FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Se mișcã?

«123»
agu22.07.2007 18:36

Discutam....,, discutii'' . Ne manipuleaza pe toti ca pe o turma de oi . Ne ameteste cu transferuri miraculoase care sa scoata Steaua din impas . Aiureli...

De ce l-a vandut pe Thereau daca nu pentru. bani ? Francezul confirmase si se integrase in jocul Stelei , ba ii mai si placea la echipa si vroia sa ramana . L-a luat cu 700.000 si la dat cu 2,5 mil . Afacere , nu-i asa ?

Si dupa toate astea la vandut pe cel mai tehnic si mai rapid jucator pe care Steaua la avut dupa Hagi : pe Elton ! Micutul nu a avut nevoie decat de cateva zeci de minute ( caci atata a fost lasat sa joace ) ca sa arate ce alti jucatori nu arata intr-un sezon intreg .

Dupa parerea mea Elton era asul din maneca ,era jucatorul potrivit pentru. ce vroia Hagi la echipa : dribling ,pase precise , viteza .

Mare pierdere... dar te pui cu antrenorul Becali ?! L-a dat domne ca era micut si nu facea faza defensiva ( ca parca de atacat avea cine sa o faca...)

cris23.07.2007 04:00

Eu chiar m-am saturat , imi este scarba de atatea minciuni , acum am auzit ca Becali o sa aduca nu stiu ce jucator de la AEK Atena , vad ca acum ii stirea si jucatorul , adica din jumate in jumate de ora noi transferam jucatori dar nici unu nu ajunge in Ghencea . Sper sa aducem si noi cu adevarat pe cineva sa putem sta si noi linistiti .

serby_serby23.07.2007 06:54

Eu cred ca Jiji al nostru daca nu rezolva nimic din transferurile promise ,o sa fie vai de el dar si de noi .Sper din tot sufletul ,ca asteptarile si rabdarea care ne-a cerut toti oficiali Stelei sa aibe rezultate maxime si sa nu fie de prisos ca altfel e de rau.FORZA Steaua!!!!!!!!

«123»