FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - AEK Atena 1-1

«1234»
Joga Bonito16.07.2007 22:06

Gigelinho Comaninho si Baciuinho sunt singurele petarde din lotul nostru. Restul de jucatori se vor dovedi utili pe parcurs...

Cand o sa se puna la punct relatiile de joc si se omogenizeaza cat de cat echipa o sa fie o placere sa urmarim Steaua jucand. Momentan construim, roadele se vor vedea peste 2-3 luni.

Campionii vom fi noi!

Forza Steaua!

Vlaston_Casillas16.07.2007 22:07

BAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!trezitzi-va!!!!!!oierule!!!!!Adi Ilie!!!!!!Hagi!!!!!!!!!!!!zaglebie lubin se lasa in meciurile astea ca sa creada romanii ca nu sunt buni!!!!!!!!!si atunci am belit-o!!!!!!ca s dezlantzuiesc la ei aks!!!!!!!!!!!

danielcristian16.07.2007 22:12
Gigelinho Comaninho si Baciuinho sunt singurele petarde din lotul nostru. Restul de jucatori se vor dovedi utili pe parcurs...

Cand o sa se puna la punct relatiile de joc si se omogenizeaza cat de cat echipa o sa fie o placere sa urmarim Steaua jucand. Momentan construim, roadele se vor vedea peste 2-3 luni.

Campionii vom fi noi!

Forza Steaua!

Si mai avem doi "portarinho" ,petarde amandoi:Cernea si Vatca!Aici buba e mare de tot!

sabri16.07.2007 22:22

A centrat Gigel Coman nu Ochirosii. astia au video cu golurile

vanfootball16.07.2007 22:39

Rivaldo l-a driblat doar pe Baciu, nu "doi fundasi" cum scriau astia in textul live. Goian nu era in zona aia.

Dupa cum spuneam si sustin in continuare, meciurile cu echipe puternice sunt edificatoare in partidele de pregatire, nu amicalele cu niste polonezi sau lituanieni anonimi, iar GSP spune ca:

"Steaua a fãcut cel mai bun meci al pregãtirilor, dominînd 90 de minute un AEK plin de vedete."

SSK16.07.2007 23:15

Acu hai sa nu transformam meciul asta in confirmarea muncii lui Hagi, semn indubitabil ca avem echipa, "vom rupe totul" bla bla bla... 2 lucruri sunt importante, cred eu:

1. Ca n-am pierdut, pentru ca o infrangere, mai ales pe fondul unui joc bun (cum inteleg ca a fost), ar fi creat o tensiune foarte daunatoare in sanul echipei (mai ales cu "cainele de paza al democratiei" de veghe...).

2. Ca se contureaza un prim 11. Sigur, Baciu e o solutie provizorie, dar macar e clar ca Ovidiu Petre nu va juca fundas central. Golanski pare prima optiune pe dreapta, Emeghara pe stanga. La mijloc, cred totusi ca vor mai fi schimbari, nu-l vad pe Bicfalvi si nici pe Croitoru titulari deocamda (desi mi-as dori, la ce avem acum, dar asta e alta treaba).

Un al treilea potential lucru bun ar fi ca Hagi sa-si dea seama ca chiar mai e nevoie de 1-2-3 transferuri si sa apese butonul care trebuie. Ala care duce spre bufonul sef.

Oricum, dupa meciul cu Tilburg si cel cu Charleroi (pe care-l vom vedea cu totii), cred ca vom sti mai bine pe ce ne bazam - macar pentru inceputul de campionat si dubla cu Zaglebie.

Sylvyx17.07.2007 04:34
BAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!trezitzi-va!!!!!!oierule!!!!!Adi Ilie!!!!!!Hagi!!!!!!!!!!!!zaglebie lubin se lasa in meciurile astea ca sa creada romanii ca nu sunt buni!!!!!!!!!si atunci am belit-o!!!!!!ca s dezlantzuiesc la ei aks!!!!!!!!!!!

Frate esti destept.Fara nici o caterinca.Asa cred si eu!Nu pot eu sa cred ca poate sa piarda campioana Poloniei 0-5 cu Vaslui.

Sylvyx17.07.2007 04:43

@ SSK

Super interesant comentariul!Ai foarte mare dreptate!Parerea mea este ca amicalele astea sunt pentru Steaua nu un prilej de a-si arata muschii in fata lui Dinamo sau CFR (sau alti parventiti care s-au inecat ca tiganul mal),ci pentru a face o echipa competitiva cu relatiii de joc inghegate si mai ales sa se conoasca jucatorii.Este posibil sa nici sa nu se omoare cu golurile cat se omoara cu combinatiile,pasele,suturile,centrarile etc...

