FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Somnul ratiunii

«123»
fcsteaua.ro21.07.2007 11:22

Mi-e greu sa accept faptul ca nebunia unui suporter poate stopa fotbalul. Dureros, dar se poate intampla. Trist, dar violenta din sport a crescut in intensitate in ultimii ani, iar viitorul nu suna chiar atat de bine. Cu cat miza este mai mare cu atat presiunea creste proportional. Iar acolo unde adoarme ratiunea, e clar ca oxigenul se rarefiaza si momentele de ratacire nu pot fi cenzurate. Totul pleaca de la educatie, sistem de valori, promovarea nonvalorilor. Avem oameni dezechilibrati pentru ca intreaga societate este dezechilibrata. Provocarea este cum sa actionam ca sa-i oprim? Apoi, in fotbal toate aceste lipsuri se pliaza excelent pe starea de tensiune intretinuta permanent de declaratiile razboinice si injuriile presedintilor de cluburi din Romania, mediatizata fara cenzura in mass media. Ratingul dicteaza, banii sunt cei care conteaza cel mai tare. Apoi LEGEA neaplicata sau aplicata discretionar reprezinta o alta scapare intr-un sistem deja schilodit. Avem cateva sute de stelisti gazati gratuit pe Stadionul echipei Dinamo dar si un fan care este lasat sa scape dupa ce comite un act ce poate avea repercursiuni nefaste asupra intregii suflari steliste.

Frustrant este ca presa distorsioneaza adevarul in functie de interes. Oamenilor din media nu le convine gestul huliganului de aseara si se scandalizeaza, dar mediatizeaza zilele acestea intr-un mod cinic un conflict violent dintre domnii Copos si Borcea cu citate si cu reluari grotesti, situatie care va duce la noi si noi violente in viitor. Iar cand aceste acte de dezechilibru social vor aparea, acelasi organism de informare isi va asuma un rol de observator fara a-si recunoaste DIRECTA CULPA. In plus, exista bucurie atunci cand George Becali este atacat de catre suporteri, iar aceste stiri tin prima pagina a ziarelor pentru ca aceste evenimente fac parte dintr-un malaxor al intereselor date de fiecare trust in parte.

Cat va mai dura aceasta stare e greu de anticipat. Anglia, Franta si Spania au trecut prin aceste etape acum 20 de ani. Italia si Turcia inca mai au de furca cu violentele. Serbia, Albania, Cipru, nu mai pomenesc, pentru ca se afla intr-o lume a III a din acest punct de vedere. Mai nou a fost implicata si Danemarca. O natiune civilizata, asezata, dar cu "uscaturile" ei. La noi situatia e si mai complicata. Ultimile doua luni au adus doar declaratii razboinice ale presedintilor de club. Toti isi doresc campionatul, toti vor Champions League, toti sunt favoriti, toti au facut investitii. Implicit creste miza, apar atacurile, suporterii prind glas, presiunea e mare, totul sta sa dea in clocot.

Apoi exista echipa Steaua Bucuresti, un "team" national cu un finantator care a amestecat culorile ros albastre cu "tara", sportul cu politica, religia cu armele. Un tip care a provocat agitatie si atacuri ori de cate ori a avut posibilitatea, pentru ca acest fel de comportament social face parte din insasi structura sa. Nu Becali este vinovat de ce s-a intamplat aseara, dar are partea sa de vina. Din pacate nu si-o va suma ci va incerca sa se foloseasca de acest episod.

In urma actului dement de aseara, acel suporter a pus capat, poate fara sa-si dea seama, oricarei forme de opozitie la adresa d-lui Becali pe stadionul din Ghencea. De fapt, singurul om care a avut de castigat ceva din toata acea nebunie creata a fost OMUL POLITIC George Becali. Toti am pierdut - suporteri, jucatori, echipa fcsteaua, AISS pentru ca a ales sa-l critice pe finantator fiind confundata cu protestul general al publicului si automat culpabilizata desi nu are NICIUN amestec cu actiunile dementilor, stelistii in general, imaginea tarii a avut de suferit, reintoarcerile lui Gica Hagi si Rica Neaga au fost umbrite.

