FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua va transfera miercuri un jucator (OLS)!

«123»
vanfootball25.07.2007 15:03

Ionut Rada?:))))))))))))) Ionut Rada??????????? Pentru Rapid nu mai e bun, dar pentru noi e????? Foarte tare, frate! Si nici nu e 1 aprilie...

MALDINI_STEAUA25.07.2007 15:03
Sursa GSP.Ro

"EXCLUSIV / IONUÞ RADA LA Steaua! "

Ce gluma e asta ? :O:O

Nu e gluma puishor

andyro25.07.2007 15:04
Sursa GSP.Ro

WTF ?! Cineeeee ?

Cu Badoi n-am nimic, jucator profesionist, una alta. Dar pe Rada nu pot sa il suport, nu conteaza in ce tricou e imbracat. Sunt curios cum ar juca Rada alaturi de Radoi :|

chirichiri25.07.2007 15:06

pentru andyro

Nu uita ca Rada si Radoi au fost impreuna internati la Bologna, si-au reglat acolo toate nemultumirile.

onyx25.07.2007 15:13
WTF ?! Cineeeee ?

Cu Badoi n-am nimic, jucator profesionist, una alta. Dar pe Rada nu pot sa il suport, nu conteaza in ce tricou e imbracat. Sunt curios cum ar juca Rada alaturi de Radoi :|

La fel cum au jucat Figo si Roberto Carlos impreuna. Pentru cei care nu stiu, Figo nu a vorbit deloc mai mult de jumatate de sezon cu R. Carlos, in primul an la Real. Totul a plecat de la un fault foarte violent al lui Carlos, intr-un derby Barca-Real.

Raul198825.07.2007 15:54

@steaua_gloria

Ivic are 30 de ani si joaca pe postul de fundas central

bine ca a venit Rada findca cu Baciu in primul 11 nu prea ne vedeam bine

Sylvyx25.07.2007 17:57
Sursa GSP.Ro

exact ionut rada este jucatorul Stelei a semnat zi si deja a inceput antrenamentele cu noua sa echipa.deci pana acum a mai venit la Steaua: rada,zaharia,ninu urmeaza unul carauia nu i-a dat numele,ivici si camus incae e incert !

cristian8629.07.2007 18:55
cum ma sa-l dea pe Gurita la buzau.de ce la mai luat.a inebunit Jiji asta cred ca din cauza soarelui.FORZA Steaua fular-campioniifular-campioniifular-campioniifular-campionii

Pentru a-l umili. Invata pe zi ce trece din ce in ce mai multe de la "pretenul" Copos. Acum nu cred ca avea fata Gurita de CL in caz ca ne calificam in grupe, dar avea acest vis, care uneori te poate purta departe.

«123»