de ce? Pentru ca inseamna ca acel meci s-a castigat la detalii, asa cum spune mereu Jose Mourinho. Ori cand un meci se castiga asa, atunci inseamna ca antrenorul nostru e mai bun ca al lor.Sigur, asta nu inseamna ca vom castiga toate meciurile sau ca Gheorghe Hagi va bate Barcelona la ea acasa cu 1-0, gol Goian din corner! Nu, pur si simplu e un semn ca antrenorul Stelei stie ca inceputurile sunt esentiale si ca acum e momentul sa strangem puncte si ca spectacolul va veni firesc.

Problema e alta: problema e ca acest conflict care ne roade din interior si-a consumat un nou episod. Pentru cei care nu stiu, conducerea Stelei a anuntat Farul ca nu vor fi stelisti in tribune, iar cand acestia s-au prezentat la intrare( vreo 2500 ) nu li s-au vandut bilete pe motiv ca nu sunt. Este evident ca nici conducerea Farului si nici o alta conducere nu-si va asuma riscul de a lasa stelisti in stadion, daca nu raspunde clubul pentru ei. Deci, cu aceasta ocazie, suporterilor Stelei li s-a luat si dreptul la deplasare.Ciudat, nu vad nici un ziarist oripilat de acest eveniment, nimanui nu pare sa-i pese. Normal, suporterii sunt niste criminali, ei nu pot fi DECAT agresori, NICIODATA victime. Doar asta ni s-a spune zi de zi in fiecare ziar, la fiecare jurnal...

Nu stiu unde se va ajunge, nu stiu cum se va termina toata povestea asta. Tot ce stiu e ca partea care are puterea face tot posibilul ca-si poarte razboaiele pana la capat, indiferent de victime.Insa, cel mai rau este ca nu realizeaza ca unica si principala sa victima este insasi echipa, adica tocmai cea pe care se tot lauda ca o protejeaza si pentru binele careia declara ca duce razboiul. Am emotii, cum n-am mai avut demult. Si aceste emotii sunt cauzate de incertitudine: ce vom face cu Zaglebie? Va juca Hagi ofensiv? Cum se vor comporta suporterii? Va pune bodyguarzi in tribune? Important e insa, sa fim acolo. Si sa fim uniti! Forza Steaua

Mihai Somanescu

cozmin05.08.2007 21:39

bravo Mihai, ai punctat acolo unde doare cel mai tare.Presa n a mediatizat absolut nimic despre ce s a intamplat la cta.Ziaristi toti niste m***ti!!!

MKro05.08.2007 22:24

cine e pe rpimul loc!

cine e pe primul loc!

Steaua e!

Steaua e!

mi se confirma banuiala, si "rivalele" noastre bucurestene sunt varza anul asta.

acum, ultimul hop care trebuie trecut pana la indeplinirea visului de a juca din nou in grupele Champions League e unul mental si se traduce prin evitarea lipsei de concentrare la meciul retur cu zaglebie.

shack3r05.08.2007 22:49

@MKro

E d'abia a doua etapa.Mai vorbim peste vreo 2 luni,atunci ne facem o parere.Oricum, o sa conteze enorm punctele castigate cu echipele mici.

korynna05.08.2007 22:51

Corect,nimeni nu a bagat de seama ca sute de oameni si-au lasat serviciul sau au facut alte sacrificii pentru a ajunge alaturi de echipa la Constanta,in plus am inteles ca la TV s-a spus cu totul altceva,dar nu s-a gandit nimeni sa ii intrebe si pe cei prezenti ce s-a intamplat sau macar daca acea sursa spune adevarul...Nu putem fi vazuti ca victime niciodata pentru ca nu ei au stat cateva ore bune sa astepte biletele,nu ei au stat cu sufletul la gura cand meciul a inceput si noi stateam afara,nu ei mai aveau o urma de speranta ca poate dupa prima repriza o sa putem sa intram si noi pe stadion.Dezamagire si bataie de joc...

ultras_florin2005.08.2007 23:00

Cred ca doua meciuri vor conta foarte mult pentru acest inceput de sezon:returul cu Zaglebie si meciul de la Cluj.Daca vom trece cu bine peste aceste meciuri cred ca vom avea un sezon de toamna foarte reusit,atat in campionat cat si in cupele europene.

