FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Uvertura

«1234»
audiopixel31.07.2007 07:50
ce au facut cu Vasluiul? Dar cu CFR Cluj?

Din cate stiu cu Vasluiul au jucat foarte multe rezerve,n-as lua ca reper meciul asta.Dar in meciurile oficiale(cu Belchatow in Supercupa si cu Lodz in campionat) eu cred ca am vazut o echipa ordonata care joaca destul de curat si are un ritm bun.

Oricum,sper sa-mi fi facut griji degeaba si sa trecem de ei relaxati.

robisteaua31.07.2007 07:53

Echipa probabila va fi urmatoarea (in proportie de 99%):

.............................1 Cernea................................

.....18 P.Marin........3 Goian..........5 Rada........15 Nesu......

......................26 Croitoru.......6 Radoi.....................

.........29 Badoi..............10 Dica...............16 Nicolita.......

...............................25 Neaga................................

Rezerve: 82 Vatca, 4 Golanski, 17 Baciu, 28 G.Coman, 8 O.Petre, 7 Bicfalvi, 30 Zaharia

Il Soldatino31.07.2007 08:17
Echipa probabila va fi urmatoarea (in proportie de 99%):

.............................1 Cernea................................

.....18 P.Marin........3 Goian..........5 Rada........15 Nesu......

......................26 Croitoru.......6 Radoi.....................

.........29 Badoi..............10 Dica...............16 Nicolita.......

...............................25 Neaga................................

Rezerve: 82 Vatca, 4 Golanski, 17 Baciu, 28 G.Coman, 8 O.Petre, 7 Bicfalvi, 30 Zaharia

ma tem ca asa va fi...eu sper ca Gica va alinia formatia pe care am postat-o eu, dar admit faptul ca formula prezentata de tine are mari sanse sa fie aliniata la start

greenyes31.07.2007 08:21

Fratilor cu sopcast ul nu se poate vedea meciul, cred ca din cauza ca l transmite prima, mama masii de treaba, caut ca disperatul pe net. Daca gaseste cineva un pont de vazut meciul pe net sa posteze pe foru, pls, am sa fac si eu la fel!!!!

Forza Steaua!!!!

Joga Bonito31.07.2007 08:26

Nu cred ca Badoi va juca titular, vom juca probabil cu acelasi prim "11" din partida cu Ceahlaul, minus Bostina.

suporter**31.07.2007 08:29

stiu foarte bine la cine m am referit , Steaua forever asa se numea adminu,sigur l am deranjat personal ku ceva,iar presupunerile tale ku identitate false etc sunt total enorate ,in fine nu mi place sa am nici controverse cu nimeni, evit sa ma cert ku cineva ,dar nu mi place stilul vostru de a lucra IN FINE SA RAMANE ASA SA BATA Steaua DISEARA SI SA SCRII U UN ARTICOL IN care SA I FELICITI PE TOTI,si sa se termine odata ku aceste injurii,critici pentru ca a ajuns. bafta

Dacã ai ceva de reclamat poți sã o faci foarte bine și AICI .

LUPANU31.07.2007 08:47
prietene, tu stii sa faci diferenta intre moderatori si simplii useri, colegi de-ai nostri de discutie?

In alta ordine de idei, cu care moderator nu ai fost de acord si care din echipa administratorilor ti-a dat avertisment?

Mergand mai departe, constat ca deja ai acumulat 30% avertizare pe site desi esti nou, foarte nou. Am sa incerc sa te ajut sa nu mai primesti astfel de avertizari. Pe fcsteaua.ro sunt taxate:

1. Greselile de ortografie si de gramatica;

2. "Mircareala" (in general adminii o mai tolereaza, dar daca este vreun redactor prin zona, atunci se dau avertismente si in acest caz).

3. Atacurile la persoana si nu la text (cu argumente, desigur);

4. Injuriile;

5. Diversiunea si clonarea;

6. Abateri minore repetate;

7. Distragerea atentiei de la articol prin polemici dedicate special acestui scop (o mare problema pe site-ul nostru venita din partea celor recalcitranti).

