FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - AEK Atena 1-1

«1234»
cristian8617.07.2007 12:08
A centrat Gigel Coman nu Ochirosii.

A doua mare realizare a lui Gigel Coman la Steaua dupa provocarea eliminarii lui Sa Pinto in meciul de la Bucuresti cu Standard Liege :D. Una peste alta s-ar putea ca "bunicul" Gurita sa fie util in multe meciuri, nu stiu insa daca poate face fata in meciurile din Europa.

Bodanel17.07.2007 12:20

Iar eu ma visam mike tyson. Cred ca Gigi va aduce un varf si un mijloc de 30 de milioane dar nu euro ci lei vechi.Dupa ce am vazut golurile si comentariul: meci bun, gol cu noroc Rivaldo, presa de kk. Scurt.

Kappon17.07.2007 12:46

Citind comentariile "colegilor" suporteri, sunt cumva bucuros sa constat ca au inceput sa se bucure si de rezutate egale obtinute in meciuri in care s-a jucat putin mai bine decit in meciurile in care echipa a jucat foarte slab.

Faptul ca golul egalizator a fost lucrat de jucatori pe care in mod normal nu trebuie sa ii luam in seama, Coman si Gurita, nu este pentru multi un semnal de alarma. Bun.

Pentru mine insa este un semnal de alarma ca nu avem prea multe valori la Steaua.

Sa speram ca Nea Gigi este serios cand vorbeste de aducerea a doua valori la echipa. Personal, nu cred, dara sa vedem si sa speram, poate ca Adi Ilie a facut un "hocus-pocus".

Kapponea

Azorel17.07.2007 16:34

Cu Hagi ajunge in "B"al 4 egal in 6 meciuru si o singura victorie cand os castigam si noi

Tupac Amaru17.07.2007 17:26
Cu Hagi ajunge in "B"al 4 egal in 6 meciuru si o singura victorie cand os castigam si noi

Ma Azorele,

1. pentru un om ti-ai ales un nick destul de nasol si te exprimi extrem de dificil (si incorect, dar asta nu se mai pune, ca esti stelist de-al nostru!);

2. dar daca esti caine, pe cuvantul meu ca esti tare destept!

Forza Steaua!

Steauaforever3317.07.2007 17:47
Ma tot intreb cum pot fi asa de imbecili ziaristii care au "comentat" pe prosport meciul Stelei de aseara!!!! ..a gresit "finul Radoi"...Rivaldo dribleaza doi stelisti!!!!! si marcheaza cu un LOB!!!!!!!!!!!!, ei nu-si pun intrebarea ca suporterii Stelei au posibilitatea sa vada golurile marcate!!!!.

Si acum putin offtopic.

Din cauza "temperaturilor mari din acesta zi" GIGINHO a iesit la "atac", voi cumpara un coordonator de joc de 3 milioane de euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si un atacant ce n-a vazut Steaua de 20 de ani!!!!!!!!

Individul asta are impresia ca il mai crede cineva!!!!, sau e efectul temperaturilor de afara???

pai credeau ca poporu n-are unde sa vada meciul si cred ca "unii" vor sa-l sape pe Radoi.....

Dragos_stelistu_200717.07.2007 19:08

ce rezultate....doar o singura victorie......Hagi a fost bun ca jucator da ca antrenor e muci....ce perioada de acomodare domnule.....Olaroiu a facut cateva egaluri(fara infrangeri ca sa se acomodeze)si a dus Steaua in semifinalele cupei UEFA....Hagi o sa duca Steaua in semifinalele diviziei c.......

danielcristian17.07.2007 19:48
Ma Azorele,

1. pentru un om ti-ai ales un nick destul de nasol si te exprimi extrem de dificil (si incorect, dar asta nu se mai pune, ca esti stelist de-al nostru!);

Stai linistit ca nu e om, e maidanez...

Urmareste-i postarile, put a groapa de gunoi!

leynad7217.07.2007 20:23

Ce dracu latrasi ma aici ?

Am incercat sa citesc si de la coada la cap si tot nu ma bunghesc, ce e asta, o fabula ?

vanfootball17.07.2007 20:49
ce rezultate....doar o singura victorie......Hagi a fost bun ca jucator da ca antrenor e muci....ce perioada de acomodare domnule.....Olaroiu a facut cateva egaluri(fara infrangeri ca sa se acomodeze)si a dus Steaua in semifinalele cupei UEFA....Hagi o sa duca Steaua in semifinalele diviziei c.......

