FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu dreptul

«123»
fcsteaua.ro01.08.2007 23:53

Douã lucruri mi-au plãcut la Gicã Hagi în ultima sãptãmânã. Primul a fost diplomația cu care a știut sã reziste atacurilor presei, aflatã într-o încercare ce nu mai mirã pe nimeni de a "zãmisli" un scandal la Steaua. Este limpede pentru oricine cã George Becali e un patron dificil (ca sã mã exprim eufemistic) și este la fel de sigur cã gestul sãu de la meciul cu Ceahlãul este condamnabil, inspirat probabil din experiența (bogatã) a noului sãu amic, George Copos. În același timp, e clar cã Hagi are o relație bunã și complexã cu Becali și e la fel de clar cã rudenia dintre cei doi este cea care cimenteazã aceastã relație. Nu știu cât va cântãri acest "detaliu" pe viitor, știu doar cã el își aratã importanța acum, la început. Iar acest lucru mi se pare, în fond, foarte bun, chiar dacã dupã o exigențã ne-contextualã situația ar trebui deplânsã.

(În parantezã fie spus, de dragul obiectivitãții, sã remarc și înțelepciunea lui Becali de a merge în Polonia ,,de ochii lumii", fapt care în mod cert ne-a scutit de numeroase articole care ar fi semnalat "ruptura ireversibilã de la Steaua" sau "totala incertitudine care planeazã asupra bãncii tehnice a roș-albaștrilor")

În fine, al doilea lucru care m-a impresionat "o spun clar și rãspicat" a fost prudența sa din meciul cu Zaglebie. Prudența de a nu se avânta, de a începe meciul cu doi mijlocași centrali defensivi, de a-l prefera pe mai defensivul Golanski mai avântatului Neșu. Nu spun asta pentru cã Steaua a învins, ci pentru cã chiar cred cã Hagi a ,,mutat" cu înțelepciune. Convins fiind cã eliminarea din acest tur ar reprezenta un dezastru și cunoscând cã adversarul este o echipã puternicã, de luptã, Gicã a optat pentru varianta mai sigurã, chiar dacã mai puțin spectaculoasã. Din punctul meu de vedere, alegerea sa trebuie aplaudatã și aș fi aplaudat-o și dacã n-am fi învins.

Asta desigur nu ne oprește sã ne dorim ca Steaua sã practice, într-un viitor apropiat, un joc superior celui de la Lubin, mai ofensiv și mai spectaculos. Cred cã revenirea lui Badea (într-o formã bunã) va fi primul pas spre atingerea acestui obiectiv. Celãlalt însã nu poate fi decât un mijlocaș central care știe sã dribleze și sã ofere ,,ultima pasã", capitol la care Steaua este restantã.

Peste toate însã, sã ne bucurãm de începutul promițãtor al lui Hagi la comanda roș-albaștrilor! Pânã mâine, când valoarea ne obligã la victorie!

Forza Steaua!

Ovidiu

P.S. In turul III, mi-aș dori sã cãdem cu învingãtoarea din meciul BATE Borisov (Belarus) / Hafnarfjordur (Islanda). Pentru ca de "norocul proverbial" al Stelei sã nu se mai indoiascã nimeni!

endorama02.08.2007 05:47

am si eu 2 aspecte pozitive de mentionat relativ la primele 2 meciuri oficiale - binainteles, pe langa scorurile finale.

primul e ca nu mai sunt atat de ingrijorat cand luam cartonase galbene. mai demult, cum luam unul, imediat ma intrebam daca nu o sa ajungem sa jucam meciul urmator cu Saban titular....

al doilea, e ca ma bucur sa vad ca utilizam in ultima vreme echipamentul complet albastru. e o chestie de gusturi bineinteles, dar mie personal mi se pare cel mai cool din cate am incercat de-a lungul timpului.

echipamentul in rosu si albastru de anul trecut imi da intotdeauna senzatia unei echipe de divizia a doua din Spania. ca sa nu mai vorbesc de echipamentul cu care am abordat campania 2005-2006 cu bula pe spate in jurul numelui - era atat de penibil ca mi-era jena fata de colegii straini de pe aici cand le aratam diverse faze din meciuri.

Gigi Becali ar trebui sa inteleaga odata ca patriotismul nu ti-l dovedesti alungand jucatorii straini de la echipa si cu atat mai putin imbracand jucatorii in echipamente cu elemente traditionale din Maramures. patriotismul ti-l dovedesti construind o echipa competitiva de care sa fim mandri cand castigam meciuri in Europa....

84ava02.08.2007 06:04

Si eu cred ca a mutat bine mai ales prin prisma faptului ca a fost un meci jucat in deplasare cu o echipa greoaie,rudimentara dar greoaie.De astfel de echipe sa ne temem mai mereu pentru ca sunt imprevizibile(vezi rosenborg) nu de adversari care combina si joaca spectaculos pentru ca aia ne convin.

