boul de Becali l-a dat pe Elton care intr-adevar avea calitati ce nu s-au mai vazut de acum 20 de ani...
cine draq il mai crede pe bufonul asta fanfaron ??
boul de Becali l-a dat pe Elton care intr-adevar avea calitati ce nu s-au mai vazut de acum 20 de ani...
cine draq il mai crede pe bufonul asta fanfaron ??
Eu cred ca stie ceva aritmetica, de cand il trimitea taica-sau cu branza la piata. Dar o folosi sistemul international sau pe cel anglo-saxon? Sau o fi vreun sistem de calcul "customized" a la Pipera????
dady - belenenses si un argentinian,nu stiu exact numele.....
Auzi mah, adica sa stie nea Jiji cat fac 2007-1985 ? Da' ce-l credeti, om care a terminat liceul ?
In 2004 in campania electorala Becali era student la Drept, in anul 2 sau 3 (nici el nu stia exact). Iar Dreptul este matematica stiintelor sociale. Asadar, nu subestimati omul...
In 2004 in campania electorala Becali era student la Drept, in anul 2 sau 3 (nici el nu stia exact). Iar Dreptul este matematica stiintelor sociale. Asadar, nu subestimati omul...
"Student eminent", de altfel.![]()
Hahahahaha :biggrin: ciobanul student?!!S-a apucat de scoala la batranete?A stat el si s-o gandit intr-o zi cand nu avea nimic de facut,si a ajuns la concluzia ca e bine sa dreaga busuiocul la final de cariera,sau sa ingrase porcul in ajunul Craciunului?Si acum ce urmeaza,se face avocat,sau judecator?Sau amandoua?... :biggrin:
Hahahahaha :biggrin: ciobanul student?!!S-a apucat de scoala la batranete?A stat el si s-o gandit intr-o zi cand nu avea nimic de facut,si a ajuns la concluzia ca e bine sa dreaga busuiocul la final de cariera,sau sa ingrase porcul in ajunul Craciunului?Si acum ce urmeaza,se face avocat,sau judecator?Sau amandoua?... :biggrin:
Nu se face nimic ca te costa al dracu de mult spaga sa intri in barou.
Asa ca ramane la vandut pamant,branza - ocupatii de ciobanas...
Astia chiar isi bat joc de noi, adica luam noi fata Sevillei in ceea ce-l priveste pe "nou Riquelme"? E cumva 1 aprilie si nu stiu eu?!
"Sursele Gazetei susțin cã Armenteros va sosi azi la București, deși ziariștii spanioli spun cã el va fi prezentat joi de FC Sevilla."
Carte de vizitã
Nume: Emiliano Daniel Armenteros
Data și locul nașterii: 18.01.1986 / Luis Guillon (Buenos Aires)
A mai jucat la Banfield, Independiente
Greutate: 79 de kilograme
Înãlțime: 1,84 metri
Oricum Jiji a spus ca o sa ii vedem vineri cu Charleroi, mai e un pic si rasufla si bomba asta, sau se confirma desi pana nu ii vad in tricoul Stelei nu cred o iota din ce spune Becali.
Sincer, eu ma bucur fie si numai pentru ca vad ca cei din conducere isi dau seama ca avem nevoie de un conducator de joc. Si ma bucur ca avem inca un atacant excelent, din cate se zice.
Oricum, in cazul in care Adrian Ilie si Hagi au vazut un mijlocas care le-a placut, ma declar multumit, chiar si daca n-ar fi vorba de Armenteros.
SA FIE INTR-UN CEAS CAT MAI BUN!!!
Toata presa din Europa, exceptand cea romana, spune ca Armenteros e jucatorul Sevilliei. Mie greu sa cred ca un pusti care a cucerit Campionatul Mondial de tineret impreuna cu Messi si Tevez va ajunge la Steaua. Hazetarii deja au anuntat pe prima pagina a ziarului de maine ca Armenteros si Dady sunt la Steaua.
P.S: Pentru cei care stiu cat de cat spaniola -> http://batanga.sportsya.com/noticia.php?id...amp;id_estruc=1
Hmm...Sevilla B?! Pai in cazul asta, transferul e posibil. Intre echipa a doua a Sevillei si Steaua ar putea alege Steaua...
Daca vine azi, cum zic "sursele", nu stiu cine o sa-l intampine, pentru ca tot sursele spuneau ca Ilie si Argaseala sunt in Portugalia dupa Dady.![]()
7.In meciurile care le-am vazut,emeghara nu m-a convins deloc....mai bine jucam cu badoi pe stanga si cu Petre Marin pe dreapta.
vrei sa spui badoi pe dreapta si Marin pe stanga
steaua_ro
Exact asta voiam si eu sa spun.Omu' prezinta, in mod clar, pericol social.
Uneori (si anume cand Becali deschide gura) mi-e rusine nu numai ca sunt stelist, ci si ca trebuie sa suport in democratia noastra originala astfel de exemplare din gama psihopupu.
Dragul meu prieten, imi cer scuze anticipat daca vei lua afirmatia mea drept o jugnire, dar daca ti-e rusine ca esti stelist, -daca zici asta - inseamna ca esti un stelist de conjunctura. Poate era mai nimerit sa zici "imi e rusine despre anumite situa'ii penibile" ...
