Despre goluri:
- din cate am vazut in inregistrare Radoi era primul la minge insa Rivaldo i-a "luat fata" si pe Baciu la driblat fiind in fuleu; insa golul a fost chiar norocos din cate am vazut a sutat in Cernea si a ricosat din nou in picioarele brazilianului
- golul lui Gurita e chiar frumos, o detenta destul de buna, demarcare la timp si finalizare fara sperante; e un jucator de baza pentru meciuri in care vor lipsi titularii din atac
Despre Hagi si-ai lui:
- amicalele sunt si au fost intotdeauna un barometru al relatiilor de joc si de comunicare intre jucatori si antrenor
- se pare ca n-am trecut inca de meteahna / ghinionul de a nu gasi spatiul portii de mai multe ori decat arata pe tabela (aici chiar vreau sa vad imbunatatiri)
- astept revenirea "stalpilor" Goian si Ghionea la capacitate maxima asa cum au facut-o de multe ori in ultimele 2 sezoane (golurile primite de Steaua sunt cele mai putine dintre toate echipele in ultimele 4 campionate), insa solutiile de rezerva sunt cel putin modeste
- Hagi ar trebui sa uite un pic de minge si sa treaca un pic pe la nea Imi sa mai invete ceva despre cum se transmite un mesaj jucatorilor
- vazusem intr-un comentariu cum ca Golanski l-ar inlocui pe Banel... nu stiu ce legatura are un fundas cu un mijlocas dar oricum eu cred ca au loc amandoi in primul 11 (depinde foarte mult si de stilul abordat de Hagi)
Despre presa din .ro si adversarele din Liga 1
- numai de "bine"
Despre "transferuri" :
- eu zic sa nu ne mai incalzim cu apa de ploaie, e 90% clar ca El Ciobandante nu va mai aduce nimic de valoare in timp util (vezi posturile deficitare din aparare si inca un portar)