Calificarea nu e inca jucata insa nu cred ca vom avea probleme dak vom reusi sa ramanem concentrati.Mi-as dori sa evitam Fenerbahce si Spartak Moscova,restul echipelor cred ca ar fi ok,adversari de trecut...

Motivatia exista pentru CL sper sa nu se piarda in campionat si sa tratam meciurile de dupa jocurile din cupele europene cu aceeasi seriozitate pentru ca e un an important care se va sfarsi cu o campioana direct in grupele CL si sunt convins la fel ca si voi de altfel ca aceea va fi Steaua Bucuresti.

ariven2102.08.2007 06:50
am si eu 2 aspecte pozitive de mentionat relativ la primele 2 meciuri oficiale - binainteles, pe langa scorurile finale.

primul e ca nu mai sunt atat de ingrijorat cand luam cartonase galbene. mai demult, cum luam unul, imediat ma intrebam daca nu o sa ajungem sa jucam meciul urmator cu Saban titular....

al doilea, e ca ma bucur sa vad ca utilizam in ultima vreme echipamentul complet albastru. e o chestie de gusturi bineinteles, dar mie personal mi se pare cel mai cool din cate am incercat de-a lungul timpului.

echipamentul in rosu si albastru de anul trecut imi da intotdeauna senzatia unei echipe de divizia a doua din Spania. ca sa nu mai vorbesc de echipamentul cu care am abordat campania 2005-2006 cu bula pe spate in jurul numelui - era atat de penibil ca mi-era jena fata de colegii straini de pe aici cand le aratam diverse faze din meciuri.

Gigi Becali ar trebui sa inteleaga odata ca patriotismul nu ti-l dovedesti alungand jucatorii straini de la echipa si cu atat mai putin imbracand jucatorii in echipamente cu elemente traditionale din Maramures. patriotismul ti-l dovedesti construind o echipa competitiva de care sa fim mandri cand castigam meciuri in Europa....

De acord cu echipamentul albastru de acum si mica insertie rosie de la aguler si maneci...Insa nu sunt de acodr cu tine in prvinta echipamentului din perioada 2004-2006, spre deosebire de acum, acel tip de echipament a fost realizat mult mai bine, ma refer la materiale si la elementele decorative...plus coloarea rosie era una foarte frumoasa, o culoare speciala in care se gaseste si nitel albastru...(e u rosu care are valente albastre daca va uitati atenti...practic la acel rosu s-a adaugat o cantitate infima de albastru pentru al valora)...A fos un echipament reusit, mai ales cand tricoul rosu (cu bula aceea albastra pe care era inscris numle cu galben auriu) era folosit in combinatie cu sortul albastru..vezi Steaua-Besiktas 2-1...

Io propun adidas pentru sezonul 2008 2009...

vasilestelistul02.08.2007 07:37

sper sa ne calificam din nou in grupe asta ar fi cea mai mare bucurie a mea

FORZ Steaua

Apolo02.08.2007 08:14

fularsteaua2

Nu ma pricep la tactici, asezari in teren, 4-4-2, 3-4-3, varfuri impinse, jucatori de banda care fac ambele faze. Nu ma contrazic cu nimeni pe aceasta tema, si nici nu-mi dau cu parerea. Eu ma uit la un meci al Stelei pentru ca atunci simt ce simte un iubitor al sporturilor extreme cand sare cu coarda elastica, mai ales daca sunt la fata locului (pe stadion). Nimic pe lume nu se compara cu prezenta intr-o peluza pe Ghencea cand joaca ai nostri.

Daca un meci de fotbal pe care l-am vazut se termina 0-0, 1-0, 2-1 pentru mine ala nu a fost un meci frumos. Oricat de multa tactica ar fi injectat tehnicienii elevilor lor. Pentru mine jocurile cele mai frumoase au fost Manchester 7-1 Roma, Manchester 4-3 Real, Steaua cu niste francezi acum vreo 2 ani cand i-a batut cu vreo 4-0 de le-a scos fotbalul din cap, Steaua 3-2 PSG.

Poate ca imi doresc ca echipa mea de suflet sa-si umileasca adversarii, nu doar sa-i bata. Poate ca de asta e atat de regretat Protasov. Pe vremea lui cam asta facea Steaua. Si cred ca inspre asta ne indreptam cu Hagi pe banca. Echipa noastra a inceput intr-adevar cu dreptul sezonul. Si sunt convins ca va fi din ce in ce mai bine. Multi nu-l vad pe Hagi mare antrenor. Sincer nici eu nu-l vedeam pana sa ajunga la noi. Cand a venit Hagi, in primul rand m-am bucurat ca am scapat de Olaroiu. Facusem un legamant cu mine ca atata timp cat acel pseudo-antrenor va ramane la noi sa nu mai merg la nici un meci. Va dati seama ca m-am imbatat cand a plecat pacaliciul.

