FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Somnul ratiunii

«123»
stelist24/2423.07.2007 10:19
Singura solutie este ca in continuare Becali sa fie contestat,numai ca de o maniera mai grava.Nu numai fonic,dar si cu mesaje in care actiunile sale sa fie criticate.pentru ca toti,inclusiv cetatenii de la tb1 si tb 2 sa inteleaga si sa nu mai fie sclavii acestui analfabet si sa nu se mai lase cumparati.Insa,va fi foarte greu,in nord sunt multi cumparati si sunt multi care au fost cumparati,iar acum din rusine nu se manifesta.Sper din tot sufletul ca peluzele sa ramana unite in acest sens si sa nu ofere satisfactia suprema ciobanului...razboi intre suporteri.Trebuie toata lumea sa inteleaga ca viitorul echipei conteaza mai mult decat rezultatele pe moment sau Hagi sau Neaga.Trebuie sa fie o Steaua pura,un club cu adevrat profesionist,cu oameni puternici,nu cu lingusitorii si cu firavii unui analfabet nebun.Trebuie sa inteleaga toti ca avem drepturi si ca nepunerea in vanzare a abonamentelor la peluze e o incalcare a acelor drepturi.Trebuie sa inteleaga toti ca avem nevoie de stelisti adevrati la club nu niste dobitoci vai de capu lor(vezi penalu' de crainic)Cat ma enerva pe mine Safta ca o tinea prea mult atat de mult imi lipseste acum.Inclusiv jucatori cu mentalitate,veniti cu sufletul,nu pentru bani(ca mai sunt si dastia).Ar fi multe de spus,nu stiu dece cred ca totul e degeaba,iar cine intelege intelege din prima si nu tb convins.Restul poate nu merita.

ma desteptule, nu vreai sa iti inchipui daca in locul lui Becali , patron al Stelei va fi Copos??

simonaR23.07.2007 11:13

Este prima data cand citesc articolele dumneavoastra si trebuie sa recunosc faptul ca sunt plakut surprinsa...am gasit in sfarsit un site unde oamenii care au o parere diferita de cea a majoritatii se exprima fara retineri,ceea ce este extraordinar!!consider ca gestul suporterului stelist nu trebuie interpretat decat ca pe o reactie la adresa domnului Becali si nimik mai mult....ARTICOLUL "LECTIA LUI Bostina" exprima exact parerea suporterilor adevarati...iar reactiile tribunei 1 nu pot fi catalogate decat ca o forma de sclavie...nu cred ca Becali are vreun avantaj din ceea ce s-a intamplat...poate asa va inteleg lumea ca nici macar "incultii retardatii huliganii etc" din peluze nu pot accepta un asemenea specimen....daca nici macar"pleava"(asa sunt numit in presa) nu il accepta inseamna ca pe plan politic este un razboi derja pierdut...ce nu a inteles ciobanul nostru a fost ca din procentele sale politice marea majoritate o reprezinta "pleava,vagabonzii" care il rasplateau intr-un fel pentru ceea ce facea la Steaua.sunt curioasa daca a inceput deja sa scada in sondaje...inca o data felicitari pentru sinceritatea ce razbate din articolele postate pe acest site!!!

Phase23.07.2007 13:28
Opinia mea este si va ramane urmatoarea: toata treaba este o diversiune marca Gigi Becali! Oamenii de la T1 aplaudau la inceputul meciului atitudinea T2, de a-l injura pe Jiji, iar dupa "incident", au injurat T2. Cine a iesit cel mai bine din toate astea? Jiji!

Sunt de acord cu axl23, sa raspunda juridic cei ce au luat parte la incident....problema e ca nu stiu daca se va intampla asta!

Cat de naiv esti sa crezi asa ceva... retardatul ala era beat si probabil a facut pariu cu alti retardati din gasca. Eu am stat la tribuna 0 (chiar langa Jean Pavel) la acest meci si iti pot spune ca toata lumea de la tribuna I a fost peste masura de indignata de gestul cretinului, inclusiv Jean Pavel care s-a aratat f dezamagit. Este f adevarat ca din toata aceasta tevatura cel mai castigat a iesit Jiji dar trebuie sa intelegem ca trebuie sa luptam pentru echipa si nu impotriva ei. Cand Thereau si Elton au fost jigniti si izgoniti de la echipa nu am vazut picior de galerie la stadion sau la Jiji acasa (in pipera) dar la meciuri toate pisicile astea jegarite se transforma in tigrii sub protectia anonimatului.... absolut patetic

«123»