FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Golansky Este Titular In Aceasta Seara!

«123»
cristi_mold31.07.2007 17:21
dece emeghara nu este titular?

este accidentat

Joint31.07.2007 17:21

Batem la doua goluri...vreau sa dea Rada gol...

Catline, ce-i aia "meciul va incepe incepand cu..." ?!

greenyes31.07.2007 17:41
oare se da meciu pe sopcast undeva ? steaua_ro

Cica da, asa zic astia de pe www.rojadirecta.com, si inclin sa am incredere in ei desi am o mica unda de indoiala in sufletel. Alte site uri nu l dau ca televizat. Sunt doua "chanels" care dau meciul, Solaris Sport+ [ro] SopCast si 6274 [pl] SopCast, banuiesc ca ultimul e polonez asa ca, sanse sunt.

ShadoW31.07.2007 17:51
paote ca trebuia pus bicfalvi in locul lui Lovin.......dar pe zapata nu l-am vazut deloc jucand...poate trebuia incercat

Lui Zapate nu ia sosit cartea verde si nu are voie sa joace

Phanttom31.07.2007 17:55
paote ca trebuia pus bicfalvi in locul lui Lovin.......dar pe zapata nu l-am vazut deloc jucand...poate trebuia incercat

NU i-a venit cartea verde

SebaSS31.07.2007 17:57

Becali pe site la UEFA :))) asta e chiar tare

SERGIUx31.07.2007 18:08

da un link

ANTIgigi31.07.2007 18:08
Nu am nimic personal cu Lovin, dar cred ca era mai potrivita titularizarea lui Bicfalvi sau a lui Badoi, mutarea lui Banel pe stanga si a lui Croitoru in centru. Oricum sa speram ca Lovin va face un meci mare, constient ca poate este ultima lui sansa sa demonstreze ca are valoare de Steaua.

eu am ceva personal cu l.o.v.i.n. dar sunt de acord ca titularizarea lui Bicfalvi era poate mai potrivita....dar sa nu uitam ca e un meci in deplasare totusi...unde nu poti ataca ca si pe teren propriu...

Timpul le va rezolva pe toate...

LUPANU31.07.2007 18:11

Steaua FOREVER din cate stiu eu ZAPATA nu a primit cartea verde :| si Cernea are o experienta in CL dar nu zic ca lui vatca nu trebuia sa-i dea o sansa!

SERGIUx31.07.2007 18:13

da si tu un link

diamond_man31.07.2007 18:14

Pai daca Zapata n-are carte verde...

colaps31.07.2007 18:18

pentru ca lui Zapata nu i-a sosit cartea verde

axl2331.07.2007 18:22

Nu cred ca stiti dar imi pare ca lui Zapata nu i-a venit cartea verde.

Fortius31.07.2007 18:22
Pai daca Zapata n-are carte verde...

http://www.UEFA.com/competitions/UCL/index.html

steagsimplu

baby_stelista31.07.2007 18:25

sunt de acord cu tine ..

Lucas31.07.2007 18:27

Se spune ca sportul reprezinta cel mai bun ambasador al Romaniei peste hotare. Date fiind performantele din ultima vreme ale MAE-ului, nici nu-i de mirare. Iata insa ca Gigisor a reusit din nou sa transgreseze limitele normalului si sa contrabalenseze orice beneficii de imagine pe care ni le-ar putea aduce Steaua.

"Patronul Stelei - homofob, rasist si fanatic religios. Proprietarul Stelei este acuzat de homofobie, rasism, ca a batut jurnalisti, ca are o relatie de forta cu fanii." - scrie un cotidian polonez.

Pun pariu ca in imensa lui prostie Fecaliotul e chiar mandru ca a mai fost consemnat in paginile unui cotidian european, contextul fiindu-i indiferent.

Toate ca toate, dar nu ineteleg de ce homofobia e prezentata ca o atitudine indezirabila. :) Eu cred ca asta este una dintre putinele lui calitati.

The Flyer31.07.2007 18:43
toate ca toate...dar ce cauta Cernea in poarta? :| a gresit mult prea mult, ca sa-l tina inca titular...am inteles ca lui zapata nu i-a venit cartea verde,dar vatca? :| si bicfalvi ar fi trebuit sa fie in locul lui Lovin :|....sper totusi sa iasa bine asa cum e si sa obtinem o victorie...

intrebare de 5000 de puncte:daca nu i-a venit cartea verde lui zapata,ce cauta pe banca de rezerve? :unsure: din moment ce nu poate fi nici macar rezerva...........de ce nu e vitca pe banca?ce-i cu toata vrajeala asta?

shmekheru31.07.2007 18:46
Banel nu stie sa faca preluari, Ce zici de asta?

lui zapata nu ia venit cartea verde....deci nu poate juca nici macar in campionat fular-campionii

roman66631.07.2007 19:28

jucam ca o @@@@

BlaUGranA31.07.2007 19:28

suntem praf la constructie,nu legam doua pase ca lumea,nici cu latul nu sunt in stare sa dea nush ce dreaq au

LeoKinG31.07.2007 19:37
suntem praf la constructie,nu legam doua pase ca lumea,nici cu latul nu sunt in stare sa dea nush ce dreaq au

U la ce meci te uiti?

LeoKinG31.07.2007 19:38
intrebare de 5000 de puncte:daca nu i-a venit cartea verde lui zapata,ce cauta pe banca de rezerve? :unsure: din moment ce nu poate fi nici macar rezerva...........de ce nu e vitca pe banca?ce-i cu toata vrajeala asta?

E vatca rezerva nu e zapata!!

BlaUGranA31.07.2007 19:41
U la ce meci te uiti?

Pai zi-mi ce ai vazut tu in afara de faptul ca ne-am aparat cat de cat exact in rest a fost bambilici.Vezi ca pe prima TV e meciul :excl:

metuzu31.07.2007 19:41

un singur lucru nu pot sa inteleg : de ce marele rege joaca intr-un meci contra unor polonezi masivi cu mngi inalte pe varfuri si cu centrari la bataie in careu, avand in teren jucatori tehnici ca Neaga, Dica, Croitoru !!!!!!!!

nu ne vad prea bine cu stilul asta !!!! imi aduce aminte de Oli !!!

danimarcu31.07.2007 19:41

ESTI paralel,BADE!!!

«123»