Si cine a venit? Hagi. Am zis "mai rau ca Oli nu poa' sa fie". De cand a venit Hagi mi s-a confirmat ca nu e mai rau, e mult mai bun. Ceva imi spune ca omul asta va realiza pe banca noastra cea noua, ce a realizat ca jucator pe toate terenurile de joc pe care a pasit. A avut experiente neplacute ca si antrenor prin Turcia, la Poli si pe unde a mai antrenat in trecut. Explicatia e ca el nu era unde trebuia sa fie. Acum e.

Am incredere in antrenorul nostru. Se vede deja schimbarea in bine. Chiar si pentru mine, un cunoscator de fotbal doar pe jumatate, sa zicem. La urmatorul meci vom juca mai bine. Sper sa incepem sa vedem scoruri fluviu cu echipe ca Ceahlaul, Farul, chiar si cu polonezii in retur. Daca ele nu vor aparea asa repede cum vrem cu toti, hai sa mai avem putina rabdare. De dragul antrenorului. Zic eu.

Si era sa uit: Inca un meci frumos pe care n-am sa-l uit a fost celebrul Dinamo 4-5 Foresta. P-asta l-am omis mai sus, intentionat, ca sa fac aici, la sfarsitul gandurilor ce-mi trec prin cap la ora asta o incantatie: SA DEA DUNNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI CA IN SFANTA ZI DE VINERI DIN URNA, ALATURI DE Dinamo SA IASA O ECHIPA DIN ANGLIA. AMIN.

Nu de alta, dar sa mai vedem si noi un meci frumos.

potra02.08.2007 08:15

nush ce sa zic....pe mine inca nu ma incanta Hagi (ca antrenor ma refer)....lasand la o parte amicalurile care au fost un dezastru, nici meciul cu Ceahlaul nu a adus un mare plus (cu o echipa care trebuia sa fie in B trebuia sa ne jucam, sa-i invartim pe teren), iar acum cu polonezii...hai sa fim sinceri acum, am avut noroc ca si ei au jucat jalnic....nush, ceva la Steaua nu se mai leaga. unde e jocul acela in viteza? unde sunt pasele perfecte? unde sunt centrarile de nota 10?????

radusor02.08.2007 08:20

mda...

Hagi e laudat ca joaca defensiv, Oli era criticat. Steaua lui Hagi a pierdut o gramada de mingi din cauza ca erau aruncate total aiurea in atac. Si asta e din vina lui, ca el ii incuraja sa nu mai dea pasa aproape, sa dea si la 30 de m distanta...pai da, ca el crede ca toti jucatorii au stangul lui :|

Steaua a jucat tot cu 2 inchizatori, dar e bine ca e prudent, Oli juca la fel insa era numit fricos. Offf

forever_STEAUA02.08.2007 08:35
Steaua a jucat tot cu 2 inchizatori, dar e bine ca e prudent, Oli juca la fel insa era numit fricos. Offf

Hagi a folosit doi închizãtori împotriva campioanei Poloniei ÎN DEPLASARE! Oli folosea doi închizãtori în Ghencea împotriva Ceahlãului, Farului, Jiului etc! Observi diferența?!

neli02.08.2007 08:40

FELICITARI ! avem nevoie disperata de un atacant de gura portii, unde-i Cyril ? stim toti unde este dar acum era chiar nevoie de el .

greenyes02.08.2007 08:48
mda...

Hagi e laudat ca joaca defensiv, Oli era criticat. Steaua lui Hagi a pierdut o gramada de mingi din cauza ca erau aruncate total aiurea in atac. Si asta e din vina lui, ca el ii incuraja sa nu mai dea pasa aproape, sa dea si la 30 de m distanta...pai da, ca el crede ca toti jucatorii au stangul lui :|

Legat de Hagi prudent si Oli fricos. Oli juca si cu Ceahlaul, si cu national (retrogradat) si cu orice alta echipa mai slaba decat noi tot cu doi mijlocasi defensivi, asa ca nu are rost sa faci comparatia asta.

Sforza02.08.2007 09:08
mda...

radusor, hai sa-l lasam pe Hagi sa-si faca treaba, Oli a plecat gata cu comparatiile.

Nu poti sa-i faci deja un portret lui Hagi dupa doar doua meciuri. rezultatele o sa vorbeasca.

La intrebarea: de ce a jucat defensiv?Cred ca Ovidiu in articol a explicat destul de bine, sunt meciuri pe care le abordezi intr-un fel altele in altfel, important este, consider eu, sa apara elementul nou prin care poti sa-ti surprinzi adverasarul.

Imi aduc aminte ca si ofensiva Barcelona(pastrand proportile) a jucat odata cam in aceiasi maniera intr-un retur cu Chelsea cand a inchis jocul, jucand la rezultat, tactica care a surprins pe toata lumea. ...si comparatiile pot continua.

Hai sa avem mai multa rabdare cu Hagi. eu zic ca merita pentru tot ce a facut pentru noi, pentru toate bucuriile pe care ni le-a adus cand era jucatorul Stelei si echipei nationale.

Forza Steaua!

