Propunere:
1. trebuie sa mutam toate discutiile astea pe alte topicuri. Poate va fi creat chiar un topic numit ABERATII, unde sa nu iei avertizment ca iti postezi o parere buna, dar off-topic, sau o parere proasta, sau pentru ca postezi de doua ori consecutiv, etc
2. mi se pare nefiresc, sa nu zic altfel, sa scrie cronica meciului cineva care il vede la televizor, de la 500km distanta. eu inteleg ca se vrea scrierea acestei cronici cat mai rapid, dar tot NEFIRESC mi se pare. cronica meciului nu ar trebui scrisa de cineva care a vazut meciu' la TV
3. cronica meciului NU AR TREBUI sa contina pareri personale ale celui care o scrie, ci sa redea realitatea, ce s-a intamplat la meci. astfel s-ar reduce din numarul de posturi off-topic ale celor care NU SUNT DE ACORD cu ce a inteles autorul articolului din meciu respectiv:
radusor (pentru Soldatino): "nu ar trebui sa pui echipa cea mai buna din pct tau de vedere ci echipa probabila". CORECT !
4. ar fi de apreciat daca aceste cronici ar fi insotite si de casete tehnice: suturi spre poarta, pe poarta, minute jucate efectiv, etc etc nu doar min 61 GOOOOOOL Steaua si min 82 schimbare Steaua ... pentru asta ne putem uita pe onlinesport sau GSP live (asta daca nu e meciu la TV)
5. ar fi de apreciat sa apara interviuri cu jucatorii. interviuri cu glorii ale Stelei (daca tot le respectati atat)
6. ar fi de apreciat ca ULTRASII aia, daca tot isi sacrifica bani si timp sa urmeze echipa peste tot, sa-si sacrifice o parte din timp sa inventeze cantece si sa posteze pe site atat melodia cat si versurile. astfel, samantarii si cetatenii ar avea o sansa in plus sa se educe si sa stie ce sa cante la stadion. ar fi mult mai bine decat posturi gen "m**ie la toti cetatenii din T1'
7. ar fi de apreciat daca van n-ar mai fi detinatorul adevarului absolut:
vanfootball - 31-07-2007 - 18:32
CITAT(colaps @ Jul 31 2007, 03:24 PM)
va juca Hagi cu Radoi si Lovin la mijloc dupa cum spune gsp-ul?
As paria ca nu.
Ei bine van, ai pariat gresit. Hagi a jucat cu doi inchizatori. Nu te obosi sa-mi cauti o replica pe masura, prin care sa reiasa ca ai ultimul cuvant si ca defapt ai vrut sa spui altceva
8. ar fi bine ca si SSK sa fie mai vertebral: Bostina, un mare jucator, care nu joaca CAM DE UN AN. Cam ce ai vrut sa zici? Daca tot va place sa aruncati fitile din astea, tine minte o chestie: cea mai rapida schimbare din istoria Stelei din ultimii 10 ani (nefortata) este Bostina schimbat in min 51, dupa ce Gigi a plecat de la stadion (la acelasi meci) in min 12, pentru ca Bostina era titular. Nu mai zic de faptul ca Bostina NU A AVUT NICIODATA VALOARE, nici macar in mandatul lui Protasov. A jucat doar UN PIC mai bine decat NIMIC.
Multe lucruri ar fi mai bine sa fie mai bine.
Cel mai bine ar fi sa castigam tot ce se poate castiga anul asta: titlul, cupa Romaniei, sa iesim din grupele CL ... etc
Forza Steaua.