O atitudine cumpatata, un dialog civilizat, sinceritatea nu ar fi condus escaladarea acestui protest din partea suporterilor. Apoi minciunile legate de achizitii, amenintarile cu folosirea fortei cu ajutorul bodyguarzilor, inchiderea peluzelor, iata alte elemente care-l incrimineaza in mod direct pe finantator si-l fac responsabil in aceeasi masura ca si imbecilii ce prilejuiesc suspendarea terenului in numele unui suport afectiv greu de inteles.

Acum suporterii cer condamnarea actului de aseara de catre AISS. Automat ar trebui sa condamnam si mesajele primite de redactorii fcsteaua.ro cu amenintari si injuraturi pentru ca exista oameni ce nu le impartasesc opiniile, ar trebui sa repostam comunicatele in care deja am mai condamnat in trecut alte nebunii comise de unii asa zisi suporteri, ar trebui sa condamnam faptul ca anul trecut, la deplasarea din Vaslui erau unii baieti care-l cautau pe un anume redactor fcsteaua.ro pentru "a-i lua capul".

Si atunci cine este vinovat de aceasta stare? Site-ul fcsteaua.ro singurul loc in care becalismul nu a prins radacini si singurul loc unde putem fi gasiti vinovati pentru ca avem posibilitatea sa exprimam ceea ce gandim, intotdeauna civilizat? Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti, o organizatie care a ales sa crtice in permanenta pe finantatorul echipei de fotbal dar fara a incita nicio clipa la violenta si fara a pune la cale nicio lovitura de palat sau de...stadion.

Vina este una comuna, vinovatii sunt multi si sunt cunoscuti, dar e foarte important cati isi asuma din aceasta si in ce proportie. Altfel ne vom invarti in acelasi cerc vicios, in care vinovati sunt doar cei ce nu se pot apara.

Pleau21.07.2007 11:34

in sfarsit!

axl2321.07.2007 11:34

Se face prea mult caz.

Un mai mult sau mai putin suporter intra pe teren si incearca sa loveasca portarul echipei adverse intr-un meci amical. Sa raspunda juridic.

Alti suporteri ii sar in aparare, impiedicand sau incercand sa impiedice fortele de ordine sa-si faca datoria. Sa raspunda juridic.

Fortele de ordine il lasa pe respectivul sa intre pe teren, din neglijenta sau nu, il prind cand era agatat de gard si il pocnesc in fata. Un om care se agata cu disperare de gard poate fi dat jos si fara a fi lovit cu pumnul in fata. Sa raspunda juridic sau conform regulamentelor si regulilor de angajare.

TribunaII strica toata atmosfera frumoasa necesara unui amical de prezentare a echipei si a venirii lui Hagi in Ghencea. Sa raspunda moral.

Astristul21.07.2007 11:35

E grav ce s-a intamplat aseara. Cred ca acel suporter nu frecventeaza site-ul asta, ca altfel nu se mai lasa batut in cap de soare sa faca tampenia de aseara...