Forza Hagi!

grizzly02.08.2007 09:17

da, de gandit a gandit bine Hagi formatia de inceput. probabil daca il avea la dispozitie pe Iacob ar fi inceput cu acesta titular. insa, totusi, nu mi-a placut deloc insistenta cu care ai nostri bubuiau mingea in fata. prea putine au fost pasele pe jos si rapide, iar fata de mamutii aia am avut prea putina posesie. eh, suntem la inceput, poate vedem o alta fata a Stelei acasa. steagsimplu

daffyduck02.08.2007 09:49

On-topic:

1. E dubios sa declaram ca Hagi a fost genial pentru ca si-a dat seama ca o eliminare acum e un "dezastru". Asta stie toata lumea, nu e un merit al lui Gica. Am fost putin fricosi la Lubin, ultimele 20 de minute si trebuie sa recunoastem asta. Hagi inca nu are rezultate pe care sa se bazeze si o eventuala infrangere la Lubin ar fi insemnat: presa in capul lui, Becali in capul lui, o parte din suporterii sceptici in capul lui. Daca ar fi fost al doilea sezon al sau la Steaua, iar in primul ar fi castigat titlul (cu doar 3 infrangeri sa zicem) si s-ar fi calificat in grupele CL, atunci cred ca ar fi abordat un posibil meci cu Zaglebie, in deplasare, mult mai ofensiv. Asa insa, deocamdata el este in cautare disperata de rezultate pozitive care sa ii confere linistea necesara de a lucra la Steaua fara presiune suplimentara. De acord cu asta, de acord cu decizia lui de a apara rezultatul de 1-0 cu dintii, spre a putea avea o situatie linistita, dar de aici pana sa-l faci magician ca a jucat cu doi inchizatori si cu Golanski in locul lui Nesu ... iar picam in panta aia a ridicolului, cu ridicatul in slavi cand nu e cazul.

2. Cu Golanski poate nu a jucat DOAR pentru ca era mai defensiv. Eu, personal, ma gandesc ca l-a titularizat, chiar si nerefacut, pentru ca este POLONEZ si jucam in POLONIA. Asta inseamna ca Golanski stia adversarii directi mai bine ca Nesu, asta inseamna ca Golanski mai putea prinde eventuale discutii in teren de-ale lor, asta inseamna ca Golanski poate mai prindea din indicatiile primite de Zaglebie in teren ... e altceva, era la el acasa, stia treaba. Oricum Nesu ... (da nu mai zic nimic, ca imi sare lumea in cap)

3. Imi doresc sa picam cu un adversar puternic in turul 3 si sa ne dovedim valoarea (daca tot avem asa ceva). NU cu BATE Borisov. In turul 3 preliminar, orice echipa moare pe teren, da tot ce are mai bun. In cazul unui dezastru, macar sa nu te elimine BATE. Personal, prefer sa picam cu Rosenborg. Avem o revansa de luat.

4. Nu va mai rugati sa pice Dinamo cu X si Y. Noi suntem "superiori", remember? Altfel ne asemenam cu cei de sub podul Grant, care se bucurau ca ne-a eliminat pe noi Boro, adica am fi milogi :D. Sa ne dorim, e o chestie, sa ne rugam pentru asta, e altceva ...

Off-topic

1. Apropo de Dinamo si adversarele noastre din campionat. Este incredibil cat noroc au cateii:

in primele 5 etape de campionat, Steaua, Rapid si CFR Cluj, posibile candidate la titlu, au cate un meci greu (minim)

- Steaua cu CFR in etapa 5

- CFR cu Poli Timisoara si cu Steaua

- Rapid cu Otelu si cu Poli Timisoara

Dinamo in schimb are cu: Vaslui, Ceahlaul, Mioveni si Farul. INCREDIBIL.

Apoi, turul 3 preliminar CL se desfasoara 14/15 august (tur) si 28/29 (retur).

Pe 18 august, dupa turul CL, Steaua are meci la CFR, Dinamo cu acasa cu Mioveni

Pe 1 septembrie, dupa returul CL, Steaua are meci la Urziceni, Dinamo acasa cu Gloria Bistrita

INCREDBIL, nu?

E evident ca daca vom avea un adversar greu in turul 3, iar baietii vor da totul pentru a intra in grupele CL, iar vom avea mari probleme in campionat :((

P.S.: din punctul asta de vedere, imi doresc intr-un fel sa se califice si catelusii in grupele CL, pentru ca altfel iar vor fi odihniti si se vor putea concentra numai la campionat

Off-topic 2

Cand spun despre unii jucatori ai Stelei ca nu au valoare, vreau sa se inteleaga niste aspecte:

1. Depinde din ce punct de vedere privim lucrurile: meciuri normale de Liga 1, derby-urile in Liga 1, meciuri de cupa Romaniei si meciuri de Champions League (de la turu 3 preliminar si grupe CL in sus)

2. Gigel Coman si Baciu cred ca nu au valoare din nici o perspectiva

3. Cernea, Bostina, Lovin, Croitoru, Nesu, cred ca au valoare doar pentru meciuri de cupa si meciuri normale de Liga 1

4. V Badea, Banel, Neaga, Cristocea, Emeghara si Ovidiu Petre au valoare de Liga 1 incluzand derby-urile

5. Goian, Ghionea, V Iacob, Rada, Badoi au experienta si sunt ok si pentru a te califica in grupele CL si a nu te face de ras pe acolo

6. Radoi si Dica sunt singurii doi jucatori care au valoare necesara pentru toate. Inclusiv pentru a forta trecerea de grupele CL.

