FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dupa un meci amical

«123»
fcsteaua.ro17.07.2007 09:49

Revazand golurile meciului Steaua - AEK Atena mi-am dat seama ca Radoi nu a pasat la adversar asa cum s-a scris in presa ci doar a gresit pentru ca nu a stat ca voinicu' pe picioare la o minge pe care ar fi putut s-o castige in cazul in care ar fi fost mai hotarat si mai rapid (oare gazetarii sunt chiori sau pur si simplu necunoscatori?).

Gandindu-ma la perioada lunga in care capitanul nostru a absentat chiar ma bucur ca nu a intervenit mai puternic pentru ca un gol primit intr-un meci amical nu se compara cu o perioada de absenta in meciurile din campionat sau Champions League ca urmare a unei contre nefericite.

In plus, golul lui Rivaldo a fost unul fasait, mingea fiind respinsa de Cernea din pozitie de unu' la unu' in atacantul brazilian si doar norocul a fost acela care a dus la deschiderea scorului. Sau ghinionul nostru, desigur. De asemenea faza in sine ne-a aratat de ce Baciu nu va fi niciodata titular in echipa ros albastra, acesta fiind tintuit pe calcaie in timp ce un jucator mai batran (35 de ani) l-a depasit ca trenul suflandu-i mingea cu un spit tintuit cum trebuie.

Golul lui Gurita a fost extraordinar si venit firesc ca urmare a unei dominari clare a ros albastrilor. Acest jucator ne va scoate "din foame" de multe ori. Imi aduce aminte de Balint, omul de gol al vitezistilor si mai tarziu al Nationalei. Sau de Claudiu Raducanu. Doar ca, Claugol intra mereu titular si avea un joc dezlanat si greu de anticipat chiar si de catre coechipieri. E clar ca Mihai va intra mai mereu din postura de rezerva, dar motivatia lui este una extraordinara, una care nu poate fi egalata de cele ale mai tinerilor sai colegi. Un jucator constant bun, ajuns la o varsta inaintata va trage cu dintii ori de cate ori i se va oferi prilejul sa perforeze portile adverse. Un tip extrem de rapid, cu mult curaj, un jucator care se agata de orice minge, viclean si puternic.

In fotbal exista o lege nescrisa. Un fotbal de calitate il practici doar atunci cand echipa adversa iti este superioara sau egala si asta s-a vazut in meciul de aseara cand Steaua si-a pus un adversar net superior formatiilor intalnite in primele amicale, sub o presiune constanta.

Luand linia de atac a Stelei nu putem decat sa ne declaram multumiti. Neaga, Iacob, Badea si Dica (ma incapatanez sa-l pozitionez asa pe Nicolae deoarece este un adevarat goleador). Daca adaugam pofta de gol si tupeul lui Ochirosii si mai nou Bicfalvi, sau sarjele ofensive din partea lui Badoi si Croitoru putem aprecia ca echipa imbraca un profil vadit ofensiv acum. Problemele mari sunt legate de sudarea apararii, de lipsa unui portar care sa dea siguranta, de imbunatatirea relatiilor de joc si eficienta in fata portii.

Hagi, baietii au nevoie de rezultate. Jocul poate fi imbunatatit doar daca exista acest fundament concretizat prin obtinerea victoriilor, a calificarilor. Fara indoiala e valabil si reversul medaliei - rezultatele vin pe fondul cresterii calitative a jocului dar nu trebuie uitat ca profilul mental al jucatorului roman nu poate fi asemuit cu cel al neamtului sau al englezului. Fotbalistii romani pandesc mai degraba conjunctura favorabila decat sa lupte pentru a si-o crea. Exceptie face Steaua "Seviliana"....

c.ronaldo1717.07.2007 09:54
(oare gazetarii sunt chiori sau pur si simplu necunoscatori?)

