FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bostina pleaca de la Steaua (OLS)

«123»
lucvald-190230.07.2007 09:53

Cu motiv a primat ca sa-mi suprimati post-ul?

de ce nu lasati profilul transparent ca sa stie si poporu' ce fel de om e Bostina....

relatasem cateva detalii din viata lui nesportiva..in rest...il apreciez ca jucator !

deci?.... adminii folosesc Cenzura in scopul de a distorsiona adevaraul?..sau vreti sa fac pe paparazzi si sa-l imortalizez cu fapta-n mana?

ManiaCU30.07.2007 10:20

Incetati cu argumentele gen viata nesportiva a fotbalistilor. Daca va relatez cateva aspecte din viata lui Banel s-ar putea sa ramaneti uimiti, singurul motiv pentru care el n-a ajuns in gura presei este ca nu se afisaza in Bucuresti dar in Braila isi face de cap oricand are ocazia. N-are nici o importanta ce face un fotbalist in afara gazonului atata timp cat in teren da randament. Asa pot sa spun si despre Gurita ca are fata de alcoolic ... dar poate baiatul bea numai apa plata cu lamaie. Eu raman de parere ca Bostina a fost si este un mare jucator si o pierdere pentru echipa, fiecare cu parerea lui. Amintiti-va de meciul cu Valencia la penaltiuri cand toti executantii stelisti tremurau in fata lui Palop si au tras la nimereala inscriind golurile cu noroc , numai Gabi a executat fara emotii, plasand mingia direct in vinclu.

Brigante30.07.2007 11:05
Incetati cu argumentele gen viata nesportiva a fotbalistilor. Daca va relatez cateva aspecte din viata lui Banel s-ar putea sa ramaneti uimiti, singurul motiv pentru care el n-a ajuns in gura presei este ca nu se afisaza in Bucuresti dar in Braila isi face de cap oricand are ocazia. N-are nici o importanta ce face un fotbalist in afara gazonului atata timp cat in teren da randament. Asa pot sa spun si despre Gurita ca are fata de alcoolic ... dar poate baiatul bea numai apa plata cu lamaie. Eu raman de parere ca Bostina a fost si este un mare jucator si o pierdere pentru echipa, fiecare cu parerea lui. Amintiti-va de meciul cu Valencia la penaltiuri cand toti executantii stelisti tremurau in fata lui Palop si au tras la nimereala inscriind golurile cu noroc , numai Gabi a executat fara emotii, plasand mingia direct in vinclu.

Se pare ca sistemul educational romanesc e in continuare la pamant.

ManiaCU30.07.2007 11:34

De ce nu vii tu domn`profesor Brigante sa-l inbunatatesti , sa faci ceva benefic pentru tara asta. Ma inscriu voluntar la cursurile tale ! Te anunt de pe acum ca platesc bine ...

De unde stii tu ca am facut parte din sistemul educational ? Poate ca sunt un copil al strazii ce tasteaza dintr-o canalizare cu acces la internet :-??

bako_alx30.07.2007 12:01
Citesti de foarte mult timp si abia acuma te-ai hotarat sa postezi pentru a 3-a oara :"> ce frumos... Ar trebui sa-ti deschizi o scoala de initiere pentru astia mai putin priceputi in termeni fotbalistici.

...adevarat,citesc de mult timp si am citit multe tampenii, am vazut multi agramati si idioti....dar ce ai scris tu mi-a captat atentia intr-un mod special...tie nu-ti trebuia o scoala pentru cei mai putin priceputi in ale fotbalului, ci iti trebuia mai multa frecventa la gimnaziu...sanatate si numai bine!

forever_STEAUA30.07.2007 12:09

bako_alx

Ești OFF-TOPIC. Pentru genul acesta de discuții existã PM-ul.

onyx30.07.2007 13:35

Meciul cu Valencia a fost la inceputul lui 2005. Daca transformi un penalty nu inseamna ca esti fotbalist. Dorinel a ratat. Asta inseamna ca era un jucator mai slab decit Bostina?

