FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - AEK Atena 1-1

«1234»
fcsteaua.ro16.07.2007 20:07

Steaua începe meciul cu AEK Atena cu formația:

Cernea - Golanski, Baciu, Goian, Emeghara - Nicolițã, Rãdoi, Bicfalvi, Croitoru - Dicã, Neaga.

De partea cealaltã, AEK îi trimite în teren pe Moretto, Silva, Arurbarena, Dellas, Regufe, Zikos, NSaliva, Da Silva, Rivaldo, Manduca, Liberopoulos.

În tribune se aflã circa 200 de suporteri steliști.

1 - A început meciul

4 - Neaga a centrat pînã la Croitoru, care a reluat cu capul dar Morreto a prins

6 - Liberopopoulus șuteazã pe lîngã poartã

7 - ªut Dicã din loviturã liberã, reține Moretto

9 - ªut Manduca pe lîngã poartã

11 - Rivaldo intercepteaza o pasã greșitã a lui Rãdoi și, dupã ce dribleazã doi steliști, înscrie: 1-0 pentru AEK

21 - Neaga trimite mingea în barã dupã o fazã fãcutã de Nicolițã

23 - Dicã șuteazã peste poartã din marginea careului

31 - ªut Nicolițã pe lîngã poartã

36 - Nicolițã a fost la un pas de a înscrie dupã o acțiune a lui Dicã

39 - Baciu nu ajunge la minge în situație de singur cu portarul

41 - Dellas respinge in extremis din fața lui Dicã

45 - S-a încheiat prima reprizã

46 - A început repriza a doua. Steaua nu a efectuat nici o schimbare

48 - Hagi protesteazã la deciziile arbitrului dupã un fault grosolan comis asupra lui Nicolițã

56 - Hagi efectueazã mai multe schimbãri: Emeghara - Neșu, Golanski - P. Marin, Croitoru - Bãdoi

63 - G. Coman a intrat în locul lui Bicfalvi, iar Ov. Petre în locul lui Baciu

68 - Gurițã și Iacob îi înlocuiesc pe Nicolițã și Neaga

73 - Acțiune personalã a lui Goian încheiatã cu un șut spectaculos

73 - La AEK, iese Rivaldo

80 - Steaua a dominat în a doua reprizã, dar nu a pus în pericol poarta apãratã de Moretto.

90 - GOOOL Gurițã. Centrarea lui Ochiroșii este reluatã cu capul de atacantul Stelei

sursa: unul din site-urile capusa ale gsp-ului

In realitate, Rivaldo il dribleaza doar pe Baciu dupa care suteaza in Cernea, mingea revine si se loveste de brazilian, dupa care intra in poarta nemaifiind ajunsa de Goian.

Golul Stelei este inscris cu o splendida lovitura de cap a lui Gurita, din centrarea lui Gigel Coman.

fcsteaua.ro

Za Best16.07.2007 20:09

Am jucat foarte bine,mai ales in prima repriza,cand am jucat si noi si ei cu prima echipa!Imi place Steaua in ofensiva,dar problemele sunt in defensiva!

P.S.Golanski e bun de tot!

AmuntBoy16.07.2007 20:10

din ce am vazut si eu, 2-3 picaturi si din rezumat text

prima repriza a fost buna cu vreo 2-3 ocazii mari

si cu un posibil 11 care arata destul de bine

Z3US16.07.2007 20:12

Rivaldo, Rivaldo, ne mananci zilele! Puteam sa pariez ca Rivaldo va marca pentru A.E.ca. ! Oricum am avut noroc am dat gol exact cand trebuia, am dat gol in minutul 90 ! Din nou Ochirosii decisiv... ForZza Steaua ! Pe mine ma multumeste si egalu asta...Desi sper ca Steaua sa aiba rezultate mai bune decat ce a avut in amicalele astea, dar pana la urma pe noi ar trebui sa ne intereseze meciurile oficiale !

laca_716.07.2007 20:14

auziti la aia de pe sport.ro ca rivaldo a facut c a a vrut si pe gsp nu apare dekt golu dat loooooooooool

vanfootball16.07.2007 20:18
auziti la aia de pe sport.ro ca rivaldo a facut c a a vrut si pe gsp nu apare dekt golu dat loooooooooool

Poate gsp-istii si onlinesport-istii sunt stelisti. Sau poate comentariul de pe sport.ro a fost facut de Roxana Ciuhulescu...Adevarul e undeva la mijloc.:)

ANTIgigi16.07.2007 20:22

e un rezultat bun....si atat. ma bucur pentru Ochirosii (care incet incet devine un jucator de baza), la fel si pentru Gurita (care deomnstreaza ca mai poate si la varsta pe care o are momentan). Dar parca si mai mult ma bucur (e a al x-lea meci) pentru cei care urmaresc spectacolul live....suporterii...acei oameni care vin de la cativa km sa o vada pe Steaua...acele persoane care vin cu sufletul la un simplu meci de pregatire...pentru ca....sunt stelisti....si sunt cam la fel de multi spectatori la un meci de pregatire al Stelei cati sunt la contracanditata noastra la titlu la un meci simplu de campionat....Macar cu asa ceva ramanem....