7. Restul, gen Bicfalvi, Ochi sau Zapata ori Vatca, ori sunt prea tineri, ori nu am apucat sa-mi fac o impresie pentru ca nu i-am vazut prea mult jucand.

SSK02.08.2007 10:23

daffy, nu l-a facut nimeni pe Hagi nici "geniu" si nici "magician" pentru deciziile luate in meciul cu Lubin. Daca nu ma insel, autorul articolului spune doar ca i-a placut intelepciunea si prudenta antrenorului (intelepciunea de a nu ataca cu toate liniile intr-un meci cu o asemenea incarcatura).

In rest, perfect de acord cu restul analizei din primul paragraf, este clar ca Hagi reactioneaza asa si pentru a castiga timp si pentru a-si asigura siesi, dar si echipei, o atmosfera buna in care sa poate construi ceva.

Si ii prefer totusi pe Bate Borisov :D Avem cu cine sa ne demonstram valoarea in Liga! Nici Debrecen nu m-ar deranja, macar ar fi o deplasare de sute de stelisti ;)

bad_joke02.08.2007 11:22

Off-topic 2

Cand spun despre unii jucatori ai Stelei ca nu au valoare, vreau sa se inteleaga niste aspecte:

1. Depinde din ce punct de vedere privim lucrurile: meciuri normale de Liga 1, derby-urile in Liga 1, meciuri de cupa Romaniei si meciuri de Champions League (de la turu 3 preliminar si grupe CL in sus)

2. Gigel Coman si Baciu cred ca nu au valoare din nici o perspectiva

3. Cernea, Bostina, Lovin, Croitoru, Nesu, cred ca au valoare doar pentru meciuri de cupa si meciuri normale de Liga 1

4. V Badea, Banel, Neaga, Cristocea, Emeghara si Ovidiu Petre au valoare de Liga 1 incluzand derby-urile

5. Goian, Ghionea, V Iacob, Rada, Badoi au experienta si sunt ok si pentru a te califica in grupele CL si a nu te face de ras pe acolo

6. Radoi si Dica sunt singurii doi jucatori care au valoare necesara pentru toate. Inclusiv pentru a forta trecerea de grupele CL.

7. Restul, gen Bicfalvi, Ochi sau Zapata ori Vatca, ori sunt prea tineri, ori nu am apucat sa-mi fac o impresie pentru ca nu i-am vazut prea mult jucand.

Nimik mai adevarat ai apreciat corect,daca il puneai pe Banel ca are valoare pentru meciurile de CL,cred ca ziceam ca esti nebun,cand ala intr ape flanc mai centreaza cateodata bine,dar pana acuma zicea toata lumea"da,domne,are viteza" are pe dreaq ca la prins Abidal din urma ala dabea daduse o centrare si Banel primise pe la centru terenului si pana la linia de 16 m la prins:)),sunt de caord cred ca singuri jucatori care te poti baza la Steaua pentru CL sunt Dica si Radoi bine sunt perfecti defapt pentru competitie pentru ca u ai mai desemnat foarte inspirat si pe Badoi ,Rada,Goian si altii,Vali Badea nu stiu de ce bucura asa mult pe toata lumea,el are viteza si e foarte oportunist da prea tehnic nu e nici el,calitatea lui principala ,care place tuturor e ca e om de gol cum se spune,daca iy dai o ocazie de gol profita de ea,pe cand cu Neaga o sa avem de suferit mult de tot pentru ca am mai spus"Neaga e RATANGIU"(vezi meciurile de pana acum) si o s amai rateze asta,mai ales daca intram in CL o sa ne coste scump o ratare monumentala ca a lui,are ceva din Zicu,daia mie nu mia placut niciodata acel jucator si vorbeam cu alti microbisti si ziceau "aaa..t oftici ca nu l-a luat Steaua!"si io le spuneam sincer argumentul ratarilor,e printre cei mai mari ratangii din istorie

adynezu02.08.2007 11:46
Off-topic

1. Apropo de Dinamo si adversarele noastre din campionat. Este incredibil cat noroc au cateii:

in primele 5 etape de campionat, Steaua, Rapid si CFR Cluj, posibile candidate la titlu, au cate un meci greu (minim)

- Steaua cu CFR in etapa 5

- CFR cu Poli Timisoara si cu Steaua

- Rapid cu Otelu si cu Poli Timisoara

Dinamo in schimb are cu: Vaslui, Ceahlaul, Mioveni si Farul. INCREDIBIL.