Tavria - Steaua: 5-1 iti spune ceva? Oli era antrenor pe-atunci.

Dragos_stelistu_2007

12 ani

Tu, la 12 ani, faci un antrenor "muci"? Vezi-ti mah de clasa a 5-a si nu mai abera pe site-uri, aiurea! Mai uita-te si tu cel putin 5 ani la fotbal si vorbim atunci. Pana una-alta, fugi la nani!

Miaus17.07.2007 21:31
Tavria - Steaua: 5-1 iti spune ceva? Oli era antrenor pe-atunci.

Dragos_stelistu_2007

12 ani

Tu, la 12 ani, faci un antrenor "muci"? Vezi-ti mah de clasa a 5-a si nu mai abera pe site-uri, aiurea! Mai uita-te si tu cel putin 5 ani la fotbal si vorbim atunci. Pana una-alta, fugi la nani!

van las-o un pic ca macane.

Vad ca v-a ramas in minte doar meciul asta cu tavria.Mai spune-mi te rog INCA o infrangere din acel turneu de pregatire.

Si vad ca uitati in ce conditii s-a petrectu meciul ala cu batai &shit.

Inteleg sa ii dam timp lui Hagi,bla,bla,bla dar sa nu o dam in amatorisme din astea cu Tavria ca nu tine.

Gata am inteles trebuie sa ii acordam timp lui Hagi.Ingropati trecutul macar pana dupa primele x infrangeri in campionat sau necalificarea in CL.

vanfootball17.07.2007 22:27
van las-o un pic ca macane.

Vad ca v-a ramas in minte doar meciul asta cu tavria.Mai spune-mi te rog INCA o infrangere din acel turneu de pregatire.

Si vad ca uitati in ce conditii s-a petrectu meciul ala cu batai &shit.

Inteleg sa ii dam timp lui Hagi,bla,bla,bla dar sa nu o dam in amatorisme din astea cu Tavria ca nu tine.

Gata am inteles trebuie sa ii acordam timp lui Hagi.Ingropati trecutul macar pana dupa primele x infrangeri in campionat sau necalificarea in CL.

Mai spune-mi tu inca o infrangere din turneele de la Kaprun si Mierlo, cu Hagi, si vorbim apoi.

Miaus17.07.2007 22:45
Mai spune-mi tu inca o infrangere din turnele de la Kaprun si Mierlo, cu Hagi, si vorbim apoi.

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/4095

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/4082

any other questions?

vanfootball17.07.2007 22:57

:)) Da, ramasesem setat la 2-2 cu Ried. My mistake!

Oricum cele 2 infrangeri nu fac cat un 1-5, asta e clar.

La acel 1-5 nu stiu ce faceai tu, dar eu il aparam pe-aici pe Oli, tinand-o sus si tare ca e doar un meci amical si ca meciurile oficiale vor fi altfel. Apoi am inceput bine sezonul, am intrat in grupe...restul il stii.

Ideea e ca nu inteleg prea bine ce va tot smiorcaiti atata pentru niste meciuri amicale, mai ales ca se incearca si jucatori tineri, ceea ce nu s-a intamplat inainte. In plus, Olaroiu nu venise de cateva saptamani la echipa, ci era de o jumatate de an antrenorul Stelei. Nu faceti decat sa-l asteptati pe Hagi la colt, sa va iasa voua predictia cum ca Oli a fost extraordinar, iar Hagi e "muci", cum spunea imberbul ala. Sunteti de-a dreptul plictisitori.

Danntes17.07.2007 23:10

scurt post...voi aparatorii lu' olita sunteti niste ratati ca si el...vad ca iar au aparut penibilii de servici cu Miau Miaus in frunte

udaradu18.07.2007 07:17

daca esti suporterul altei echipe nu am nimic cu tine,dar daca esti Dragos stelistu.....abtinete de la ori ce comentariu...inainte de a inghite.....rumega

arcadia18.07.2007 07:51

asteptam meciurile oficiale si atunci o sa vedem rezultatele lui Hagi, am observat ca si Hagi il place pe frizerul de Coman...sau cel putin i-a dat o sansa. Sincer nu imi plac nici Hagi si nici Olaroiu ca antrenori, insa in vreme ce Olaroiu nu mi-a placut nici cand avea rezultate (semifinala UEFA si titlu'), sunt dispus sa ii acord lui Hagi o sansa, sper ca sub conducerea lui, Steaua sa renasca in europa ca acum 20 de ani.

malasorte1318.07.2007 08:04
:)) Da, ramasesem setat la 2-2 cu Ried. My mistake!