Recitind inca o data postul tau, sincer (este o vorba la romani) "nu stiu de la ce te-ai luat....". Eu totusi sper ca nu esti o clona (pe cine am bannat eu cu un inceput de ID ca al tau?) incercand sa-ti creionezi o alta identitate si urmand sa fii exclus pe acelasi motive....e doar o presupunere.

Noroc,

Catalin

Catalin eu cat la % avertizari am...sau cum fac sa vad...te rog frumos sa-mi arati si mie sau sa-mi trimiti un mesaj pe pv ... ms frumos steaua_ro steaua_ro steaua_ro

Nu cred ca Badoi va juca titular, vom juca probabil cu acelasi prim "11" din partida cu Ceahlaul, minus Bostina.

cred ca-l baga pe bicfalvi in locul lui Bostina

radusor31.07.2007 09:23
nu am gresit:p este echipa cea mai buna din punctul meu de vedere. Personal, as juca cu Badoi si Nesu mijlocasi (daca ar fi putut juca Ochirosii sau Cristocea era alta situatia pe stanga), iar Nicolita si Marin fundasi laterali (experienta). In felul acesta as asigura benzile atat in faza defensiva cat si in cea ofensiva. L-as inlocui pe Bostina cu Croitoru...repet, este o echipa pe care eu as alinia-o....Oricum, ma tem ca Hagi nu are multe alternative pentru meciul de maine pe partea stanga la mijloc....

nu ar trebui sa pui echipa cea mai buna din pct tau de vedere ci echipa probabila..si Hagi n'o sa joace asa cu siguranta. pe stanga cred ca sunt solutii mai bune decat nesu: Nicolita, Croitoru, Neaga. Nu vreau sa imi amintesc de ultimu meci cu nesu mijlocas stanga :D

de altfel si fundasi dreapta mai buni ca Nicolita(pe acest post) exista in lot: Marin, badoi, emeghara

oricum echipa cred ca va fi urmatoarea:

vatca

Marin-Goian-rada-nesu

badoi-Radoi-Croitoru-Nicolita

Neaga-Dica

si uite..e acoperita si faza defensiva si cea ofensiva :)

t3yka_2731.07.2007 09:26
Din cate stiu cu Vasluiul au jucat foarte multe rezerve,n-as lua ca reper meciul asta.Dar in meciurile oficiale(cu Belchatow in Supercupa si cu Lodz in campionat) eu cred ca am vazut o echipa ordonata care joaca destul de curat si are un ritm bun.

Oricum,sper sa-mi fi facut griji degeaba si sa trecem de ei relaxati.

sincer ar trebui calificarea sa se decida din tur un 3-0 ar fi mai mult decat bun si akasa sa facem spectacol ne-am saturat de nesimtirea polonezilor

Il Soldatino31.07.2007 10:47
stiu foarte bine la cine m am referit , Steaua forever asa se numea adminu,sigur l am deranjat personal ku ceva,iar presupunerile tale ku identitate false etc sunt total enorate ,in fine nu mi place sa am nici controverse cu nimeni, evit sa ma cert ku cineva ,dar nu mi place stilul vostru de a lucra IN FINE SA RAMANE ASA SA BATA Steaua DISEARA SI SA SCRII U UN ARTICOL IN care SA I FELICITI PE TOTI,si sa se termine odata ku aceste injurii,critici pentru ca a ajuns. bafta

Dacã ai ceva de reclamat poți sã o faci foarte bine și AICI .

am inteles despre ce e vorba si bunele tale intentii. Este foarte bine cum procedezi pentru ca vei contribui la o atmosfera buna pe site. Daca ai renunta si la mircareala, tare bine ar fi...

Forza Steaua !

