FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Willem Tilburg 1-1

«123»
Curtys_J18.07.2007 20:23

Ma, tu eshti dinamovist? Ca numai ashtia vor sa cistige meci de meci si se lauda pe la TV cu primele lor pentru amicale cea mai mare prostie care poate sa fie. Hagi are ideile sale de antrenor si normal ca trebuie sa testeze toti jucatorii ca sa vada care corespund, doar nu crezi ca o sa inceapa un meci de CL cu Vitca in poarta si cu Iacob si Gurita titulari fa Dica si Neaga.

P.S. Sport.ro... chiar ii credeti pe astia? hai sa fim seriosi...

Tupac Amaru18.07.2007 20:26
N-am vazut meciul, am fost la o bere,...

da' a dat vreo televiziune meciu'? ca in cazu' asta ma felicit ca am fost la bere...

MD_4Steaua18.07.2007 20:28

@ vanfootball

Doare, doare foarte mult, da e adevarat. Interesant, daca Adi ar fi la curent ce asteapta de la el suporterii, si nu Becali, s-ar schimba ceva?

Tupac Amaru18.07.2007 20:30
... Nu sunt absolut deloc multumit de Adi Ilie, nu a facut decat sa ia doi jucatori aflati deja in tratative cu Steaua: Iacob si Golanski.

just

Extras din regulament. Special pentru Tupac.

1.6 Fara umplutura Nu postati mesaje monosilabice sau numai din citeva cuvinte (ex: zau?, Hai chiar asa, Si eu, Ok, Mai vorbim, just, etc) si nici mesaje care sa contina numai un smile, fara text.

Moderatorii

DanStan18.07.2007 20:32

Hagi nu mai are nici un motiv sa faca experimente. De ce continua totusi pe ideea asta, nu stiu. Din pacate e primul meci dupa care incep sa-mi pun intrebarea daca nu cumva Hagi nu e antrenorul care i-ar trebui Stelei in acest moment. Si nu din cauza rezultatului.

Tupac Amaru18.07.2007 20:33

Off-topic

la meciul cu Charleroi avem voie sa folosim camera foto pentru a face niste poze sau suntem considerati teroristi si ne confisca militienii aparatul?

Astept un raspuns pertinent si multumesc anticipat

MD_4Steaua18.07.2007 20:38

Pacat ca astepti un raspuns pertinent:) ar urma niste glume la asemenea intrebare:) ref. la Becali )))

ariell18.07.2007 20:41

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...axim-3-luni.htm

Mda se pare ca e adevarat cu Dady, inca un balon de sapun care se sparge, dar la cate nume au fost vara asta vehiculate e deja ceva normal, devine anormal cand chiar reusim sa transferam cate un jucator bun .

Curtys_J18.07.2007 20:43

Ia mai potolitiva putin. Becali e tipul de om caruia ii place sa se laude cu ce are si cu ce n-are. Efoarte posibil ca A.Ilie sa fi gasit intradevar acei jucatori si sa-i fi aratat lui Becali, dar asta nu inseamna ca ei deja vin, asta crede Becali, insa el nu stie cum se duc tratativele pentru un jucator si cite pot aparea...

... cazul Chivu

Tupac Amaru18.07.2007 20:44
Pacat ca astepti un raspuns pertinent:) ar urma niste glume la asemenea intrebare:) ref. la Becali )))

fara misto, pe stadion se poate intra cu un aparat foto digital?

n-am mai fost cam de multisor si mi-e sa nu se fi schimbat regulile...cu impertinentul asta de Becali...

