FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Willem Tilburg 1-1

«123»
fcsteaua.ro18.07.2007 19:13

Steaua a incheiat la egalitate ultimul meci de pregatire din stagiul olandez, contra localnicilor de la Willem Tilburg. Golul Stelei a fost marcat in finalul meciului de Mihaita Nesu.

Steaua a inceput meciul in formula:

Vitca, P. Marin, Golanski, Baciu, Nesu- Badoi, Lovin, Bostina, Coman- Gurita, Iacob.

Pe parcurs au mai intrat Bicfalvi, Dica, Neaga, Croitoru, Alexandru Iacob

Joga Bonito18.07.2007 19:23

Egal cu locul 15 din Olanda nu e un rezultat onorabil, chiar dc o parte din titulari nu au jucat. Avem nevoie de jucatori valorosi.

leynad7218.07.2007 19:26

Fanatik zice ca Golanski a iesit accidentat...

Daca e adevarat, iar refacem infirmeria.

ADriano_yulyano200618.07.2007 19:32

c iar egal da numai egaluri sau invatat sa faca o victorie macar poate vineri cu charleroi

MD_4Steaua18.07.2007 19:33

Golanski accidentat usor. Astfel este scris pe onlinesport la live-meci.

O intrebare - De data aceasta - ce nu a mers?

O alta - cind marcheaza fundasii (nu din faze fixe) - e de bine, sau nu?

Oricum - Forza Steaua! Hagi, ai sustinerea noastra totala!

By the way - trebuie de schimbat mentalitatea unor jucatori, parerea mea, de ce naiba se mobilizeaza mai bine in meciurile cu adversari mai dificili, desi, ati putea sa ma contraziceti - nu am vazut meciul :)

Doar live-meci... SUCCES Steaua! SUCCES Hagi

robisteaua18.07.2007 19:37

Daca facem egal cu o echipa care era sa retrogradeze in Olanda atunci e clar, mai trebuie adusi jucatori, apararea e varza mai ales ca s-a accidentat "usor" Golanski, plus ca Ghionea nu revine numai dupa 2 luni, Baciu nu e de Steaua, numai Goian ii disponibil si joaca numai la 95% din capacitate fiindca mai are probleme medicale.

Crangasi_boy18.07.2007 19:39

sper din toata inima ca in meciurile oficiale sa invingem.......... dar mi'e cam frica..... in fine...FORZZA Steaua!!!! pentru totdeauna...!!!! ne vedem vineri pe Ghencea!!!!

MD_4Steaua18.07.2007 19:39
Daca facem egal cu o echipa care era sa retrogradeze in Olanda atunci e clar, mai trebuie adusi jucatori, apararea e varza mai ales ca s-a accidentat "usor" Golanski, plus ca Ghionea nu revine numai dupa 2 luni, Baciu nu e de Steaua, numai Goian ii disponibil si joaca numai la 95% din capacitate fiindca mai are probleme medicale.

E clar una - problema e in anumiti jucatori. Nicidecum in echipa.

LARI18.07.2007 19:42

Sunt descumpanit.

Ma asteptam ca Hagi sa foloseasca in ultimele meciuri de pregatire un "11" apropiat de cel ideal. Or vad ca echipa este schimbata de la meci la meci. Am inteles asta in prima parte a pregatirilor, dar acum?!

Singura explicatie care-mi vine in minte este faptul ca incearca sa-i constientizeze pe jucatori ca nimeni nu e titular de drept si ca incearca sa-i obisnuiasca pe baieti sa evolueze cat mai bine indiferent de cine mai e in echipa. Asta in ideea in care pe parcursul sezonului formulele de echipa trebuie schimbate, pentru a evita accidentarile, oboseala samd.

Totusi, pana si explicatia asta imi suna destul de "subtire"...

Ma apuca nervii si cand vad ca intarzie transferurile pe care Steaua le negociaza de o luna de zile. Frateeee, parca ar incerca sa-l aduca pe Capello antrenor si juma' de echipa de la Chelsea...

Tupac Amaru18.07.2007 19:45

N-am vazut meciul, am fost la o bere, care au fost de fapt trei (Forza Steaua!), as vrea sa vad si victorii, chiar daca in meciuri de pregatire.

Constatare anterioara, banuiesc valabila si dupa acest meci: avem nevoie de minimum trei fotbalisti de camp, plus portar. Atacanti sau mijlocasi ofensivi!

Vreau sa vad goluri, vreau sa vad victorii!

Atentie, am zis fotbalisti. Nu tinere sperante! Nu oameni la apusul carierei (decat poate Rivaldo, care si asa, mosh cu este, e mai valoros ca toata echipa Stelei + a lui Dinamo, la un loc!).

Inca o data FORZA Steaua!

