FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dorel Zaharia

«123»
_yang19.09.2007 21:12
Total de acord ca are un profil diferit fata de Neaga. Dar asa cum porunceste "oaia neagra" sa fie Rica folosit in locul lui Zaharia ca varf impins va da un randament si mai slab decat pana acum. Cat despre forma celor 2 (Iacob si Zaharia) s-a vazut cine e mai in forma. Iacob n-a facut absolut nimic in meciul cu subpodarii.

Total de acord ca Neaga nu poate face meciuri bune ca varf impins (de remarcat ca Hagi si-a dat seama de asta), dar Iacob a jucat doar 15 minute cu Rapid... Iar astazi mi s-a parut unul din remarcati... Cel putin prima repriza...

Wally20.09.2007 15:31

Important e sa avem pe cineva care sa le-o puna pe cap, ca apoi se descurca ei...

ginoxxx20.09.2007 15:56

Ce ziceti acum de cioban?

Cica vrea sa-i dea si pe Zaharia si pe Golanski si pe Rada... dar noi cu cine mai ramanem?

CIOBAN NEBUN, O SA REGRETAM CA DUPA Thereau SI Hamutovski... :mellow:

Wally20.09.2007 15:58

Cum? Vrea sa-l dea pe Golo?

_yang20.09.2007 19:03

Pe Zaharia nu l-as regreta foarte tare da' Golanski si Rada... Sunt fotbalisti, nu ca Lovin.

blindica27.09.2007 07:35

Cum sa nu-l regretati pe Zaharia?

Pana una alta este cel mai bun marcator al Stelei din actualul sezon! Neaga 1 gol, V. Badea 1 gol, V Iacob 0+

Dani200527.09.2007 08:05

L-a facut GG acum mare fotbalist...

I.N.Money04.10.2007 14:46

2007_10_4_14_57_48_zahariam.jpg

Dorel Zaharia, premiat de sponsorul Cupei Romaniei!

Atacantul Stelei, Dorel Zaharia, a fost desemnat cel mai bun jucator al partidei din ?saisprezecimile? Cupei Romaniei Timisoareana, castigata de ?ros-albastri? cu 4-0 pe terenul celor de la FCM Bacau. Stelistul a inscris trei goluri in acel meci si a avut o evolutie apreciata la unison de reprezentantii presei, care voteaza cel mai bun jucator de pe teren.

?Sunt onorat pentru primirea acestui trofeu si sper sa il mai primesc si pe viitor. Mi-as dori sa marchez cat mai multe goluri in Cupa Romaniei si sa ajung cat mai departe cu echipa in aceasta competitie. Poate ca a venit momentul sa mai castigam si noi acest trofeu, care ne-a lipsit in ultimii ani si care ar sta foarte bine in viitoarea sala de trofee a clubului?, a declarat Zaharia dupa primirea plachetei.

steauafc.com

Bravo, Dorele! :smile:

steaua_gloria05.12.2007 19:05

Jucator masiv, dar lent, ii trebuie o ocazie clara sa inscrie.

se7en10.12.2007 21:05

Chiar nu vad de ce ai transfera un jucator care are deja 30 de ani si care jumatate din cariera a jucat prin regionale...

Poate Gurita facea o treaba mai buna, macar stiu sigur ca e mai rapid si mai determinat.

In fine, nu prea mai sunt atacanti adevarati in Romania.

Wally12.12.2007 23:10

Cred ca Zaharia ar trebui sa joace titular... personal il vad peste Badea sau Iacob...

Bogdan4Steaua13.12.2007 08:49

Zaharia are un profil asemanator cu al lui Iacob din punct de vedere tactic. Cu siguranta i-as da credit in detrimentul lui "Janker".

Eu unul l-as pastra in lot, dar avem nevoie de titulari valorosi, care sa nu ierte in fata portii.

JDERUL13.12.2007 09:00

Indiscutabil la acest moment este peste Iacob si Badea! Aseara Badea s-a descurcat mai bine pe extrema dreapta decat a facut-o ca varf!

Radeni_Stelistul15.12.2007 14:17

Ganditi-va bine... acest jucator nu se va mai dezvolta pentru ca a ajuns la o varsta matura, deci asta e poate performanta lui maxima... oricum, mie imi place de el pentru ca e modest!

