FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bostina pleaca de la Steaua (OLS)

«123»
fcsteaua.ro29.07.2007 22:11

Pus pe lista neagra de Gigi Becali, mijlocasul Gabriel Bostina se va transfera saptamana viitoare la o echipa din strainatate. Urmatorii vizati pentru a pleca din Ghencea sunt Eugen Baciu si Gigel Coman.

Se pare ca Becali l-a sunat pe impresarul lui Bostina, Dumitru Tudor imediat dupa partida cu Ceahlaul spunandu-i ca trebuie sa ii caute neaparat o echipa la care sa plece deoarece nu mai are nevoie de serviciile lui.

Duminica, Tudor a si ajuns la un acord cu o echipa din strainatate, cel mai probabil din Coreea de Sud, pentru transferul fotbalistului, oferta fiind acceptata atat de fotbalist cat si de oficialii clubului din Ghencea.

Gheorghe Hagi a confirmat la Fanatik Show ca fotbalistul va parasi Steaua, urmand sa ia drumul strainatatii."Gabi are o oferta din afara si ii va da curs. Am vorbit cu el si mi-a spus ca vrea sa plece", a spus tehnicianul.

JDERUL29.07.2007 22:36

Cu Gabi se intampla ceva de mai mult timp.Cat de adevarate sunt zvonurile care au circulat sau inca mai circula nu stiu si nici nu-si au rostul sa intindem o discutzie pe aceasta tema acum.

Eu am tot asteptat sa aiba acea ,,explozie"si sa ne incante de la meci la meci pentru ca ,sunt sigur, posibilitatzile sale de exprimare in teren sunt mult peste ceea ce ne-a arata pana acum.Dar acea rabufnire a talentului nu a mai avut loc.

Acum nu-mi ramane decat sa-i multzumesc pentru tot ce a facut pentru Steaua si sa-i urez succes la noua sa echipa si mult noroc in viatza !

danimarcu29.07.2007 22:38

Si eu la fel... steagsimplu

@dy_00729.07.2007 23:08

as fi prefarat sa plece gigelinho in locul sau. Sincer imi pare rau ca pleaca . In rest ii urez succes la noua sa echipa steag1 forzateaua

ManiaCU29.07.2007 23:10

Bostina pleaca pentru ca a ajutat "huliganii". Dupa parerea mea este un jucator de mare valoare , printre putinii jucatori ai Stelei care pot sa deposedeze adversarii prin dribling , are o centrare aproape perfecta si pasator foarte bun. Aveam mare nevoie de Gabi , din pacate a picat in dizgratia oierului. Respect Bostina , un mare stelist !

Kekea29.07.2007 23:33
Bostina pleaca pentru ca a ajutat "huliganii". Dupa parerea mea este un jucator de mare valoare , printre putinii jucatori ai Stelei care pot sa deposedeze adversarii prin dribling , are o centrare aproape perfecta si pasator foarte bun. Aveam mare nevoie de Gabi , din pacate a picat in dizgratia oierului. Respect Bostina , un mare stelist !

Vezi ca deposedare e atunci cand reusesti sa iei mingea adversarului, nu atunci cand treci de adversar cu mingea la picior....

bako_alx29.07.2007 23:35

...citesc de mult timp articolele si postarile de pe acest site,dar niciodata nu am citit o chestie ca asta...cum sa deposedeze mah adversarul prin dribling?...

felipes2330.07.2007 00:03

fularsteaua2

...citesc de mult timp articolele si postarile de pe acest site,dar niciodata nu am citit o chestie ca asta...cum sa deposedeze mah adversarul prin dribling?...

steagsimplu

ai dreptate mestere este printre putini care face lucrurile mentionate de tine si mai ales la o echipa mare este neaparat nevoie de unul ca el numai ca el da randament ff bun cand jioaca pe banda l-am vazut in mai multe meciuri si mia placut ff mult pe banda dar dca il schimba ca pe nicolata sar putea sa si oiarda forma si nu va mai da randamentul respectiv in fine speram sa ramana

Sylvyx30.07.2007 04:56

Dupa parerea mea ,Bostina este un jucator valoros care n-ar trebui sa plece.Hagi sa zica daca e nevoie sa plece si nu oierul ca nu e el antrenor.

bodanelu30.07.2007 05:17

legat de Bostina, eu cred ca i-ar trebui vreo 4-6 luni in arabia saudita, exact cum a fost Neaga :)

COSTYNATOR30.07.2007 05:43

Ce suparat sunt,nu mai pot.De cand a aflat plang incontinuu.Pe langa faptul ca e un idiot,Becali are ochi la fotbalisti.Asa ca se pare ca vor urma Baciu si Lovin,alte 2 caricaturi de fotbalisti.Daca mai pune ochii si pe Cernea,Gigel si Nicolita,atunci putem spune ca am scapat de toate ciurucurile de la Steaua.

