FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dupa un meci amical

«123»
florin_b_*18.07.2007 17:36

Se pare ca in amicale luam goluri meci de meci. Imi pare bine ca Hagi testeaza si cuplul Golanski Baciu in aparare, dar totusi in caz de se accidenteaza Goian/Golanski nu mai bine joaca Radoi?

In fine poate/sigur Hagi stie mai bine, insa sigur nu-l mai vreau pe Coman nici macar la un meci amical in primul 11 al Stelei!

Macar un egal sa facem azi....ca suntem experti(ma intreb de pe vremea cui:)))))) )

danielcristian18.07.2007 18:44

Nu-l mai cred pe m*****l de Jiji cand vorbeste de transferuri,decat cand vad jucatorul cu tricoul stelist pe el,la conferinta de presa...

Ca asta minte si cand da "buna-ziua"!

strezahuzum18.07.2007 20:55

Vai, vai, ce surpriza, deja unul din transferurile "bomba" a si picat. Iata ca atacantul-minune, Dady, e accidentat si nu-l vom cumpara :D . Astept ziua de maine ca sa aflu de ce n-o sa ajunga nici mijlocasul argentinian, nici portarul columbian la Steaua.

Nu va mai faceti iluzii. Nu vom mai transfera nici un jucator decat poate in cazul calificarii in grupele CL, si nici atunci nu sunt sanse prea mari.

bad_joke18.07.2007 20:56

Da Cataline dar sa sti ca driblingurile nu au fost fasaite,s-a vazut ca e jucator mare,faza a fost frumoasa si merita un gol chiar daca golul a fost norocos,astae fotbalu cateodata te rasplateste pentru cei dai fotbalului,si Rivaldo e unu dintre fotbalisti care a dat totul pentru acest sport,am remarcat si eu ca Baciu e un jucator care ar fi trebuit sa iasa complet din vederile lui Hagi,el nu ar fi trebuit sa prinda echipa si sa fie transferat de urgentza,numai stiu unde a avut oferta si a refuzat-o...cum???ai refuzat-o BACIULE,pai ce te vezi bai baiatule,io nu stiu ce a fost in capul lui ZerOLI cand la dat pe Panait,un jucator in plina crestere de forma,revenind la Baciu care a refuzat o oferta de la o echipa din campionat,mai slabutza cei drept dar de ce nu i sa aplicat acelasi tratament ca si in cazul lui Andrey,care intradevar mai merita o sansa,nu trebe sa ne pripim sa-l mai lasam sa ne arate,sa ne demonstreze ca nu a venit la Steaua ca sa faca tusa sau sa joace la echipa a 2 a

shack3r19.07.2007 00:41

@ Off-topic

Aveti idee daca la meciul cu Charleroi se vor prezenta si noile echipamente,in caz ca exista asa ceva?

ANTIgigi19.07.2007 07:46
@ Off-topic

Aveti idee daca la meciul cu Charleroi se vor prezenta si noile echipamente,in caz ca exista asa ceva?

cred ca daca se schimbau si echipamentele se anunta cu mare tam-tam...deci...nu cred.

Kappon20.07.2007 15:42

Articolul este super-extra-optimistic. Jucatori care nu dau randament sau care sunt pe "ultimii metrii" sunt supra-licitati.

Acum cateva ore Hagi s-a aratat un pic dezumflat afirmand ca i-a sugerat lui Nea Gigi ca daca nu aduce jucatori de valoare, rezultatele vor fi pe masura. A mai spus ca unii jucatori fac eforturi...ins....aaaa atita pot, adica destul de putin. Nu poti sa-i ceri omului ce nu are.

Banui ca trebuie sa fim mai realisti ca sa nu ne trezim in fata unor mari deceptii.

«123»