FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bostina pleaca de la Steaua (OLS)

«123»
flo220331.07.2007 17:52

am rabdare

GSE31.07.2007 21:37
Vai Doamne Sfinte! Nu exista transfer lasat de bunul Dumnezeu fara ca toti copilasii innebuniti de Counter-Strike,HI5 si ,bineinteles ,de messenger sa-si exprime academicile pareri[de altfel,neargumentate,insotite adesea de greseli GRAVE gramaticale] asupra plecarilor lui Elton ,respectiv Thereau.

NU INTELEG ce treaba are Elton cu Bostina,la fel cum NU INTELEG legatura dintre el si Carlos [bine ca s-a dus,dar uite ca voi il pomeniti de 6 luni sau 1 an de cand a plecat!].Tot timpul trebuie sa ne vaicarim ca a plecat un pitic,a carui tehnica o au multi,multi alti tineri fotbalisti romani ,care pot fi luati foarte ieftin,sau chiar gratis? Ganditi-va un pic totusi la proportiile lui...ganditi-va la banii dati pe el,nu mai fiti asa impresionabili!

Nu era mai usor sa ziceti despre Bostina ca "a dus o viata nesportiva,asupra careia nu mai avem niciun fel de indoieli"?

Trebuie neaparat sa enervati lumea care citeste un articol?

Am mai auzit o "bomba": Ii face loc lui Bivalfi. Adevarat graiesti domnul meu,insa ii face loc in campionat ,la meciuri cu Buzau,Mioveni,Farul. Doar n-ai vrea sa-l bage pe pustiul asta cu Dinamo sau in CL? E doar un copil ,voi treceti asa repede peste niste detalii,de ma apuca groaza! Bicvalfi are un viitor in fata,este talentat...dar jucator profesionist/bun/titular LA Steaua...hai ma? De unde vine asta? Din meciul AMICAL cu Charleloi?

In alta ordine de idei,motivele plecarii sunt simple:

*A fost adus de Mihai Stoica[sursa raului universal in lume,potrivit prea-inteleptului voievod]

**A ajutat un suporter care a fost batut pana aproape de lesin de jandarmi.

E clar si simplu,nici vorba de PERFORMANTA fotbalistica!

Daca ar fi sa ne luam dupa asta,Nicolita trebuia sa plece de vreun an.

Bine ai zis asta de mai sus,cel mai PETRECARET = Nicolita,el e capul rautatilor ,nicidecum n-a fost Gabi,dar nici nu stiu,cum ne puteam astepta de la un om ca asta[Banel] sa fie CORECT/Cinstit,doar nu-i german,e cu totul altceva.

Nu ma intelegeti gresit,condamn si dispretuiesc fotbalistii care nu-si vad de meserie si exagereaza cu viata extra-sportiva,fara ca Bostina sa faca exceptie,insa trebuie,repet:TREBUIE,sa fim noi corecti ca suporteri si sa ii tratam pe toti la fel.

Numai bine!

Esti penibil! Argumetnele tale sunt de 2 lei iar superterul ajutat de Bostina "batut pana aproape de lesin de jandarmi" nu e decat un boschetar care a facut de rahat tot ce inseamna Steaua. Daca ii iei aparara probabil nu esti departe nici tu...

steaua din chicago01.08.2007 03:47

Pacat ca pleaca...Bostina asta, ca si Majaru altadata...puturos, paseaza doar de doua ori dar ies goluri. Doarme pe el dar doar el deschide atacul brusc. Jucator extraordinar pentru ca atacul infernal este sustinut la orice echipa de un Bostina iar apararea feroce este atentionata tot de unul ca Bostina. Asta e, nu marcheaza, i se cam rupe de tot si toate...este tipul care va fi mereu hulit. De fraieri. La revedere Bostina si mersi de ce-ai facut pentru noi.

axl2301.08.2007 07:35

Ce-mi pare rau e ca din cauza ciobanului nu pleaca cu capul sus, cum poate ar fi meritat.

olfgob01.08.2007 08:21

Desi voi fi cu siguranta injurat,imi voi exprima parerea,si anume ca plagile cele mai mari la Steaua nu sunt Bostina si Lovin ci Finul si Banel.Primul este un caracter infect,care prefera sa ramina la Steaua pentru a fi cel mai tare din stina,desi se rateaza cu totul ca fotbalist-deja este mult sub ce juca acum vreo 2-3 ani-dar cum sa pleci la o echipa unde nu poti tu sa hotarasti tactica,cine vine,cine pleaca,unde vrei sa joci,ce saqlarii sa ia coechipierii,samd.Iar Banel este un terminat care alearga ca un bezmetic,fara nici un orizont,fara un dribling ca lumea,fara o centrare mai de Doamne-Ajuta.Du-te,tata,la atletism si alearga acolo cit vrei.Lasa-l pe Badoi in locul tau,ca ala fuge mai putin,dar spre deosebire de tine,foloseste materia cenusie din dotare.despre Bostina,hmmmm....Mi-a placut in era Protasov,cind era Oli nu juca nimic,acum trebuia pastrat cred macar pina la sfirsitul turului,poate isi revenea.Bafta unde te-ai duce!Am o curiozitate:Banel joaca pentru ca se supara Jiji daca nu,sau Hagi chiar nu vede ca e DEGEABA????????????