FORZA Steaua !!! steag2

C. RONALDO21.07.2007 11:45

steagsimplu

INTRADEVAR RIVALITATILE SUNT MARI SI UNI SUPOORTERI O IAU RAZNA. ACESTI SUPORTERI SUN PE CEI CARE JJ AR TREBUI SA II NU II LASE SA INTRE LA MECIURI. PERSONAL CELUI DE ASEAREA IAS FI RUPT PICIORELE. E NEBUN .DACA IL LUVEA PE PORTAR PUTEAM AVEA PROBLEME LA UEFA . CUM AM MAI SPUS ANUL TRECUT AM FOST O GALERIE JALNICA, IN LOC SA NE SUSTINEM ECHIPA IL INJURAM SI IL JIGNIM PE JJ. AR TREBUI SA NE SUSTINEM MAI MULT ECHIPA. DAR TOTUSI NU CRED CA SE VA TERMINA CU RIVALITATILE . DAR ESTE IMPOSIBIL SA NU MAI FIM RIVALI DE MOARTE CU CATELUSI . SA NU LATRE PREA TARE CA SPERIE PICICUTA DIN POARTA ( Lobont). PE Lobont IL SUSTIN PENTRU CA ESTE UN PORTAR EXCEPTIONAL. PACAT CA E LA FC 2STUPIDDOGS. PACAT. fular-campionii

Faptul ca ai scris cu majuscule intregul post, inseamna ca zbieri.

Te rugam sa folosesti majuscule numai cand trebuie.

Moderatorii

alexblaja21.07.2007 11:45

Opinia mea este si va ramane urmatoarea: toata treaba este o diversiune marca Gigi Becali! Oamenii de la T1 aplaudau la inceputul meciului atitudinea T2, de a-l injura pe Jiji, iar dupa "incident", au injurat T2. Cine a iesit cel mai bine din toate astea? Jiji!

Sunt de acord cu axl23, sa raspunda juridic cei ce au luat parte la incident....problema e ca nu stiu daca se va intampla asta!

Matteo21.07.2007 11:49

este o actiune regizata, premeditata pentru ca ultrasii sa nu mai vina pe stadionul din Ghencea si sa nu il mai poata injura pe Becali,.In acest sens ,oameni din apropierea patronului G.Becali au angajat o persoana dispusa sa provoace un incident foarte grav care sa-i discrediteze total pe acestia

Acelsi lucru se va intampla si in primul meci de campionat.Accesul suporterului stelist pe terenul de joc s-a facut cu acordul firmei de paza ,platita tot din banii lui George Becali,iar interventia pentru imobilizarea suporterului s-a facut dupa minute bune.Baremul de timp in interventie la care se antreneaza si trebuie sa il respecte respectiva firma este de 3 ori mai mic in durata fata de ce s-a intamplat acum

.Absolut toata actiunea a fost regizata.Multi suporteri au cazut nevinovati ,convinsi ca ceea ce fac este de buna intentie.Arestarea suporterilor care au incercat sa il ajute pe acest ALex.S are ca scop incurajarea si punerea in valoare a lasitati,precum si distrugerea oricarei urme de demnitate,personalite si loialitate a suporterilor.Fara nici o urma de ironie:Becali ,Dragomir,Sandu ,Lupescu vor sa ne transforme in turma de oi.Prin aceasta actiune G.Becali impreuna cu FRF, LPF vor sa discrediteze suporteri de fotbal ai tuturor echipelor ,care culmea ,se respecta intre ei mai mult decat sunt respectati de Becali ,Dragomir sau Sandu.

axl2321.07.2007 11:49

@alex

Pai am citit tot pe undeva aici un comunicat al jandarmeriei cum ca s-au luat masuri fata de 4 insi care au sarit in apararea batausului, iar asta e identificat si se asteapta prinderea lui. Cat despre masurile luate impotriva stewarzilor, cred ca trebuie sa existe o plangere urmata de o ancheta pentru a se putea lua masuri, pentru ca nu se autosesizeaza nimeni.

Continuam mai incolo, tre' sa plec la plaja.

iov21.07.2007 11:52

SRI-u e de vina parerea mea...da nu stiu de ce. Sa i se taie mana, trebuia sa se arate de la T1 degetul in jos, apoi tot stadionul, apoi sa ia imparatul Gigi cuvantul si sa isi arate maretia si toti sa il aplaudam ca este bun si ne lasa sa intram pe stadionul lui si transfera jucatori mari ca ofera spectacol, ca este un exemplu de echilibru, dupa meci sa intram fiecare in custile nostre asteptand urmatorul eveniment in care stapanul Gigi se va hotara daca ne accepta rolul de a arata cu degetul iar noi il vom slavi in continuare...