Oradeanu30.07.2007 13:46

Mare dreptate ai. Sa stii ca si eu consider o mare pierdere plecarea lui Gabi. Dar te pui cu Jiji?

dica_10steaua30.07.2007 14:28

Gabi este probabil cea mai mare pierdere din ultimele sezoane si a plecat tocmai acum cand Hagi parea sa il bage meci de meci. :sad2:

axl2330.07.2007 14:29

Pai degeaba joaca meci de meci daca nu face nimic.

eddie the 'ead30.07.2007 17:06

Gabi este probabil cea mai mare pierdere din ultimele sezoane si a plecat tocmai acum cand Hagi parea sa il bage meci de meci. :sad2:

Daca Bostina e cea mai mare pierdere din ultimele sezoane, inseamna ca am stat prost de tot. Ce sa mai zic de Thereau? Nu ca francezul ar fi fost vreun star, dar era profesionist. Ceea ce prietenul Gabi SE PARE ca nu prea era...

"Pierderea" e ca nu avem un jucator tehnic care sa faca ceea ce ar fi trebuit sa faca Bostina, daca ar fi avut chef.

bodanelu30.07.2007 17:21

Bostina.. jucatorul lu` MM.. oare urmeaza Ghionea?

mihai dej30.07.2007 17:36

D-le Becali nu il vindeti pe Bostina! Steaua are nevoie de Gabi Bostina , pentru ca este un jucator foarte bun si foarte tehnic, iar antrenorul Gica Hagi cred ca stie lucrul asta.

Wally30.07.2007 19:27

Consider ca este o pierdere, dar poate are si o parte buna: ii va face loc lui Eric care ar putea deveni un jucator poate mai important decat este Bostina in momentul de fata...

DanStan30.07.2007 21:12

Pleaca Bostina ? Ok, nu e o mare pierdere. E de respectat pentru tot ce a facut la Steaua dar ... nu mai joaca ce juca odata. Insa daca pleaca Bostina e neaparata nevoie ca echipa sa fie intarita cu un alt juctor tehnic. De preferat pana in 25 de ani pentru ca mingicarilor le ia mult timp sa se integreze in jocul unei echipe.

dica_10steaua30.07.2007 21:59

Daca Bostina e cea mai mare pierdere din ultimele sezoane, inseamna ca am stat prost de tot. Ce sa mai zic de Thereau? Nu ca francezul ar fi fost vreun star, dar era profesionist. Ceea ce prietenul Gabi SE PARE ca nu prea era...

"Pierderea" e ca nu avem un jucator tehnic care sa faca ceea ce ar fi trebuit sa faca Bostina, daca ar fi avut chef.

Da uitasem de Cyril.

fcr196931.07.2007 07:35
Da uitasem de Cyril.

si se pare ca l-ati uitat de tot pe Elton,cel mai talentat fotbalist care s-a vazut in Ghencea dupa revolutie. :P dar asa-i romanul...are memoria slaba cand e vorba de lucruri bune,in schimb pe cele rele...:P

SS Lazio31.07.2007 10:38

Vai Doamne Sfinte! Nu exista transfer lasat de bunul Dumnezeu fara ca toti copilasii innebuniti de Counter-Strike,HI5 si ,bineinteles ,de messenger sa-si exprime academicile pareri[de altfel,neargumentate,insotite adesea de greseli GRAVE gramaticale] asupra plecarilor lui Elton ,respectiv Thereau.

NU INTELEG ce treaba are Elton cu Bostina,la fel cum NU INTELEG legatura dintre el si Carlos [bine ca s-a dus,dar uite ca voi il pomeniti de 6 luni sau 1 an de cand a plecat!].Tot timpul trebuie sa ne vaicarim ca a plecat un pitic,a carui tehnica o au multi,multi alti tineri fotbalisti romani ,care pot fi luati foarte ieftin,sau chiar gratis? Ganditi-va un pic totusi la proportiile lui...ganditi-va la banii dati pe el,nu mai fiti asa impresionabili!