MD_4Steaua18.07.2007 20:45

@ Curtys_J

Adica atita timp in fotbal si nu stie ce inseamna tratative? Hai ca e expirata. Cu laudatul - se stie, eu intrebam mai sus de constiinta lui, de simtamintul lui... etc. Ii lipsesc

bad_joke18.07.2007 20:46

Si eu spun la fel,Hagi trebe sa-si contureze odata primul 11.e adevarat ca are si multi accidentati,ca altfel ar fi putut sa castige cat mai multe meciuri,dar eu am mai spus,mi se pare mai bine ca au facut mai mult egaluri si au castigat mai putin desi din pacate asta afecteaza moralul,dar daca o sa fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu reuseasca sa castige primul meci,o sa-si intre in ritm,si asta vrem cu toti sa-si faca un obicei bun,un obicei de a castiga,pentru ca NOI SUNTEM Steaua,CEA MAI PUTERNICA ECHIPA DIN Romania SI DIN ESTUL EUROPEI,HAIDETI BAIETI SPRE 24!!!!

MD_4Steaua18.07.2007 20:47

n-am mai fost cam de multisor si mi-e sa nu se fi schimbat regulile...cu impertinentul asta de Becali...

Nimic oficial nu a fost spus, respectiv cred ca se poate.

DanStan18.07.2007 20:58

Depinde. Daca aia de la porti sunt la ora de jmekereala nu intri nici daca ai aprobare de la NATO. Da' daca-i prinzi in toane bune atunci intri. Ca pozatul pe stadion nu e interzis.

boggie18.07.2007 20:59
Zapata refuza turcii, nu se duce la antrenamentele echipei pentru a veni la Steaua...E clar ca vrea sa vina, nu e cazul sa te iei de el ca nu a facut rost de viza. Si cu Pulido...Care au fost celelalte variante, rezerva aia de la Marseille care cerea 1,5 milioane pe an?!

Eu tot nu inteleg ce a vrut sa spuna prin: "Important este sa ajungem cit mai repede la un accord si sa nu pierdem teren ca in cazul lui Pulido" --- ce teren? omu' a zis ca vrea la Steaua. conducatorii, nuuuu ca are impresari din aia care fac probleme. el spune ca renunta la impresari si ca a refuzat alte oferte pentru a ajunge la Steaua. raspunsul conducerii: "am pierdut teren"

imi provoaca o scarba atat de mare atitudinea asta indolenta a conducerii

florin_b_*18.07.2007 21:16

"Atacantul pentru care Steaua este gata sa scoata 3 milioane de euro, Dady, are probleme de sanatate, el fiind diagnosticat cu pubalgie. Medicul echipei l-a sfatuit sa opreasca antrenamentele, el urmand sa faca un tratament, iar daca acesta nu il va vindeca, se va opera.

"Situatia parea sa mearga bine, dar in ultimele zile s-a agravat. De aceea am optat ca jucatorul sa-si opreasca antrenamentele si sa urmeze un tratament specific. Vom vedea daca vom reusi sa rezolvam aceasta situatie in aceasta maniera, dar o operatie nu este exclusa", a spus medicul lui Beleneses, Rui Miller.

Atacantul lui Belenses, Dady, a declarat ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a se recupera.

Pubalgia este cauzata de dezechilibrul intre masele musculare situate deasupra si dedesubtul articulatiei oaselor iliace, cand muschii adductori ai coapsei sunt prea dezvoltati in raport cu musculatura abdominala. Ca tratament, lui Dady urmeaza sa i se administreze antiinflamatoare, el urmand sa isi suspende antrenamentele intre 6 saptamani si 3 luni.

"

Atacantul s-a dus zic eu...cine ar risca (teoretic poate fi si o diversiune a portughezilor pentru ca Gigi poate plati clauza de reziliere de 3 milioane)...mijlocasul nu cred ca va veni din motive binecunoscute:salar prea mare, comision mare al impresarilor..i-au adus lui GG un CD cu un alt jucator nu cu ala de 21 de ani...etc etc

Portarul nu e cine stie ce, poate putin mai bun ca Andrey:D, egalurile se tin lant...

Astept meciul cu belgienii sa vad cum se misca echipa..insa cred ca vom avea probleme daca nu se misca astia mai repede cu transferurile. De ex cu Golanski au durat vreo luna..daca il vrei faci tot posibilul si il aduci cat repede!!!!!