Timpul le va rezolva pe toate...

Stelystull16.07.2007 20:23

Eu am mare incredere in aceasta Stea, STEUA lui Hagi. Am incredere ca vom vedea un fotbal spectacol in Templu. Oricum nu conteaza rezultatele din amicale, e important doar sa se lege niste relatii de joc si formula cat mai potrivita pentru sezonul care e pe cale sa inceapa, iar acest rezultat de 1-1 cu Aek ATENA o echipa de Champions League nu este chiar asa de rau;). FORZZA Steaua fular-campionii

danielcristian16.07.2007 20:25

Pai daca facea ce vrea el,probabil ca dadea vreo 3-4 goluri,ca asta vor in general fotbalistii...

Brigante16.07.2007 20:42

Centrarea in urma careia a fost inscris golul a fost expediata de Gigel Coman din pacate, nu de Ochirosii.

vanfootball16.07.2007 20:42

Mda, foarte ciudat. Onlinesport, GSP si ProSport spun ca am dominat, avand mult mai multe ocazii de gol, in timp ce Sport.ro zice ca Rivaldo s-a distrat cu noi tot meciul. Mai intelege cineva ceva din presa romaneasca?!

In alta ordine de idei:

"Steaua mai are nevoie in acest moment de un portar, un fundas central si un atacant. Inca mai lucram pentru a intari lotul si pentru asta trebuie sa ne asiguram cum trebuie cind aducem un jucator. Sper sa ne rezolvam obiectivele cit mai curind", a declarat Adrian Ilie

Asa ca, ne bazam pe Bicfalvi, Bostina si...G.Coman la mijloc.

ebonyc16.07.2007 20:42

neaparat avem nevoie de un mijlocas la inchidere ceva mai tehnic pentru a fi retras Radoi in aparare ca e punctul slab (fundasii centrali). sa vedem poate Alexandru Iacob va fi o solutie dra nu l-am vazut niciodata jucand. o stii Hagi ceva daca l-a luat. ma bucura Ochirosii; cred ac el va juca titular pe postul de mijl stanga cate timp Cristocea va fi accidentat ca Bostina si Gigel Coman ies idn discutie iar Croitoru nu-mi place pe banda stanga. l-as prefara in centru.

Martin_Tudor1216.07.2007 20:44

Si totusi nu am castigat...offf sper sa fie numai in amicale... si in meciurile oficiale sa castigam meci de meci... fularsteaua2

ebonyc16.07.2007 20:45

bine ca am reusit macar egalul asta ca iar sarea presa cu gura pe Hagi. nush daca ati observat dar despre meciurile televizate s-a scris numai de bine iar despre cele netelevizate numai de rau. CNA-ul ar trebui sa sanctioneze aceste dezinformari dar nush da e lagal asa ceva. in orice caz uman nu e.

danielcristian16.07.2007 20:50
bine ca am reusit macar egalul asta ca iar sarea presa cu gura pe Hagi. nush daca ati observat dar despre meciurile televizate s-a scris numai de bine iar despre cele netelevizate numai de rau. CNA-ul ar trebui sa sanctioneze aceste dezinformari dar nush da e lagal asa ceva. in orice caz uman nu e.

Pai nu, ca CNA-ul e ocupat sa-l urmareasca si sa-l sanctioneze in fiecare noapte pe Dan Diaconescu si OTV-ul lui...

Serios vorbind,ar fi bine daca ar exista un for care sa-i sanctioneze pe jurnalisti cand dezinformeaza!

boggie16.07.2007 21:00
Centrarea in urma careia a fost inscris golul a fost expediata de Gigel Coman din pacate, nu de Ochirosii.

sa vedem daca se va gasi vreo poza cu el :rolleyes:

Sylvyx16.07.2007 21:06

Bai deja e groasa!de 3 meciuri nam mai reusit sa catigam dar nici nam pierdut.Faza e ca figura tine cu Zaglebie ca aia sunt neexperimentati, dar in turul 3 sau doamne-ajuta in grupe nu mai tine sfaraiala cu egalare in minutul 90 sau revenire de la 0-2!Dince se zice pe gsp.ro cica echipa ar merge ofensiv si devin mai exacti in aparare dar se pierd in fata portii si rateaza mult.Sa nu uitam cate faze au avut meciul asta cu aek atena,golul lui Rivaldo venind dintr-o greseala individuala a lui Radoi.

Sa ne ajute Dumnezeu

FORZA Steaua ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

ANTIgigi16.07.2007 21:07
Pai nu, ca CNA-ul e ocupat sa-l urmareasca si sa-l sanctioneze in fiecare noapte pe Dan Diaconescu si OTV-ul lui...

Serios vorbind,ar fi bine daca ar exista un for care sa-i sanctioneze pe jurnalisti cand dezinformeaza!