NICIODATA NU -MI VA FI RUSINE CA SUNT STELIST - si asa ar trebui sa gandeasca toti!
imi pare nespus de rau ca nu pot s-ajung la meci vineri( din cauza progr.), insa am incredere ca atmosfera va fi pe mas. evenim./ ECHIPA trebuie sa fie incurajata permanent, cat despre...CIOBEEEECALI-____INJURAT CU VEHEMENTA, precum merita
@vanfootball, se duce Gigi cu Maybach-ul dupa el. ![]()
@khalid
Il obliga Zmarandescu sa semneze pentru 5000$ / sezon. ![]()
In alta ordine de idei, cine credeti ca va fi golgeterul Ligii I, Didy sau Dady? Pe care pariati? ![]()
Camus este mijlocas si are 21 ani. Probabil ca s-au inteles cu el...
Pacat ca a plecat Thereau, daca nu ma insel el si Camus erau coechipieri la Charleroi. Nu ?
Detalii despre Camus :
Secteur : milieux
Date de naissance : 28/02/1985
Lieu : Arles
Nationalité : Français
Poids : 67 kg
Taille : 1.79 m
Fin du contrat : 2009
Club précédent : Olympique de Marseille
But(s) marqué(s) : 0
Steaua ii Steaua mai baieti........suntem nascuti invingatori
Amcialele astea nu conteaza foarte mult,ce conteaza daca cacateii castiga meciurile amicale,noi le vom castiga cele oficiale.
Am mare incredere in Gica si sigur va face o mare echipa la Steaua,mai ales daca ciobanul se tine de cuvant si in sfarsit aduce jucatorii care i-a promis de atata timp.
Off topic foarte amuzant
Povestioara despre Corpodean spusa cindva de un om din fotbal, Dl. Garabet, fostul presedinte al Farului:
"I-am dat si noi un plic cu 30 000 lei centralului care urma sa ne arbitreze acasa, spunand sa arbitreze corect. La o zi-doua ne soseste plicul inapoi in care arbitrul ne spune ca el e corect si ca nu primeste atentii, dar in plic se aflau 35 000 (erau banii dati de echipa adversa, Corpodean incurcand plicurile)!"
![]()
Adrian Ilie: ''Zapata sa-si ia viza si sa vina, daca vrea sa joace la Steaua''
Hmm, situatia imi pare similara cu cea a lui Pulido. In ambele cazuri, totul era pus la punct, dar in ultima clipa a aparut ceva, Pulido il astepta pe Adi in Spania, noi il asteptam aici (jucatorul a spus ca Ilie nu i-a mai raspuns la telefon), acum il asteptam pe Zapata, dar el nu prea mai vine. Foarte ciudat...
Din gsp:
......
Adrian Ilie a confirmat astãzi informația publicatã de Gazeta Sporturilor, anume interesul Stelei pentru atacantul portughez Eduardo Fernandes Pereira Gomes "Dady", precum și pentru mijlocașul argentinian Emiliano Daniel Armenteros, dar a lãsat sã se înțeleagã cã nu numai cei doi sunt în atenția Stelei. "Da, Steaua este interesatã, iar cei doi sunt în atenția noastrã, dar nu numai ei. Steaua negociazã pentru mai mulți fotbaliști", a declarat Adrian Ilie.
......
Sper sa nu ramanem doar cu negocierile, ca m-au tampit astia de cand tot se poarta discutii pentru "mai multi jucatori". Haideti, baaah, odata!!!!
@Vanfootball
ai vazut ca nu e 1 aprilie si ca Steaua chiar negociaza pentru un jucator dorit si de Sevilla?![]()
Da, dar se pare ca Sevilla voia sa-l tina pe la echipa a doua deocamdata, nu sa joace cu el in Champions League. Oricum, ar fi un transfer bun. Insa, cum spuneai si tu, m-am saturat de "discutii", ca pentru discutii e disponibil si impresarul lui Ronaldinho. Mai greu cu incheierea contractului...![]()
Sevilla are o linie de mijloc excelenta, in opinia mea, unde Armenteros si-ar facut loc destul de greu.
Oricum, sunt de parere ca tot e un pas inainte ca am ajuns sa concuram cu astfel de echipe pentru jucatori tineri. Sper doar ca negocierile care se poarta in aceste momente intre Tembecali si impresarul argentinianului sa se termine cu bine.
In paranteza fie spus, mi-ar placea enorm de mult sa vad cum negociaza Gigi un transfer. Cum vorbeste, cum se comporta, ce cautatura are in ochi... Sunt convins ca m-ar durea burta de la atata ras vreo luna...
Cam mult se negociaza la Steaua in perioada asta
mai nimik concret
Sevilla are o linie de mijloc excelenta, in opinia mea, unde Armenteros si-ar facut loc destul de greu.Oricum, sunt de parere ca tot e un pas inainte ca am ajuns sa concuram cu astfel de echipe pentru jucatori tineri. Sper doar ca negocierile care se poarta in aceste momente intre Tembecali si impresarul argentinianului sa se termine cu bine.
In paranteza fie spus, mi-ar placea enorm de mult sa vad cum negociaza Gigi un transfer. Cum vorbeste, cum se comporta, ce cautatura are in ochi... Sunt convins ca m-ar durea burta de la atata ras vreo luna...
Iti dai seama ca-i pune pe impresari sa semneze biletele cum ca vor deveni "razboinicii lui Dumnezeu" si daca se lasa aia greu ii ameninta ca le cumpara toata Brazilia aia a lor, cu plaje cu tot etc. N-as vrea sa fiu in pielea traducatorului.![]()