FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Zapata la Steaua!

«123»
fcsteaua.ro21.07.2007 17:45

Columbianul Robinson Zapata Montano a semnat pentru Steaua, astazi 21.07.2007, un contract valabil pe patru ani . Portarul a fost transferat de la Club Deportivo Union San Felipe si se va alatura imediat lotului condus de Gica Hagi.

Fotbalistul in varsta de 28 de ani, 1,83 si 75 kg a debutat in nationala Columbiei in data de 05.07.2007 intr-un meci din cadrul Copa America contra nationalei SUA.

SteauaFC.com

yo,21nelutzu21.07.2007 17:48

bun venit! sper sa avem in sfarsit un portar care sa de-a siguranta...

Fl0r1nsteaua21.07.2007 17:49

Sper sa faca ceva treaba asta,ca ceilalti portari vad ca dorm.In amicalele pe care le-au disputat astea doi portari(Cernea,Vatca)nu au aparat mare lucru.

iov21.07.2007 17:59

I-am facut si de data asta pe Barca, Milan, Chelsea, le-am suflat jucatorul, unde sunt vremurile alea cand radeam de altii ca iau jucatori de pe net. Nu am chef sa-i urez nimic. De ce nu transferam si noi certitudini, mereu sa stau cu sperante, cu inima stransa cand intra unu. Doamne ce intrebari pun...

Tupac Amaru21.07.2007 18:05
I-am facut si de data asta pe Barca, Milan, Chelsea, le-am suflat jucatorul, unde sunt vremurile alea cand radeam de altii ca iau jucatori de pe net. Nu am chef sa-i urez nimic. De ce nu transferam si noi certitudini, mereu sa stau cu sperante, cu inima stransa cand intra unu. Doamne ce intrebari pun...

Pai stii care-i chestia? Zapata are 29 de ani si daca e petarda, asa moare! Iar daca nu e, ma intreb de ce dreaq nu l-au luat altii inaintea noastra...

Dar...sa speram ca va fi bine...

Hadess21.07.2007 18:06

Bun venit Robinson Zapata Montano. Sa speram ca acest jucator va oferi siguranta necesara in poarta Stelei. Sper ca la prima greseala, ca va exista si asa ceva, sa nu incepem sa-l fluieram si sa aruncam cu pietre in el. Cu putina rabdare o sa avem un lot foarte puternic cu care sa ne luptam de la egal la egal cu granzii Europei.

Il Soldatino21.07.2007 18:09

bun....ar fi pacat ca acesta sa fie ultimul jucator adus la Steaua. Ar mai fi nevoie de un mijlocas tehnic si un varf (nu pomenesc de un fundas central pentru ca sper - inca - intr-o refacere miraculoasa a cuplului Goian - Ghionea)

axl2321.07.2007 18:11

Mult succes la Steaua! Sper sa nu provoace aceeasi frenezie mediatica precum Carlos sau Andrey.

daffyduck21.07.2007 18:38

Acum ca Zapata a venit la bord, nu pot decat sa-i urez sa ajunga vedeta Europei ... numai bine.

Dar eu tot nu pot sa inteleg o mare chestie: ce logica se ascunde in decizia de a-l lasa pe Andrey la Steaua II (care a fost pe lista lui AZ Alkmaar si ar fi dorit si de Parma, care este si tanar si poate creste valoric) si sa dai aiurea 500.000 pe alt portar, de care nu stii daca se va adapta, nu stii daca nu e alt Carlos, etc ...

Sincer eu as fi mizat pe Andrey si Vatca si foloseam cei 500.000$ altfel ... preferam sa dam cei 500.000$ lui Pulido si sa-l aducem sau sa-i dam Sevillei si sa-l luam pe Armenteros imprumut un sezon (cred ca Sevilla prefera sa-l dea un an la Steaua, sa prinda ceva meciuri prin cupele europene decat sa joace la echipa a doua a lor ...)

