FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Willem Tilburg 1-1

«123»
Dragos_stelistu_200719.07.2007 06:44

jos cu Hagi!jos cu Hagi!

ariell19.07.2007 06:49
jos cu Hagi!jos cu Hagi!

Fugi ca au inceput desenele animate!

Nu ne mai plictisi aici pe site, cu siguranta o sa gasesti altceva mai bun de facut.

Dragos_stelistu_200719.07.2007 06:51
Ma, tu eshti dinamovist? Ca numai ashtia vor sa cistige meci de meci si se lauda pe la TV cu primele lor pentru amicale cea mai mare prostie care poate sa fie. Hagi are ideile sale de antrenor si normal ca trebuie sa testeze toti jucatorii ca sa vada care corespund, doar nu crezi ca o sa inceapa un meci de CL cu Vitca in poarta si cu Iacob si Gurita titulari fa Dica si Neaga.

P.S. Sport.ro... chiar ii credeti pe astia? hai sa fim seriosi...

da ma ii testeaza.....cu Coman cordoonator si Bostina cand ei sunt mijlocasi stanga cu emegara mijlocas stanga cand asta e fundas......Hagi nu e bun ca antrenor...[...]

Dica1019.07.2007 07:56
[...] SUS CU Hagi SUS CU Hagi
ariell19.07.2007 08:21

Hagi ameninta: "Vor fi surprize negative daca nu vor fi transferuri!"

Hagi ameninta: daca nu vin jucatori cat mai repede, vor vi mari surprize la Steaua. "Regele" a fost nemultumit dupa meciul Steaua - Willem II si a spus ca nu poti sa faci performante cu o banca de rezerve atat de slaba.

"Pana duminica vreau 2 transferuri, altfel o sa avem mari surprize. Eu tot astept, sunt plecat, dar pana duminica, mi s-a promis ca se rezolva. In afara de primul 11, sunt jucatori cu care nu se poate face performanta.",a spus Hagi.

Principalii vizati de Hagi sunt cei mai slabi jucatori din meciul cu Willem II, in principal Gigel Coman si Lovin. Steaua a facut doar 1-1 cu echipa care in sezonul trecut din Olanda a terminat pe locul 15.

Vom trai si vom vedea....

Foloseste etichetele qoute (citat) sau code (cod) cand copiezi o stire de pe alt site.

Mentioneaza sursa.

il_scorpio19.07.2007 09:42

Pai as vrea sa incep prin a spune ca Steaua a avut in ultima perioada de timp o politica de transferuri absolut defectuoasa. In loc sa aduca jucatori de valoare care sa se impuna direct in primul 11, a adus jucatori care sa umple lotul..in caz ca se accidenteaza altii ..MENTALITATE PAGUBOASA. De-aia ne-am pricopsit cu atatia jucatori slabi..si cu cate cinci pe post( vezi benzile- nu zic ca nu e buna concurenta dar nici in halul asta). Conducatorii Stelei au facut transferuri de dragul de a face, mai mult de dragul suporterilor...in loc sa ia in fiecare pauza competitionala o gramada de jucatori care nu o sa fie folositi niciodata( sau atunci cand o sa intre o sa ne facem de caca)...mai bine ar cumpara in fiecare vara si iarna 2-3 jucatori extrem de valorosi si in ritmul asta ne putem face o echipa de CL. In lotul Stelei se gasesc momentan : portari( Cernea, Vatca, columbianul ala eventual daca vine)- concluzie nici unul de speriat....vorba aia ''MULTI DA PROSTI"; fundasi dreapta( Golanski, Petre Marin , Nicolita)-l-am pus pe Nicolita fundas pentru ca mijlocas e clar nu da randament.....suntem acoperiti aici, sper ca Golanski este de o valoare reala..nu luat asa cum spuneam mai sus; fundasi centrali( Goian , Ghionea, Baciu, Alexandru Iacob)- Goian si Ghionea foarte buni, Baciu execrabil , Iacob bunicel dar deocamdata prea tanar. Concluzie ne mai trebuie un fundas central foarte bun care sa le faca concurenta celor doi astfel incat sa nu mai apara atatea erori din partea acestora...si care sa ii inlocuiasca cu brio cand sunt accidentati sau suspendati; fundasi stanga( Nesu, Emeghara, jijel Coman) -primii 2 buni al treilea este exact genul de jucator adus anul trecut pentru a umple lotul; mijlocasi dreapta( Badoi, Croitoru, Bicfalvi)-sunt toti 3 cam de acelasi nivel si se vor bate pentru postul de titular; mijlocasi centrali( Radoi, Lovin, Ovidiu Petre, eventuala achizitie)- e clar ca nu se mai poate cu Radoi si Lovin sau Radoi si Ovidiu Petre.......cuplul de mijlocasi centrali ar trebui sa fie Radoi+ mijlocasul de creatie, iar Lovin si Ovidiu Petre sa fie doar rezerve in caz de accidentari); mijlocasi stanga( Bostina, Ochirosii, Cristocea)- primii 2 buni al treilea sub nivelul Stelei chiar daca a facut cateva meciuri reusite) ; atacanti( Dica, Neaga, Iacob, Gurita, Badea)- suntem acoperiti...nu ar mai strica un atacant bun....nu inca unul care sa stearga banca de rezerve. Ca o concluzie finala avem un lot bun pentru a ataca cupa si campionatul insa dupa parerea mea pentru cupele europene ne trebuie jucatori de top class iar in acest moment la Steaua , i-as include in acesta categorie doar pe Goian, Ghionea, Radoi, Dica, Bostina( stiu ca nu o sa fiti de acord).

