FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ghinioane si o raza de speranta...

«123»
fcsteaua.ro11.07.2007 10:23

De ceva vreme, primul lucru pe care il fac dupa ce ma trezesc este sa deschid computerul si sa navighez pe site-urile de sport, avid de a cunoaste noutatile din tabara noastra. Ziua de astazi nu a facut exceptie, insa, in loc de vesti bune, referitoare fie la noi transferuri efectuate de conducerea noastra, fie la recuperarea medicala totala a jucatorilor cu probleme din lot, ce mi-a fost dat sa citesc? Vali Badea, eroul din dubla cu Standard, care ne-a propulsat in Liga dupa 10 ani lungi de instrainare, va absenta pana la finalul lunii august, urmand a lipsi atat din meciurile din preliminariile Ligii, cat si din primele patru etape de campionat. Curat ghinion! Sigur, trebuie sa-i multumim bunului Dumnezeu ca l-a avut in paza sa pe acest jucator de mare talent, intrucat accidentul pe care l-a suferit acesta se putea termina tragic pentru familia stelista, insa nu pot sa nu remarc ca parca suntem urmariti de un blestem teribil, acela al accidentarilor de durata, care parca nu isi mai gaseste finalul...

Nu doresc sa mai fac aici un proces de intentie predecesorilor lui Hagi, Pedrazzini si Teja pe banca tehnica a Stelei, prin invocarea unei mosteniri dificile la nivel medical in cadrul lotului, insa este realmente ingrijorator ca noul antrenor al echipei noastre nu poate conta, intr-o etapa esentiala a pregatirilor din punct de vedere al acumularilor fizice si al omogenizarii lotului, pe mai multi fotbalisti, obisnuiti cu prezenta constanta in primul 11. Ghionea, Badea, Nicolita, Cristocea si partial Goian, toti jucatori de Nationala, fie nu se pot antrena deloc (cazul primilor patru), fie o fac sub spectrul unor posibile recidive (Goian).

Avand in vedere actuala stare de fapt din cadrul lorului stelist, putem afirma ca suntem intr-o situatie dificila, fara indoiala, insa nu fara iesire. Conducerea are obligatia de a surmonta aceste probleme prin improspatarea lotului si semnalele sunt pozitive in aceasta privinta. Se pare ca Adrian Ilie si-a intrat in paine mai repede decat credeau unii (inclusiv subsemnatul), prima lui mutare fiind, in opinia mea, un real castig pentru noi, polonezul Golanski fiind un jucator de o certa valoare. Il asteptam si pe Pulido, care pare a avea referinte excelente, din varii surse. Prin urmare, nutresc speranta ca epoca "glumelor" gen Saban sau Carlos, servite cu nonsalanta de fostul manager din Ghencea, sa fi apus pentru totdeauna. Apropos, ati remarcat ca toti jucatorii adusi cu surle si trambite la Steaua de domnul Mihai Stoica in ultimul an, pe bani grei si pe contracte oneroase, nu se mai regasesc in lotul nostru? Si mai grav este faptul ca plecarile lor au pus Steaua pe minus, intrucat s-au cheltuit cu ei mai multi bani decat s-au castigat ca urmare a plecarii acestora. In fine, de-ale managementului si ale lui mistere...

Forza Steaua! Intotdeauna Superiori!

Alex (Piece)

Tav11.07.2007 10:33

Ce zici de Thereau?

Si el ne-a lasat pe minus?

LeoKinG11.07.2007 10:52

Adevaru e ca si eu primu lucru care il fac dimineatza(dupa ce fumez) intru pe fcsteaua sa vad ce sa ma intamplat!Pacat de Vali ca sa accidentat dar totusi ii avem pe Rica Neaga si pe Dica care pot sa faca fatza in atac asa ca nu prea avem de ce sa ne facem griji!Tereau nu a fost o pierdere pentru Steaua a fost un jucator bun si mie unu chiar mi-a parut rau ca a plecat!