Pai ce noi suntem ca Dinamo care in fiecare amical ia prima daca are 3 goluri diferenta sau chiar la meciul cu Sparta Praga(aia da echipa care poate fi numita spartana cu jigodiile alea de caini) unde chiar lua 15.000 Euro la victorie(tampitii au si pierdut).Pentru fraieirii aia amicalele nu sunt decat niste meciuri care trebuie castigate ca asa vrea cretinul de Borcea(mentalitate de %$#).Deci Hagi e un super antrenor,un adevarat profesionist,un veritabil profesor si mai ales un prieten pentru jucatori.Steaua va triumfa! steaua_ro

AKM-4717.07.2007 04:44
Rivaldo l-a driblat doar pe Baciu, nu "doi fundasi" cum scriau astia in textul live. Goian nu era in zona aia.

Dupa cum spuneam si sustin in continuare, meciurile cu echipe puternice sunt edificatoare in partidele de pregatire, nu amicalele cu niste polonezi sau lituanieni anonimi, iar GSP spune ca:

"Steaua a fãcut cel mai bun meci al pregãtirilor, dominînd 90 de minute un AEK plin de vedete."

Nu se poate spune ca l-a driblat, pur si simplu a trecut pe langa el... E bun Baciu asta, sper ca o sa ajunga un fundas central, valid si foarte bun, la echipa, unu' din ala de 5 stele cum zicea becaliotul...

fular-campionii

axl2317.07.2007 04:51

Am vazut golurile pe link-ul de mai sus, Rivaldo l-a driblat pe Radoi din preluare si pe Baciu din inertie. N-am vazut pasa gresita a lui Radoi, capitanul nici n-a atins mingea la faza golului, bineinteles, asta nu-l scuza. Remarc iesirea foarte buna a lui Cernea, cu putina sansa ar fi respins-o. Golansky probabil ca se intorcea din atac, si se pare ca o facea destul de lent, altfel nu-mi explic ce cauta Goian singur pe dreapta.

Cat despre golul nostru, a centrat Gigel Coman, nu Ochirosii, si a facut-o impecabil. Gurita a dat un gol superb, dupa parerea mea, bine ca i-a suflat-o lui Goe, care si el era pozitionat foarte bine. Ma bucur ca dam gol din faza fixa.

Imi pare rau ca n-am vazut tot meciul, probabil a fost unul antrenant.

mache17.07.2007 05:29

Despre goluri:

- din cate am vazut in inregistrare Radoi era primul la minge insa Rivaldo i-a "luat fata" si pe Baciu la driblat fiind in fuleu; insa golul a fost chiar norocos din cate am vazut a sutat in Cernea si a ricosat din nou in picioarele brazilianului

- golul lui Gurita e chiar frumos, o detenta destul de buna, demarcare la timp si finalizare fara sperante; e un jucator de baza pentru meciuri in care vor lipsi titularii din atac

Despre Hagi si-ai lui:

- amicalele sunt si au fost intotdeauna un barometru al relatiilor de joc si de comunicare intre jucatori si antrenor

- se pare ca n-am trecut inca de meteahna / ghinionul de a nu gasi spatiul portii de mai multe ori decat arata pe tabela (aici chiar vreau sa vad imbunatatiri)

- astept revenirea "stalpilor" Goian si Ghionea la capacitate maxima asa cum au facut-o de multe ori in ultimele 2 sezoane (golurile primite de Steaua sunt cele mai putine dintre toate echipele in ultimele 4 campionate), insa solutiile de rezerva sunt cel putin modeste

- Hagi ar trebui sa uite un pic de minge si sa treaca un pic pe la nea Imi sa mai invete ceva despre cum se transmite un mesaj jucatorilor

- vazusem intr-un comentariu cum ca Golanski l-ar inlocui pe Banel... nu stiu ce legatura are un fundas cu un mijlocas dar oricum eu cred ca au loc amandoi in primul 11 (depinde foarte mult si de stilul abordat de Hagi)

Despre presa din .ro si adversarele din Liga 1

- numai de "bine"

Despre "transferuri" :

- eu zic sa nu ne mai incalzim cu apa de ploaie, e 90% clar ca El Ciobandante nu va mai aduce nimic de valoare in timp util (vezi posturile deficitare din aparare si inca un portar)

mancinoli17.07.2007 06:58

suporteri si ziaristi de rahat..... se grabesc unii pe aici sa-i ridice statuie lui Ochirosii ca a centrat la golul lui Guritza..cand de fapt a centrat Coman..si nimeni nu a mai spus nimik despre Coman.....a facut si el ceva bun pentru Steaua..dar nu conteaza

ktalyn17.07.2007 08:50
Din nou Ochirosii decisiv... ForZza Steaua !

nu Ochirosii..ci G.Coman a fost decisiv ;) !