Mie greu sa cred ca au fost 2500 de suporteri la portile stadionului Farul,tinand cont ca in ultimii ani deplasarea cu cei mai multi suporteri a fost la Vaslui(ultimul meci), aproximativ 3000 de suporteri.

Astristul05.08.2007 23:15

Cine e pe primul loc?

Cine e pe primul loc?

Steaua eee ... Steaua eee !!!

Off Doamne de cand asteptam momentul asta! O zi minunata, un weekend minunat. Sper sa continuam asa!

PS: Popa multumesc mult! M-ai facut fericit in seara asta! Bravo Poli!

FORZA Steaua !!! steag2

danimarcu05.08.2007 23:24
PS: Popa multumesc mult! M-ai facut fericit in seara asta! Bravo Poli!

FORZA Steaua !!! steag2

Si eu am sperat la un egal,intrucat ambele ramaneau astfel la 2 puncte in spate.Dar de aici pana la a-i multumi lui popa si lui Poli e cale lunga!Suntem stelisti,ce naiba...

Mihai Somanescu06.08.2007 00:02
Cred ca doua meciuri vor conta foarte mult pentru acest inceput de sezon:returul cu Zaglebie si meciul de la Cluj.Daca vom trece cu bine peste aceste meciuri cred ca vom avea un sezon de toamna foarte reusit,atat in campionat cat si in cupele europene.

Mie greu sa cred ca au fost 2500 de suporteri la portile stadionului Farul,tinand cont ca in ultimii ani deplasarea cu cei mai multi suporteri a fost la Vaslui(ultimul meci), aproximativ 3000 de suporteri.

Mi-a spus cineva care a fost acolo ca au venit foarte multi oameni care erau deja acolo in concediu sau pur si simplu constanteni fani ai Stelei.

SSK06.08.2007 00:18

Bucuresteni n-au fost "decat" vreo 800.

Tupac Amaru06.08.2007 05:32

fular-campionii

Putin off-topic

Doamne, cat de prost poate fi Borcea!

A declarat, referindu-se la meciul cu FC Vaslui ca "am fost lipsiti de nesansa"!

Bai Borcea, sa dea D-zeu sa fiti asa "lipsiti de nesansa" tot timpul, sa va vad la anul in Divizia B!

steagsimplu

Miaus06.08.2007 06:24

Buna seara si bine v-am gasit dragii mei / Cineva spera ca am ramas fara idei?

Off-topic:

In week-end am fost la bunici si nu am avut acces la net la fel cum se va intampla si in concediu peste o saptamana.Ca am vazut ca nu stie lumea de ce nu postam in week-end.Ce ciudat domne, eu sunt un proscris unul care n-are nicio treaba dar daca nu postez incepe danimarcu sa isi faca griji pe unde sunt.Ma bucur sa vad ca unii nu dorm noaptea ca de ce nu postez eu...

On Topic:

Ne asteapta un meci cu Zaglebie pe care trebuie sa il castigam, indiferent ca jucam ofensiv sau defensiv.Si il vom castiga!

strezahuzum06.08.2007 06:51

Sa fim seriosi, batem pe Zaglebie la Bucuresti fara prea mari emotii. Si pe bielorusii aia la fel.

Asa, ca fapt divers ma gandeam ca poate v-ar placea sa stiti ca Oleg Protasov a batut din nou pe Dinamo Kiev in deplasare, scor 3-1 pentru Dnepr. Se vad calitatile lui Oleg, a invins iarasi o echipa cu un buget mult mai mare, in deplasare ! I-a mai batut si anul trecut.

Si daca cineva e curios, dupa 4 etape, echipa "loserului care rateaza toate obiectivele" e pe primul loc cu 4 victorii din 4 meciuri jucate, 11 goluri marcate si doar 3 primite !

Come back, Oleg ...

JDERUL06.08.2007 06:57

@

Oleg este intr-adevar,, mare".Mie mi-a amintit intotdeauna de nea EMY

Roger06.08.2007 07:14

Plesan la Steaua??? :mellow:

NUUUUUUUUUUUUUUUU! :ohmy:

Sincer, sa-l ia Dinamo, sa-i duca in Intertoto!