malasorte1301.08.2007 18:26
Pacat ca pleaca...Bostina asta, ca si Majaru altadata...puturos, paseaza doar de doua ori dar ies goluri. Doarme pe el dar doar el deschide atacul brusc. Jucator extraordinar pentru ca atacul infernal este sustinut la orice echipa de un Bostina iar apararea feroce este atentionata tot de unul ca Bostina. Asta e, nu marcheaza, i se cam rupe de tot si toate...este tipul care va fi mereu hulit. De fraieri. La revedere Bostina si mersi de ce-ai facut pentru noi.

Ne-ai rupt gura cu postu' asta. "Atacul infernal..." sustinut de Bostina ?!? Esti sigur ca vorbim despre acelasi jucator ?!? Si ma rog cum "atentioneaza" apararea ??? Ceva de genu : "Ba fraierilor, vedeti ce faceti ca eu ma trag 30-35 de minute la umbra sa-mi mai revin din betia de ieri !!!"

ps. Fraiere sunt cometele din Chicago si pseudo-vedetele gen Bostina !!!

steaua din chicago02.08.2007 04:39

pentru malasorte:

atac infernal este atacul ala brusc iesit din nimic nu atacul pregatit vreo 15 minute cu treizeci de pase. Bostina e genul ce paseaza bine, adinc, exact si...brusc. Cind vrea hahaha. Apararea este atentionata ca vine valul peste ea cind lenesi ca Bostina se retrag...deci e de rau daca si Bostina vine mai in spate-toata lumea atentie. Astea-s lucruri pe care tu nu poti sa le intelegi ca tu ai jucat fotbal dar pe calculator poate. Steaua joaca mizerabil cam de cind Bostina nu mai e titular. Din nou tu nu o sa intelegi pentru ca esti obisnuit cu fotbal mizerabil-pe vremea mea sa jucam la 0-0....hehehe am fi intrat noi pe teren. Voi in schimb, desteptii lui peste care nu vad clasa in Bostina dar vad clasa in Steaua care joaca oribil (multumim Olaroiu calcate-ar camilele)...si pe urma ma iei la misto ca salut un jucator...imi pare bine ca Bostina pleaca la alta echipa si nu mai trebuie sa salute [...] ca tine. [...], Bostina s-a facut de ris in fata intregii Romanii de buna voie-doar sa scape un cretin de omorul meritat de la curcani. Numai pentru asta si ar trebui sa iti ti gura. Hai Steaua aia tupeista cu jucatori mistocari si galerie desteapta ca in vremuriile cind oameni gen Coman rupeau bilete la intrare si oameni ca Bostina erau salutati o ora inainte si o ora dupa meci.

Editat de moderatori! Atentie la limbaj!

malasorte1302.08.2007 09:40
pentru malasorte:

atac infernal este atacul ala brusc iesit din nimic nu atacul pregatit vreo 15 minute cu treizeci de pase. Bostina e genul ce paseaza bine, adinc, exact si...brusc. Cind vrea hahaha. Apararea este atentionata ca vine valul peste ea cind lenesi ca Bostina se retrag...deci e de rau daca si Bostina vine mai in spate-toata lumea atentie. Astea-s lucruri pe care tu nu poti sa le intelegi ca tu ai jucat fotbal dar pe calculator poate. Steaua joaca mizerabil cam de cind Bostina nu mai e titular. Din nou tu nu o sa intelegi pentru ca esti obisnuit cu fotbal mizerabil-pe vremea mea sa jucam la 0-0....hehehe am fi intrat noi pe teren. Voi in schimb, desteptii lui peste care nu vad clasa in Bostina dar vad clasa in Steaua care joaca oribil (multumim Olaroiu calcate-ar camilele)...si pe urma ma iei la misto ca salut un jucator...imi pare bine ca Bostina pleaca la alta echipa si nu mai trebuie sa salute [...] ca tine. [...], Bostina s-a facut de ris in fata intregii Romanii de buna voie-doar sa scape un cretin de omorul meritat de la curcani. Numai pentru asta si ar trebui sa iti ti gura. Hai Steaua aia tupeista cu jucatori mistocari si galerie desteapta ca in vremuriile cind oameni gen Coman rupeau bilete la intrare si oameni ca Bostina erau salutati o ora inainte si o ora dupa meci.

Editat de moderatori! Atentie la limbaj!

Cred ca cel mai bun raspuns l-ai primit de la moderatori: "ATENTIE LA LIMBAJ".

In rest, tu faci parte din acea categorie de persoane "deosebite", pentru care de curand s-au creat si Jocuri Olimpice speciale... Succes in caz ca vrei sa participi !!!