Si inca ceva: pe acest Paligora, cine dreaq il da afara? Nu e in stare sa puna un diagnostic corect si fotbalistii se accidenteaza pe banda rulanta. Nu au tonus? Nu au conditie fizica?

O fi ruda cu Becali?

MD_4Steaua18.07.2007 19:47

LARI, pic de adevar este si in descumpanirea ta:) de fapt, la sigur, nu numai tu esti in situatia asta. Referitor la echipa, te rog/te rugam sa fii alaturi de ea:) referitor la transferuri, ma alatur celor spuse.

vanfootball18.07.2007 19:49

Sper sa-i folosim pe Golanski sau pe Al.Iacob langa Goian. E evident, Baciu si Ov.Petre nu sunt de incredere pe postul ala. Mai bine il bagam pe Iacob, cum si Dinamo l-a titularizat pe Radu Stefan la 19-20 de ani, ar R.Stefan nu a fost considerat un talent atat de mare ca Iacob.

Situatia ideala ar fi sa aducem un fundas central bun, iar Golanski pe dreapta, dar daca fundasul ala nu mai vine, pentru ca Adi are "prea multe variante" (:)) si nu se poate decide, atunci sa improvizam cu ce avem, dar fara Baciu si Petre.

MD_4Steaua18.07.2007 19:52
Sper sa-i folosim pe Golanski sau pe Al.Iacob langa Goian. E evident, Baciu si Ov.Petre nu sunt de incredere pe postul ala. Mai bine il bagam pe Iacob, cum si Dinamo l-a titularizat pe Radu Stefan la 19-20 de ani, ar R.Stefan nu a fost considerat un talent atat de mare ca Iacob.

Situatia ideala ar fi sa aducem un fundas central bun, iar Golanski pe dreapta, dar daca fundasul ala nu mai vine, pentru ca Adi are "prea multe variante" (:)) si nu se poate decide, atunci sa improvizam cu ce avem, dar fara Baciu si Petre.

Sincer, nu am avut posibilitatea de a-l urmari pe Al. Iacob. Zi-mi te rog, cu cine l-ai compara ca jucator?

MD 4, postul anterior nu se citeaza!

Recomandare: citeste regulamentul ca sa te poti apara de sanctiuni.

Moderatorii

cret18.07.2007 19:55

io cred ca Steaua va castyga ;) steagsimplu Va Merge Pana La Capat fular-campionii

vanfootball18.07.2007 19:56

"Dady nu mai spera la un transfer in Ghencea. El tocmai a fost sfatuit sa opreasca antrenamentele, fiind diagnosticat cu pubalgie, intr-o stare destul de grava."

Iete de ce nu l-au luat echipele mari.

Asadar, Pulido nu s-a inteles cu Adi unde sa semneze contractul :)), Dady are pubalgie, Zapata nu a facut rost de viza. Acum astept sa pice transferul lui Armenteros (parca asa-l cheama) si situatia intra in normalul cotidian. Sa vina grupilii!

@MD_4Steaua

Nici eu nu l-am vazut jucand, dar se zice ca e mare talent. Unii il compara cu Belodedici.

MD_4Steaua18.07.2007 19:59
"Dady nu mai spera la un transfer in Ghencea. El tocmai a fost sfatuit sa opreasca antrenamentele, fiind diagnosticat cu pubalgie, intr-o stare destul de grava."

ref. Dady, de unde e informatia?

mad7918.07.2007 20:02

nici daddy nu mai vine!!!!!

ce faci Adi Ilie,ce faci Gigi Becali,asta era noul Henry sau etoo?mai degraba astia doi in ambulanta:))

forzza Steaua

vanfootball18.07.2007 20:02
ref. Dady, de unde e informatia?

Sport.ro

E si declaratia doctorului echipei acolo.

MD_4Steaua18.07.2007 20:06
Sport.ro

E si declaratia doctorului echipei acolo.

Mersi. E naspa...

adi_steaua18.07.2007 20:07

Dragilor, personal nu vad prea roz situatia de la Steaua.

Este de neconceput ca Steaua, chiar si cu rezervele sa faca 1-1 cu locul 15 din Olanda.

Si nu inteleg...el, Hagi, acuma ar trebui sa-si contureze primul 11. Nu trebuie sa-l forteze in fiecare meci pe Gigel Coman, ma gandesc ca a avut timp sa-l vada la TV cat de "bun" este.

Iar despre transferuri, voi chiar mai credeti ce vorbeste Becali??????

Nu inteleg ce fel de antrenor si manager esti, cand transferi un zappata...si lasi un om, un fotbalist...un caracter deosebit, Andrey la juniori, fara sa-i dai sansa sa arate cu adevarat ce poate...ce avea daca il lua si pe el in cantonament.

Dar cred ca e si Adi Ilie un mic slug.

Sunt chiar revoltat de atitudinea Stelei fata de jucatorul si omul Andrey!!!