P.S.: @off-topic: inca astept sa intre aici user-ul 'cela care ma invata pe mine cum noi ar trebui sa o batem pe Gloria Bistrita si cu Steaua II ... L-). In timp ce Steaua II e in Liga a 3-a si a fost eliminata in zona sateasca a Cupei Romaniei :D, "slabii" aia de la Gloria Bistrita ii bat pe Atletico Madrid cu 2-1 ... care are un Leo Franco, un Seitaridis, un Antonio Lopez, un Maxi Rodriguez, un Mista, un Garcia ...

LeoKinG21.07.2007 18:41

Bun venit in Ghencea,Zapata dar totusi Zapata a jucat doar UN SINGUR MECI pentru nationala Columbiei asa ca nu ma astept la cine stie ce din partea lui totusi cred ca e mai bun decat Cernea sau Vatca!Ramane de vazut...

Fl0r1nsteaua21.07.2007 18:50

Da dar cu Zapata in poarta, Columbia a ajuns pana in sferrturile Copei America daca nu ma insel.

SSK21.07.2007 18:51

Nu pot sa spun decat un singur lucru: daca Zapata va fi privit ca si pana acum, cu ocheanul, e imposibil sa n-o comita. Toti portarii o comit cand sunt priviti cu disperarea de a vedea cum apara. Andrey n-a facut nici pe departe tampeniile lui Carlos si totusi i s-a lipit deja eticheta de portar slab. Daca stau sa le caut, le gasesc o caruta de greseli si lui Martin Tudor si lui Hamutovski...oricui. Solutia este sa nu mai fim asa infrigurati de cum va apara Zapata.

daffyduck21.07.2007 18:53

Am gasit asta despre el:

Zapata is erratic and flamboyant. Has been known to make mistakes ...

Tradus inseamna un alt Carlos ... eu nu inteleg de ce nu l-am luat pe Albut de la Gloria ... si Stancioiu pe care l-a luat CFR cred ca era mai bun ... si Popa de la Timisoara ... asta e, o sa inteleaga lumea ca imi dau cu parerea despre el fara sa-l fi vazut cum joaca, dar cred ca am tot dreptul sa fiu sceptic in ceea ce-l priveste

Forza Steaua, ce sa mai zic altceva ...

daffyduck21.07.2007 18:57
Da dar cu Zapata in poarta, Columbia a ajuns pana in sferrturile Copei America daca nu ma insel.

Da, te inseli ... pentru Columbia el nu a jucat decat un meci, daca nu ma insel in Columbia - SUA 1-0, iar Columbia a iesit inca din grupe ...

Cred ca ce spui tu e referitor la ceea ce a facut el la Copa Libertadores ... cu echipa de club la care juca (Deportivo Cucuta) a ajuns in sferturile competitiei ...

Brigante21.07.2007 19:34
Acum ca Zapata a venit la bord, nu pot decat sa-i urez sa ajunga vedeta Europei ... numai bine.

Dar eu tot nu pot sa inteleg o mare chestie: ce logica se ascunde in decizia de a-l lasa pe Andrey la Steaua II (care a fost pe lista lui AZ Alkmaar si ar fi dorit si de Parma, care este si tanar si poate creste valoric) si sa dai aiurea 500.000 pe alt portar, de care nu stii daca se va adapta, nu stii daca nu e alt Carlos, etc ...

Sincer eu as fi mizat pe Andrey si Vatca si foloseam cei 500.000$ altfel ... preferam sa dam cei 500.000$ lui Pulido si sa-l aducem sau sa-i dam Sevillei si sa-l luam pe Armenteros imprumut un sezon (cred ca Sevilla prefera sa-l dea un an la Steaua, sa prinda ceva meciuri prin cupele europene decat sa joace la echipa a doua a lor ...)

