FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Zapata la Steaua!

«123»
axl2322.07.2007 11:57
@axl23 Nu sunt acid decat cu cine merita.Cu tine am fost oare vreodata?

Din cate mi-aduc eu aminte, nu. Asta nu-nseamna ca-i cazul sa incepi acum.

sorin_g22.07.2007 12:03
Am avut inspiratia sa ma uit in cosul de gunoi si am ramas uimit de un post sters al lui "fedora" in care scria atat: "Nu ai calitatea sa comentezi modul in care moderatorii isi fac datoria. Moderatorii". Nu stiu cum vi se pare voua, dar eu parca il aud pe Becali cand striga sus si tare: citez din memorie "cine ma contesta? huliganii? au ei dreptul asta? sa ma critice pe mine? pe mine?"

Am vazut si eu faza de ieri, dar m-am abtinut sa ma loghez sa comentez: din ce am inteles eu in putinul timp cat a existat postul respectiv, fedore postase o imagine screnshot in care atentiona faptul ca Virgil si-a modificat un post de-al lui in care il jignea pe alt user, ulterior banat. Virgil si-a schimbat mesajul, pentru a nu se observa ca el a jignit primul. Se pare ca postul lui fedore fost sters, iar userul banat. Puteti vedea la cosul de gunoi postul lui fedore, care contine un screnshot nedescarcabil acum. Mai nou pe aici e spatiul de banat al lui Virgil, care rade tot ce nu-i place lui, in schimb trece cu vederea limbaje obscene sau instrigari ca ale colegului Somanescu. Daffy a fost ras din motive asemanatoare. Pacat... nu stiu daca mai merita sa umbli pe aici, Virgil pare facut dupa chipul si asemanarea patronului nostru.

Astept si eu ban pentru "jignirea onorabilitatii moderatorilor" sau ceva de genul, care in traducere virgiliana inseamna "sunt moderator, fac cum vreau eu." Pacat de moderatorii demni de respect precum SSK, Soldatino, care lasa prea multa putere unora care o folosesc sa-si inece complexele.

Later edit: @Miaus, fedora apare pe lista banatilor deci... :) Si comentariile lui duffy sunt de cele mai multe ori proaste, insa ban-etul aleator din ultimele zile, finantat de Virgil, m-a pus pe ganduri.

Miaus22.07.2007 12:11
Din cate mi-aduc eu aminte, nu. Asta nu-nseamna ca-i cazul sa incepi acum.

off-topic.

Asta ziceam si eu.Nu sunt acid ca nu ne calcam pe bombeuri.

Si desi nu sunt de acord cu Tupac,uneori nici cu SSK sau vanfootball as prefera sa apara cat mai multi de acest gen care au ceva in CAP inafara de tarate dublu/triplu distilate.

In schimb mesaje de genul lui Ultraszor de pe alt topic sunt lasate sa zburde in voie pentru ca:

"Se poate ma sa ne onorezi cu neprezentarea pe aici ? cetatean obosit .... date n .... si nici pe Ghencea rahatule" - nu reprezinta un atac sau o jignire.E doar "o parere" somanesciana.

P.S.Observ ca de la banarea pe NEDREPT a lui daffy multi si-au exprimat nemultumirea.In numele lui va multumesc ca apreciati comentariile bune/proaste pe care le-a avut.

P.S.1 Fedora trimite-mi te rog screenshotul ala de la cosul de gunoi pe PM daca il mai ai te rog.

Rechinutzu22.07.2007 12:16

Aveam nevoie de un portar cu experienta.......nu poate fi rau daca a ajuns asa departe in Copa Libertadores(sunt sigur ca e peste Cernea si Vatca) ....e adevarat nu am vazut decat secventa in care apara in 15 sec 3 atakuri la poarta ,dar cred ca e bun.Are 28 de ani....varsta foarte buna pentru un portar(se maturizeaza mai tarziu ca ceilalti jukatori....vezi Kahn cum apara inka la 39 de ani).Felicitari pentru inka un transfer bun!Dar mai e nevoie de:un fundas central...Baciu e depasit de post total.......si un mijlocas de constructie(sistemul lui Hagi se bazeaza pe acest post).Nu inteleg cum avem atatea ghinioane in atak....Badea-accidentat...Thereau pleaka....si acolo ar mai fi lok de cineva.....FORZZA Steaua!!

axl2322.07.2007 12:17

@miaus

Dar sa ne calcam, de ce sa nu ne calcam pe bombeuri, daca interesul national si situatia economica o cer?

