Singura solutie este ca in continuare Becali sa fie contestat,numai ca de o maniera mai grava.Nu numai fonic,dar si cu mesaje in care actiunile sale sa fie criticate.pentru ca toti,inclusiv cetatenii de la tb1 si tb 2 sa inteleaga si sa nu mai fie sclavii acestui analfabet si sa nu se mai lase cumparati.Insa,va fi foarte greu,in nord sunt multi cumparati si sunt multi care au fost cumparati,iar acum din rusine nu se manifesta.Sper din tot sufletul ca peluzele sa ramana unite in acest sens si sa nu ofere satisfactia suprema ciobanului...razboi intre suporteri.Trebuie toata lumea sa inteleaga ca viitorul echipei conteaza mai mult decat rezultatele pe moment sau Hagi sau Neaga.Trebuie sa fie o Steaua pura,un club cu adevrat profesionist,cu oameni puternici,nu cu lingusitorii si cu firavii unui analfabet nebun.Trebuie sa inteleaga toti ca avem drepturi si ca nepunerea in vanzare a abonamentelor la peluze e o incalcare a acelor drepturi.Trebuie sa inteleaga toti ca avem nevoie de stelisti adevrati la club nu niste dobitoci vai de capu lor(vezi penalu' de crainic)Cat ma enerva pe mine Safta ca o tinea prea mult atat de mult imi lipseste acum.Inclusiv jucatori cu mentalitate,veniti cu sufletul,nu pentru bani(ca mai sunt si dastia).Ar fi multe de spus,nu stiu dece cred ca totul e degeaba,iar cine intelege intelege din prima si nu tb convins.Restul poate nu merita.
ma desteptule, nu vreai sa iti inchipui daca in locul lui Becali , patron al Stelei va fi Copos??