Wally15.12.2007 14:48

Era vorba de ce poate el in momentul de fata. Oricum, conducerea nu se gandeste niciodata la viitor, asa ca de ce sa fie bagat Badea cand el nu poate mai mult? Ca e posibil ca pe viitor sa creasca e alta treaba...

stelistub26.12.2007 10:58

Cred ca ar trebui sa ramana macar un an.

steauaaa03.01.2008 10:40

DOREL ZAHARIA a venit la Steaua de la formatia Gloria Bistrita semnad un contract pe 3 ani .ZAHARIA a avut niste prestatii destul de bune reusind sa marcheze atat in campionat cat si in cupa .El a devenit iubit de suporteri dar huiduit de patronul stelist .

steaua_gloria08.01.2008 15:02

Conform Mediafax, Zaharia a spus ca nu stie de ce a fost pus pe lista cu disponibilizati, mai ales ca a fost al doilea marcator, dupa Dica.

stelistu_608.01.2008 15:25

In opinia mea ar fi trebuit sa mai continue la Steaua si anul acesta!

Daca nu cumpara nici un atacant, ce mai vor atunci?

AlcaponneAISS08.01.2008 15:43

Trebuia sa-l pastreze pe Zaharia... e un jucator bunicel, are si o statura de invidiat... ar mai trebui sa stea 1 an sa vada ce meciuri prinde... si poate isi schimba si conducerea atitudinea fata de el!

Bafta!

Wally08.01.2008 15:50

Dorel trebuia pastrat! A jucat destul de bine atunci cand i s-a dat sansa...

c.ronaldo1708.01.2008 16:10

Tipic ciobanului:

"Si-a facut banii, de ce sa mai fie pastrat?"

Zaharia trebuia pastrat!

predatorpulse708.01.2008 16:30

Daca la Steaua se judeca obiectiv, Zaharia era unul dintre cei ce ar fi trebuit sa ramana. Desi pe mine nu m-a dat pe spate acest jucator, el si-a facut datoria cand a intrat pe teren, pe cand altii care vor ramane, au dormit pe teren.

Eu unul m-am obisnuit, la Steaua ramai sau pleci daca te faci placut de catre Jiji si aghiotantii lui, restul e vrajeala, Nicolita ce mai cauta la echipa, Lovin ce mai cauta, Surdu e pastrat doar pentru ca s-au dat bani multi pe el si abia a venit... si exemplele pot continua.

Sunt atatia jucatori care nu mai merita sa imbrace tricoul Stelei dar raman aici doar din motive subiective si d-aia ne ducem la fund pentru ca echipa e facuta de Jiji pentru ca el are ultimul cuvant la transferuri.

Noi am dat afara practic al doilea golgheter(Zaharia), iar rivalii nostri de la CFR au luat un jucator cu experienta in CL, cam asta e diferenta intre o echipa ce vrea doar sa participe in CL si una care vrea sa faca ceva acolo.

Jiji SCOATE BANII!

FORZA Steaua!

Intotdeauna superiori.

novac09.01.2008 13:13

Vorbim despre cat de bun sau rau manager este Ilie... atata timp cat nu a fost declarat bugetul transferurilor, si toata activitatea de transferuri este tinuta "la secret" de catre oier, Ilie si Lacatus pot sa propuna orice jucator doresc (oricum este inutil), ca decizia va fi luata de taranoi: scump, hmm, nu cred ca merita... MM avea cardul si se mai risca sa ia decizii de capul lui, acum asta a declarat ritos ca el face ultima vizionare. La fel si in cazul plecarilor (Zaharia este ultima victima a deciziilor tampite), creditorul decide dupa propriile criterii si nu in functie de profesionalism sau performante.

Interviu Ilie in Gsp, 07.01.08:

"N-am mînã liberã la transferuri, în sensul cã pot face ce vreau cu banii clubului. Lucrãm în echipã. Eu vin cu propunerile, ne strîngem cu toții, ne sfãtuim și deciziile le luãm împreunã" - bla, bla, adica decizia finala este la creditor.

Si-mi mai aduc aminte si de declaratiile din timpul scandalului cu Hagi: Steaua este a mea! Daca nu face ce-i spun(Hagi) eu, pleaca!.

DelPiero1009.01.2008 13:51

Nu sunt un mare fan al lui Zaharia, dar merita sa ramana la Steaua!

Spre deosebire de Iacob, de care se loveste mingea ca de coltul mesei! Sa nu mai zic de Surdu, care in viata lui nu a reusit un stop ca lumea...

«123»