Oricum cele 2 infrangeri nu fac cat un 1-5, asta e clar.

La acel 1-5 nu stiu ce faceai tu, dar eu il aparam pe-aici pe Oli, tinand-o sus si tare ca e doar un meci amical si ca meciurile oficiale vor fi altfel. Apoi am inceput bine sezonul, am intrat in grupe...restul il stii.

Ideea e ca nu inteleg prea bine ce va tot smiorcaiti atata pentru niste meciuri amicale, mai ales ca se incearca si jucatori tineri, ceea ce nu s-a intamplat inainte. In plus, Olaroiu nu venise de cateva saptamani la echipa, ci era de o jumatate de an antrenorul Stelei. Nu faceti decat sa-l asteptati pe Hagi la colt, sa va iasa voua predictia cum ca Oli a fost extraordinar, iar Hagi e "muci", cum spunea imberbul ala. Sunteti de-a dreptul plictisitori.

"Imberbul" ... mi-a placut asta :)))

In alta ordine de idei cred ca nu intre sustinatorii lui Olaroiu de ieri si de azi trebuie cautati aceia ce doresc raul Stelei, cu Hagi pe banca !!! Lucrurile au stat oarecum invers... imi amintesc bine cum erau destui "L-USERI" care in perioada Olaroiu isi doreau infrangeri doar pentru. a-l vedea pe acesta demis.

malasorte1318.07.2007 08:09
asteptam meciurile oficiale si atunci o sa vedem rezultatele lui Hagi, am observat ca si Hagi il place pe frizerul de Coman...sau cel putin i-a dat o sansa. Sincer nu imi plac nici Hagi si nici Olaroiu ca antrenori, insa in vreme ce Olaroiu nu mi-a placut nici cand avea rezultate (semifinala UEFA si titlu'), sunt dispus sa ii acord lui Hagi o sansa, sper ca sub conducerea lui, Steaua sa renasca in europa ca acum 20 de ani.

Vorbind de lup si lupul era putin mai sus:

"...Olaroiu nu mi-a placut nici cand avea rezultate (semifinala UEFA si titlu)..."

Mai e ceva de spus ?!?

leynad7218.07.2007 08:16

Se pare ca mijlocasul de care vorbeste oieru' ca vrea sa-l ia, e Armenteros de la Independiente.

Aveti aici un gol marcat de el in Argentina. ( nr. 11 )

Poate-l ia la pachet cu Aguero, totusi...( nr. 10 )

daffyduck18.07.2007 08:20

Bai opriti odata comparatia Hagi - Oli. Macar astia care le au cu fotbalu, van, Miaus, malasorte, SSK, bla bla.

Ne doare la cozorocu din sapca de Oli acum, gone, history, la revedere, realizarile sau esecurile lui raman in vitrina, le rememoram peste ani.

Ce ar trebui sa rezumam este:

1. Bravo Hagi ca promoveaza tineri

2. Rezultatele in amicale NU conteaza, insa CONTEAZA jocul, prestatia generala, echilibrul jucatorilor in teren, nivelul fizic, daca se simte sau nu o imbunatatire de la joc la joc

3. Hagi va ramane "REGELE" ca jucator, pentru mine, indiferent de rezultatele lui ca antrenor la Steaua

4. Ce se va decide in timp de acum va fi daca Hagi este sau nu si un antrenor macar bun. El poate va dovedi ca este un antrenor de senzational, cum a fost ca jucator, ASTA NU O STIM ACUM, ramane de vazut dupa cel putin 1 sezon. Sa vedem dupa 34 de meciuri cate meciuri a jucat cu Steaua in Europa, pe ce loc va fi in Liga 1, ce face in cupa Romaniei si cum va arata jocului Stelei atunci.

5. Nu mai analizati atat meciurile amicale. Nu se compara un amical, in vara, cu o echipa din strainatate, cu un meci cu Pandurii sau Ceahlaul, la iarna, pe -10 grade si teren inghetat, dupa un meci pe Bernabeu sau cu Lyon acasa. Nu se pot compara aceste genuri de meciuri nici psihic, nici fizic si de nici un fel.

