N-o sa mai vina lumea la stadion......pacat.chiar si celelalte abonamente sunt fff scumpe si nu se mai merita sa dai 300 ron si sa vezi 5-6 meciuri pe sezon(ca anul' trecut).......
N-o sa mai vina lumea la stadion......pacat.chiar si celelalte abonamente sunt fff scumpe si nu se mai merita sa dai 300 ron si sa vezi 5-6 meciuri pe sezon(ca anul' trecut).......
@ fane_casieru : stiu mah ca nu se respecta in stadion locul de pe bilet. ideea era ca omul avea abonament la peluza, ceea ce nu il ajuta daca vrea unul la tribuna.
daca chiar nu se mai pun in vanzare abonamente la peluze ar trebui sa formam baraje si sa blocam toti cetatenii sa mai vina la meci....daca vrea razboi fecaliotu o sa joace cu stadionu gol....
tocmai din cauza celor cu atitudine ca tine anul trecut am vazut doar jumatate din meciurile de acasa...acum culegi ce ai semanat.....daca vrei sa vezi meciul iati iati bilet sau fati abonament la tribuna...sau stai acasa....ce zici tu nu e o solutie.
Tinere bavarez....pentru inceput....ai fi putut scrie si cu litere mici, nu era nevoie sa ne faci simtita prezenta ta tuturor..... si nu mai vorbi despre peuze, tribune, sau esti si tu vreun fan cioban?!..... si ce daca din cauza noastra s-a suspendat stadionul....din cauza cui a luat ciobanul 3 milioane de euro pe bilete?! din cauza "magarilor" care au platit au platit bilete si au stat in grif, ploaie, ninsoare la meciuri.....sau pe asta ai uitat'o?!Timpul le va rezolva pe toate...
de ce nu acceptati ca sunt si oameni care nu sunt de acord cu manifestarile de violenta si injuriile care le vad la meciuri...sau trebuie neaparat sa ne asociati cu ideea ca suntem pro Gigi?
ps...nu ati fost decat voi cei din peluze...care au contribuit la cei 3 milioane...stai linistit au fost si cei din tribune....eu, ala, alalalt..nu va acordati merite...
vrei sa vezi meciu cei asa greu?care e problema....eu vreau sa vad meciu imi iau abonament la tribuna..vrei la peluza...iei bilet.
oare cine nu o sa mai vina?tu nu o sa mai vii?
eu da!
oare cine nu o sa mai vina?tu nu o sa mai vii?eu da!
un lucru nu il intelegi tu. nu este stadionul lu' ma-sa, lu' ta-su sau al vreunui membru al familiei sale. nu e nici macar al lui. hai sa zicem, a pus stapanire pe echipa, pe numele care joaca acolo, pe conducere. de pe stadion sa isi ia mainile jegoase. stadionul si suporterii nu vor fi niciodata ale lui. nu are dreptul sa faca ce face. de unde pana unde inchide el peluze? cine este el sa nu mai scoata abonamente? ce drc ma, v-ati tampit de tot?
@aiurica - Mai lasa-ne nene cu parerile tale de pacifist convins caci nu e chiar asa cum crezi tu.Nu-mi spune ca esti vreo usa de biserica atat de inocenta.Daca tot esti asa de cuminte ce cauti pe stadion? locul tau e acasa .....aaa... cred ca stiu...acasa nu poti scuipa seminte pe jos..este ???
Cat despre scandari la adresa lu`gg.se pot striga la fel de bine si din tribune
@fane, are dreptate omu. Eu tot o sa vin la stadion, tu nu o sa mai vii? Ca stau la peluza, tribuna nu conteaza. Vin sa sustin Steaua. Pana la urma 200 de lei nu e mult.
Da, nu e corect ce face Senioru da' ce poti face daca nu esti pe stadion?
EDIT: Acu' am vazut la ce te referi. ![]()
ei chiar nu isi dau seama ca esenta unui stadion sunt peluzele...pata de culoare...inima ca sa zic asa...chiar asa orgoliul personal merita distrugerea unei echipe(si aici nu ma refer numai la galerii ci si la echipa in sine)?
ei chiar nu isi dau seama ca esenta unui stadion sunt peluzele...pata de culoare...inima ca sa zic asa...chiar asa orgoliul personal merita distrugerea unei echipe(si aici nu ma refer numai la galerii ci si la echipa in sine)?
asa e ai dreptate....iati bilet.
