Parearea mea este ca tot ce s-a intamplat e posibil sa fi fost si o inscenare.
Toti oamenii inteligenti au observat ca singurul om care avea de castigat din aceasta
intamplare este Gigi Becali.
Nu m-ar surprinde cu nimic ca manevra sa fi fost pusa la cale chiar din anturajul lui Gigi,
cu singurul scop de a discredita galeria. E posibil ca suporterul sa fi fost platit zdravan pentru asta.
In plus, prea usor a intrat pe teren, parca l-au lasat...
Astfel, printr-o lovitura geniala, ciobanu a inchis pentru mult timp conflictul cu suporterii. Chiar si fluieraturile de la tribuna I au fost suspecte, eu am stat acolo, si fluieraturile erau razlete. Dar pareau ca abia atat asteapta. Au fost intr-adevar si oameni care au fluierat huliganismul, si uite asa tribuna a fost asmutita impotriva peluzei.
Au fost la tribuna si asa-zisi "oameni de bine", cei cu principiul CRETIN : " Gigi e simpatic, e cam nebun, dar macar baga bani la echipa, daca ar pleca el ce s-ar intampla?? " Ii dispretuiesc si ii compatimesc pe acesti oameni.
Mi-a fost rusine ca stau la tribuna I printre unii ca ei, as fi vrut sa ma teleportez la peluza cumva si sa strig impotriva lui Gigi; nu sa-l injur, dar sa strig "Ciobane, pleaca din Ghencea!.
Totusi, chiar daca a fost sau nu asa, suporterii trebuie sa elimine din randurile lor huliganii. Cum se poate face asta? Cum s-a facut si in Anglia. Prin colaborare cu politia si prin aplicarea legilor.
Suporterul care a intrat pe teren TREBUIE SA AJUNGA LA PUSCARIE. Si sa ia o amenda uriasa. Si cine l-a aparat, la fel. O data, de doua ori, si dupa-aia o sa fie liniste.
In momentul acela galeria nu va mai fi confundata cu huliganii, tot stadionul va scanda "Ciobane, pleaca din Ghencea!, iar Gigi Becali va fi alungat de la Steaua.
Si de abia de atunci, Steaua va redeveni echipa de fotbal si nu jucarie politico-grandomana.