Foame de bani!? Sau poate Ochirosii seamana identic cu Gigel Coman?

laurst17.07.2007 10:08

sa nu uitam ca lipsesc( cel putin inca o luna) 2 jucatori f.f.importanti- Ghionea + Badea/ asa cum anul' trecut au fost Radoi, Iacob, Dica etc./ de-abia cd. vor reintra acestia 2 vom vedea adev. fata a echipei

steaua0417.07.2007 10:31

Din cate am citit Bicfalvi a jucat din nou "rau" si foarte bine. Sper sa avem un nou numar 7 care sa calce pe gat in fata

greenyes17.07.2007 10:48

Offfm de ce nu aveti acces direct la meciurile Stelei din aceasta perioada sa citim si noi o analiza corecta despre ce se intampla la echipa noastra ca ne omoara cu nervii panaramele astea care pateaza renumele de ziarist sportiv sau poate definitia asta ar trebui eliminata din vocabularul nostru. Mama lor de nesimtiti.

Cand ii vad pe uni cum mananc ..... aiurea despre Hagi si calitatile lui de antrenor mor. Fratilor omul trebuie sa i scoata din letargia impusa de predecesorul care a omorat tot ce reprezinta fotbalul practicat de Steaua. Trebuie sa si cunoasca jucatorii, sa stie pe ce se paote baza, de asta sunt amicale, daca era antrenor de ani buni la echipa si avea acelasi lot de jucatori aveam toata acoperirea sa ne gandim ca "vai ce se intampla cu echipa noastra", dar in conditiile actuale nu si au rostul. Ori sunteti varza fotbalistic vorbind ori nu aveti ce cauta pe siteul nostu.

Deabia astept meciul de prezentare, asa putem analiza fiecare jocul echipei si trage concluzii bazate de fapte reale nu pe ce mananca intinatii astia sportivi.

Forza Steaua! Forza Gica! Spiritul stelist se intoarce acasa!!!!

LARI17.07.2007 11:37

Excelent comentariu. Stiu ca e greu sa trec peste asta, dar n-are rost sa ne intrebam de ce "ziaristii sportivi" sau "corespondentii speciali" nu sunt in stare sa descrie ceea ce vad pe teren. Sunt doua cauze: 1. Habar n-au sa inteleaga o faza simpla de fotbal si 2. Sunt redusi mintal.

Nu ma pot abtine sa nu rad cand am citit declaratia "lu' cioban", ca va aduce la Steaua doi jucatori: ""Coordonatorul e ceva gen Maradona și are 21 de ani. Atacantul are 25 de ani și seamãnã cu Eto'o. Unul joacã în Europa, iar celãlalt nu, dar nu pot sã vã spun numele lor. Cred cã vineri, la meciul de prezentare, îi veți vedea".

Sper ca Spitalul 9 sa se autosesizeze. O dovada mai clara ca asta nu va primi.

chirichiri17.07.2007 12:10
Excelent comentariu. Stiu ca e greu sa trec peste asta, dar n-are rost sa ne intrebam de ce "ziaristii sportivi" sau "corespondentii speciali" nu sunt in stare sa descrie ceea ce vad pe teren. Sunt doua cauze: 1. Habar n-au sa inteleaga o faza simpla de fotbal si 2. Sunt redusi mintal.

Nu ma pot abtine sa nu rad cand am citit declaratia "lu' cioban", ca va aduce la Steaua doi jucatori: ""Coordonatorul e ceva gen Maradona și are 21 de ani. Atacantul are 25 de ani și seamãnã cu Eto'o. Unul joacã în Europa, iar celãlalt nu, dar nu pot sã vã spun numele lor. Cred cã vineri, la meciul de prezentare, îi veți vedea".

Camus este mijlocas si are 21 ani. Probabil ca s-au inteles cu el...

vanfootball17.07.2007 12:13

Dupa afirmatia lui Gigi, cum ca o sa ia un atacant care e undeva intre Henry si Eto'o, vine reporterul cu intrebarea : "E Mansour?". :))))))) Genial!

cris17.07.2007 12:17

Sunt multumit de jocul Stelei , am aratat ca se poate , cat despre mizeriile de prin ziare imi este si scarba sa mai vorbesc , tot felul de inventii , tot felul de minciuni doar de dragul de as vinde un amarat de ziar sau de as creste audienta la o televiziune din de prin scara unui bloc .