C. RONALDO21.07.2007 11:55
Opinia mea este si va ramane urmatoarea: toata treaba este o diversiune marca Gigi Becali! Oamenii de la T1 aplaudau la inceputul meciului atitudinea T2, de a-l injura pe Jiji, iar dupa "incident", au injurat T2. Cine a iesit cel mai bine din toate astea? Jiji!

Sunt de acord cu axl23, sa raspunda juridic cei ce au luat parte la incident....problema e ca nu stiu daca se va intampla asta!

NU CRED CA Gigi AR FACE ASA CEVA . NU AR AJUNGE PANA ACOLO. ESTE CAPABIL DE MULTE DAR NU DE ASTA. forzateaua

INTRADEVAR SE FACE PREA MULT TAMTAM DAR ESTE IMPOSIBIL SA NU MAI FIM RIVALI CU Dinamo SI RAPID. steagsahmic

alexblaja21.07.2007 12:03
@alex

Continuam mai incolo, tre' sa plec la plaja.

Felicitari :)

alexblaja21.07.2007 12:13
SRI-u e de vina parerea mea...da nu stiu de ce. Sa i se taie mana, trebuia sa se arate de la T1 degetul in jos, apoi tot stadionul, apoi sa ia imparatul Gigi cuvantul si sa isi arate maretia si toti sa il aplaudam ca este bun si ne lasa sa intram pe stadionul lui si transfera jucatori mari ca ofera spectacol, ca este un exemplu de echilibru, dupa meci sa intram fiecare in custile nostre asteptand urmatorul eveniment in care stapanul Gigi se va hotara daca ne accepta rolul de a arata cu degetul iar noi il vom slavi in continuare...

Daca tie ti se pare normal ce a facut ala...mie mi-au placut injuraturile contra lui Jiji de la t2, nu mi-a placut usurinta cu care au fost manipulati cei de la t1, nu mi-au placut semintele de la t1, nu mi se pare normal sa se intample ce s-a intamplat. Caterinca ta nu-si are rostul, dupa parerea mea..."galbenul" trebuie sa raspunda juridic si prea a fost toata faza in folosul lui Becali ca sa nu cred ca a fost manevra...

Iata ce am filmat eu:

http://www.youtube.com/watch?v=88yWySxJtew

FlasHUL21.07.2007 12:21
este o actiune regizata, premeditata pentru ca ultrasii sa nu mai vina pe stadionul din Ghencea si sa nu il mai poata injura pe Becali,.In acest sens ,oameni din apropierea patronului G.Becali au angajat o persoana dispusa sa provoace un incident foarte grav care sa-i discrediteze total pe acestia

Acelsi lucru se va intampla si in primul meci de campionat.Accesul suporterului stelist pe terenul de joc s-a facut cu acordul firmei de paza ,platita tot din banii lui George Becali,iar interventia pentru imobilizarea suporterului s-a facut dupa minute bune.Baremul de timp in interventie la care se antreneaza si trebuie sa il respecte respectiva firma este de 3 ori mai mic in durata fata de ce s-a intamplat acum

.Absolut toata actiunea a fost regizata.Multi suporteri au cazut nevinovati ,convinsi ca ceea ce fac este de buna intentie.Arestarea suporterilor care au incercat sa il ajute pe acest ALex.S are ca scop incurajarea si punerea in valoare a lasitati,precum si distrugerea oricarei urme de demnitate,personalite si loialitate a suporterilor.Fara nici o urma de ironie:Becali ,Dragomir,Sandu ,Lupescu vor sa ne transforme in turma de oi.Prin aceasta actiune G.Becali impreuna cu FRF, LPF vor sa discrediteze suporteri de fotbal ai tuturor echipelor ,care culmea ,se respecta intre ei mai mult decat sunt respectati de Becali ,Dragomir sau Sandu.