P.S.: @off-topic: inca astept sa intre aici user-ul 'cela care ma invata pe mine cum noi ar trebui sa o batem pe Gloria Bistrita si cu Steaua II ... L-). In timp ce Steaua II e in Liga a 3-a si a fost eliminata in zona sateasca a Cupei Romaniei :D, "slabii" aia de la Gloria Bistrita ii bat pe Atletico Madrid cu 2-1 ... care are un Leo Franco, un Seitaridis, un Antonio Lopez, un Maxi Rodriguez, un Mista, un Garcia ...

Eu eram acel user. Imi pun cenusa-n cap, intr-adevar Bistrita a dovedit ca are echipa solida si antrenor pe masura.

PS: Ma incapatanez in ideea mea ca Steaua ar trebui sa o bata pe Gloria Bistrita si cu Steaua II. :tongue: Din pacate insa, de la "ar trebui" la realitate, drumul trece prin Pipera...

radusor21.07.2007 19:50
bun....ar fi pacat ca acesta sa fie ultimul jucator adus la Steaua. Ar mai fi nevoie de un mijlocas tehnic si un varf (nu pomenesc de un fundas central pentru ca sper - inca - intr-o refacere miraculoasa a cuplului Goian - Ghionea)

De ce trebuie un varf? avem 5 atacanti cand Steaua joaca intr'un sistem cu 2. Daca mai vine un varf, ti'ar place sa'i tii pe Neaga Badea si Iacob pe bara?Mijlocas la constuctie ne trebuie, desi cred ca il subestimam pe Croitoru, si fundas central sa joace Radoi, ca la mijloc nu participa la faza ofensiva si se vede.

daffyduck21.07.2007 20:10
Eu eram acel user. Imi pun cenusa-n cap, intr-adevar Bistrita a dovedit ca are echipa solida si antrenor pe masura.

PS: Ma incapatanez in ideea mea ca Steaua ar trebui sa o bata pe Gloria Bistrita si cu Steaua II. :tongue: Din pacate insa, de la "ar trebui" la realitate, drumul trece prin Pipera...

Sal Brigante, da, pe hartie Steaua II ar trebui sa fie in Liga a 2-a si sa putem sa crestem acolo jucatori valorosi, sa-i imprumtam pe Iacob, Bicfalvi si Ochirosii sa creasca ... problema e ca Liga 2 Romania nu e ca Liga 2 Spania ... fa o comparatie, Sevilla a dat 1 milion $ pe un jucator doar sa-l ia imprumut un an si sa-l tina la echipa a doua ... iar ala a acceptat asta, jucator U-21 al Argentinei ... asta e diferenta ... in rest, de acord cu tine, ar trebui sa batem tot ...

Eu sincer nu am fost trist cand ne-a batut Bistrita, am fost trist ca bulangii nu au jucat si cu Dinamo si Rapid pe bune ... si iti garantez ca ii incurca rau si pe astia ...

STEAUA foreVer21.07.2007 20:25

si yo as vrea....ca in sfarshit.........dar cn stie...nu l-am vazut inca.....speram......ca no sa fie ca Carlos si Andrey.

Steaua FOREVER steagcruce2

I.N.Money21.07.2007 20:45

Un nou Higuita nu e,iar prezenta impreuna cu echipa sa in semifinalele Copei Libertadores nu poate sa ne faca decat sa fim incantati de acest transfer.

Vad ca porecla sa este Rufai,adica numele fostului portar al generatiei de aur al Nigeriei din 94 si 98.

Bine ai venit Zapata !

ebonyc21.07.2007 20:50
Pai stii care-i chestia? Zapata are 29 de ani si daca e petarda, asa moare! Iar daca nu e, ma intreb de ce dreaq nu l-au luat altii inaintea noastra...