Mai serios acum, si eu am "protestat" la bannarea lui daffy, si sunt ferm convins ca Virgil va reveni la sentimente mai bune in curand, imi pare ca nu-i deloc un baiat rau.

Si daca tot suntem in topicul dedicat Zapatei(?!), vreau sa le reamintesc celor care se mira ca l-am luat cu 500.000 ca pe Hamu l-am luat cu 50.000 si a facut toti banii.

vanfootball22.07.2007 12:46

"Portarul a fost transferat de la Club Deportivo Union San Felipe"

Am si eu o intrebare. Stiam ca Zapata juca la Cucuta Deportivo; de unde Union San Felipe??? Asta e o echipa din Chile.

MoWeed22.07.2007 13:09
"Portarul a fost transferat de la Club Deportivo Union San Felipe"

Am si eu o intrebare. Stiam ca Zapata juca la Cucuta Deportivo; de unde Union San Felipe??? Asta e o echipa din Chile.

Ce te poti astepta de la ziaristii romani??

SSK22.07.2007 13:16

De fapt, anuntul este preluat de pe situl oficial al clubului.

MoWeed22.07.2007 13:26

@SSK

my bad.....o fi gresit cineva pe acolo....

adriSteaua22.07.2007 13:37
Am ramas stupefiat astazi de ce am citit pe forum. daffyduck a fost banat pentru ca a avut "tupeul" sa critice modul in care moderatorii isi fac datoria si in consecinta obiectivitatea acestora. Desi ar fi trebuit sa i se aduca niste contraargumente, astel incat sa se poata purta o discutie civilizata s-a ajuns la stergerea posturilor si banarea userului. Pacat. daffyduck scria, in mare, foarte bine, chiar daca mai avea comentarii in bashcalie, acestea ieseau din contraargumentele pe care le primea.

Am avut inspiratia sa ma uit in cosul de gunoi si am ramas uimit de un post sters al lui "fedora" in care scria atat: "Nu ai calitatea sa comentezi modul in care moderatorii isi fac datoria. Moderatorii". Nu stiu cum vi se pare voua, dar eu parca il aud pe Becali cand striga sus si tare: citez din memorie "cine ma contesta? huliganii? au ei dreptul asta? sa ma critice pe mine? pe mine?"

L-ati martirizat pe duffyduck, pacat. El impreuna cu alti useri(nu vreau sa dau nume pentru a nu uita pe cineva) erau spuma acestui site, citeam foarte atent conversatiile lor pe teme de fotbal, chiar daca erau kilometrice. Daca o sa continuati tot asa, cu parere de rau, dar am sa adaug site-ul acesta langa celelalte site-uri "banate" gsp, prosport, sport.ro

"banati-ma, banati-ma si daca vrei administrati-ma..."

N-am mai "luat cuvantul de ceva vreme buna", m-am rezumat doar la a citi articolele si comentariile. Am vrut sa scriu un articol referitor la "teribitembelismul" atletilor de la 100m garduri de la T2 din meciul cu Charleroi. Dar vazand anumite atitudini de pe site m-am calmat repede, ar fi fost cam inutil.

Insa faza cu daffy si cu fedora... eu zic sa ne facem imn: "banati-ma, banati-ma si daca vrei administrati-ma...". Urat, fff urat. Divide et impera, baneaza si aratati muschii.

Va rog, banati-ma, tovarasi! Insa lasati-i pe altii sa ne spuna povesti despre mame, morti, sex oral administrat cu japca etc. Stim si noi sa vorbim ca ei si na coboram la nivelul lor. Dar oare ei si multi altii care se logheaza pe aici pot realiza un comentariu argumentat (si, ce e drept, nu intotdeauna pertinent 100%) ca cele ale lui daffy?!? Aaaa, ca ii place caterinca si ca "la unii e deranj", ne pare rau... Daffy, keep on quacking, ducks know why ;). Acum sa nu-mi spuneti ca adoptarea unui cunoscut slogan publicitar imi atrage banarea... Si cam asa... Trist, tovarasi, trist...

Pe scurt: de moderatorii non disputandum.

SebahSTEAUA22.07.2007 14:08

OFF-TOPIC:Virgil isi duce razboaiele proprii pe forumul suporterilor.Nu are ce cauta pe acest site in calitate de moderator.Pentru el masura suprema e ban-ul si cred ca simte o satisfactie colosala cand m-ai da cate unul.Cred ca nu exista user care sa nu fi fost amenintat pana acum de Virgil.Cred ca duffy nu mai poate de ban-ul lui Virgil.