De cate ori citezi, de atatea ori pune si sursa!

Moderatorii

ariell18.07.2007 21:35

Oameni buni, nu e vina lui Adi Ilie ca Pulido, Dady si mai stiu eu cine nu ajunge la Steaua, eu unul am convingerea ca la relatiile pe care le are ar putea aduce nu unul ci 5-6 jucatori buni in tr-o saptamana in Ghencea, dar Adi Ilie este angajat al clubului la fel ca si Hagi si acesti oameni nu vor da bani din propriul buzunar sa transfere jucatori de top la Steaua.

Ar fi cea mai mare prostie sa credem ca Adi Ilie umbla cu cecurile in alb la el mandat de Jiji sa aduca jucatori pe posturile deficitare din lot.

Optiuni au fost, sunt si vor fi dar atata timp cat zgarie-branza nu da bani nu vom vedea fotbalisti buni adusi in Ghencea ci doar promisiuni urmate de scuze neverosimile care pot pacali eventual prescolarii ,sau aducerea unor jucatori jucatori gen Gurita.

Trist dar adevarat, cea mai buna lovitura pentru club, si de imagine si de orice altceva ar fi ca Jiji sa isi ia talpasita din Ghencea, dar asta numai o infrangere zdrobitoare definitiva si iremediabila la alegeri sau bunul Dumnezeu prin intermediul doamnei cu coasa cred ca pot face posibil acest lucru....

ebonyc18.07.2007 21:36

pai ce ne opreste pe noi sa-l luam pe Dady?? ce, e primul jucator accidentat pe care il luam? ov peter a venit accidentat, Elton avea tendinita, golanski nu e la punct cu pregatirea fizica,Andrey a stat pe tus aproape 2 ani. din ce vad eu se potriveste perfect Stelei. :| mai propun si eu un jucator care a stat juma de an pe bara: Tibi Balan. macar de l-ar lua si p-asta:( asta e. facem cum facem si tot punem botu' la transferuri fictive. pana si eu care m-am plictisit demult de minciunile lui b...li incepusem sa cred ca incepem sa ne miscam cu transferurile. in ceea ce-l priveste pe Hagi sunt dezamagit ca n-a folosit titularii in meciul asta dar mi se pare suspect ceva: Radoi la hotel, Goian si Nicolita in tribuna, Baciu Lovin gigicoman titulari ... in fine. astept si eu ca toti stelistii meciul cu charleroi sa vedem ce mare r.h.t facem. era mai misto inainte fara cand nu existau zvonuri de transferuri si alte bazaconii din ziua de azi ,erau mai putine ziare... chiar nu pricep la ce ne trebuie atatea ziare. pana la urma concluzia mea e ca noi suntem prosti. desi e numit cioban incult si alte invective tot reuseste sa ne suceasca mintile. si il injuram si i-ar ne-o trage s.a.m.d.

Forza Steaua! (cu be..li sau fara)

apropos si eu voi sponsoriza clubul Steaua cu 10 milioane de euro pentru jucatori, 100 de milioane pentru stadion, 5 milioane pentru gazon, 3 pentru inca o tabela de marcaj si inca 10 milioane pentru diverse. deci am bagat la Steaua cat au bagat toate 3 ligile din Romania la un loc in pauza asta competitionala ca sa nu ma mai bat io cu Becali si cu Borcea si Copos. ca-s prea puternic pentru ei. n-au ce sa-mi faca. pac-pac m-ai inteles??!!... ce usor e sa indrugi verzi si uscate

...penibil

Nu mai scrie posturi consecutive. Pentru a adauga

ceva postului deja afisat, foloseste butonul edit, intra in post si adauga.

Moderatorii

MD_4Steaua18.07.2007 21:52

Ramine de vazut meciul de vineri, cum s-a scris mai sus...