Dar...sa speram ca va fi bine...

fara suparare dar voi n-aveti minte. cum ma daca nu l-au luat altii inaintea noastra e praf!?!? am auzit f mulat lume spunand ca daca era bun il luau alte echipe. pai frate o echipa de fotbal are maxim 30 de jucatori la echipa intai. il iei daca esti descoperit pe postul rrespectiv. sunt multe lucruri care intervin la refuzul unui jucator de a semna cu o anumita echipa: club slab, tara straina, salariu mic, concurent prea mare pe postul lui. nu mai vorbiti atat pe nas daca nu cunoasteti jucatorul. si rivaldo era o certitudine cand a ajuns la Milan si nu i-a ajutat cu nimic, nici el pe Milan nici Milan pe el ca i sa- terminat cariera la cel mai inalt nivel. cred ca exemplul asta e elocvent. poti sa iei un jucator bun si sa-ti joace prost sau poti lua un jucator prost sau neafirmat si sa-ti joace bine. nu e matematica sa spui cu sigurant:a ala e praf sau ala e bun. si Carlos era bun fratilro in portugalia un sezon cat apucase sa joace si s-a vazut ce petarda a fost pana la urma. daca nu cunoasteti jucatorul NU VA MAI DATI CU PAREREA!!!

Je stelist2321.07.2007 20:51

bravo Adi l-ai adus pe primu,aku sal vedem pe al doilea.orikum apara Cernea asa ca.........FORTA Becali

fiara721.07.2007 20:59
ebonyc21.07.2007 21:06
Ce goluri dau astia de la Cucuta, unul mai frumos ca altul

http://www.youtube.com/watch?v=XGiaXeW9P44...ted&search=

http://www.youtube.com/watch?v=w_a-CQ1jatM...ted&search=

am vazut si eu un atacant de la cucuta cu niste executii superbe da n-am reusit sa-i retin numele ca nu pera intelegeam limba :) cred ca sunt si in columbia sau chile jucatori de camp bun dar am auzit ca cer salarii cam mari.

fiara721.07.2007 21:10
bad_joke21.07.2007 21:11

OFF TOPIC:Eu vroiam smi dau cu parerea la articolul "Lectie predat de Bostina " sau cam asa ceva,pentru ca nu am mai putut sa-mi daug comentariu o sa-l adaug aici.

Din start e gresita teoria ta,la acre a intrat in teren e un OLIGOFREN,nu stiu cum poti u sa susti oameni ca el si ca TWEETY nici nu vreau sa-mi aduc aminte de ala 2 terminatzi si Bostina nu poate sa aiba RESPECTUL MEU pentru ca facand gestu asta a dat drumu unui infractor,asta nu poate decat sa le dea un semnal pozitiv adik haide s amai facem rau Stelei.

E la fel de adevarat ca totul a plecat de la Gigi Becali unicul si singurul MALEFIC din Ghencea,dar eu nu pot sa sustin asemenea iesiri care au dus la suspendare terenului si din cauza unui REDUS MINTAL sa numai pot sa merg in Ghencea sa sustin echipa si sa merg pe cine stie ce coclauri si cine stie ce terenuri doar pentru ca asa vor uni terminatzi.EU CLAR SUSTIN PROTESTUL IMPOTRIVA CIOBANULUI,dar nici asa,poi u daca t certi cu prietena ta si ti mult la ea si ea vrea sa se desparta de tine si teai certat cu ea si iti face porma in ciuda cu altu ,u ce faci?il omori pala si pe ea,ei asta vreau sa subliniez ca nu am cum sa sustin o iesire asa de barbara a acelui "suporter",dupa parerea mea daca iubesti cu adevarat aceasta echipa nu ai cum sa ai asemenea iesiri,o sa zici ce legatura are prietena sau defapt o femeie cu Steaua nu are cum sa se compare dar esentialul aicea este puterea de a te stapani,asta ne deosebeste de animale nu actionam din instinct"ba ma provocat Becali ,hai s aintru in teren si sal lovesc pe ala nevinovat",trebe sa fi bolnav la cap sa facia sta

«123»