Sper ca toti jucatorii care sunt accidentati sa isi revina cat mai repede si poate mai avem si noi noroc de inca ceva nume noi si atunci totul o sa decurga normal .

punk_kid17.07.2007 12:18

steagsimplu Sooper comentariu . Deabia astept sa vad meciul de vineri cu Charleroi, o sa fiu pe stadion :P atunci sper sa vad alta fata a echipei, oricum eu am incredere in Hagi , Forza Steaua

MIREL6RADOI17.07.2007 12:55

Slabuta presa avem in Romania(nu ca ar fi o noutate).1.Radoi nu a dat pasa la Rivaldo din care a rezultat golul de 1-0.

2.Coman a centrat,si nu Ochirosii asa cum scria in presa.

Alte pareri despre meci.

3.Cernea nu-si poate depasi conditia de portar de Otelul,Petrolul...si cand ma gandesc ca nu l-au vrut pe Lobont.... :blink:

4.Baciu nici daca se mai naste o data,nu e jucator de Steaua,e jucator de FCM Bacau sau FC Arges.

5.Golan(ski) va devenii idolul stelistilor.Tinand cont ca slavii sunt darji,presimt ca-i va cotonogi pe dinamovisti...tinta :Niculescu ,asta va fi consacrarea sa absoluta :biggrin:

6.Pana ce revine Ghionea,Steaua ar trebui sa joace cu Radoi la marcaj si cu Eirc Bicfalvi la inchidere.

7.In meciurile care le-am vazut,emeghara nu m-a convins deloc....mai bine jucam cu badoi pe stanga si cu Petre Marin pe dreapta.

8.Dica si Neaga titulari indiscutabili,atacul trebuie sa inceapa cu ei,in rest,se pot face o rotatie de jucatori.

florin_b_*17.07.2007 13:29
Camus este mijlocas si are 21 ani. Probabil ca s-au inteles cu el...

Nom : Camus

Prénom : Fabien

Numéro : 15

Secteur : milieux

Date de naissance : 28/02/1985

Are 22..insa poate fi el

florin_b_*17.07.2007 13:40

"Pe atacant am dat 3 milioane de euro, iar pe mijlocas un milion. Mijlocasul are 21 de ani, iar atacantul 25 de ani. Am adus 9 jucatori si il am antrenor pe Hagi, am tot ce-mi trebuie", a declarat Gigi Becali.

"Un jucator e din Europa, altul nu. Atacantul e ceva intre Henry si Eto'o, iar mijlocasul seamana ca stil de joc cu Maradona"

Finatatorul stelist este convins ca, dupa ce a investit in acesta vara la Steaua 10 milioane de euro, va spulbera tot in Liga 1.

"Nu mai suport sa concurez cu Borcea. Am investit cit toate cele 17 echipe din Liga 1, am bagat 10 milioane de euro la Steaua in aceasta vara. Vom spulbera tot. Am cumparat si un portar de un milion de euro", a declarat Becali.

A dat GG 5 mil asa dintr-un foc??? Ca sa vezi ce darnic e! :D

Chiar sunt curios ce jucatori au adus Adi si Gica!!!

c.ronaldo1717.07.2007 13:49

Nea Gigi, 3 cu 5 fac 8 nu 10.

Tupac Amaru17.07.2007 13:55

Exact asta voiam si eu sa spun.

Omu' prezinta, in mod clar, pericol social.

Uneori (si anume cand Becali deschide gura) mi-e rusine nu numai ca sunt stelist, ci si ca trebuie sa suport in democratia noastra originala astfel de exemplare din gama psihopupu.

ge0rge17.07.2007 14:19

"Mijlocașul are 21 de ani, iar atacantul 25, dar nu pot sa le spun numele deoarece mi-e frica sa nu fure ideile mele de geniu granzii Europei, pentru ca cei doi sunt alesi de mine. "

GENIU! No comment!