Apoi, turul 3 preliminar CL se desfasoara 14/15 august (tur) si 28/29 (retur).

Pe 18 august, dupa turul CL, Steaua are meci la CFR, Dinamo cu acasa cu Mioveni

Pe 1 septembrie, dupa returul CL, Steaua are meci la Urziceni, Dinamo acasa cu Gloria Bistrita

INCREDBIL, nu?

1. Gandeste-te ca vor veni si meciurile grele pentru catei;)... Desi ai dreptate in ceea ce priveste programul; ei sunt avantajati.

2. Gloria Bistrita zic eu ca e la fel de buna ca Unirea Urziceni ;)

radusor02.08.2007 11:53
radusor, hai sa-l lasam pe Hagi sa-si faca treaba, Oli a plecat gata cu comparatiile.

Nu poti sa-i faci deja un portret lui Hagi dupa doar doua meciuri. rezultatele o sa vorbeasca.

La intrebarea: de ce a jucat defensiv?Cred ca Ovidiu in articol a explicat destul de bine, sunt meciuri pe care le abordezi intr-un fel altele in altfel, important este, consider eu, sa apara elementul nou prin care poti sa-ti surprinzi adverasarul.

Imi aduc aminte ca si ofensiva Barcelona(pastrand proportile) a jucat odata cam in aceiasi maniera intr-un retur cu Chelsea cand a inchis jocul, jucand la rezultat, tactica care a surprins pe toata lumea. ...si comparatiile pot continua.

Hai sa avem mai multa rabdare cu Hagi. eu zic ca merita pentru tot ce a facut pentru noi, pentru toate bucuriile pe care ni le-a adus cand era jucatorul Stelei si echipei nationale.

Forza Steaua!

Forza Hagi!

eu nu am nimic cu jocul defensiv, prudent...nu am nimic cu Hagi, am sesizat doar vreo 2 greseli, eu il sustin in continuare, doar ca este tratat altfel decat Oli si acest lucru nu e corect. bafta si sa speram ca Hagi reuseste la Steaua, ca acu are jucatori..

Tav02.08.2007 11:56

Mie sincer nu mi-a placut cum au jucat baietii marti.

Mai ales dupa ce am inscris. Nu mai tineau mingea deloc, o bubuiau in fata la Dica si Neaga care nu aveau nici o sansa de a continua faza. Si asa in maximum 10 secunde mingea era iar impinsa spre careul nostru....de unde si ocaziile pe care le-au avut polonezii spre sfarsit si mai ales presiunea la care am fost supusi.

Nu ma bag la alcatuirea echipei, Hagi stie mai bine, dar stilul asta hei rup, focul la ei, gen Halagian, nu se potriveste de loc cu Steaua.

Cat despre turul 3 (sunt sigur ca ajungem acolo), sper sa dam piept cu una dintre Fenerbahce, Sparta Praga sau Moscova.

Daca trecem putem spune ca da suntem pregatiti de grupele ligii, daca pierdem ne dam seama ca nu avem, inca, fata.

Decat sa ne calificam cu un 3,4-0 in fata lui bate borisov si dupa aia sa ne luam rusine de la Chelsea, Milan sau Barcelona, mai degraba Cupa UEFA, primavara europeana, ceva victorii in europa.

Nu ma intereseaza ca nu-si ia ciobanul banii din accederea in grupe.

A cheltuit vreo 2 mil euro pe jucatori si zice ca a dat 12.

Un nesimtit. Sa scada de acolo daca nu mergem in grupe....oricum ia ceva bani si din UEFA.

stelist nebun02.08.2007 11:59
nush ce sa zic....pe mine inca nu ma incanta Hagi (ca antrenor ma refer)....lasand la o parte amicalurile care au fost un dezastru, nici meciul cu Ceahlaul nu a adus un mare plus (cu o echipa care trebuia sa fie in B trebuia sa ne jucam, sa-i invartim pe teren), iar acum cu polonezii...hai sa fim sinceri acum, am avut noroc ca si ei au jucat jalnic....nush, ceva la Steaua nu se mai leaga. unde e jocul acela in viteza? unde sunt pasele perfecte? unde sunt centrarile de nota 10?????

Hagi e bun......o sa inceapa el mai greu da osa vedeti dupa aia.....ca o sa fie cel mai bun antrenor steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

armin02.08.2007 12:00

Din cate am observat, Steaua are 50% sanse sa pice cu o echipa cu care sa putem spune dinainte ca suntem calificati, dar tot 50% sunt sansele sa pice cu o echipa cu care va trebui sa "puna osul". Sper sa nu avem acelasi "noroc" ca in turul 2 sau ca in primavara ce-a trecut. E timpul pentru un "debrecen" :) De la debrecen pot merge direct la Cluj pentru meciul cu CFR :)

radusor02.08.2007 12:03
Hagi a folosit doi închizãtori împotriva campioanei Poloniei ÎN DEPLASARE! Oli folosea doi închizãtori în Ghencea împotriva Ceahlãului, Farului, Jiului etc! Observi diferența?!