Inclin sa iti dau dreptate. La varianta asta m-am gandit si eu. Suporterul acela nu avea NICI UN MOTIV sa faca ce a facut. Adica nu sa intamplat la meciuri de campionat, atunci cand portarul echipei adverse mai injura sau arata semne obscene, daramite acum. Doar daca se adevereste ca suporterul asta nu e sanatos la cap (cu acte in regula) s-ar exclude ipoteza asta.

In legatura cu media si cu instigarea la violenta: un exemplu clar este chiar un articol de ieri de pe Prosport in care se arunca extraordinara stire cum ca, cativa asa zis suporteri de la Faru au ars tricoul lui Radoi. Imbecilitate mai mare ca asta nu puteau sa scrie. Este caz clar de instigare. Nimeni nu se sinchiseste sa ia masuri contra javrelor de jurnalisti.

LeoKinG21.07.2007 12:24

jj e prea prost sa se gandeasca sa faca asta(singur)!Nu imi explic ce la facut pe tampitu ala sa intre pe teren,chiar daca portarul l-ar fi impins pe Dica sau pe Neaga ce trebuia sa intre el pe teren sa faca dreptate?Gestul lui de aseara a stricat tot meciul,a stricat revenirea lui Hagi a stricat imaginea suporterilor!Protestul impotriva lui jj se mai poate continua pentru ca acum are cu ce sa ne dea peste nas!Ar trebui sa se interzica intrarea pe stadion si a celui care a intrat pe teren si a celor 4 care au sarit in ajutorul lui,dar daca se interzice intrarea lor pe stadion cum o sa fie el impiedicat sa intre pe stadion?Ne legitimeaza pe ficare inainte sa intram?Ca de intrat poate sa intre foarte usor cu un fular la gura...

ionutz8921.07.2007 12:36

sall all.sunt nou anregistrat pe acest site dar urmaresc si citesc aceste comentari aproape zi de zi asa ca sunt destul de documentat despre ce se discuta. An legatura ca incidentu de aseara mi se pare o mare prostie ce nu caracterizeaza spiritu ros-albastru si care este o lipsa mare de educatie .Am ramas mut de cat de inconstienti pot fi unii oameni ,si culmea ca din cauza unui "imbecil"trebuie sa suferim ca toti.Abia astept sa se pune an aplicare legile pe care Dumitru Dragomir tot se lauda ca le-a promovat ca poate asa nu o sa mai avem scene de genu acesta.Nu sunt un admirator a lui fekali (nu cred ca mai exista asa cv ) dar ne-a cam aratat cine sunt uni dintre noi ,acea parte din Steaua ce trebuie curatata pentru a avea o galerie da top european(un ex.meciul ca Lyon ).nu ami doresc sa nu pot intra an templu pentru un nenorocit ,ci doresc sa pot striga cat ma tin plamani Forza Steaua. fularsteaua2 Aud o singura voce ,un singur andemn ce ma andeamna sa lupt an continuare. steagcruce2

ionutz8921.07.2007 12:51

"Opinia mea este si va ramane urmatoarea: toata treaba este o diversiune marca Gigi Becali! Oamenii de la T1 aplaudau la inceputul meciului atitudinea T2, de a-l injura pe Jiji,

iar dupa "incident", au injurat T2. Cine a iesit cel mai bine din toate astea?

Sincer nu cred ca Jiji poate face asa cv.Cred ca prea prost :tongue: .ami vine greu sa cred ca al poate duce mintea la asa tampeni.

ionutz8921.07.2007 13:01

Indiferent ca ciobanu a facut sau nu asta tot un om de nimik ramane.dar nu asta e problema, ci urmatoarea :

prin niste declarati spunea ca o sa ia masuri ,(poate pe langa UEFA......) ma antreb cat de grave pot fi ele din moment ce abia astepta sa ne taxeze :sad2: .Pana unde o sa se duca razboiul acesta nefolositor din moment ce galeria nu poate sa gaseasca alt mod de exprimare decat prin m...e Jiji tot meciul .

