FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua va transfera miercuri un jucator (OLS)!

«123»
fcsteaua.ro25.07.2007 09:22

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, miercuri, ca gruparea din Bulevardul Ghencea va mai transfera astazi un jucator, insa nu a dorit sa spuna despre cine este vorba.

In ceea ce-l priveste pe mijlocasul sarb Vladan Ivici de la AEK Atena, Adrian Ilie a afirmat ca spera ca lucrurile sa mearga spre bine. "Daca vine astazi, va veni cu ultima cursa de Atena".

"Am vorbit ieri cu Fabien Camus, este insa nehotarat, mai asteptam. Emil Ducu Ninu va veni de la FC National la Steaua, dar probabil va fi imprumutat la Gloria Buzau. Dorel Zaharia va semna azi", a spus Ilie.

In privinta posibilei treceri la Gloria Buzau a lui Mihai Gurita, Ilie a spus ca antrenorul Gheorghe Hagi va stabili in doua zile lotul pentru noul sezon si atunci se va decide ce jucatori va pastra.

"A existat interes pentru Samuel Kuffour, dar are un salariu prea mare si nu-l putem acoperi, deci nu va veni", a afirmat Ilie, care a dezmintit si informatiile din presa centrala conform carora ar fi la un pas de a demisiona de la Steaua.

axl2325.07.2007 09:25

Vom transfera pe dracu un jucator miercuri.

c.ronaldo1725.07.2007 09:29

Mi'as dori ca jucatorul anonim despre care spune Ilie sa fie Didier Drogba, ca avem probleme in atac.

vic8825.07.2007 09:44

Mi-as dori ca jucatorul acela sa fie Al Pacino,ca ala joaca teatru mai bine decat "nea Jiji"

eddie the 'ead25.07.2007 09:46

Aaaa... da... miercuri... Un jucator... De fotbal, nu? Pai da, ar cam fi nevoie, nu? Desigur...

Daca vine Ivic azi, eu sunt multumit.

Tupac Amaru25.07.2007 09:47

Cine dracu scoate minciunile astea pe banda rulanta?

ecallex25.07.2007 09:47

daca transfera tot jucator gen " zaharia " mai bine duc banii si ii pun la cutia milei la biserica. o sa aduca mai multe beneficii.

meo}{25.07.2007 09:50

cum ma sa-l dea pe Gurita la buzau.de ce la mai luat.a inebunit Jiji asta cred ca din cauza soarelui.FORZA Steaua fular-campioniifular-campioniifular-campioniifular-campionii

Ice_Angel25.07.2007 09:52

vom transfera azi un jucator azi da' cred ca se refera la faptul ca va pleca cineva de la Steaua si nu ca va veni cineva!!!

:laugh:

vanfootball25.07.2007 09:53

Sper sa fie un transfer reusit, vreau ca Gloria Buzau sa aiba echipa buna. Sa nu-l dezamagim pe Ion Viorel.

ecallex25.07.2007 09:54

A PICAT TRANSFERUL LUI Herea LA RAPID. INTRÃ Steaua PE FIR? (GSP)

oare asta o fi???

vanfootball25.07.2007 09:59
A PICAT TRANSFERUL LUI Herea LA RAPID. INTRÃ Steaua PE FIR? (GSP)

oare asta o fi???

:)) Da, siiiiiiiiiigur ca da...

Daca ar vrea sa mai salveze ceva din campania asta de achizitii, ar trebui ca Steaua sa dea 2 - 2,5 mil pe Herea (chiar daca nu face atatia bani) si sa i-l "fure" Rapidului. Dar crede cineva intr-o asemenea minune? Asta ar insemna sa credem ca exista Mos Craciun. :)

olostun25.07.2007 10:07

Ati citit Cancan-ul? E adevarat oare?

Raul198825.07.2007 10:10

noi tot pe fir am fost si tot nu l-am transferat

de ce sa se intample acuma?

cancan si fanatik sunt cele mai mari prostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vanfootball25.07.2007 10:13
Ati citit Cancan-ul? E adevarat oare?

Nu citesc prostii gen Cancan sau Umbra. Tot astia scriau ca Steaua a castiga la Cluj pentru ca Gigi si Basescu au conlucrat. Am vazut pe sport.ro ce au scris, dar e absolut aiuristic ca niste jucatori sa se supere ca antrenorul li se adreseaza cu "ma" si nu cu "domnule jucator profesionist de fotbal". Cancan e un ziar de scandal, sunt "inventatori" de meserie. In concluzie : aberatii!

kop25.07.2007 10:15

Adi, ia-l pe Kaka si-ti cadem in genunchi. Hahaha!

Raul198825.07.2007 10:16

si daca ar fii adevarat eu nu inteleg problema

Hagi zice adevarul

sunt jucatori la Steaua care nu au valoare de Steaua sau nu?

dany_625.07.2007 10:16

speram ca azi sa vina 10 jucatori buni nu 1 fularsteaua2 steagsimplu steagcruce2 steagsahmic

MoWeed25.07.2007 10:44
si daca ar fii adevarat eu nu inteleg problema

Hagi zice adevarul

sunt jucatori la Steaua care nu au valoare de Steaua sau nu?

Baciu, Lovin, Coman.........clar sunt

Sylvyx25.07.2007 10:56

Nici nu mai cred ce zic jigodiile astea.Spun ca transfera dar de fapt ei sunt in discutii cu jucatorul necunoscut si pana la urma nu vine.pana nu vad ca semneaza nu cred o iota!

Raul198825.07.2007 11:00

mie imi pare mult mai realistic daca ar zice Ilie ca "am putea transfera" decat "vom transfera" un jucator

findca inca nu a semat jucatoru un contract

sunt sanse sa pice transferul

poate o invatat schema asta de la Gigi marele invatator :biggrin:

sadeyes25.07.2007 11:08
Mi'as dori ca jucatorul anonim despre care spune Ilie sa fie Didier Drogba, ca avem probleme in atac.

Eu mi-as dori sa fie un fundas central, pentru ca acolo sunt probeleme mari ale echipei

cmcsteaua9025.07.2007 11:16

Am citi ca vrea sa-l ia pe emre 34 ani,face cacatu praf si cu sarbu asta va dati seama ce bun e daca vor sa-l dea astia gratis si n-a mai jucat la AEK Atena de nushtu cand.Astia vad un meci si daca ii iese un calcai la un jucator si e ieftin il i-au si pe Gigi nu-l mai crede nimeni.Am citit interviu cu mungiu regizoru si cam are mare dreptate.O tin una si buna ca sunt amicale si nu-i nici o problema ca pierdem.Eu zic ca e o problema mare trebuia sa fi castigat si ei cu orice jucatori in teren.Nu vreau sa cred.Hagi E VARZA.Mi-e tare teama dc o sa se intample si cu zaglebie daca ne calificam ,ne calificam chinuit si daca noi ne face probleme la astia ce sa mai vorbim de adversaru din ultimu tur si-l mai auzi ca a fost multumit de joc primele 30 minute,a doua repriza.Nu stie frate ca un meci are 90 de minute.Daca nu reuseste la Steaua sa se lase de meserie.

Raul198825.07.2007 11:21

eu sper sa nu transferam turcu ala

in primul rand ala ii prea batran si in al doilea rind nu prea sunt incantat de turci :unsure:

steaua_gloria25.07.2007 11:43

Cati ani are emre asik?

«123»