@macinoli

ai dreptate cu ziaristii astia ... o gafa spun eu de neiertat a gsp-ului(parca e prima oara) ...

vanfootball17.07.2007 08:56

Sport.ro, ieri : "De-a lungul meciului Rivaldo a fost de neoprit, deschizand scorul pentru greci in minutul 12, Bicfalvi si Radoi nefiind un obstacol in fata uriasului brazilian."

Sport.ro, azi: "El (Hagi) a tinut sa-l laude pe pustiul Bicfalvi, care l-a avut ca adversar direct pe Rivaldo, care, desi a marcat in minutul 12 al meciului, a fost tinut foarte bine tot restul partidei."

Presa, frate!

c.ronaldo1717.07.2007 09:00
39 - Baciu nu ajunge la minge în situație de singur cu portarul

OMG!!! Baciu???

forever_STEAUA17.07.2007 09:09

@c.ronaldo17

Atacam in 11, ne aparam in 11. :laugh:

FlasHUL17.07.2007 09:18
Mda, foarte ciudat. Onlinesport, GSP si ProSport spun ca am dominat, avand mult mai multe ocazii de gol, in timp ce Sport.ro zice ca Rivaldo s-a distrat cu noi tot meciul. Mai intelege cineva ceva din presa romaneasca?!

In alta ordine de idei:

"Steaua mai are nevoie in acest moment de un portar, un fundas central si un atacant. Inca mai lucram pentru a intari lotul si pentru asta trebuie sa ne asiguram cum trebuie cind aducem un jucator. Sper sa ne rezolvam obiectivele cit mai curind", a declarat Adrian Ilie

Asa ca, ne bazam pe Bicfalvi, Bostina si...G.Coman la mijloc.

Hagi la laudat pe Biclavi " Biclavi a facut un meci bun si nu la lasat sa miste pe Rivaldo"

Sursa Prosport

Daca Rivaldo se 'distra" cu noi tot meciul, asa cum a comentat Sport.ro crezi ca Hagi era asa idiot sa de-a declaratia asta? Concluzie, presa mananca mult caca.

razwu17.07.2007 09:25

Baciu din pacate e cam pierdut in peisaj,nu stiu daca macar l-a vazut pe rivaldo cand a trecut pe langa el..mari probleme avem pe postul de fundash central,iar conducerea Stelei se pare ca nu e de loc ingrijorata de lucru asta..sau mai repede se mai demonstreaza inca o data cat de 'mare' conducator e Jiji.numai gura e de el..viitorul nu suna prea bine. :unsure:

aa,si despre 'cel mai extraordinar de fantastic de nemaipomenit'(nici nu mai imi gasesc cuvintele la cat de buni sunt ei) canal de sport din Romania,sport.ro ce sa zic..poate sa le zic un "marsh,caini imputzitzi!!!"

Forza Steaua!si sa speram ca si Hagi o sa fie capabil sa faca performantza la Steaua,in ciuda conditziilor slabe create de marele patron.la cat investeste Jiji in echipa...ce sa mai zic..ultimii 3 ani au fost fenomenali.dar minunile nu dureaza prea mult.nu bagi bani,nu ai performantze.punct. spre24

sorin_77717.07.2007 09:55

din ce aud si din ce se comenteaza, Steaua a facut cel mai bun meci in acest amical... A aparut determinarea, dar eu cred ca asta vine si de la adversar... Cu cat e mai bun cu atat Steaua joaca mai bine. Totusi nu pot sa nu remarc usurinta cu care ratam in continuare si mai ales slabiciunile de pe axul central... SUNTEM VARZA IN APARARE.... Trebuie sa vina NEAPARAT un FUNDAS CENTRAL DE CERTA VALOARE si titular inca din primul meci... Valoare, dupa parerea mea: cel putin 1.3 mil euro...

The Flyer17.07.2007 10:02

acum am vazut golurile!golul lui rivaldo e bulan curat,s-a lovit mingea de el din interventie lui Cernea,plus ca-i venise mingea dintr-o deviere!iar in locul lui Baciu ar merge un stilp,ar fi mai mobil decit el!in rest,frumos golul lui Gurita!

Azazello17.07.2007 10:06

Cred ca formula de start din acest amical se apropie de 'primul 11". Este ce avem mai bun acum. Si se poate si improviza usor pe ea. Emegahra sa urce pe flacul stang, iar P Marin sa-i ia locul in spate, eventual Golanski in centru in locul lui Baciu....