Il Soldatino31.07.2007 10:50

eu ii vad pe Badoi si Rada in primul 11 tocmai pentru experienta lor. Jucand cu Badoi la mijloc pe dreapta, Hagi si-ar asigura si defensiva pe acea parte prin prezenta lui Nicolita. Nu cred ca Gica va risca sa joace cu Banel pe stanga dat fiind faptul ca acest meci se joaca in deplasare, Golansky este inca nerefacut, iar pe partea stanga deja ar fi ceva solutii cu Emegara, Nesu si Marin.

Il Soldatino31.07.2007 10:52
Catalin eu cat la % avertizari am...sau cum fac sa vad...te rog frumos sa-mi arati si mie sau sa-mi trimiti un mesaj pe pv ... ms frumos steaua_ro steaua_ro steaua_ro

cred ca-l baga pe bicfalvi in locul lui Bostina

20%

Da, este posibil sa-l bage pe Bicfalvi. Totusi, eu cred ca va fi introdus Croitoru

andreich31.07.2007 11:08

Sa ne rugam ca Hagi sa stie sa-i motiveze pe baieti si sa intre cu un moral bun in teren. Polonezii nu sunt de speriat dar nici jucatori de matineu nu sunt. Mijlocul si cu Goe daca prind o zi buna bagam si nu luam goluri. Pacat ca la mijloc nu avem un jucator care sa stie sa dribleze si sa creeze spatii, ca driblinguri braziliene si organizare italiana nici noi nu avem.

stefanVl31.07.2007 11:15
Sa ne rugam ca Hagi sa stie sa-i motiveze pe baieti si sa intre cu un moral bun in teren. Polonezii nu sunt de speriat dar nici jucatori de matineu nu sunt. Mijlocul si cu Goe daca prind o zi buna bagam si nu luam goluri. Pacat ca la mijloc nu avem un jucator care sa stie sa dribleze si sa creeze spatii, ca driblinguri braziliene si organizare italiana nici noi nu avem.

Nu neaparat sa dribleze dar sa puna mingea jos si sa paseze inteligent.. Scuze dar un jucator tip Fernandes de la Dinamo ar fi foarte bun..

Cred ca o sa fie un meci foarte greu...

Sforza31.07.2007 11:30

Eu zic ca Hagi va trimite urmatorul 11:

Cernea - Petre Marin, Goian, Rada, Nesu - Badoi,Radoi,Croitoru,Nicolita(pe stanga) - Dica,Neaga

Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun!

Forza Steaua!

Florin200431.07.2007 11:57

PrimaTv se prinde pe jumptv.com insa este contracost (7 dolari pe luna). Totusi nu stiu daca Prima are drepturile de transmisie si pe net a meciurilor si de aceea ezit sa ma inscriu....daca stie careva sa ne spuna si noua, va rog.

Miaus31.07.2007 12:05

Gigi Becali: "Din cauza lui Boștinã am pierdut și în perioada de pregãtire"

2007-07-31 13:53:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat la plecarea in Polonia ca nu s-a certat cu Gica Hagi si l-a pus la zid pe Bostina, pe care l-a acuzat ca Steaua a pierdut toate meciurile de pregatire din cauza lui. Becali a precizat ca Bostina, Gigel Coman si Baciu vor pleca de la echipa, pentru ca nu au valoare de Steaua. "Nu a fost nici o cearta cu Gica Hagi. Eu am vrut sa plec atunci cand l-am vazut pe Bostina in teren. Eu nu ii impun lui Hagi ce echipa sa bage, dar, cred ca, daca sunt patron, Bostina nu trebuie sa faca parte din echipa asta. Eu nu m-am bagat si nici nu o sa ma bag peste Hagi, dar am zis ca daca tot il baga, sa-l bage extrema stanga, nu mijlocas central cum l-a bagat. Am zis atunci ca pana in minutul 15 vom primi gol si asa a fost. Tot din cauza lui Bostina am pierdut si in perioada de pregatire, nu e locul lui acolo in centru", a explicat Becali, conform Onlinesport.

I rest my case.

