Acum ca Zapata a venit la bord, nu pot decat sa-i urez sa ajunga vedeta Europei ... numai bine.
Dar eu tot nu pot sa inteleg o mare chestie: ce logica se ascunde in decizia de a-l lasa pe Andrey la Steaua II (care a fost pe lista lui AZ Alkmaar si ar fi dorit si de Parma, care este si tanar si poate creste valoric) si sa dai aiurea 500.000 pe alt portar, de care nu stii daca se va adapta, nu stii daca nu e alt Carlos, etc ...
Sincer eu as fi mizat pe Andrey si Vatca si foloseam cei 500.000$ altfel ... preferam sa dam cei 500.000$ lui Pulido si sa-l aducem sau sa-i dam Sevillei si sa-l luam pe Armenteros imprumut un sezon (cred ca Sevilla prefera sa-l dea un an la Steaua, sa prinda ceva meciuri prin cupele europene decat sa joace la echipa a doua a lor ...)
P.S.: @off-topic: inca astept sa intre aici user-ul 'cela care ma invata pe mine cum noi ar trebui sa o batem pe Gloria Bistrita si cu Steaua II ... L-). In timp ce Steaua II e in Liga a 3-a si a fost eliminata in zona sateasca a Cupei Romaniei
, "slabii" aia de la Gloria Bistrita ii bat pe Atletico Madrid cu 2-1 ... care are un Leo Franco, un Seitaridis, un Antonio Lopez, un Maxi Rodriguez, un Mista, un Garcia ...