Da ce treaba are CNA'ul cu meciurile Stelei?! si mai ales de unde sa stie CNA'ul ce a fost cu adevarat la un meci de pregatire....voi va auziti...sau cititi ce spuneti sau scrieti?

Sylvyx16.07.2007 21:13
Mda, foarte ciudat. Onlinesport, GSP si ProSport spun ca am dominat, avand mult mai multe ocazii de gol, in timp ce Sport.ro zice ca Rivaldo s-a distrat cu noi tot meciul. Mai intelege cineva ceva din presa romaneasca?!

In alta ordine de idei:

"Steaua mai are nevoie in acest moment de un portar, un fundas central si un atacant. Inca mai lucram pentru a intari lotul si pentru asta trebuie sa ne asiguram cum trebuie cind aducem un jucator. Sper sa ne rezolvam obiectivele cit mai curind", a declarat Adrian Ilie

Asa ca, ne bazam pe Bicfalvi, Bostina si...G.Coman la mijloc.

Ai dreptate fratele meu.Ce doamne iarta-ma sa mai intelegi din aberatia noastra de presa care debiteaza umai ineptii.STIu doar sa-l pupe in %$# pe Rivaldo ca e mare fotbalist ca nu stiu ce.. ca o fi ca o pati...Asta se cheama PUPINCURISM.Cat despre faza cu transferurile ai dreptate ca Steaua chiar duce lipsa de atacant fundas central si portar.

Dar apropo de portari.Adi Ilie face ceva sau freazsa menta.Sa faca o oferta serioasa odata si sa ne dea rpd un raspuns ca presimt eu ca n-o sa mai luam nimic si defilam cu VATCA.

danielcristian16.07.2007 21:18

BAI antiGIGI,de auzit nu ma aud ce scriu(!!!)

treaba cu CNA-ul era referitor la ce spunea flacaul de dinaintea mea.Daca citeai continuarea,si anume ca "era bine daca exista un for care sa sanctioneze dezinformarile",atunci nu te mai trezeai vorbind singur!Sau poate tie iti place sa fii mintit si dus de nas...

vanfootball16.07.2007 21:21
Ai dreptate fratele meu.Ce doamne iarta-ma sa mai intelegi din aberatia noastra de presa care debiteaza umai ineptii.STIu doar sa-l pupe in %$# pe Rivaldo ca e mare fotbalist ca nu stiu ce.. ca o fi ca o pati...Asta se cheama PUPINCURISM.Cat despre faza cu transferurile ai dreptate ca Steaua chiar duce lipsa de atacant fundas central si portar.

Dar apropo de portari.Adi Ilie face ceva sau freazsa menta.Sa faca o oferta serioasa odata si sa ne dea rpd un raspuns ca presimt eu ca n-o sa mai luam nimic si defilam cu VATCA.

Adi spune ca l-a ofertat pe Zapata. E in asteptarea raspunsului.

roby_spartacus16.07.2007 21:27

Mda ...!! Steaua cred nu arata tot ce poate chiar daca am jucat ca Aek .... care a avut posibilitatea sa il ia pe Rivaldo ... o sa ne aratam adevarata valoare in camp !!

ariell16.07.2007 21:34

Prosport:

" In partea a doua, atât Gica Hagi, cât si Lorenzo Serra Ferrer au rulat aproape tot lotul. Meciul a scazut în intensitate, dar tot Steaua a fost mai periculoasa. Badoi l-a luat la tinta pe Moretto (min. 60), iar lovitura de cap a lui Iacob a trecut putin pe lânga (min. 80). La una din ultimele faze ale meciului, Gurita a marcat cu capul, la vinclu, fructificând centrarea lui Ochirosii."

Pana la urma a centrat Coman sau Ochirosii ? :blink:

ANTIgigi16.07.2007 21:38
BAI antiGIGI,de auzit nu ma aud ce scriu(!!!)

treaba cu CNA-ul era referitor la ce spunea flacaul de dinaintea mea.Daca citeai continuarea,si anume ca "era bine daca exista un for care sa sanctioneze dezinformarile",atunci nu te mai trezeai vorbind singur!Sau poate tie iti place sa fii mintit si dus de nas...

pai poate la tine asa e...daca erai mai atent intelegeai ce vroiam sa spun...dar ma rog....nu asta e problema....eu ma refeream la faptul ca e aproape imposibil sa existe asa ceva (un for) care sa se ocupe de astfel de probleme....

PS: daca ai observat pana acuma...am cam incercat sa fiu realist si obiectiv (nici dus de nas si nici mintit)....sau poate ai alta parere

daffyduck16.07.2007 21:44

E destul de evident ce avem la ora actuala:

un 11 de titulari de drept, care ar putea face fata la nivel inalt oricarui meci (Goian, Golanski, Emeghara, Radoi, Dica, Neaga ...)

si niste rezerve cu care ne vom bate la retrogradare daca incapem pe mana lor (Lovin, Gigel Coman, Baciu si nu mai adaug ca sa nu jignesc pe nimeni)

«1234»