Nu era mai usor sa ziceti despre Bostina ca "a dus o viata nesportiva,asupra careia nu mai avem niciun fel de indoieli"?

Trebuie neaparat sa enervati lumea care citeste un articol?

Am mai auzit o "bomba": Ii face loc lui Bivalfi. Adevarat graiesti domnul meu,insa ii face loc in campionat ,la meciuri cu Buzau,Mioveni,Farul. Doar n-ai vrea sa-l bage pe pustiul asta cu Dinamo sau in CL? E doar un copil ,voi treceti asa repede peste niste detalii,de ma apuca groaza! Bicvalfi are un viitor in fata,este talentat...dar jucator profesionist/bun/titular LA Steaua...hai ma? De unde vine asta? Din meciul AMICAL cu Charleloi?

In alta ordine de idei,motivele plecarii sunt simple:

*A fost adus de Mihai Stoica[sursa raului universal in lume,potrivit prea-inteleptului voievod]

**A ajutat un suporter care a fost batut pana aproape de lesin de jandarmi.

E clar si simplu,nici vorba de PERFORMANTA fotbalistica!

Daca ar fi sa ne luam dupa asta,Nicolita trebuia sa plece de vreun an.

Bine ai zis asta de mai sus,cel mai PETRECARET = Nicolita,el e capul rautatilor ,nicidecum n-a fost Gabi,dar nici nu stiu,cum ne puteam astepta de la un om ca asta[Banel] sa fie CORECT/Cinstit,doar nu-i german,e cu totul altceva.

Nu ma intelegeti gresit,condamn si dispretuiesc fotbalistii care nu-si vad de meserie si exagereaza cu viata extra-sportiva,fara ca Bostina sa faca exceptie,insa trebuie,repet:TREBUIE,sa fim noi corecti ca suporteri si sa ii tratam pe toti la fel.

Numai bine!

bad_joke31.07.2007 11:44

@SS Lazio

Au pe draeq sa t ia,tehnica lui Elton cum bine a spus ZerOLI,asa tehnica nu o are la ora actuala nici macar UN JUCATOR din Liga lui Mitik,s afim seriosi u ai vazut cum iy intorcea pe jucatori lui Dinamo probabil cel mai bun meci facut la Steaua,un jucator foarte scund dar cu o tehnica repet cum nu are nici-un fotbalsit profesionist din Liga 1,daca tu imi arati pala io zic de 1000 de ori sau nush ma las de dat cu parerea pe forum,numai intru niciodata si imi prezint scuzele fatza de tine,dar pana atunci CIOCU MIK,despre Bostina si Carlos si alti terminatia i dreptate nu sunt motive sai palngem dar de Elton mie greu sa zic ca era o nonvaloare.Mai gandest-te

malasorte1331.07.2007 11:59

Da a executat acel penalti asa cum a jucat intreaga cariera: cu multa bagare de _ _ _ _ si durere in _ _ _ de ce se va intampla in continuare. Vad ca am ajuns sa ridicam nesimtirea si indolenta la grad de virtute !!!

Wally31.07.2007 12:29

Si Dica a executat foarte bine penalty-ul in meciul cu Valencia, nu doar Bostina...

vanfootball31.07.2007 15:29
Vai Doamne Sfinte! Nu exista transfer lasat de bunul Dumnezeu fara ca toti copilasii innebuniti de Counter-Strike,HI5 si ,bineinteles ,de messenger sa-si exprime academicile pareri[de altfel,neargumentate,insotite adesea de greseli GRAVE gramaticale] asupra plecarilor lui Elton ,respectiv Thereau.