EPE18.07.2007 20:17

Ce e mai ingrijorator e ca la cronicile meciurilor noastre apar maxim 5 faze de poarta / meci.

Cat despre transferuri daca Ciobanul e asa de priceput la atacanti si mijlocasi ofensivi si da "banu fara numar"(11 milioane) de ce nu l-a luat pe Zicu?Pentru ca era prea scump- tot de la el citire.Si noi ce sa mai intelegem?

Dragos_stelistu_200718.07.2007 20:18

Am [.....] carasu...ce naiba ma facem egal cu ochipa de talia lu UTA sau Farul....nici nu ma gandesc si o sa facem cu polonezi cred ca or sa ne bata mar.....Hagi imi pare rau sa o spun ,,Demisia''etc.!!!!!!!Parca o sa vad in pauza de iarna cum o sa se strige demisia lu Hagi......Si cred ca eu dreptate...daca Hagi vrea sa antreneze sa inceapa cu o echipa de talia lu mioveni nu de talia lu Steaua.....Dinamo a facut 9-1...si noi 1-1.....nea salvat nesu....bravo lui....poate sa transfere jijinhio un miliard de jucatori daca Hagi e antrenor....daca vinea Andone....ne plictiseam cu atena...nici macar nu mai veneam la meci cu wiliam....jos cu Hagi!!! steagsimplu

Alege-ti cu mai multa grija cuvintele !

Moderatorii

MD_4Steaua18.07.2007 20:19

Cine [.............................] ii permite lui Becali sa faca de ris prin declaratiile si actiunile sale tot ce inseamna Steaua. Asta chiar nu are remuscari? Nu are o constiinta oarecare? Mereu ma gindeam ca e mai "destept" decit se da la TV (avind in vedere averea sa, care sa fim de acord, a cistigat-o singur, si nu a mostenit-o), dar uite mama, ca nu e chiar asa. Chiar pare prost ca noapte.

Becali! AUZI? Verifica mai intii declaratiile pe care urmeaza sa le dai, dupa aia spune-le nesimtitule.

Ai ajuns sa fii urit la cum era urit Borcea la catei acu' 2-3-4 ani in urma. Ce observam? Ala mai prinde la minte dom'ne, cit de cit, pe cind tu cobori, cobori de tot.

Renunta la expresii "colorate"!

Moderatorii

MD_4Steaua18.07.2007 20:21
Am belit carasu...ce naiba ma facem egal cu ochipa de talia lu UTA sau Farul....nici nu ma gandesc si o sa facem cu polonezi cred ca or sa ne bata mar.....Hagi imi pare rau sa o spun ,,Demisia''etc.!!!!!!!Parca o sa vad in pauza de iarna cum o sa se strige demisia lu Hagi......Si cred ca eu dreptate...daca Hagi vrea sa antreneze sa inceapa cu o echipa de talia lu mioveni nu de talia lu Steaua.....Dinamo a facut 9-1...si noi 1-1.....nea salvat nesu....bravo lui....poate sa transfere jijinhio un miliard de jucatori daca Hagi e antrenor....daca vinea Andone....ne plictiseam cu atena...nici macar nu mai veneam la meci cu wiliam....jos cu Hagi!!! steagsimplu

Taci ma si nu vorbi prostii. Mobilizarea, dupa cum ne arata anii, e mai mare cu echipe mai mari decit cu alea mici. Aici trebuie de schimbat mentalitatea. Altceva nu cred ca ar mai fi de schimbat, decit citeva transferuri. Iar Hagi mentalitate are.

Persisti in postari consecutive!

Citeste regulamentul!

Moderatorii

vanfootball18.07.2007 20:23

Stiti ceva, il respect enorm pe Adi Ilie - a fost jucatorul meu preferat. Dar e ceva in neregula cu atitudinea lui: "Andrey sa vina la Kaprun, il asteptam", "Zapata sa-si ia viza daca vrea la Steaua", "Pulido nu mai e de actualitate, am gasit alti jucatori intre timp".

Ceva e putred aici. Pai vorbesti prin presa cu Andrey???? E jucatorul tau, suna-l, spune-i daca vrei sa vina sau nu, da-i adresa, ia-l de la aeroport.

Zapata refuza turcii, nu se duce la antrenamentele echipei pentru a veni la Steaua...E clar ca vrea sa vina, nu e cazul sa te iei de el ca nu a facut rost de viza. Si cu Pulido...Care au fost celelalte variante, rezerva aia de la Marseille care cerea 1,5 milioane pe an?!

Nu sunt absolut deloc multumit de Adi Ilie, nu a facut decat sa ia doi jucatori aflati deja in tratative cu Steaua: Iacob si Golanski.

Imi doresc sa ma contrazica prin cateva transferuri tari. Nu mi-ar fi greu sa-mi cer scuze, imi e foarte simpatic, dar e Steaua in joc si nu se mai poate asa.

«123»