FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Uvertura

«1234»
fcsteaua.ro30.07.2007 18:45

Trebuie sa admitem ca polonezii au stiut foarte bine sa puna o presiune continua pe romani cu tot acest tam tam de manifestare al increderii depline in propriile forte si propria valoare. Exploatand la maximum o moda blestemata romaneasca la care, din pacate, insisi suporterii stelisti au contribuit din greu si anume "Hagi nu este antrenor" trupa guristilor de la Zaglebie a lovit incontinuu vizand scaderea increderii fotbalistilor Stelei in capacitatea propriului antrenor de a-i conduce spre victorie. Da, aceasta este princiala arma pe care au mizat adversarii nostri de maine, nicidecum pe o superioritate fotbalistica proprie. Sa fim seriosi, cu ce ar putea suprinde polonezii maine? Driblinguri braziliene si organizare italiana? Nu, vor arunca in lupta forta si ambitia fundamentate pe dorinta logica de a intra in grupele Champions League. Un adversar incomod prin insasi disperarea de a-si depasi conditia.

Meciul va dura doar 90 de minute dar adevaratul examen pe care-l da Gica se petrece in aceste clipe. In aceasta seara si pana cand arbitrul va fluiera inceputul partidei. Prin ceea ce le va spune, prin modul in care va gandi echipa tinand cont de nesfarsitele indisponibilitati, antrenorul roman va trebui sa demonteze, pas cu pas tot ce au investit adversarii pentru a zdruncina increderea ros albastrilor in antrenorul lor si in propriile posibilitati de a lua o optiune serioasa pentru calificare inca de la meciul tur.

Pentru Steaua, acest meci inseamna un nou inceput, o campanie noua, asemanatoare oarecum cu cea inceputa de Zenga in urma cu patru sezoane dar si un prilej de a razbuna o infrangere umilitoare a rivalei din campionat in fata unei "Polonii Varsovia" in anul 2000. Superioritate stelista....

Echipa probabila:

Cernea - Nicolita, Goian, Rada, Marin - Nesu, Radoi, Croitoru, Badoi - Neaga, Dica

Murphy1930.07.2007 18:52

ai cam gresit...la echipa de start...:P...cred ca ie p Marin in loc de Nicolita...si nesu fundas stanga :P

SebaSS30.07.2007 18:56

Ii rupem si acasa si-n deplasare!

La Bucuresti sper sa fie cel putin 20.000 pe stadion

LeoKinG30.07.2007 19:13

pentru binele lor ar fi mai bine sa nu se prezinte la meci,asa scapa mai usor.. 3-0 si aia e :)

milovan djilas30.07.2007 19:26

Da, paguboasa rau chestia aia cu "Hagi nu e antrenor". Sunt curios cat o fi de adevarat fitilul din gsp, cum ca jucatorii s-ar fi dus cu jalba la Gigi, fiindca Hagi ar face si ar drege. Sper sa fi exagerat baietii, ca doar n-o fi prima data. Hagi chiar vrea sa imprime un joc ofensiv, combinativ si mi-as dori enorm sa reuseasca la Steaua, la fel ca toti care posteaza pe site, de altfel.

Cat despre meciul de maine, sper sa nu alimenteze polonezii infirmeria noastra, ca numai de asta nu avem nevoie!

Altfel, am revazut, zilele astea, meciurile vechi ale Stelei din UCL. Desi nu s-a rupt gura targului, Steaua a avut destule momente frumoase, iar daca imi amintesc bine (s-ar putea sa gresesc), la vremea aia doar noi si Ajax (superechipa lui Van Gaal) reuseam 3 prezente consecutive in Champions League.

Sa speram ca anul asta vom vedea a cincia participare. FORZA Steaua!!!

Il Soldatino30.07.2007 19:30
ai cam gresit...la echipa de start...:P...cred ca ie p Marin in loc de Nicolita...si nesu fundas stanga :P

nu am gresit:p este echipa cea mai buna din punctul meu de vedere. Personal, as juca cu Badoi si Nesu mijlocasi (daca ar fi putut juca Ochirosii sau Cristocea era alta situatia pe stanga), iar Nicolita si Marin fundasi laterali (experienta). In felul acesta as asigura benzile atat in faza defensiva cat si in cea ofensiva. L-as inlocui pe Bostina cu Croitoru...repet, este o echipa pe care eu as alinia-o....Oricum, ma tem ca Hagi nu are multe alternative pentru meciul de maine pe partea stanga la mijloc....