LARI17.07.2007 14:40
Dupa afirmatia lui Gigi, cum ca o sa ia un atacant care e undeva intre Henry si Eto'o, vine reporterul cu intrebarea : "E Mansour?". :))))))) Genial!

Stai calm, ca eu am ferma convingere ca ala/aia care l-a intrebat (n-am vazut imagini) a vorbit cat se poate de serios. "Reporterii speciali" nu ne-au dezamagit nici de aceasta data!

Bai... eu tot am stat sa ma gandesc la ce a zis Tembecali: "ceva gen Maradona" inseamna ca are 1,70 metri, inseamna ca e tuns scurt, ca le are cu drogurile, ca e vorbitor de spaniola, ce?!

Lucrul care m-a "rupt" cel mai rau a fost faptul ca a zis ca el i-a ales... Va dati seama ce emotii a avut lumea fotbalului mondial gandindu-se ca gigidiotu' vrea sa faca transferuri? Propun sa facem o petitie si sa-l propunem pe "vajnicul tzinator de batz intre oi" la Comisia Tehnica a FIFA.

vanfootball17.07.2007 15:00

Atacantul cred ca e Dady de la Belenenses.

al_gogo1017.07.2007 16:01
Luand linia de atac a Stelei nu putem decat sa ne declaram multumiti. Neaga, Iacob, Badea si Dica (ma incapatanez sa-l pozitionez asa pe Nicolae deoarece este un adevarat goleador). Daca adaugam pofta de gol si tupeul lui Ochirosii si mai nou Bicfalvi, sau sarjele ofensive din partea lui Badoi si Croitoru putem aprecia ca echipa imbraca un profil vadit ofensiv acum. Problemele mari sunt legate de sudarea apararii, de lipsa unui portar care sa dea siguranta, de imbunatatirea relatiilor de joc si eficienta in fata portii.

Catalin, vezi ca l-ai uitat pe Gurita

Miaus17.07.2007 16:04
Atacantul cred ca e Dady de la Belenenses.

Prezumtia are un punct slab. Belenenses e in Portugalia --> Europa.

Asta daca bineinteles mijlocasul e Camus.

Si daca stie nea Jiji ce tari sunt in europa...

Il Soldatino17.07.2007 16:04
Catalin, vezi ca l-ai uitat pe Gurita

ups....stiam eu ca am uitat pe cineva (nu e bascalie, "vorbesc" serios)...probabil m-am lasat pe-o ureche gandindu-ma ca l-am laudat in articol. Atentionarea ta e binevenita.

Mersic fain

si

Forza Steaua!

Catalin

il_scorpio17.07.2007 16:11

Intr-adevar pare cel mai plauzibil ca mijlocasul sa fie camus din europa , tanar , talentat...si lumea spunea ca face cam 3 milioane...si atacantul daddy( ceva intre eto si Henry) din afara europei( insulele capului verde sau de unde dreaq o fi el). Acuma sper sa nu ramanem iar numai cu vorbele...dak berbecali ii transfera pe astya 2 ...sau altii macar de nivelul lor, promit sa nu mai zic nimik de rau de el atat timp cat niki el nu mai jigneste suporterii.

andyro17.07.2007 16:55

@ florin_b_*

Auzi florine, adica sa stie nea Jiji cat fac 2007-1985 ? Da' ce-l credeti, om care a terminat liceul ?

Tupac Amaru17.07.2007 17:21
Auzi mah, adica sa stie nea Jiji cat fac 2007-1985 ? Da' ce-l credeti, om care a terminat liceul ?

Eu cred ca stie ceva aritmetica, de cand il trimitea taica-sau cu branza la piata. Dar o folosi sistemul international sau pe cel anglo-saxon? Sau o fi vreun sistem de calcul "customized" a la Pipera????

sontex17.07.2007 17:34

atacantul e sigur dady de la belenenses.mijlocasul este un argentinian se pare,sau probabil camus,dar mai degraba argentinianul....

«123»