Stiu ca o sa-mi sariti in cap dar Bostina pentru mine este un jucator mediocru.In afara de meciul cu valerenga (de la Constanta) si golul de 2-2 cu vasluiul in Ghencea nu-mi va ramane cu nimic in memorie.

O sa dau de baut pentru faptul ca pleaca.Este un jucator delasator,puturos,inconstant,ingamfat.Toata lumea spune ca este tehnic dar nu prea se vede in teren.Si ce inseamna tehnic?Ca dribleaza numai spre inapoi si mereu cu spatele la adversar?Nu ii sunt caracteristice patrunderile spre poarta,iar atunci cand are minge la picior nu stie cum sa scape de ea mai repede printr-o centrare(capitol la care iarasi nu exceleaza).Nu imi aduc aminte sa fie intr-un top al celor cu pase decisive,centrarile lui rezumandu-se doar la aruncarea balonului in careu indiferent catre cine.

Si ca o concluzie,daca pleaca nu cred ca o sa mai auziti de Bostina,desi am mari indoieli ca o sa-l cumpere cineva.

udaradu30.07.2007 06:19
Ce suparat sunt,nu mai pot.De cand a aflat plang incontinuu.Pe langa faptul ca e un idiot,Becali are ochi la fotbalisti.Asa ca se pare ca vor urma Baciu si Lovin,alte 2 caricaturi de fotbalisti.Daca mai pune ochii si pe Cernea,Gigel si Nicolita,atunci putem spune ca am scapat de toate ciurucurile de la Steaua.

Stiu ca o sa-mi sariti in cap dar Bostina pentru mine este un jucator mediocru.In afara de meciul cu valerenga (de la Constanta) si golul de 2-2 cu vasluiul in Ghencea nu-mi va ramane cu nimic in memorie.

O sa dau de baut pentru faptul ca pleaca.Este un jucator delasator,puturos,inconstant,ingamfat.Toata lumea spune ca este tehnic dar nu prea se vede in teren.Si ce inseamna tehnic?Ca dribleaza numai spre inapoi si mereu cu spatele la adversar?Nu ii sunt caracteristice patrunderile spre poarta,iar atunci cand are minge la picior nu stie cum sa scape de ea mai repede printr-o centrare(capitol la care iarasi nu exceleaza).Nu imi aduc aminte sa fie intr-un top al celor cu pase decisive,centrarile lui rezumandu-se doar la aruncarea balonului in careu indiferent catre cine.

Si ca o concluzie,daca pleaca nu cred ca o sa mai auziti de Bostina,desi am mari indoieli ca o sa-l cumpere cineva.

LA plata stau si eu...sunt de acord total cu tine...degeaba tehnica daca nu-i cap

BlaUGranA30.07.2007 06:41

Absolut intru totul de acord cu tine,am mai scapat de o petarda.

eddie the 'ead30.07.2007 06:41

A fost o vreme cind Bostina imi placea, anul trecut, acum doi ani, dar in ultima vreme, sa fim seriosi, nu facea mai nimic.

Desigur, probabil ca decizia de a-l da s-a ivit in mintea ciobanului dupa meciul cu Charleroi - nu mai discut gestul lui Bostina, desi ma intreb ce ar fi facut Becali daca, de exemplu, Dica sau Radoi ar fi facut asa ceva.

Eu cred ca asa va fi mai bine pentru toti. Maimuta se va calma si nu va mai pune presiunea pe Hagi, macar o vreme, iar Bostina se va duce la bani mai multi, asa ca nu trebuie sa-i plingem de mila.

Daca vor urma Gigel Coman si Baciu, foarte bine.

In concluzie, nu-mi pare rau ca pleaca. Ar fi putut fi mult mai mare, dar cred ca s-a complacut in statutul de jucator mediocru, cu un scaun caldut la Steaua.