Il Soldatino30.07.2007 19:34
Da, paguboasa rau chestia aia cu "Hagi nu e antrenor". Sunt curios cat o fi de adevarat fitilul din gsp, cum ca jucatorii s-ar fi dus cu jalba la Gigi, fiindca Hagi ar face si ar drege. Sper sa fi exagerat baietii, ca doar n-o fi prima data. Hagi chiar vrea sa imprime un joc ofensiv, combinativ si mi-as dori enorm sa reuseasca la Steaua, la fel ca toti care posteaza pe site, de altfel.

Cat despre meciul de maine, sper sa nu alimenteze polonezii infirmeria noastra, ca numai de asta nu avem nevoie!

Altfel, am revazut, zilele astea, meciurile vechi ale Stelei din UCL. Desi nu s-a rupt gura targului, Steaua a avut destule momente frumoase, iar daca imi amintesc bine (s-ar putea sa gresesc), la vremea aia doar noi si Ajax (superechipa lui Van Gaal) reuseam 3 prezente consecutive in Champions League.

Sa speram ca anul asta vom vedea a cincia participare. FORZA Steaua!!!

nu stiam de acest episod cu jucatorii care au mers cu jalba la d-l Becali. Poti sa-mi dai un link?

nascutstelistfloryn30.07.2007 19:35

4-1.... goluri: 2 Neaga, 1 Dica, 1 Badoi ;)

fularsteaua2 fularsteaua2

vanfootball30.07.2007 19:59
nu stiam de acest episod cu jucatorii care au mers cu jalba la d-l Becali. Poti sa-mi dai un link?

Chestia aia a aparut prin Cancan.

stefanVl30.07.2007 19:59
nu am gresit:p este echipa cea mai buna din punctul meu de vedere. Personal, as juca cu Badoi si Nesu mijlocasi (daca ar fi putut juca Ochirosii sau Cristocea era alta situatia pe stanga), iar Nicolita si Marin fundasi laterali (experienta). In felul acesta as asigura benzile atat in faza defensiva cat si in cea ofensiva. L-as inlocui pe Bostina cu Croitoru...repet, este o echipa pe care eu as alinia-o....Oricum, ma tem ca Hagi nu are multe alternative pentru meciul de maine pe partea stanga la mijloc....

Fara Nesu mijlocas stanga.. :) da mai mai mult randament fundas.. si cred ca Croitoru poate juca si stanga i-ar fi mult mai usor sa intre cu mingea in centru si sa traga la poarta si pe partea dreapta sa joace cu badoi pentru ca, cred ca da centrari mult mai bune ca Nicolita dar nu alearga la fel de mult.. dar.. o idee e sa joace cu cu amandoi pe banda dreapta cand Nicolita fundas cand Badoi...

milovan djilas30.07.2007 19:59

Catalin, nu stiu daca a fost publicat si in editia electronica. Dar (am in fata ziarul), in gsp-ul de joi, 26.07., sub titlul "Tensiuni", Catalin Barzaghideanu spune - e drept, citand pseudopublicatia "Can Can" - ca fotbalistii i-ar fi spus lui Becali: "numai el (n.n.: Hagi) e mare si tare, noi suntem niste nimeni in fata lui", plangandu-se, totodata si de metodele de lucru ale lui Gica.

Sunt convins ca stii despre asta, poate ai crezut ca este vorba despre ceva mai recent.

Avand in vedere sursa, cred ca e pur si simplu o facatura.

Oricum salutare, mult succes si FORZA Steaua!!!!!!

iov30.07.2007 20:07

5-0 pentru Steaua...:) si sa-mi dati tricou imprimat cu Gigi dupa ce se adevereste rezulatatul, retineti. Nu merita sa acordam spatiu frustrarilor lor, ei is buni la polka.

Brigante30.07.2007 20:17

Nu vreau sa-l vad pe taranoiul de Cernea in poarta. Luam gol sigur. Mai bine Vatca, chiar daca nici el nu a impresionat.

cristi_mold30.07.2007 20:19

Polonezii vor juca la rupere asta e sigur. Vor incerca sa fragmenteze jocul si sa bubuie mingile pe varfuri. Daca vom fi suficient de destepti, sa punem mingea jos si sa-i luam la pase, nu vom avea probleme. Daca nu....

Si aici se va vedea cat este de antrenor Gica. Daca va sti sa ii aseze in teren, sa i-a decizia potrivita in legatura cu primul 11 s.a.m.d Dar eu nu imi fac probleme in aceasta privinta.