Bafta

daffyduck18.07.2007 08:22
Se pare ca mijlocasul de care vorbeste oieru' ca vrea sa-l ia, e Armenteros de la Independiente.

Aveti aici un gol marcat de el in Argentina. ( nr. 11 )

Poate-l ia la pachet cu Aguero, totusi...( nr. 10 )

Din cate stiu eu, daca vorbesti de Sergio Aguero, e la Atletico Madrid si e evaluat la vreo 30 de milioane de oiro. :D

Si pana nu vad jucatorii prezentati la Steaua, refuz sa ma uit pe vreun clip cu ei, pe statisticile lor ... asa ma pot uita la vreo 25.000 de jucatori de fotbal din lumea intreaga ... ii analizam DUPA ce semneaza cu Steaua ...

DanStan18.07.2007 08:28

De vreo doi ani incoace meciurile amicale din intersezon au fost abordate cu titularii. Titulari care dupa aceea au dat in primire accidentandu-se exact in mijlocul sezonului. Si cum rezervele nu aveau meciuri in picioare normal ca am inceput sa dam din colt in colt intrebandu-ne cine ar putea sa-l inlocuiasca pe titularul X accidentat. Am avut probleme fara Dica ? Normal. Timp de doi ani nu s-a facut nici un experiment serios pentru a gasi un jucator capabil sa joace macar la jumatate din potentialul Dicanului. Probabil strategia conducerii a fost sa fie date cat mai multe acatiste in biserica astfel incat Dica sa nu se accidenteze. Da' uite ca n-a tinut.

daffyduck18.07.2007 08:45
De vreo doi ani incoace meciurile amicale din intersezon au fost abordate cu titularii. Titulari care dupa aceea au dat in primire accidentandu-se exact in mijlocul sezonului. Si cum rezervele nu aveau meciuri in picioare normal ca am inceput sa dam din colt in colt intrebandu-ne cine ar putea sa-l inlocuiasca pe titularul X accidentat. Am avut probleme fara Dica ? Normal. Timp de doi ani nu s-a facut nici un experiment serios pentru a gasi un jucator capabil sa joace macar la jumatate din potentialul Dicanului. Probabil strategia conducerii a fost sa fie date cat mai multe acatiste in biserica astfel incat Dica sa nu se accidenteze. Da' uite ca n-a tinut.

Si crezi ca daca joci in amicale cu Lovin la centrul terenului, acesta o sa fie noul Dica, atunci cand cel vechi se accidenteaza?

Degeaba ii rulezi tu acum pe Lovin, Gigel Coman ... tot aia e, ca dupa aia nu ar trebui sa mai prinda primul 11 decat pana la vreo 5 accidentari ... Dica o sa fie titular meci de meci, in campionat, in cupele europene, la nationala ... nu-l poti odihni, toate meciurile de mai sus au miza ...

Astea sunt probleme la mai toate echipele, chiar si cele mari ... Barca are inlocuitor pentru Ronaldinho? Dar Milan pentru Kaka? Nu poti sa tii doi coordonatori la fel de buni in echipa, pentru ca ambii au pretentia sa joace titulari, ambii vor salarii mari, pur si simplu, nu prea iti permiti ...

La echipe gen Liverpool sunt mai mult jucatori gen Steven Gerrard care pot juca atat pe benzi, cat si central ... sunt valorosi, sunt rar de gasit, dar asta ar fi singura solutie ... un jucator gen Bostina, sa joace pe banda cand Dica este apt sau in centru cand Dica este accidentat ... ceva similar.

Oricum, bine ca am scapat de marele Oprita ... ala ne mai lipsea acum pe cap ... sper sa se duca unu cate unu toti paplicii de la Steaua ...

84ava18.07.2007 09:13

Cum o fi Gica,dupa ce ne-ai oferit un grandios spectacol cu ocazia galei tale de retragere sa te intorci acum in Ghencea?

Sunt convins ca si unul ca tine are emotii,nu ma indoiesc de asta,te asteptam cu bratele deschise si sper ca vineri sa fie cat mai multa lume pe stadion sa ii reamintim lui Hagi ce inseamna "templul fotbalului romanesc".

MIE DOR DE Steaua!!!!!

«1234»