Vai Doamne Sfinte! Nu exista transfer lasat de bunul Dumnezeu fara ca toti copilasii innebuniti de Counter-Strike,HI5 si ,bineinteles ,de messenger sa-si exprime academicile pareri[de altfel,neargumentate,insotite adesea de greseli GRAVE gramaticale] asupra plecarilor lui Elton ,respectiv Thereau.
NU INTELEG ce treaba are Elton cu Bostina,la fel cum NU INTELEG legatura dintre el si Carlos [bine ca s-a dus,dar uite ca voi il pomeniti de 6 luni sau 1 an de cand a plecat!].Tot timpul trebuie sa ne vaicarim ca a plecat un pitic,a carui tehnica o au multi,multi alti tineri fotbalisti romani ,care pot fi luati foarte ieftin,sau chiar gratis? Ganditi-va un pic totusi la proportiile lui...ganditi-va la banii dati pe el,nu mai fiti asa impresionabili!
Nu era mai usor sa ziceti despre Bostina ca "a dus o viata nesportiva,asupra careia nu mai avem niciun fel de indoieli"?
Trebuie neaparat sa enervati lumea care citeste un articol?
Am mai auzit o "bomba": Ii face loc lui Bivalfi. Adevarat graiesti domnul meu,insa ii face loc in campionat ,la meciuri cu Buzau,Mioveni,Farul. Doar n-ai vrea sa-l bage pe pustiul asta cu Dinamo sau in CL? E doar un copil ,voi treceti asa repede peste niste detalii,de ma apuca groaza! Bicvalfi are un viitor in fata,este talentat...dar jucator profesionist/bun/titular LA Steaua...hai ma? De unde vine asta? Din meciul AMICAL cu Charleloi?
In alta ordine de idei,motivele plecarii sunt simple:
*A fost adus de Mihai Stoica[sursa raului universal in lume,potrivit prea-inteleptului voievod]
**A ajutat un suporter care a fost batut pana aproape de lesin de jandarmi.
E clar si simplu,nici vorba de PERFORMANTA fotbalistica!
Daca ar fi sa ne luam dupa asta,Nicolita trebuia sa plece de vreun an.
Bine ai zis asta de mai sus,cel mai PETRECARET = Nicolita,el e capul rautatilor ,nicidecum n-a fost Gabi,dar nici nu stiu,cum ne puteam astepta de la un om ca asta[Banel] sa fie CORECT/Cinstit,doar nu-i german,e cu totul altceva.
Nu ma intelegeti gresit,condamn si dispretuiesc fotbalistii care nu-si vad de meserie si exagereaza cu viata extra-sportiva,fara ca Bostina sa faca exceptie,insa trebuie,repet:TREBUIE,sa fim noi corecti ca suporteri si sa ii tratam pe toti la fel.
Numai bine!