Mai am inca o problema. Vad ca multi se hazardeaza in rezultate de 5-0, 8-0. Nu cred ca este cazul. Unu 1-0, 2-0 care sa ne asigure in mare parte calificare este de ajuns

axl2330.07.2007 20:20

@Catalin

Imi place ideea cu Nesu mijlocas. Consider ca ar fi mai eficient la mijloc decat in aparare. Imi plac urcarile sale si de obicei centreaza frumos. Dar se retrage destul de lent, lucru ce poate fi fatal daca joaca fundas.

cristi_mold30.07.2007 20:25
@Catalin

Imi place ideea cu Nesu mijlocas. Consider ca ar fi mai eficient la mijloc decat in aparare. Imi plac urcarile sale si de obicei centreaza frumos. Dar se retrage destul de lent, lucru ce poate fi fatal daca joaca fundas.

Si in plus nici nu are fizic de fundas

axl2330.07.2007 20:27

@Cristi

Fizicul lui Nesu e derutant si inselator. Comentatorii ii spuneau intr-o vreme "ascutit". Si aveau dreptate.

cristi_mold30.07.2007 20:32

@axl23

E adevarat ce spui tu. Dar eu nu il vad pe Nesu sa puna un umar-la-umar cu C.Ronaldo, Robben sau alte extreme care joaca pe partea dreapta.

Daca iti amintesti, Hagi a adus la Timisoara un ungur, Peter Simek, care avea un fizic impresionant. Juca mijlocas dreapta dar nu prea avea viteza si de aceea nu a rupt gura targului si in plus s-a si accidentat. Dar imi amintesc ca l-am vazut vreo 30 de minute intr-un meci, jucand fundas dreapta si a fost excelent.

axl2330.07.2007 20:34

@Cristi

Nesu joaca eficient pe postul de fundas atunci cand are un coechipier BUN TARE in dreapta, sa-l ajute si sa-i acopere bine spatiul lasat cand bischon-ul urca.

papillon30.07.2007 20:44

Catalin, ai perfecta dreptate. Atata tevatura s-a facut pe margine acestui meci, de zici ca mergem pe Nou Camp. Maine intalnim o echipa rudimentara, greoaie, care nu ne va pune nici un fel de probleme. Hagi poate chiar sa-i lase sa joace cum vor ei, nu-i nevoie de nici o pregatire suplimentara. Exagerez putin, evident, dar Zaglebie nu este o echipa de care sa ne putem impiedica

Maine ne vom asigura prezenta in turul trei preliminar al Champions League

cristi_mold30.07.2007 20:52

@papillon

Sa speram ca asa va fi cum spui tu:P

papillon30.07.2007 21:00
@Cristi

Nesu joaca eficient pe postul de fundas atunci cand are un coechipier BUN TARE in dreapta, sa-l ajute si sa-i acopere bine spatiul lasat cand bischon-ul urca.

@axl23, Nesu pe dreapta? Parca juca pe stanga...

Nu stiu daca Nesu ar avea loc la mijloc, cred ca e de aceeasi factura ca Nicolita, cu un mic plus la centrari. O echipa care ar aduce un plus de imaginatie la centru terenului ar fi:

vatca - Nicolita, Goian, rada, Marin - badoi, Radoi, Croitoru - Dica - Neaga, zaharia

Schimbarile, in functie de rezultat; Bicfalvi pentru Croitoru, Ov. Petre/Lovin pentru Radoi

Sa speram ca asa va fi cum spui tu:P

100% :)

axl2330.07.2007 21:03

@papi

Nu esti atent, am spus "cand are pe cineva in dreapta", el fiind in stanga.

Nici eu nu-l vad titular incontestabil la mijloc dar ma bucur ca poate fi folosit pe ambele posturi. Poate-s subiectiv, Nesu e jucatorul meu de inima.

audiopixel30.07.2007 21:30

@Soldatino

I-am urmarit cat am avut ocazia in aceasta vara pe Zaglebie si ochiul meu amator ar spune ca nu-i de gluma cu ei.Cat despre Hagi antrenorul...atata timp cat n-am acces la informatiile "poloneze" da-mi voie sa ma indoiesc de interpretarile gsp-isto-prosport-iste.

fantomass_boss30.07.2007 21:42

frate nu e d glumit cu zagleblie aia....sunt ff motivati...vin dupa 2 victoriii importante...sunt prea motivati m-am uitat la meciul lor de pe sport.ro si sunt km incomozi....eu zic ca un egal e bun in polka....plus frate nu am deloc incredere in Hagi....ce a facut la GALATA cea facut la BURSA cea facut la Poli...?nimik.....mie frica nam incerdere in el ca antrenor...toate cele bune...si maine asi vrea sa imi dea peste nas Hagi....forzza Steaua

«1234»