Azi la 5 pa sport.ro CFR Cluj - Zaglebie Lubin,o sa avem ocazia sa vedem cum joaca si ei si daca avem motive sa ne ingrijoreze meciul cu ei!Punteti si voi un anunt ceva sa vada si cei care nu stiu de meci!

elika11.07.2007 10:57

:sad2: pacat avem ghinion dar asta este trebuie sa trecem si peste asta si sa ne rugam sa se termine cu ghinionul fularsteaua2 mereu superiori steagcruce2

Piece of Mind11.07.2007 11:03
Ce zici de Thereau?

Thereau a fost adus de Oli.

ebonyc11.07.2007 11:08
Thereau a fost adus de Oli.

mai precis descoperit de Gabi Popescu

Bobby_Ultras11.07.2007 11:15

pe Thereau l-a descoperit Gabi Popescu si l-a recomandat Stelei, Mihai Stoica doar a negociat transferul francezului de la Charleroi la Steaua

andyro11.07.2007 11:20

Alex, incep sa cred ca ai o problema cu Mihai Stoica. Pur si simplu nu te poti abtine sa nu zici si ceva de el in ultimul timp.

Jucatori adusi de Mihai Stoica :

- Carlos - petarda, desi uneori s-a exagerat mult cu greselile pe care le-a facut (sportiv sau extrasportiv)

- Saban - acuzat ca a fost depasit de Robinho si exclus din lot; incercat in vreo 3-4 meciuri, rareori titular 90 de minute. Raman la parerea ca daca ar fi fost lasat sa joace, ar fi fost un castig pentru noi.

- Andrey - greseli mult mai mici decat ale lui Carlos. Exclus de tampenia patronului.

- Elton - un jucator cum Steaua nu a avut demult si nu va mai avea. Exclus de tampenia patronului.

- Thereau - ca si in cazul lui Elton, nu stiu daca mai e nevoie sa comentez. Exclus de tampania patronului.

Si trecand la autohtoni, Croitoru si Neaga, ca sa nu trec si la primele sezoane cand au fost adusi majoritatea jucatorilor care acum alcatuiesc baza lotului Stelei (Vali Badea included). Ca am ramas pe minus, asta e o poveste mai detaliata. Cand patronul zice "il dau gratis", nu te astepta sa-ti ofere cineva bani pe el.

elika11.07.2007 11:20

Vali Badea, jucatorul care a dus-o pe Steaua in grupele Champions League, reusind o dubla cu Standard Liege in sezonul trecut, s-a accidentat, insa va revenit "la fix" pentru returul meciului cu Zaglebie Lubin.

Dupa ce s-a rasturnat cu masina in urma cu 3 saptamani, medicii l-au diagnosticat cu entorsa de gradul 3 la glezna stanga si cu afectiuni ale oaselor din acea zona si va lipsi 5 saptamani, revenind exact inainte de returul cu Zaglebie, care se va disputa pe 29 august, la 1 an si 6 zile dupa dubla magica care a trimis-o pe Steaua in Champions League.

:unsure: oare spun adevarul :huh:

AdrianUltras2511.07.2007 11:26
Ce zici de Thereau?

Thereau a plecat din cauza lui MM Stoica

el i-a zis sa plece

si nu numai pe el a incercat sa il convinga ca e bine sa plece

ci si pe multi alti jucatori

din fericire francezul a fost singurul care s-a speriat

forever_STEAUA11.07.2007 11:40

@AdrianUltras25

Ai dovezi? Sau ai scris doar de dragul de a scrie?

Lucas11.07.2007 11:43
@AdrianUltras25

Bineinteles ca n-are!

Piece of Mind11.07.2007 11:49
Alex, incep sa cred ca ai o problema cu Mihai Stoica. Pur si simplu nu te poti abtine sa nu zici si ceva de el in ultimul timp.