Daca Jiji vrea razboi, il va avea. Se vede ca e prost...cum sa fi "razboinicul luminii" la catva mii de suporteri furiosi....In loc sa se faca un imn nou pentru Steaua se va face injurii la adresa lui Jiji. Daca "vagabonzii" Stelei sunt bolnavi mintali Jiji ce mai e ?
lasa-ma frate cu biletul....nu e vorba de bilet aici...da-l draq, ala se cumpara...si stai linistit ca si cei care protesteaza se vor duce sa-si ia bilet pentru ca nu pot sta departe de stadion si echipa, astia suntem: ros-albastri...aici e vb ca tot conflictul asta de rahat din care toata lumea are de suferit a plecat dintr-un orgoliu stupid si grandomanie, pentru ca sincer acum...tie ti se pare ca Becali mai are vreun alt scop la Steaua decat cel de a scoate cat mai multi bani si popularitate???sincer acum, din cate actiuni a avut la sfarsitul asta de sezon, arata-mi una care intradevar poti spune "domne da, chiar era nevoie de asta!" a facut numai tampenii si numai din cauza ca omu e grandoman, stare care i se agraveaza pe zi ce trece. de asta e suparata toata lumea....
ma pish pe el de bilet pana la urma daca vad lucruri inteligente la Steaua...dar dupa ce ca suntem ciuca bataii pe unde mergem (asta in caz ca ai urmarit amicalurile, si sa nu-mi spui ca ti-au placut) si jocul nostru, tactica lipseste cu desavarsire si toate meciurile sunt la bulan, mai pui si preturile pe care le pui si mai interzici si abonamentele la peluze, peluzele fiind cele mai fierbinti zone de pe stadion. EXCELENT! stii, e cantecul ala cu : "echipa mare, galerie mare...." adevarat:echipa nu...galerie la fel .
Esti jalnic! OAIE!
p degeaba va plangeti ca nu mai aveti la peluze abonamente!!!lucru asta s-a intamplat tot din cauza la asazisi suporteri care nu stiu altceva decat sa injure si sa se bata...dak nu jucam jumatate din campionat in deplasare din aceasta cauza mai ziceam, da asa...FOARTE BINE poate nu o sa mai fie asa violenta...
p degeaba va plangeti ca nu mai aveti la peluze abonamente!!!lucru asta s-a intamplat tot din cauza la asazisi suporteri care nu stiu altceva decat sa injure si sa se bata...dak nu jucam jumatate din campionat in deplasare din aceasta cauza mai ziceam, da asa...FOARTE BINE poate nu o sa mai fie asa violenta...
Fuckere...ti se potriveste atat de bine numele pe care ti-l-ai ales! Altul mai bun nici ca se putea dupa ineptiile pe care la debitezi!
Sunt niste inconstienti cei care isi fac iluzia ca fara tumultul peluzelor atmosfera pe stadioane ar fi mai frumoasa. Oricum, Gigi si oile sale nu vor scapa de cosmarul lor! Ultrasii stelisti vor fi in continuare in peluze, si in acelasi stil isi vor sustine echipa, indiferent de aceste mizere si jalnice tentative de intimidare! Cu Steaua pana la moarte!
sincer, chiar daca o sa fiu admonestat de unii, eu nu ma pot abtine sa nu zic: **ueee Gigi, augh augh augh ... asta ca sa vorbim pe limba lui! Acest om este un murdar si imi pare rau ca este patronul Stelei. Ne-a batut Dinamo dupa 18 ani, nici echipa din timpul lui Paunescu, care nu era de 'Champions League' nu a pierdut cu Dinamo asa. FOTBALUL NU ESTE PENTRU CIOBANI, PENTRU CIOBANI SUNT OILE.
P.S. Steaua nu e nici png
Subscriu la adeziunea prietenului GUVID
Sa dispara gunoiu' !!!
Cum dracu mai aveti indoieli asupra intemperiilor pe care le pregateste Jiji?!!
asta e un incult,un impotent verbal,o mizerie,un fatarnic cu 1000 de fete,un exponent reusit al submediocritatii....e franjuri omul...iar mandria lui este starea lui de spirit atasata prostiei..asa ca ..se potriveste vechiul proverb....
Pacat ca nu avem foarte multe instrumente la indemana ca sa putem controla situatia....si sa-l inlaturam pe kkt-ul asta ....
abia stept sa ma refulez vineri ![]()