NU INTELEG ce treaba are Elton cu Bostina,la fel cum NU INTELEG legatura dintre el si Carlos [bine ca s-a dus,dar uite ca voi il pomeniti de 6 luni sau 1 an de cand a plecat!].Tot timpul trebuie sa ne vaicarim ca a plecat un pitic,a carui tehnica o au multi,multi alti tineri fotbalisti romani ,care pot fi luati foarte ieftin,sau chiar gratis? Ganditi-va un pic totusi la proportiile lui...ganditi-va la banii dati pe el,nu mai fiti asa impresionabili!

Nu era mai usor sa ziceti despre Bostina ca "a dus o viata nesportiva,asupra careia nu mai avem niciun fel de indoieli"?

Trebuie neaparat sa enervati lumea care citeste un articol?

Am mai auzit o "bomba": Ii face loc lui Bivalfi. Adevarat graiesti domnul meu,insa ii face loc in campionat ,la meciuri cu Buzau,Mioveni,Farul. Doar n-ai vrea sa-l bage pe pustiul asta cu Dinamo sau in CL? E doar un copil ,voi treceti asa repede peste niste detalii,de ma apuca groaza! Bicvalfi are un viitor in fata,este talentat...dar jucator profesionist/bun/titular LA Steaua...hai ma? De unde vine asta? Din meciul AMICAL cu Charleloi?

In alta ordine de idei,motivele plecarii sunt simple:

*A fost adus de Mihai Stoica[sursa raului universal in lume,potrivit prea-inteleptului voievod]

**A ajutat un suporter care a fost batut pana aproape de lesin de jandarmi.

E clar si simplu,nici vorba de PERFORMANTA fotbalistica!

Daca ar fi sa ne luam dupa asta,Nicolita trebuia sa plece de vreun an.

Bine ai zis asta de mai sus,cel mai PETRECARET = Nicolita,el e capul rautatilor ,nicidecum n-a fost Gabi,dar nici nu stiu,cum ne puteam astepta de la un om ca asta[Banel] sa fie CORECT/Cinstit,doar nu-i german,e cu totul altceva.

Nu ma intelegeti gresit,condamn si dispretuiesc fotbalistii care nu-si vad de meserie si exagereaza cu viata extra-sportiva,fara ca Bostina sa faca exceptie,insa trebuie,repet:TREBUIE,sa fim noi corecti ca suporteri si sa ii tratam pe toti la fel.

Numai bine!

Ai si tu o obsesie, stii tu care. Esti plictisitor si agasant cu argumentarile de 2 lei jumate. Suporterul "batut pana la lesin" (asta e de la tine, asa pentru cei care n-au vazut meciul?) de jandarmi a vrut sa-i rupa falca portarului belgian. E un infractor, iar Bostina e complice. Nu joaca nimic Bostina, mai lasati-ma cu regretele astea. Maine-poimaine o sa-l aparati si pe Coman, ca de ce il da afara.

Cum sa tratam la fel un exemplu de profesionist, care sa totul pe teren (Nicolita), cu un jucator delasator si miserupist? Si nu-mi veni iar cu argumentatia legata de culoarea pielii si alte copilarii.

flo220331.07.2007 15:48

astept cu interes un topic ,unde sa nu va apucati sa va injurati si sa va jigniti dupa doua-trei post-uri!

Vic731.07.2007 16:36

steagsimplu este o pierdere a Stelei pr ca a plecat Bostina pentru ca era un jocator foarte tehnic si Steaua avea nevoie de un astfel de jucator dat totusi le-a facut loc altor jucatori care au venit vara asta si speram sa fie mai tehnici si mai buni.....

axl2331.07.2007 16:42
astept cu interes un topic ,unde sa nu va apucati sa va injurati si sa va jigniti dupa doua-trei post-uri!

Am vrut eu si cu c.Ronaldo si cu bodanelu sa deschidem unu' da' nu ne-a lasat forever.

«123»