In primu rand pot spune ca mare diferenta nu e intre Faru si Zaglebie si in al doilea rand...Oli juca cu Paraschiv care, in limitele lui, urca destul de mult deci nu era neaparat inchizator.

forever_STEAUA02.08.2007 12:07

@radusor

Hai lasã-mã. Nu e diferențã între Farul și Zaglebie? Ești conștient cã Zaglebie e campioana Poloniei, nu? ªi cã am jucat cu ei în turul II preliminar al UCL, nu în Liga lu' Miticã?

PS: Para era neapãrat închizãtor. Pãrerea mea.

Miaus02.08.2007 12:35
fularsteaua2

Nu ma pricep la tactici, asezari in teren, 4-4-2, 3-4-3, varfuri impinse, jucatori de banda care fac ambele faze. Nu ma contrazic cu nimeni pe aceasta tema, si nici nu-mi dau cu parerea. Eu ma uit la un meci al Stelei pentru ca atunci simt ce simte un iubitor al sporturilor extreme cand sare cu coarda elastica, mai ales daca sunt la fata locului (pe stadion). Nimic pe lume nu se compara cu prezenta intr-o peluza pe Ghencea cand joaca ai nostri.

Daca un meci de fotbal pe care l-am vazut se termina 0-0, 1-0, 2-1 pentru mine ala nu a fost un meci frumos. Oricat de multa tactica ar fi injectat tehnicienii elevilor lor. Pentru mine jocurile cele mai frumoase au fost Manchester 7-1 Roma, Manchester 4-3 Real, Steaua cu niste francezi acum vreo 2 ani cand i-a batut cu vreo 4-0 de le-a scos fotbalul din cap, Steaua 3-2 PSG.

Poate ca imi doresc ca echipa mea de suflet sa-si umileasca adversarii, nu doar sa-i bata. Poate ca de asta e atat de regretat Protasov. Pe vremea lui cam asta facea Steaua. Si cred ca inspre asta ne indreptam cu Hagi pe banca. Echipa noastra a inceput intr-adevar cu dreptul sezonul. Si sunt convins ca va fi din ce in ce mai bine. Multi nu-l vad pe Hagi mare antrenor. Sincer nici eu nu-l vedeam pana sa ajunga la noi. Cand a venit Hagi, in primul rand m-am bucurat ca am scapat de Olaroiu. Facusem un legamant cu mine ca atata timp cat acel pseudo-antrenor va ramane la noi sa nu mai merg la nici un meci. Va dati seama ca m-am imbatat cand a plecat pacaliciul.

Si cine a venit? Hagi. Am zis "mai rau ca Oli nu poa' sa fie". De cand a venit Hagi mi s-a confirmat ca nu e mai rau, e mult mai bun. Ceva imi spune ca omul asta va realiza pe banca noastra cea noua, ce a realizat ca jucator pe toate terenurile de joc pe care a pasit. A avut experiente neplacute ca si antrenor prin Turcia, la Poli si pe unde a mai antrenat in trecut. Explicatia e ca el nu era unde trebuia sa fie. Acum e.

Am incredere in antrenorul nostru. Se vede deja schimbarea in bine. Chiar si pentru mine, un cunoscator de fotbal doar pe jumatate, sa zicem. La urmatorul meci vom juca mai bine. Sper sa incepem sa vedem scoruri fluviu cu echipe ca Ceahlaul, Farul, chiar si cu polonezii in retur. Daca ele nu vor aparea asa repede cum vrem cu toti, hai sa mai avem putina rabdare. De dragul antrenorului. Zic eu.

Si era sa uit: Inca un meci frumos pe care n-am sa-l uit a fost celebrul Dinamo 4-5 Foresta. P-asta l-am omis mai sus, intentionat, ca sa fac aici, la sfarsitul gandurilor ce-mi trec prin cap la ora asta o incantatie: SA DEA DUNNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI CA IN SFANTA ZI DE VINERI DIN URNA, ALATURI DE Dinamo SA IASA O ECHIPA DIN ANGLIA. AMIN.

Nu de alta, dar sa mai vedem si noi un meci frumos.

Off-Topic

Apolo pentru meciuri frumoase si fara tactica iti recomand campionatul Indiei de Vest, Burkina Faso si Antilele Olandeze.

Pentru frumusete si spectacol avem inot sincron, gimnastica ritmica si alte sporturi de mare interes.In fotbal, mai ales in cel de azi conteaza foarte mult rezultatul ca de-aia e Steaua respectata ca e CEA MAI TITRATA echipa a Romaniei.Uite daca vrei Jiul Petrosani cred ca juca foarte frumos prin anii 70 dar nu prea ii cunoaste nimeni pe jucatori nici in scara blocului ce sa mai vorbim de nivel national sau european.In schimb de Piturca,Hagi,Lacatus s-a mai auzit pe ici pe colo.

Schimbarea in bine sau rau o sa o vedem dupa ce ne calificam (sau nu) in CL, dupa ce jucam in Cupa si la sfarsitul turului in campionat.Si apropo cum ai reusit sa vezi schimbarea.