Jucatori adusi de Mihai Stoica :

- Carlos - petarda, desi uneori s-a exagerat mult cu greselile pe care le-a facut (sportiv sau extrasportiv)

- Saban - acuzat ca a fost depasit de Robinho si exclus din lot; incercat in vreo 3-4 meciuri, rareori titular 90 de minute. Raman la parerea ca daca ar fi fost lasat sa joace, ar fi fost un castig pentru noi.

- Andrey - greseli mult mai mici decat ale lui Carlos. Exclus de tampenia patronului.

- Elton - un jucator cum Steaua nu a avut demult si nu va mai avea. Exclus de tampenia patronului.

- Thereau - ca si in cazul lui Elton, nu stiu daca mai e nevoie sa comentez. Exclus de tampania patronului.

Si trecand la autohtoni, Croitoru si Neaga, ca sa nu trec si la primele sezoane cand au fost adusi majoritatea jucatorilor care acum alcatuiesc baza lotului Stelei (Vali Badea included). Ca am ramas pe minus, asta e o poveste mai detaliata. Cand patronul zice "il dau gratis", nu te astepta sa-ti ofere cineva bani pe el.

Da, am o problema cu Mihai Stoica, pentru ca atata vreme cat ne-a fost manager, am tinut capul de afis al scandalurilor in Liga 1 si imaginea noastra a coborat pana aproape de podea. S-a crezut nemuritor in Ghencea, a pus de multe ori paie pe foc in relatiile dintre suporteri, nimeni nu ii mai ajungea la nas, cu el se nascuse stelismul, etc.

Legat de ceea ce ai scris, sa le luam pe rand:

Carlos - penibil, da capo al fine.

Saban - penibil, cu exceptia meciului de la Kiev. Un jucator pe care am dat o caruta de bani si caruia i s-a oferit un salariu pe masura, dar care avea grave carente tehnice, lovind incredibil de prost mingea cu ambele picioare. A fost transferat dupa ce s-a vizionat o singura caseta video si adus cu surle si trambite, ca inlocuitorul perfect pentru Ogararu.

Andrey - un jucator care s-a accidentat in primele 5 minute de antrenament (inclin sa cred ca avea acea suferinta de cand a fost cumparat), a debutat fulminant in Cupa, dupa care si-a aratat limitele, culminand cu prestatia lamentabila din meciul de acasa cu spurcatii, in care are pe constiinta cel putin 2 goluri. De ce nu il ia acum MM la Urziceni?

Elton - un jucator bun, dar insuficient dezvoltat pentru marea performanta, insa admit ca avea loc in Ghencea. A fost adus pe o suma imensa pentru un fotbalist de talia lui, 1,3 milioane de euro, din care 800.000 de euro, mai mult decat insusi pretul lui, trebuia sa fie platit unei firme dintr-un paradis fiscal, cu titlul de "consultanta" in materie de transferuri. La plecare i s-a fixat un pret de transfer ultra modic, 500.000 EUR. In afara de UTA si arabii la care s-a transferat, care cluburi si-au manifestat intentia de a-l achizitiona? De ce nu l-am luat MM la Urziceni?

Thereau - un super jucator, care nu a fost adus insa de MM si la a carui dorinta subita de a nu mai continua in Ghencea, exprimata imediat de fostul manager a parasit Ghenea cu coada intre picioare, nu este exclus sa fi contribuit chiar acesta din urma, drept razbunare pentru inlaturarea sa de la Steaua.

Sa mai amintesc si de episodul Lobont, care putea sa fie acum in cantonamentul nostru de la Mierloo?

Am mai spus-o si o sa o repet de fiecare data cand mi se reproseaza ca am o problema cu Mihai Stoica: acest om are si plusuri, dar si minusuri. Sunt de acord ca are mari merite in succesele din ultimii ani, insa a facut si multe erori, care acum se intorc impotriva noastra. In plus, pentru mine conteaza enorm imaginea clubului pe care il iubesc si din acest punct de vedere apreciez plecarea lui MM ca un fapt pozitiv.