SSK19.07.2007 10:06

Dumnezeule, cine te-a invatat sa scrii?!?

malasorte1319.07.2007 11:46

@il scorpio

Un post amuzant, desi sunt convins ca nu asta a fost intentia autorului.

1. "...portari( Cernea, Vatca, columbianul ala eventual daca vine)- concluzie nici unul de speriat..." iti spun eu ca cel putin Cernea si chiar Vatca sunt de speriat !!!

2."...Iacob bunicel ..." (Al. Iacob)---> l-ai vazut tu vreodata jucand de zici ca-i bunicel ?!? Poate o fi genial (asa cum se spune) sau poate e 0 barat (asa cum se intampla nu de putine ori cu marile sperante) dar "bunicel" de unde ai scos-o ???

3. "...mijlocasi dreapta( Badoi, Croitoru, Bicfalvi)-sunt toti 3 cam de acelasi nivel si se vor bate pentru postul de titular..."----> trecand peste faptul ca Bicfalvi e mijlocas central, chiar nu inteleg cum poti pune semnul egal intre cei 3 !?! Varsta, cariera, fizic, calitati la absolut nimic nu sunt egali si fiind atat de diferiti nici nu cred ca pot fi comparati !!!

4. "...iar Lovin si Ovidiu Petre sa fie doar rezerve in caz de accidentari...". Aha deci in cazul in care cineva ( sa zicem titularii) se accidenteaza Lovin si Ov. Petre pot lua linistiti loc pe banca de rezerve iar de jucat vor juca doctorii, maseurii, copii de mingi. Mai interesant ar fi sa stim ce s-ar intampla cu cei doi in cazul in care nu se accidenteaza nimeni !?!

5. "... ne trebuie jucatori de top class iar in acest moment la Steaua , i-as include in acesta categorie doar pe Goian, Ghionea, Radoi, Dica, Bostina( stiu ca nu o sa fiti de acord).

..." ei, cum zice si reclama "macar avem telefon !!!"---> Bostina in cazul nostru !!!