Succes in continuare, baieti !

il_scorpio17.07.2007 10:16

Mda situatia pe postul de fundas central pana la revenirea lui Ghionea( la inceputul lui septembrie) este chiar grava. La venirea lui golasnki m-am bucurat f mult deoarece auzysem ca el poate acoperi si postul de fundas central......dar Hagi il foloseste numai ca fundas dreapta. Nu stiu ce sa mai zic..dupa parerea mea , postul de fundas dreapta era mai mult decat acoperit......pai ca sa explic ..Banel da un randament mult mai mare ca fundas decat mijlocas... s-a vazut asta in multe meciuri cand juka mijlocas si ne termina la toti nervii, Petre Marin poate juka f bn si fundas dreapta...iar la nevoie badoi si emeghara pot acoperi si ei acest post. Nu zic ca nu este binevyt acest jucator....dar mi se parea mai vital un fundas central de MARe valoare...pentru ca Baciu e in afara problemei.....merita bagat maxim cu dacia mioveni acasa. Si ne trebuie neaparat un mijlocas central care sa joace alaturi de Radoi ..si care sa stye cu mingea ...sa dea pase bune....sa faca un dribling ceva. Sunt din ce in ce mai ingrijorat de faptul ca vrmea trece si mult anuntatele transferuri intarzie sa apara . Azi dimineata am auzyt ca aproape sigur vom transfera un portar sud-american..dar sincer nu prea mai am incredere.......mi se parea o sulutie mai buna readucea lui Hamutovski. Pur si simplu m-am saturat de toti nataraii astya de portari...pe vremea bielorusului orice gol luat la coltul scurt( nu ca nu ar fi o greseala).....sau sut cat de cat parabil se facea tam -tam cum ca ar fi fost o greseala monumentala....va intreb ce Dumnezeu sa mai zikem acum cand portarii nu sunt in stare sa prinda macar mingea in mana., dar sa ne mai si scoata din situatii incredibile...( southampton, Liverpool, Dinamo si alte numeroase meciuri in care a fost providentyal). Ma gandeam si la Alexandru Iacob dak chiar este asa de valoare cum zic unii....si dak Hagi va avea curajul sa mizeze pe el. De -abia astept meciul cu charleroi sa-mi fac isngur o parere pertinenta despre echipa si jukatori...pentru ca pana acum am vazut doar meciurile cu ried si vilnius ....in care m-au impresionat mai mult tinerii Stelei, care oricumerau la inceput de pregatire...deci nu mi-am putut da seama cu adevarat la ce nivel ne situam.

daffyduck17.07.2007 11:10

Avem cateva castiguri certe in aceasta perioada:

1. I-am vandut pe Paraschiv si pe Elton

2. Am reusit sa producem cel mai scump transfer in Belgia pe 2007 (Thereau la Anderlecht), semn ca Steaua nu mai este un club de unde sa plece jucatori in Azerbaidjan pe 100.000 de euro

3. Bicfalvi - pun toti banii pe acest jucator ca va ajunge un om de baza la Steaua si la echipa nationala; Ochirosii de asemenea

4. Aducerea lui Alexandru Iacob la Steaua - ceea ce MM nu a reusit

5. Golanski

6. Revenirea dupa accidentari a scheletului de baza: Radoi, Dica, Iacob

Pentru unele din chestiile de mai sus: felicitari Hagi si Adrian Ilie !!!

Sper ca Hagi sa joace acesti tineri si in meciuri oficiale si Steaua va deveni o echipa foarte puternica.

Matrixone17.07.2007 11:18

Ma tot intreb cum pot fi asa de imbecili ziaristii care au "comentat" pe prosport meciul Stelei de aseara!!!! ..a gresit "finul Radoi"...Rivaldo dribleaza doi stelisti!!!!! si marcheaza cu un LOB!!!!!!!!!!!!, ei nu-si pun intrebarea ca suporterii Stelei au posibilitatea sa vada golurile marcate!!!!.

Si acum putin offtopic.

Din cauza "temperaturilor mari din acesta zi" GIGINHO a iesit la "atac", voi cumpara un coordonator de joc de 3 milioane de euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si un atacant ce n-a vazut Steaua de 20 de ani!!!!!!!!

Individul asta are impresia ca il mai crede cineva!!!!, sau e efectul temperaturilor de afara???

B_zkit17.07.2007 11:43

Ii este cald si lui cum ne este si noua.....eu ieri pe la 2 ziua am crezut ca o vad pe Carmen Electra in fatza blocului ...

«1234»