Ma gandeam ca dupa ce l-am criticat pe Bostina si tu l-ai sustinut o sa vii cu niste argumente concrete nu cu vorbe in vant... asa e usor de vorbit aiurea, exemplu: "Steaua nu mai joaca la fel de bine ca pe vremea lui Oprita. Oprita e genul de jucator injurat de fraieri dar pe spinarea lui a iesit Cl Raducanu golgheter !!! Aparent lipsit de tehnica si neindemanatic Oprita reusea in numeroase faze sa scoata 2-3 adversari din joc sau sa creeze culoare pentru coechipieri. Oprita s-a sacrificat la Craiova pentru Steaua si [...] ca tine nu-l apreciau. [...] ce esti !!! " VORBE IN VANT DOMNULE COMETA !!! Nu avem ce discuta !!!

mountytoma02.08.2007 09:53

subscriu la cele spuse de tine. in plus:

multumesc Bostina pentru ca nu l-ai slugarit pe behecali cum a facut Mirel Radoi. in elanul lui de oportunist ahtiat de voturi, behecali a declarat ca Bostina ar fi pierdut meciul cu rosenborg din deplasare. bai boule (Gigi Becali, la tine ma refer), daca Bostina a pierdut meciul ala, inseamna ca a purtat tricoul lui Radoi in acel meci.

Gabi Bostina, din partea mea toata stima, nu doar pentru ce ai facut pentru Steaua, ci si mai ales pentru cat fotbal stii tu. bafta oriunde ai merge, dar sa nu ajungi vreodata la caini, ca dennis serban si Catalin Munteanu!

Wally02.08.2007 11:56

Sa ma lamureasca si pe mine cineva vis-a-vis de meciul din deplasare cu Rosenborg ca eu nu mai tin minte. Eu imi aduc aminte ca Bostina NU a jucat in acel meci. Neavand solutii pentru postul de mijlocas stanga, Protasov a jucat cu Nesu mijlocas stanga. Pai ma intreb daca Bostina ar fi fost apt de joc nu l-ar fi preferat pe el in locul lui Mihaita pe acel post? Cred ca berbecul iar mananca ceva. E posibil totusi sa ma insel eu pentru ca nu mai tin minte exact primul 11.

forever_STEAUA02.08.2007 12:51

@Wally

Boștinã a jucat în returul cu Rosenborg. Doar cã Protasov l-a folosit mijlocaș dreapta în locul lui Dicã, suspendat.

fortza steaua02.08.2007 13:01

asa cum a fost si este,Bostina si-a facut datoria din plin la Steaua.ca i sa pus pata ciobanului sa plece asa tam-nesam e altceva.asa a facut giji si cu hamutowscky si uite ce sa ales de atunci de portari.oricum intr-o zi rand pe rand totzi jucatorii vor pleca.nimeni nu are contract cu Steaua pe vecie.oricum pacat de Bostina ca a plecat tocmai acuma.parerea mea.Forza Steaua!!!

Robitzi02.08.2007 13:13

Bostina,avand in vedere ca este de multi ani la Steaua,si-a cam facut datoria fata de acest club cat a jucat,insa Steaua are un lot numeros si valoros si nu cred ca cineva ii va simti lipsa,mai mult decat atat,se va uita de el odata cu debutul in forta celor noi adusi! fularsteau2

arcadia02.08.2007 14:21

pentru malasorte:

" Apararea este atentionata ca vine valul peste ea cind lenesi ca Bostina se retrag...deci e de rau daca si Bostina vine mai in spate-toata lumea atentie. "

omg...LOOL

bodanelu02.08.2007 15:48

@Wally

nu.. a jucat Bostina. A jucat pe dreapta pentru ca era supendat Dica.

Click aici pentru lamurire

sau aici

-=Danny=-02.08.2007 15:53

Nu stiu daca a jucat Bostina sau nu in returul cu Rosemborg , dar stiu sigur , ca ma bucur ca o sa scapam de el , nu mi-a placut nici o data cum joaca , singura calitate care o are , este glezna lui fina , care nici nu stie sa o foloseasca . Acum ca Bostina pleca , ne trebe un mijlocas stanga , pana se reface Cristocea !!!!

Wally03.08.2007 08:00

@ forever, bodanelu multumesc pentru lamuriri! Dupa ce am revazut primul 11 mi-am adus aminte asezarea Stelei.

startdying03.08.2007 22:01

te-asteptam inapoi dupa ce pleaca dictatoru..si Neaga a plecat tot cam in stilu asta,si aliuta..deja mi-e sila

dax4706.08.2007 15:07

Respect Bostina ! Ma bucur pentru tine ca pleci de sub jugul oierului ! Erai prea tehnic pentru echipa asta de obositi. N-aveai cu cine sa schimbi 2 pase inteligente. Protasov a stiut sa te puna in valoare, restul, nu.

Iti doresc numai bine !

fiskeR4SteauA06.08.2007 15:13

ciobanu asta face legea la Steaua ?? ce pm da afara pe cine vrea el maine poimaine il da si pe Dica :angry: eu nus de acord cu plecarea lu Bostina

amzaciprian09.08.2007 15:45

pacat ca pleaca Bostina

«123»