In cele 2 meciuri ale sezonului din care unul am jucat exact ca "in era lui Oli" sau in amicalele de exceptie care le-am avut?

On Topic:

Auzi da de ce ne mai chinuim noi sa intram in CL cand in UEFA putem sa jucam cu toti obositii? Sau si mai bine in Intertoto ca acolo sunt si mai slabi.Chestiile astea cu sa cadem cu cei mai slabi demonstreaza micimea si inferioritatea si sunt adoptate de porumbei si javre.

Noi suntem "SUPERIORI" drept pentru care ne dorim sa cadem cu cei mai buni ca sa demonstram ca intr-adevar SUNTEM cei mai buni.Asa ca sa vina Fener, Rangers, Spartak!

Referitor la ce macanea rata, Hagi nu e un geniu ca si-a dat seama ca daca suntem eliminati acum e DEZASTRU.Si bunica-mea si-a dat seama de asta si oricat as iubi-o nu cred ca e un GENIU.

Hagi are nevoie de rezultate si de aceea hai sa il sprijinim cum trebuie.Adica sprijinit nu pupat in c*r, laudat cand trebuie si nu ridicat in slavi al cele mai banale actiuni.O sa ajungem ca aia de la GSP.

SENZATIONAL - Hagi S-A STERS CU HARTIE IGIENICA! EXCLUSIV , doar la stirile...

Hagi trebuie si criticat cand trebuie ca e constructiv:) Si deocamdata nu putem decat sa asteptam sa vedem ce o sa se intample.Sa speram ca tragem de cateva rezultate care o sa ne iasa si apoi victoriile o sa ne aduca victorii iar lui Hagi incredere si mai mult tupeu.

@forever_Steaua - Paraschiv incerca sa fie un fel de MC - Lampard in varianta ideala.Doar ca Paraschiv nu era nici inchizator, nici mijlocas ofensiv nici NIMIC.

daffyduck02.08.2007 13:21
@radusor

Hai lasã-mã. Nu e diferențã între Farul și Zaglebie? Ești conștient cã Zaglebie e campioana Poloniei, nu? ªi cã am jucat cu ei în turul II preliminar al UCL, nu în Liga lu' Miticã?

PS: Para era neapãrat închizãtor. Pãrerea mea.

forever_STEAUA: Vaslui i-a batut cu 5-0 pe Zaglebie, CFR le-a dat-o ... d-abia d-abia ce au batut si ei pe Unirea Urziceni. Otelu nostru a batut in doua manse pe Trabzon, iar Gloria a facut 2-2 per total cu o echipa ce-i are pe Aguero, Maxi Rodriguez, Forlan (ca sa vedeti forta clubului, au reusit sa-l ia pe Reyes de la Arsenal in dauna lui Real M). Asa ca las-o p-aia cu Zaglebie echipa mare, care e la al doilea titlu din istorie si pana nu demult juca in B-ul polonez. Sa fim seriosi. Si "campioana Poloniei" suna de parca acest campionat al Poloniei ... nu mai aduc aminte cu ce campioane am jucat noi anul trecut si aveam pretentia sa le batem: Real si Lyon. Acum hop - top campioana Poloniei echipa puternica ... asta e scoasa de la ciorap ca sa ne putem lauda ca am batut o echipa puternica ...

Asa, Miaus e penal, mor de ras. Da, Para cam era cel mai tare jucator in viatza, ala nu inchidea nici nu deschidea nimic. Doar alerga pe teren. Era din ce in ce mai rezistent de la sezon la sezon. Acum 4-5 ani, cu Dinamo Kiev, s-a cerut afara dupa 25 de minute. A ajuns acolo unde l-a recomandat valoarea: in B-ul italian (mai ziceti-mi mie un jucator din Europa cu ~45 de meciuri in cupele Europene care joaca in B-ul vreunui campionat ...)

Acum, radusor are dreptate, dar sa intelegem un lucru CERT: Steaua n-a avut in lot, de 4 ani, altceva decat INCHIZATORI. Care e mijlocasul ala SUPER OFENSIV pe care l-a avut Steaua si nu l-a jucat Zenga, Protasov, Oli sau Hagi?

Zenga juca cu Dorinel Munteanu (inchizator) si cu Para, Protasov si l-a pus pe Radoi (inchizator, ca l-a pierdut pe Dorinel) si cu Para, Oli a jucat cu Radoi/Ov Petre/Lovin si Para, iar Hagi joaca cu Radoi si Lovin.

Daca imi ziceti voi mie care din lotu' Stelei avea locul asigurat ca mijlocas ofensiv si nu a fost jucat, imi fac harakiri. Si nu mai luati cu variante din alea jmechere, gen Bostina si Croitoru. Ca decat aia, mai bine doi inchizatori.

Asta e, cand o sa avem un Camus/Herea/Lampard/Kaka pe la echipa si nu ii folosim, mai discutam ...

«123»