NU poti sa il compari pe Nicolita cu Gigel Coman,in primu rand Gigel Coman e un jucator praf venit la Steaua la cererea lu' Oli,pe cand Nicolita e un jucator de nationala care a si inscris(stiu eu pe cineva de la spurcati care se da mare executant de lovituri libere si nu a dat niciun gol la nationala)Intradevar dupa meciu cu Betis,Nicolita nu prea a mai miscat nimic,dar totusi e un jucator bun si are valoare!
Daca Nicolita are valoare atunci spunemi niste argumente,e luat la nationala de Piturca care si ala il foloseste, am mai spus pentru recuperari,pentru ca are o conditie fizica de invidiat,dar alte calitati nu prea le vad,o sa mai zici..aaaa...are determinare,o avea si dorintza ,alearga pentru fiecare minge dar e distrus,e praf,nu iti creaza o faza,daca e sa facem curatenie, sa dam tot ce e putred afara,stiu ca o sa primesc iar injuraturi si o sa fiu considerat dinamovist sau mai stiu eu ce,dar nu sunt argumente ca e un jucator VALOROS.
intrebare:Daca e convocat la Nationala inseamna neaparat ca e un jucator bun?Oare de cate ori au fost acuzati selectioneri Romaniei ca daca ar fi facuta selectia corect ne-am bate de la egal al egal cu toate echipele din lume,dar nu se poate pentru ca in Romania suntem 22 milioane de selectioneri si nu ai cum sa fi pe gustul tuturor.