vilcea06.08.2007 07:48

hai sa va spun eu ce s-a intamplat pe stadion!!! bosinceanu l-a intrebat pe Becali daca va plati scaunele ce vor fi rupte de suporteri stelist???Becali nu afost de acord si astfel din 150 de suporteri nu 2500 au intrat 70 si restul au inceput sa strige m..e gigisi Steaua suntem noi .In concluzie deci noi suntem Steaua , noi trebuie sa platim.....asa ca nu va mai vaietati atat .... fularsteaua2

luigilippi06.08.2007 08:34

Eu 1 ii dau dreptate lui bosinceanu pai cine sa plateasca scaunele rute de suporterii Stelei???? el??? de ce? ma intreb daca atunci cand mergeti la cinema si nu va place filmul rupeti scaunele si le aruncati in proiector??? sincer cred ca ne meritam soarta daca nu constientizam ce inseamna fairplay _ul si sa nu mai toleram accesele de furie a celor de langa noi.FORZA Steaua FOREWER

\

ros-albastru4ever06.08.2007 08:44
Plesan la Steaua??? :mellow:

NUUUUUUUUUUUUUUUU! :ohmy:

Sincer, sa-l ia Dinamo, sa-i duca in Intertoto!

Iti place mai mult Lovin????NIci mie nu imi place Plesan da vad ca incepe sa intre in forma si dak ajunge la Steaua nu-l mai vedem pe Lovin in veci :biggrin:

Kustino06.08.2007 08:47
hai sa va spun eu ce s-a intamplat pe stadion!!! bosinceanu l-a intrebat pe Becali daca va plati scaunele ce vor fi rupte de suporteri stelist???Becali nu afost de acord si astfel din 150 de suporteri nu 2500 au intrat 70 si restul au inceput sa strige m..e gigisi Steaua suntem noi .In concluzie deci noi suntem Steaua , noi trebuie sa platim.....asa ca nu va mai vaietati atat .... fularsteaua2

Cum va mai place sa vorbiti din auzite, nu am vazut asa ceva.

Roger06.08.2007 08:47

Nu-mi place Lovin, Doamne fereste, dar ni se promisese un mijocas de valoare, ori daca il aduc pe Plesan - la revedere Camus, Ivic sau Herea!

ros-albastru4ever06.08.2007 08:53
Nu-mi place Lovin, Doamne fereste, dar ni se promisese un mijocas de valoare, ori daca il aduc pe Plesan - la revedere Camus, Ivic sau Herea!

Herea e oricum sarit din schema,de Ivic nu s-a mai auzit nimic,iar de Camus cred ca este in continuare nevoie,nu cred ca va renunta Hagi sau Gigi la el pentru ca este in continuare nevoie de un coordonator de joc tehnic ca el...probabil ca Hagi o sa-l foloseasca pe Plesan pe postul lui Lovin,la inchidere sau pe dreapta in caz ca Banel nu-si revine din lipsa de forma pe care o are si Badoi nu confirma...oricum,cert e ca Steaua nu o sa renunte la Camus chiar dak il aduce pe Plesan pentru ca e coordonatorul perfect pentru Steaua forzateaua

vilcea06.08.2007 09:09
Cum va mai place sa vorbiti din auzite, nu am vazut asa ceva.

sunt din Constanta si am fost pe stadion

colaps06.08.2007 09:18

va dat seama ce mijloc am avea cu Plesan si Camus? genul de mijlocasi care fac si faza ofensiva si pe cea defensiva.. Mirel ar mari concurenta in centrul apararii, Goian cu problemele de spate ar putea fi odihnit din cand in cand...

Kustino06.08.2007 09:20
Eu 1 ii dau dreptate lui bosinceanu pai cine sa plateasca scaunele rute de suporterii Stelei???? el??? de ce? ma intreb daca atunci cand mergeti la cinema si nu va place filmul rupeti scaunele si le aruncati in proiector??? sincer cred ca ne meritam soarta daca nu constientizam ce inseamna fairplay _ul si sa nu mai toleram accesele de furie a celor de langa noi.FORZA Steaua FOREWER

\

Bai omule, in primul rand nu se ducea nimeni la meci sa rupa scaunele, in al doilea rand am incercat sa garantam noi pentru ele in diferite moduri dar din pacate nu au fost de acord, deoarece ei vroiau din partea clubului ceva oficial ca isi asuma raspunderea pentru suprterii veniti din Bucuresti, cum s-a procedat pana acum si cum se procedeaza la toate echipele din campionat, dar se pare ca oficial clubul Steaua nu mia are suporteri....

Kustino06.08.2007 09:24
sunt din Constanta si am fost pe stadion

asa, si ce legatura are asta cu probleme cu biletele ?

«123»