Asta e.Oricum observ din nou tendinta mai-marelui moderator de a nu raspunde atacurilor cand este in lipsa de argumente decat prin ban sau amenintari cu ban.

ON-TOPIC:Multi din userii acestui site nu sunt cu nimic mai presus decat fantasticii nostri gazetari care judeca inainte de a avea habar.Haideti sa asteptam intai sa vedem ce poate Zapata.E timp de opinii.Bine ai venit.Mult succes Zapata!

armanovici22.07.2007 15:21

Nu sunt de acord cu ideea ca moderatorii acestui site sunt o "sleahta comunista" care incearca sa aplice "politica pumnului in gura" de fiecare data cand cineva nu le da dreptate.

Cazuri izolate exista, nu suntem pe aceeasi lungime de unda de fiecare data dar am dat dovada,ca echipa de moderatori ,cu mici exceptii, de transparenta totala.

Vom discuta aceasta problema datorita numarului tot mai ridicat de plangeri la adresa unora din noi si vom incerca sa remediem greselile noastre, daca acestea exista.

andyro22.07.2007 15:38
OFF-TOPIC:Virgil isi duce razboaiele proprii pe forumul suporterilor.Nu are ce cauta pe acest site in calitate de moderator.Pentru el masura suprema e ban-ul si cred ca simte o satisfactie colosala cand m-ai da cate unul.Cred ca nu exista user care sa nu fi fost amenintat pana acum de Virgil.Cred ca duffy nu mai poate de ban-ul lui Virgil.

Asta e.Oricum observ din nou tendinta mai-marelui moderator de a nu raspunde atacurilor cand este in lipsa de argumente decat prin ban sau amenintari cu ban.

ON-TOPIC:Multi din userii acestui site nu sunt cu nimic mai presus decat fantasticii nostri gazetari care judeca inainte de a avea habar.Haideti sa asteptam intai sa vedem ce poate Zapata.E timp de opinii.Bine ai venit.Mult succes Zapata!

Bun venit Zapata. Sper sa nu fi privit cu aceleasi prejudecati cu care a fost privit Andrey dupa Carlos, si sa ti se dea posibilitatea de a arata ce poti. Vad ca deja te-a luat daffy "aceiasi" duck in primire cu stratul de noroi aferent, ca a gasit el o descriere pe un site...

Si pentru ca vad ca sunt la moda off-topicurile :

Dragi tovarasi, clone si prieteni ai mult iubitului daffy "aceiasi" duck, Internetul este o lume libera. Daca nu va incanta regulile existente pe acest site, pe care eu le consider normale pentru orice site/forum, sunteti liber sa va faceti propriul site al suporterilor, in care sa il injurati cat vreti pe Hagi si moderatorii de aici. Postez aici de vreo 3 ani, uneori ironic, uneori la limita decentei, uneori nervos, dar am stiut (sper) sa nu depasesc anumite limite. Oamenii astia isi sacrifica ore si zile pentru a modera (daca ati fost vreodata moderatori, ceea ce ma indoiesc, stiti ce inseamna asta ca timp), pentru tot ceea ce inseamna mentenanta siteului, pentru a posta articole (care nu sunt create din senin), pentru initiative REALE, pentru a se ocupa de AISS ca actiuni desfasurate si ca imagine. Si se trezeste nea Mouse (termen generic, legatura cu useri existenti este pur intamplatoare) venit de la o bere rece cu prietenii, ca lui i se pare ca nu stiu ce moderator e un tampit si ca ii incalca lui dreptul de a abera. Stimabile, cand o sa depui un efort mai mare decat dusul sticlei de bere la gura, cand o sa reusesti sa faci un site/server al suporterilor optimizat pentru x mii de accesari zilnice, cu toate facilitatile oferite de fcsteaua.ro, pe care sa il ridici in cativa ANI de munca de la 0 prin calitatea articolelor, cand o sa infiintezi o asociatie si o sa iti asumi responsabilitatea pentru actiunile ei, o sa intelegi mai multe. Pana atunci, joc de glezne.

Inteleg critica (constructiva si sustinuta de argumente, desi aici nu e deloc cazul), dar intelege si tu (voi) munca oamenilor de pe siteul asta si ganditi-va de 2 ori inainte de a arunca piatra.

Pentru ACEIASI tovarasi, relativ la articolul celalat, invatati ce inseamna parere personala.