rez19.07.2007 12:04
Pai as vrea sa incep prin a spune ca Steaua a avut in ultima perioada de timp o politica de transferuri absolut defectuoasa. In loc sa aduca jucatori de valoare care sa se impuna direct in primul 11, a adus jucatori care sa umple lotul..in caz ca se accidenteaza altii ..MENTALITATE PAGUBOASA. De-aia ne-am pricopsit cu atatia jucatori slabi..si cu cate cinci pe post( vezi benzile- nu zic ca nu e buna concurenta dar nici in halul asta). Conducatorii Stelei au facut transferuri de dragul de a face, mai mult de dragul suporterilor...in loc sa ia in fiecare pauza competitionala o gramada de jucatori care nu o sa fie folositi niciodata( sau atunci cand o sa intre o sa ne facem de caca)...mai bine ar cumpara in fiecare vara si iarna 2-3 jucatori extrem de valorosi si in ritmul asta ne putem face o echipa de CL. In lotul Stelei se gasesc momentan : portari( Cernea, Vatca, columbianul ala eventual daca vine)- concluzie nici unul de speriat....vorba aia ''MULTI DA PROSTI"; fundasi dreapta( Golanski, Petre Marin , Nicolita)-l-am pus pe Nicolita fundas pentru ca mijlocas e clar nu da randament.....suntem acoperiti aici, sper ca Golanski este de o valoare reala..nu luat asa cum spuneam mai sus; fundasi centrali( Goian , Ghionea, Baciu, Alexandru Iacob)- Goian si Ghionea foarte buni, Baciu execrabil , Iacob bunicel dar deocamdata prea tanar. Concluzie ne mai trebuie un fundas central foarte bun care sa le faca concurenta celor doi astfel incat sa nu mai apara atatea erori din partea acestora...si care sa ii inlocuiasca cu brio cand sunt accidentati sau suspendati; fundasi stanga( Nesu, Emeghara, jijel Coman) -primii 2 buni al treilea este exact genul de jucator adus anul trecut pentru a umple lotul; mijlocasi dreapta( Badoi, Croitoru, Bicfalvi)-sunt toti 3 cam de acelasi nivel si se vor bate pentru postul de titular; mijlocasi centrali( Radoi, Lovin, Ovidiu Petre, eventuala achizitie)- e clar ca nu se mai poate cu Radoi si Lovin sau Radoi si Ovidiu Petre.......cuplul de mijlocasi centrali ar trebui sa fie Radoi+ mijlocasul de creatie, iar Lovin si Ovidiu Petre sa fie doar rezerve in caz de accidentari); mijlocasi stanga( Bostina, Ochirosii, Cristocea)- primii 2 buni al treilea sub nivelul Stelei chiar daca a facut cateva meciuri reusite) ; atacanti( Dica, Neaga, Iacob, Gurita, Badea)- suntem acoperiti...nu ar mai strica un atacant bun....nu inca unul care sa stearga banca de rezerve. Ca o concluzie finala avem un lot bun pentru a ataca cupa si campionatul insa dupa parerea mea pentru cupele europene ne trebuie jucatori de top class iar in acest moment la Steaua , i-as include in acesta categorie doar pe Goian, Ghionea, Radoi, Dica, Bostina( stiu ca nu o sa fiti de acord).

bah omule...emeghara, badoi, golanski, bicfalvi vrei tu sa spui ca sunt jucatori care nu se pot impune in primul 11????????pai inseamna ca nu stii fotbal!!!

m-am saturat sa vad idioti ca se enerveaza ca echipa nu castiga in amicale!!!!nici nu trebuie...sunt jocuri de testare....vom castiga in meciurile oficiale!!!!Hagi nu e un super antrenor dar va fi la Steaua, pentru ca el cunoaste Steaua si cere aici.VA FACE PERFORMANTA!!!!!

il_scorpio19.07.2007 12:54

Am zis eu cumva ca trebuie sa castige in amicale?????.....lol.....am zis io ca e prost badoi sau bicfalvi( citeste ce-am scris..am zis ca se vor bate pentru postul de titular). Dar ce parere ai despre Gurita....l-au adus sa-l bage cu Barcelona, Chelsea sau real nu???...In campionat sa le care cate 3 goluri lu' mioveni sau buzau o fi bun , dar nu in Liga. N-ai prins esenta rez...imi pare rau dak doar atat ai inteles u..am zis ca incet incet trebuie sa scapam de jukatorii mediocri gen Gigel Coman, Lovin, Cristocea, Baciu, Cernea....si sa aducem doar jukatori de mare valoare cum se lauda conducerea. Iar Alexandru Iacob are o gramade de meciuri jukate pentru nationale under-19 si asa mai departe..deci ce as fi putut sa spun despre el...atat timp cat si inter s-a interesat despre el...am spus ca poate fi bunicel... Iar daca unora Cernea si Vatca li se par niste portari de speriat ce Dumnezeu sa mai zikem despre Lobont sau Coman??? Vad ca unii sunt multumiti cu ce avem si ar dori o echipa cu Cernea, Baciu, Cristocea, Ovidiu Petre, Lovin, Gigel Coman, Gurita..nU????? La ce bun cupele europene..ne putem bate la Intertoto cu Gloria Bistrita!!! Iar aluzia cu Lovin si ovidu Petre n-am inteles-o...am zis....ca ei sunt inchizatori si ca echipa ar fi prea defensiva dak ar juka langa Radoi( acolo ne trebuie un mijlocas de creatye cum tota lumea si-a dat seama)...ei pot doar sa-l inlocuiasca pe acesta cand este suspendat, accidentat..sau de ce nu odihnit! Cred ca unii inca au rams cu traume dupa perioada Oli....ar vrea o echipa dak s-ar putea si cu Lovin si cu Ovidiu Petre

