"Atacantul pentru care Steaua este gata sa scoata 3 milioane de euro, Dady, are probleme de sanatate, el fiind diagnosticat cu pubalgie. Medicul echipei l-a sfatuit sa opreasca antrenamentele, el urmand sa faca un tratament, iar daca acesta nu il va vindeca, se va opera.
"Situatia parea sa mearga bine, dar in ultimele zile s-a agravat. De aceea am optat ca jucatorul sa-si opreasca antrenamentele si sa urmeze un tratament specific. Vom vedea daca vom reusi sa rezolvam aceasta situatie in aceasta maniera, dar o operatie nu este exclusa", a spus medicul lui Beleneses, Rui Miller.
Atacantul lui Belenses, Dady, a declarat ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a se recupera.
Pubalgia este cauzata de dezechilibrul intre masele musculare situate deasupra si dedesubtul articulatiei oaselor iliace, cand muschii adductori ai coapsei sunt prea dezvoltati in raport cu musculatura abdominala. Ca tratament, lui Dady urmeaza sa i se administreze antiinflamatoare, el urmand sa isi suspende antrenamentele intre 6 saptamani si 3 luni.
"
Atacantul s-a dus zic eu...cine ar risca (teoretic poate fi si o diversiune a portughezilor pentru ca Gigi poate plati clauza de reziliere de 3 milioane)...mijlocasul nu cred ca va veni din motive binecunoscute:salar prea mare, comision mare al impresarilor..i-au adus lui GG un CD cu un alt jucator nu cu ala de 21 de ani...etc etc
Portarul nu e cine stie ce, poate putin mai bun ca Andrey:D, egalurile se tin lant...
Astept meciul cu belgienii sa vad cum se misca echipa..insa cred ca vom avea probleme daca nu se misca astia mai repede cu transferurile. De ex cu Golanski au durat vreo luna..daca il vrei faci tot posibilul si il aduci cat repede!!!!!
De cate ori citezi, de atatea ori pune si sursa!
Moderatorii