Titularii, posturile ocupante, rezervele, atitudinea jucatorilor si a lui Gica Hagi, si ... rezultatul desigur. Este echipa de batut, fara doar si poate.

vanfootball18.07.2007 22:28
Oameni buni, nu e vina lui Adi Ilie ca Pulido, Dady si mai stiu eu cine nu ajunge la Steaua, eu unul am convingerea ca la relatiile pe care le are ar putea aduce nu unul ci 5-6 jucatori buni in tr-o saptamana in Ghencea, dar Adi Ilie este angajat al clubului la fel ca si Hagi si acesti oameni nu vor da bani din propriul buzunar sa transfere jucatori de top la Steaua...

Stim ca nu da bani Becali, dar nu e normal ca Adi Ilie sa-i tina isonul si sa intre in jocul asta de-a prostit suporterii. De la Gigi nu mai astept nimic, insa de la Adi astept bun-simt si coloana vertebrala. Vreau sa ne spuna ca Pulido cere salariu prea mare, nu ca impresarul cere comisioane, mai ales atata timp cat jucatorul sustine ca ar renunta la impresari pentru a juca la noi. Si in celelalte cazuri, as prefera sa nu-si bata joc de oameni, propunandu-le contracte si apoi renuntand brusc la ei. Adrian Ilie e milionar in dolari, nu traieste din acei 100.000 euro/sezon, asa ca isi poate prezenta demisia, daca a fost mintit de becaliot ca primeste 30 milioane pentru transferuri, iar acum trebuie sa se descurce cu 1 milion.

...

Se pare ca il vrem pe Jose Pedro, de la Belenenses. Adi Ilie spune ca i-a expirat contractul, asa ca am avea sanse la el. Eu m-as multumi cu acest jucator, macar de-ar venit, ca deja m-am saturat de "discutii".

Jose Pedro are 29 de ani, 1.87m, 79 kg si a inscris 8 goluri pentru Belenenses sezonul trecut, dintre care 4 din penalty, a dat 4 pase de gol si a fost declarat omul meciului in 6 partide.

Faptul ca are 29 de ani e benefic pentru ca e nevoie de un conducator de joc experimentat (asta e parerea mea).

PS: Declaratia lui Adi Ilie in care spune ca il vrea pe Jose Pedro e in ProSport.

George Stan18.07.2007 23:27
Off-topic

la meciul cu Charleroi avem voie sa folosim camera foto pentru a face niste poze sau suntem considerati teroristi si ne confisca militienii aparatul?

Astept un raspuns pertinent si multumesc anticipat

Teoretic ai voie. Am avut camera foto la zeci de meciuri pana acum. Dar cum jandarmii si bronecii sunt niste oameni cu care nu prea te poti intelege, te poti astepta la orice. Mie cateodata imi spuneau ca nu am voie cu aparatul meu foto pentru ca "e profesional" :D de parca decid ei ce aparat e profesional sau nu :)

Sylvyx19.07.2007 03:08
Nu inteleg ce fel de antrenor si manager esti, cand transferi un zappata...si lasi un om, un fotbalist...un caracter deosebit, Andrey la juniori, fara sa-i dai sansa sa arate cu adevarat ce poate...ce avea daca il lua si pe el in cantonament.

Dar cred ca e si Adi Ilie un mic slug.

Sunt chiar revoltat de atitudinea Stelei fata de jucatorul si omul Andrey!!!

Salut nu spun ca zapata nu e portar bun dar in legatura cu Andrey ai mare dreptate !

Tupac Amaru19.07.2007 05:23
Nimic oficial nu a fost spus, respectiv cred ca se poate.

multumesc

SAMM19.07.2007 06:17
Andrey a stat pe tus aproape 2 ani.

cum ca abia a venit in iarna steagsimplu

ariell19.07.2007 06:41
cum ca abia a venit in iarna steagsimplu

Avrut sa spuna doua luni, dupa ce s-a accidentat la primul antrenament, cam asa a stat parca.

«123»