Gigi Becali: "Din cauza lui Boștinã am pierdut și în perioada de pregãtire"
2007-07-31 13:53:00
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat la plecarea in Polonia ca nu s-a certat cu Gica Hagi si l-a pus la zid pe Bostina, pe care l-a acuzat ca Steaua a pierdut toate meciurile de pregatire din cauza lui. Becali a precizat ca Bostina, Gigel Coman si Baciu vor pleca de la echipa, pentru ca nu au valoare de Steaua. "Nu a fost nici o cearta cu Gica Hagi. Eu am vrut sa plec atunci cand l-am vazut pe Bostina in teren. Eu nu ii impun lui Hagi ce echipa sa bage, dar, cred ca, daca sunt patron, Bostina nu trebuie sa faca parte din echipa asta. Eu nu m-am bagat si nici nu o sa ma bag peste Hagi, dar am zis ca daca tot il baga, sa-l bage extrema stanga, nu mijlocas central cum l-a bagat. Am zis atunci ca pana in minutul 15 vom primi gol si asa a fost. Tot din cauza lui Bostina am pierdut si in perioada de pregatire, nu e locul lui acolo in centru", a explicat Becali, conform Onlinesport.
I rest my case.
Poate sa vina si Ferguson la Steaua ca tot nu ar fi lasat in pace de geniul Jiji...
later Edit:?Nici cel mai mare antrenor din lume, daca ar fi sa vina la echipa, nu va putea intelege fotbalul de la Steaua la fel de bine ca mine. Este vorba de sentimente, de suflet. Doar eu pot vedea jocul Stelei si sa-l inteleg asa cum este el?, a spus Gigi Becali.
Nici nu se putea o declaratie care sa imi fortifice mai tare my beliefs.