Dragoshel22.07.2007 15:44

GATA, pana aici, deja ati facut din acest topic un loc de cearta si d edat cu pareri, despre MODERATORI. Daca aveti ceva sa ne spuneti folositi topicul propuneri/sugestii/reclamatii. o sa va demonstrez unora cum este sa va corectez orice greseala si sa moderez acest forum "la sange", pana acum v-am lasat pana la limita si uneori peste limita regulamentului.(PUNCT)

Omul asta ascris un articol si cred ca vrea ca userii care scriu aici sa isi spuna parerea despre el si despre ce a scris in articol.

Orice off topic va fi sanctionat ca prea ati depasit limita bunului simt.

Miaus22.07.2007 16:41
Bun venit Zapata. Sper sa nu fi privit cu aceleasi prejudecati cu care a fost privit Andrey dupa Carlos, si sa ti se dea posibilitatea de a arata ce poti. Vad ca deja te-a luat daffy "aceiasi" duck in primire cu stratul de noroi aferent, ca a gasit el o descriere pe un site...

Si pentru ca vad ca sunt la moda off-topicurile :

Dragi tovarasi, clone si prieteni ai mult iubitului daffy "aceiasi" duck, Internetul este o lume libera. Daca nu va incanta regulile existente pe acest site, pe care eu le consider normale pentru orice site/forum, sunteti liber sa va faceti propriul site al suporterilor, in care sa il injurati cat vreti pe Hagi si moderatorii de aici. Postez aici de vreo 3 ani, uneori ironic, uneori la limita decentei, uneori nervos, dar am stiut (sper) sa nu depasesc anumite limite. Oamenii astia isi sacrifica ore si zile pentru a modera (daca ati fost vreodata moderatori, ceea ce ma indoiesc, stiti ce inseamna asta ca timp), pentru tot ceea ce inseamna mentenanta siteului, pentru a posta articole (care nu sunt create din senin), pentru initiative REALE, pentru a se ocupa de AISS ca actiuni desfasurate si ca imagine. Si se trezeste nea Mouse (termen generic, legatura cu useri existenti este pur intamplatoare) venit de la o bere rece cu prietenii, ca lui i se pare ca nu stiu ce moderator e un tampit si ca ii incalca lui dreptul de a abera. Stimabile, cand o sa depui un efort mai mare decat dusul sticlei de bere la gura, cand o sa reusesti sa faci un site/server al suporterilor optimizat pentru x mii de accesari zilnice, cu toate facilitatile oferite de fcsteaua.ro, pe care sa il ridici in cativa ANI de munca de la 0 prin calitatea articolelor, cand o sa infiintezi o asociatie si o sa iti asumi responsabilitatea pentru actiunile ei, o sa intelegi mai multe. Pana atunci, joc de glezne.

Inteleg critica (constructiva si sustinuta de argumente, desi aici nu e deloc cazul), dar intelege si tu (voi) munca oamenilor de pe siteul asta si ganditi-va de 2 ori inainte de a arunca piatra.

Pentru ACEIASI tovarasi, relativ la articolul celalat, invatati ce inseamna parere personala.

Off-topic again.

Iata-l pe vajnicul andyro cum se intoarce el si ne invata pe noi ce e aia server optimizat pentru mii de accesari zilnice, cum ne expune el munca tovarasilor care zi si noapte nu mai prididesc in a bana si avertiza userii astia rai si cum ne trimite el frumos pe toti la colt sa ne facem site-ul nostru.

Baiatu' vezi ca nea Jiji are nevoie de oameni din astia ca tine asa cu initiativa.Fugi sa vezi ce posturi sunt pe la PNG ca promiti, ai talent.

Coane eu nu numai ca am infiintat o asociatie dar am fost si presedintele ei vreo 3 ani de zile asa ca ciocu mic cu responsabilitatea ca nu tine.Poate ii impresionezi pe "slapari" cu chestii din astea dar "nu vorbi fara sa sti" in ceea ce ma priveste.

Si desi plictisit o mai zic ca vad ca tov.andyro nu a inteles care e smecheria.

Parere personala e a mea si a ta tovarasul.Cand e pe prima pagina e viziune redactionala.Hai copilasu ca nu e greu sa pricepi.Pune mana pe o carticica.

Si cu asta cam gata pe forumu' lu Virgil.

P.S. Virgil i-auzi super oferta de la Daffy.Are el vreo 300de GB de domeniu liber si poate sa iti faca un forum NUMAI AL TAU in cea mai noua versiune de phpBB si sa iti creeze mii de useri virtuali pe care sa poti sa ii banezi dupa bunul plac.Acolo o sa fii ZEUL forumului asa ca gandeste-te.Daffy asteapta un raspuns.