Tare ma gandesc ca ie de rau.......................

steagcruce2

Citeste art. 1.4 din regulament si vezi ca mesajele

consecutive ale aceluiasi utilizator nu sunt permise. Conformeaza-te regulilor forumului.

iov21.07.2007 13:12
Daca tie ti se pare normal ce a facut ala...mie mi-au placut injuraturile contra lui Jiji de la t2, nu mi-a placut usurinta cu care au fost manipulati cei de la t1, nu mi-au placut semintele de la t1, nu mi se pare normal sa se intample ce s-a intamplat. Caterinca ta nu-si are rostul, dupa parerea mea..."galbenul" trebuie sa raspunda juridic si prea a fost toata faza in folosul lui Becali ca sa nu cred ca a fost manevra...

Iata ce am filmat eu:

http://www.youtube.com/watch?v=88yWySxJtew

Pai cam asta zic si eu, numai ca m-am saturat sa vorbesc pe un ton grav orice rahat, nu stiu la ce monstrii se refera Il Soldatino dar eu pot zice ca nu somnul ci hibernarea la nascut si pe ala din pipera.

Roxana_2321.07.2007 13:18

Hmm .. se shtie ca io " apar " destul de rar sa'mi spun parerea, prefer sa stau in fatza calculatorului si sa citesc parerile voastre, dar de data asta cred ca o mare confuzie.

1. Suporterii stelishti nu au cum a fie acuzatzi pentru fapta acelui individ care habar nu are ce inseamna Steaua daca s'a pretat sa faca asa ceva. Sa fim serioshi .. sunt 25.000 de suporteri prezentzi pe stadion ( in cel mai bun caz ), daca unul intra pe teren nu totzi sunt ca el, nu se poate generaliza. Presa nu va putea face asta, nu ishi permite sa generalizeze, si'ar da " profesionalismul " pe fatza. Nici macar inteligentul de Becali dupa incidentul de aseara nu a generalizat. E clar ca sunt foarte multzi care vor spune ca asa sunt totzi suporterii din Romania, dar cei mai multzi vor spune " si ala .. un nebun ".

2. " Unul pentru totzi si totzi pentru unu " .. suna atat de urat in cazul asta. Razboiul cu Becali se poate considera terminat si pierdut in acelashi timp. Inainte sa incercam sa'l schimbam pe Jiji ar trebui sa facem unele schimbari printre noi. E clar ca nu putem sa'i schimbam si pe aceei " suferinzi " ca cel de aseara, dar in momentul in care va fi condamnat de tot stadionul, ori se va potoli ori va pleca. Nu are o alta solutzie ! Hai sa ne imaginam cum s'a simtzit ala cand au sarit catziva in ajutorul lui, sigur s'a gandit ca a facut bine, ca e cel mai tare.

3. Nu cred ca Boshtina ar trebui judecat pentru ce a facut aseara. A incercat sa aplaneze situatzia, e mai mult decat probabil ca in momentul in care unii dintre suporteri ar fi vazut ca " circarul " nostru a fost prins sa intre pe teren si s'ar fi creat o mare batalie. Batalie care ar fi dus la oprirea meciului si probabil la cateva victime.

Eu nu ma regasesc in comportamentul bataushului, nu sunt ca el si sunt sigura ca nici 80% dintre stelishti nu sunt ca el. Avem o imagine de aparat si ar trebui sa incercam sa ne corectam greshelile noastre si dupa pe ale lui Becali. Ne luptam cu morile de vant daca la fiecare " razboi " cu patronu se gaseshte unul sa ne arate cat e el de curajos.