daffyduck19.07.2007 18:01
Stiti ceva, il respect enorm pe Adi Ilie - a fost jucatorul meu preferat. Dar e ceva in neregula cu atitudinea lui: "Andrey sa vina la Kaprun, il asteptam", "Zapata sa-si ia viza daca vrea la Steaua", "Pulido nu mai e de actualitate, am gasit alti jucatori intre timp".

Ceva e putred aici. Pai vorbesti prin presa cu Andrey???? E jucatorul tau, suna-l, spune-i daca vrei sa vina sau nu, da-i adresa, ia-l de la aeroport.

Zapata refuza turcii, nu se duce la antrenamentele echipei pentru a veni la Steaua...E clar ca vrea sa vina, nu e cazul sa te iei de el ca nu a facut rost de viza. Si cu Pulido...Care au fost celelalte variante, rezerva aia de la Marseille care cerea 1,5 milioane pe an?!

Nu sunt absolut deloc multumit de Adi Ilie, nu a facut decat sa ia doi jucatori aflati deja in tratative cu Steaua: Iacob si Golanski.

Imi doresc sa ma contrazica prin cateva transferuri tari. Nu mi-ar fi greu sa-mi cer scuze, imi e foarte simpatic, dar e Steaua in joc si nu se mai poate asa.

@van: ce faci, ti-ai pus benzen sub scaun si te-ai incins prea tare? Pai ce faci tu aici, te iei de un "stelist adevarat" cum e Ad. Ilie? Cum iti permiti tu sa-i analizezi munca? Pai eu il sustin indiferent de cate 0 transferuri ar face, doar pentru ce a facut el pentru Steaua la viata lui ...

Iata ca incet incet ne apropiem de mentalitatea corecta: sa judecam oamenii pentru prezent si pentru activitatea lor curenta, nu pentru ce au fost in trecut.

Daca aducem la Steaua patron, presedinte, impresar si antrenor, toti foste mari glorii steliste, asta nu va GARANTA in prezent nici un fel de performanta. De acord cu mine?

Asta a fost mesajul meu de la inceput: sa o lasam mai moale cu ura Adi Ilie si ura Hagi si sa o lasam mai moale si cu huo Adi Ilie si huo Hagi ... e prea putin acum ca sa ne formam o minima parere ...

In alta ordine de idei, de faza cu transferurile sunt complet scarbit ... eu nu inteleg cum nu-l atentioneaza cineva pe Gigi ca nu e funny ... adica ala in analfabetismul lui crede ca daca arunca 3-4 ani la rand astfel de "bombe", mama mama ce-l mai iubeste lumea ... cum se face ca tot timpul partea cealalta e de vina? Salariu prea mare, nu si-a luat viza, a cerut impresaru prea multi bani, am gasit pe altii, nu le-a placut campionatu Romaniei, nu i-a lasat logodnica ... pai cand te porti cu Andrey cum te porti, cine dreacu sa mai vina la tine? Nici macar aia cu pubalgie.

Din cate am inteles, Elton a stat juma de an moca la Steaua ... in conditiile astea ...

Am spus-o si o repet: Saban nu ne va prea lauda, Thereau nu, Elton nu, Andrey nu, Carlos nu, Pulido nu ... cum mai vrem noi sa aducem ceva de afara?

Martin_Tudor1219.07.2007 20:00

Un pic cate un pic incep sa imi pierd din rabdare si sperante la viitorul Stelei cu Regele pe banca...dar inca mai sper...

«123»