P.S.1 Domnule Dragoshel asteptam cu sufletul la gura sa vedem si noi screnshotul ala al lui Fedora.Asa sa vada si pulimea ce s-a intamplat de fapt si cum mr.Virgil editeaza psotul baneaza userul si martorii si totul e lapte si miere.Cosa nostra ar fi INVIDIOASA pe astfel de eliminari ale suspectilor.

SSK22.07.2007 16:46

Miaus, muta discutia in topicul de reclamatii. Si nu mai dramatiza atata cu "cosa nostra" si alte aberatii, ca zici ca de-aia-ti mor tie copiii de foame ca e injustitie pe forumul asta. Mai simtiti-va cu tot tapajul asta ca ni s-a luat si noua sa stam geana zilnic sa va masuram cu sublerul ironiile si sa vedem daca sunt "contraventii" sau nu!

Miaus22.07.2007 17:18
Miaus, muta discutia in topicul de reclamatii. Si nu mai dramatiza atata cu "cosa nostra" si alte aberatii, ca zici ca de-aia-ti mor tie copiii de foame ca e injustitie pe forumul asta. Mai simtiti-va cu tot tapajul asta ca ni s-a luat si noua sa stam geana zilnic sa va masuram cu sublerul ironiile si sa vedem daca sunt "contraventii" sau nu!

On-topic.

Idei pentru moderatorii Fcsteaua.

1.Introducerea unui criteriu de 10 intrebari din istoria Stelei in momentul inregistrarii.Macar sa stim ca cine vine aici e stelist.

2.Eliminarea posturilor monosilabice care nu au in componenta lor decat morti,mame,sex oral si alte asemenea chestii.Avertizarile si banarile sunt precum considerati.

3.Monitorizarea permanenta a site-ului si updatarea acestuia.Chestia cu articolul are x comentarii e un pic varza in sensul ca Lectia lui Bostina avea la un moment dat 89 de postari dar pe prima pagina tot 26 apareau.

3'.Monitorizarea si editarea posturilor in care apar injurii.NU mi se pare deloc atitudine comunista in a edita si sterge mesaje cu hahalere,zdrente, nu te duce capul,etc.

4.Delimitarea site-ului si AISS de actiuni HULIGANICE precum si eliminarea acestor articole de pe prima pagina.Daca nu sunteti de acord dar ele sunt acolo o voi considera politica duplicitara.

Parerile personale sunt doar COMENTARIILE la articol si nu ARTICOLUL.

5.Incurajarea ULTRASILOR si nu a HULIGANILOR.Sunt foarte de acord cu ceea ce inseamna ultrasii (incurajarea echipei non stop,coregrafii,spectacol in peluze etc.).Categorisirea ultrasi - samantari nu aduce nimanui vreun avantaj.

5'.Postati un articol creat de un "samantar" sa vada lumea ca intr-adevar poate oamenii aia nu rumega doar seminte ci doar inteleg altfel sa vina si sa vada meciul.E o ALTA viziune.

6.Eventual sectiune speciala pentru articole si pentru articole preluate din alte gazete.

Cam atat, daca mai e ceva editez.Sa imi spuneti daca aveti nevoie de ajutor la cele de mai sus(asta pentru a elimina puerilitatile cu "Da ba tu zici dar nu vrei sa faci").

Numai bine,

Alex

cris23.07.2007 10:10

Cred ca trebuie sa scriem despre Zapata aici , nu sa avem discutii care nu isi au rostul aici? Sper sa nu fie ca si Carlos si sper ca venirea lui este de bun augur , mult succes si sa i-a cat mai putine goluri .

Bodanel23.07.2007 10:14

Mult succes Zapata. Poate ar trebui sa vedem intai ce poate jucatorul si apoi sa criticam.

P.S. Vad ca jumatate din comentariile astea se refera la activitatea moderatorilor si mai putin la Zapata. Prosti nu suntem (a se citi posturile pentru cine se indoieste) dar e chiar atat de greu sa ne abtinem?

Azazello23.07.2007 10:48

Bine ai venit Zapata !

Acum avem trei portari si Hagi are de unde alege pentru ca si Cernea a facut meciuri bune la Steaua iar Vatca nu e chiar foarte slab.

ronalseby23.07.2007 11:46

cred ca e un portar valoros fularsteaua2

cred ca e cel mai bun portar ca sa fie titular fularsteaua2

fularsteaua2

«123»