Totushi nu exclud varianta multora dupa forum. Se poate ca toata faza sa fie o inshcenare tocmai pentru ca Becali sa ne inchida gura, mai ales ca se ashtepta la un mare scandal avand in vedere " abonamentele de la peluza ".

ionutz8921.07.2007 13:26
Intreb si eu ca prostul...unde jucam cu Zaglebie daca ne suspenda UEFA terenul? pentru ca e foarte posibil sa se intimple asta

nu stiu......... dar sper sa nu se antample asta..........oricum e o probabilitate

M.P21.07.2007 13:26
Inclin sa iti dau dreptate. La varianta asta m-am gandit si eu. Suporterul acela nu avea NICI UN MOTIV sa faca ce a facut. Adica nu sa intamplat la meciuri de campionat, atunci cand portarul echipei adverse mai injura sau arata semne obscene, daramite acum. Doar daca se adevereste ca suporterul asta nu e sanatos la cap (cu acte in regula) s-ar exclude ipoteza asta.

In legatura cu media si cu instigarea la violenta: un exemplu clar este chiar un articol de ieri de pe Prosport in care se arunca extraordinara stire cum ca, cativa asa zis suporteri de la Faru au ars tricoul lui Radoi. Imbecilitate mai mare ca asta nu puteau sa scrie. Este caz clar de instigare. Nimeni nu se sinchiseste sa ia masuri contra javrelor de jurnalisti.

Se pare ca nu ati observat de la ce a pornit de fapt acel incident ... Portarul francez, inainte de`a intra huliganu` ala pe teren, l`a bruscat pe Neaga , l`a impins ... de acolo a pornit tot scandalul ... Oricum , e de condamnat ce a facut huliganu` ala ..

shack3r21.07.2007 13:39

Ne-am pierdut total identitatea.Acum 20 de ani ne mandream cu echipa vitezistilor,acum 10 ani cu Armata Ultra',acum cu ce?

Echipa se zbate in mocirla,fiind patronata de un dictator si condusa de la margine de un fost fotbalist de geniu,care le cere prea mult propriilor jucatori,iar echipierii daca sunt sub asteptarile lui fostul jucator stralucitor se enerveaza si nu mai judeca rational.

Galeria isi pierde din ce in ce mai mult calitatile si proprietatile care au facut-o de temut insa respectata.Ar trebui, daca nu tot stadionul,macar PN sa fie unificata si condusa de un singur lider,ca pe vremea lui Jean Pavel.

Imi pare rau sa spun toate astea,dar acesta este adevarul.Sper cat mai curand intr-o schimbare de mentalitate a tuturor,patronul sa inteleaga suporterii,antrenorul sa se comporte calm si sa inteleaga potentialul jucatorilor,iar suporterii sa inteleaga cu adevarat fenomenul Ultras,nu sa il perceapa in genul ,,hooligans".

stelistu8721.07.2007 13:49

S-a gandit careva ca acel suporter ar fi fost platit de Becali ca sa intre pe teren si sa faca acel gest doar ca sa arate inca o data lumii ca noi suntem huliganii si ca el de fapt are dreptate cand vrea sa ne pedepseasca,eu unu cred in aceasta teorie pentru ca at cand vine vorba de razboaie personale ciobanu nu ramane dator

shack3r21.07.2007 13:54

@stelistu87

Chiar IL Soldatino a expus aceasta teorie intr-un comentariu la articolul de ieri privind strict meciul Steaua-Charleroi. Si da,este posibil,chiar foarte probabil,insa noi nu suntem Becali si nu putem acuza fara dovezi

mercenarul21.07.2007 16:14

Ceia ce s-a intimplat la meci e fost o rusine pentru echipa Steaua, pentru fotbalul romanesci si pentru noi toti romanii. Suporterul care a incercat sa loveasca portarul advers este un gunoi al societatii, el pentru ce a venit la meci????

ca vada meciul sau sa se ia la harta cu altii?????

«123»