Chiar si asa, multa bafta, oriunde ai ajunge !

vasilestelistul30.07.2007 07:55

de la meciul cu charleroi se trage totul Becali astepta un meci slab de a lui Bostina si gata.ciobane mori dracului ca esti un gunoi borat

vasilestelistul30.07.2007 07:58

nu sunt de acord cu tine in legatura cu nicolitza este un jucator care lupta si care ne ajuta mult

onyx30.07.2007 08:10

[/qu

Bostina pleaca pentru ca nu mai joaca nimic de un an. In nici un caz nu trebuia sa-i ajute pe cei care au patruns in teren. Deposedarea prin dribling inca nu s-a inventat.

Miaus30.07.2007 08:20

Poate ma bucur si la Bostina ca la Lovin si nu mai pleaca.

Dar ma duc totusi sa pun sampania la rece...

ManiaCU30.07.2007 08:21

Hai gata mai cunoscatorilor , am gresit si eu , ma pregateam de culcare ... "sa-si depaseasca adversarii prin dribling". Unde ati vazut voi ca Bostina nu mai joaca nimic de un an? Bine ca a jucat Nicolita si pentru el... Las` ca o sa vedeti voi ce mult o sa-i simtiti lipsa. Spuneti-mi si mie un alt mijlocas tehnic de la Steaua in afara de Bostina,Cristocea si hai Dica dar profilul lui e mai mult ofensiv...nu ii puneti pe cei veniti in vara asta.

ManiaCU30.07.2007 08:30

Citesti de foarte mult timp si abia acuma te-ai hotarat sa postezi pentru a 3-a oara :"> ce frumos... Ar trebui sa-ti deschizi o scoala de initiere pentru astia mai putin priceputi in termeni fotbalistici.

vanfootball30.07.2007 08:34
Hai gata mai cunoscatorilor , am gresit si eu , ma pregateam de culcare ... "sa-si depaseasca adversarii prin dribling". Unde ati vazut voi ca Bostina nu mai joaca nimic de un an? Bine ca a jucat Nicolita si pentru el... Las` ca o sa vedeti voi ce mult o sa-i simtiti lipsa. Spuneti-mi si mie un alt mijlocas tehnic de la Steaua in afara de Bostina,Cristocea si hai Dica dar profilul lui e mai mult ofensiv...nu ii puneti pe cei veniti in vara asta.

Ho ho, sunt copii pe langa blocul meu mai tehnici decat Bostina. Lutu si Dennis Serban sunt mai tehnici ca el. De cand e tehnica singurul criteriu de apreciere a unui fotbalist?! E un chinez care loveste mingea de cateva mii de ori, fara sa atinga pamanatul. Sa-l transferam?

Miaus30.07.2007 08:41

Da astia din vara asta sunt ciumati? Sau nu sunt in lot? sau de ce sa nu ii punem? Pe aia de acum 3 ani avem voie?

Bostina e tehnic pe loc, static fara viziune si pe deasupra BETIV.A driblat la sticle de whisky de cred ca vede numai cate 2-3 adversari venind mereu la dublaj.

Singurul moment placut cu Bostina pe care mi-l voi aminti va fi acea foarfeca din meciul cu Dinamo din Groapa cand am castigat cu 4-2.Golul acela inainte de pauza a cazut perfect si le-a taiat macaroana.Dar doar atat, in rest un zero pe teren.

steaua_gloria30.07.2007 08:52

Nu ma deranjeaza daca pleaca. Avem pe cine pune in locul sau. Imi vor lipsi oricum acele executii fara emotii si superbe ale lui.

vlad7530.07.2007 09:00

Gabriele tata,ti-ai primit o gramada de sanse.Ai dat cu piciorul la ele,platesti.Pe Bostina l-am remarcat doar prin Mall-uri.Se plimba el,nazdravanul,mai rau ca o femeie prin Mall.Toata ziulica era la agatat de femei cu portarul nostru drag,Carlos.Gata fitele mai Bostina,la munca cu tine.

axl2330.07.2007 09:13

Pacat de el, e un fotbalist talentat dar n-a stiut sa profite. Consider ca i s-au dat indeajuns de multe sanse sa re-confirme dar n-a reusit s-o faca. Mult succes la noua lui echipa, oricare o fi aia!

«123»