Sa nu ne pripim, cred ca trebuie asteptata repriza a doua si sunt convins ca jocul Stelei va arata altfel. O sa vina si golul !!!
Sa nu ne pripim, cred ca trebuie asteptata repriza a doua si sunt convins ca jocul Stelei va arata altfel. O sa vina si golul !!!
pfff ce prost mai jucam
...nu se inteleg deloc jucatorii pe teren...nu stiu care e treaba...daca luam 11 jucatori de la 11 echipe diferite se intelegeau mai bine...si jucam haotic rau de tot...nasol...ne ast vremuri grele
Forza Steaua : ![]()
"Patronul Stelei - homofob, rasist si fanatic religios. Proprietarul Stelei este acuzat de homofobie, rasism, ca a batut jurnalisti, ca are o relatie de forta cu fanii." - scrie un cotidian polonez.
Pai in general toti romani sunt homofobi si rasisti(nu vreau sa ii iau apararea ciobanului) dar totusi rasist nu il vad pe jj avand in vedere ca la echipa ii avem pe Banel(tigan,nu am nik cu el),Zapata(negru) si mai sunt cativa...homofob ... a declarat prima data ca nu suporta poponari,a doua zi dupa ce a fazut ca il poate suspenda UEFA a dato la intors...
paote ca trebuia pus bicfalvi in locul lui Lovin.......dar pe zapata nu l-am vazut deloc jucand...poate trebuia incercat
chiar nu s-a inteles ca Zapata nu are inca drept de joc??Nu i-a venit cartea verde...
Aceleasi romanesti metehne: daca n-avem 8 ocazii,5 goluri si 3 ratari monumentale ,nu suntem sanatosi!
E o echipa de masivi care se apara,ce echipa ar putea juca combinativ cu niste lemnari ,cu niste brute?
Doar ne hartuiesc,nu joaca deschis.Dar ne schimbam noi dupa pauza,100%.
Tineti cont e ca e la ei acasa si nu au avut decat doua suturi anemice,ivite de nicaieri ,fara niciun grad de periculozitate.
P.S: eu nu vad ca pe o apocalipsa o remiza alba in deplasare.
Pai zi-mi ce ai vazut tu in afara de faptul ca ne-am aparat cat de cat exact in rest a fost bambilici.
Tinand cont ca zaglebie au avut 2 sau 3 suturi pe poarta si in rest noi am atacat continuu nu stiu cum poti sa zici tu ca numa ne-am aparat!Apropo Steaua joaca in albastru si aia in portocaliu(ca aia de la rosal) sunt zaglebie!!
ESTI paralel,BADE!!!
Hei,usor,nu ma lua de sus,nu-mi pot exprima o opinie sau ce?Alte replici destepte mai ai?
Tinand cont ca zaglebie au avut 2 sau 3 suturi pe poarta si in rest noi am atacat continuu nu stiu cum poti sa zici tu ca numa ne-am aparat!Apropo Steaua joaca in albastru si aia in portocaliu(ca aia de la rosal) sunt zaglebie!!
Tu nu sesizezi ca am vrut sa zic,nu am spus ca ne-am aparat m-am referit la maniera de a gestiona situatiile cand aveam noi mingea.In fine,nu mai conteaza.
Forza Steaua!
Tu nu sesizezi ca am vrut sa zic,nu am spus ca ne-am aparat m-am referit la maniera de a gestiona situatiile cand aveam noi mingea.In fine,nu mai conteaza.
Forza Steaua!
Da asa e am avut o gramada de ocazii si nu am dat niciun gol,totusi eu prefer sa avem 100 de ocazii si sa dam 2 goluri decat sa avem 3 ocazii si sa dam 3 goluri!
Apropo am vazut ca astia au majorete ar trebui sa avem si noi la Steaua nijte fetite in fustite si pampoane dastea ![]()