Poate sa vina si Ferguson la Steaua ca tot nu ar fi lasat in pace de geniul Jiji...

later Edit:?Nici cel mai mare antrenor din lume, daca ar fi sa vina la echipa, nu va putea intelege fotbalul de la Steaua la fel de bine ca mine. Este vorba de sentimente, de suflet. Doar eu pot vedea jocul Stelei si sa-l inteleg asa cum este el?, a spus Gigi Becali.

Nici nu se putea o declaratie care sa imi fortifice mai tare my beliefs.

MALDINI_STEAUA31.07.2007 12:35

Sper sa batem cu 2-0

fularsteaua2 fularsteaua2 steagsimplu fular-campionii steag2

Apropo...de cand transmit televiziunile care nu au nici o treaba cu forbalul meciuri din Champions League (fie ele si din calificari) ?Dupa parerea mea televiziunea cu cea mai buna transmisie e PRO-TV

hypno31.07.2007 12:44

stie careva cum pot vedea meciul online ? mercic

Forza Steaua !!!

vlad stelistu31.07.2007 12:58
ma tem ca asa va fi...eu sper ca Gica va alinia formatia pe care am postat-o eu, dar admit faptul ca formula prezentata de tine are mari sanse sa fie aliniata la start

Dar Zapata dece nu poate juca??

Stryker31.07.2007 13:16
Eu zic ca Hagi va trimite urmatorul 11:

Cernea - Petre Marin, Goian, Rada, Nesu - Badoi,Radoi,Croitoru,Nicolita(pe stanga) - Dica,Neaga

Si eu zic ca exact asta va fi primul 11, totusi cred ca mai bine am juca cu Eme pe stanga si cu Zapata in poarta (asta daca a primit cartea verde).

Daca ne-am lua dupa palmares nici nu ar mai avea rost sa se mai prezinta aia...

asa cred ca va fi un meci dificil, fizic...dupa cum au zis Ienei si D.Petrescu trebuie sa ne facem bine jocul pe benzi pentru ca acolo pare sa fie punctul lor slab...

Bafta echipei sa obtina un rezultat pozitiv.

robisteaua31.07.2007 13:17
Dar Zapata dece nu poate juca??

Inca nu i-a sosit cartea verde :sad2:

SSK31.07.2007 14:03

Miaus, diferenta dintre Hagi si Olaroiu este ca Olaroiu nu l-ar fi bagat pe Bostina.

Iar Bostina pleaca nu doar pentru ca i-a casunat lui Becali, ci pentru ca si-o merita. Viata lui total nesportiva este de notorietate in ultimii ani, iar pe langa asta nici nu joaca nimic de un an incoace.

Miaus31.07.2007 14:22
Miaus, diferenta dintre Hagi si Olaroiu este ca Olaroiu nu l-ar fi bagat pe Bostina.

Iar Bostina pleaca nu doar pentru ca i-a casunat lui Becali, ci pentru ca si-o merita. Viata lui total nesportiva este de notorietate in ultimii ani, iar pe langa asta nici nu joaca nimic de un an incoace.

Pai daca nu juca nimic si mai avea si viata de noapte de ce sa-l bage? Ca sa fie inexistent? Ca sa le dam o sansa si adversarilor jucand noi in zece?

Si Bostina pleaca pentru ca i-a casunat lui Becali.

eonShtrumphY31.07.2007 14:31
Si eu zic ca exact asta va fi primul 11, totusi cred ca mai bine am juca cu Eme pe stanga si cu Zapata in poarta (asta daca a primit cartea verde).

Daca ne-am lua dupa palmares nici nu ar mai avea rost sa se mai prezinta aia...

asa cred ca va fi un meci dificil, fizic...dupa cum au zis Ienei si D.Petrescu trebuie sa ne facem bine jocul pe benzi pentru ca acolo pare sa fie punctul lor slab...

Bafta echipei sa obtina un rezultat pozitiv.

emegara este accidentat si zapata nu a primit cartea vere... :(

«1234»