AdrianUltras2511.07.2007 12:00
@AdrianUltras25

am dovezi

chiar de la jucatori de ai Stelei

dar nu trebuie sa ma credeti

dupa primul meci din Ghencea din sezonul care vine(nu stiu daca se pune cel cu Ceaklau' pentru ca e suspendat terenul) o sa fie organizata o intalnirea a echipei cu suporterii

mergeti si intrebati si voi daca sunteti curiosi

pana una alta nu il mai regretati atat pe MM ca nu e el sfantul care incearca sa Para

e intr-adevar unul dintre cei mai buni(daca nu cel mai bun) manager din tara dar la caracter sta cam prost

de curiozitate

voi nu v-ati intrebat de ce a bagat Thereau acele schimbari de comportament enervante?

cam asa au stat lucrurile in caz ca nu va aduceti aminte

1.Thereau se accidenteaza cu CFR

2.Thereau pleaca in Belgia la recuperare

3.la plecare Thereau declara ca ii place foarte mult in Romania si ca vrea sa continue la Steaua

4.MM e demis

5.Thereau revine in Romania

6.Inca o declaratie in care francezul spune ca vrea sa ramana la Steaua inca un sezon, ca iubeste suporterii,tara,etc,etc

7.In ziua exact urmatoarea Thereau apare la TV si zice ca nu s-a adaptat in Romania si ca vrea sa plece

8.MM si impresarul lui Thereau fac o vizita la palatul lui Becali.(ca cauta MM acolo?!)

9.apare scuza cum ca Thereau nu se intelege cu nimeni de la echipa(Nesu vb franceza foarte bine iar ceilalti stiu engleza.surprinzator jucatorii CFR-ului au invatat repede Romaneste.la fel si Andrey.doar Cyril nu pricepe romana)

10.Thereau insista sa fie lasat sa plece la Brugge amenintand ca nu mai vrea sa vina in tara

11.Apare a 2a scuza cum ca prietena lui nu s-a adaptat

12.pleaca la Anderlecht desi se intelesese cu Brugge-lucrul asta arata ca era disperat sa plece

avand in vedere ca Becali declara ca il vrea la echipa

ca Oli se baza clar pe el

ca Hagi SIGUR se baza pe el

de ce naiba vroia francezul sa plece?

si ca sa va ajut cu raspunsul la ultima intrebare

va dau o intrebare ajutatoare

cu cine tot vb francezul zilnic la telefon chiar daca acea persoana cu care vb fusese demisa si nu mai avea nici o legatura cu Steaua?

AdrianUltras2511.07.2007 12:07

in memoria lui Carlos

vad ca tot vb de el aici

mie imi placea de saracul Carlos

stia sa ia goluri

adica

majoritatea portarilor cand iau goluri arata incredibil de prost

dar Carlos

stia sa ia goluri frate

arata bine la fiecare gol luat

imi aduc aminte golul lui van nistelrooy din Ghencea

ce faza a facut Carlos

cum s-a pus el in genunchi si cum si-a pus mainile la ochi chiar inainte ca mingea sa treaca linia portii

sau golul luat de la Kiew

ce saritura a facut!!!

si s-a roestogolit

si s-a dat peste cap

iti era mai mare dragu sa il vezi ce face

Carlos arata bine ma

el facea plonjoane pentru fotografi

acum ca mai trecea mingea

asta e partea a 2a

mai putin importanta(crede Carlos)

bad_joke11.07.2007 12:11

Asta e suntem prea ghinionisti,inafara de Nicolita imi pare rau de accidentarile lor,sunt niste jucatori esentiali pentru noi,dar Nicolita sa mai stea pe bara ceva timp,ca si asa il vedeam de m-am saturat de el,a jucat aproape meci de meci,si dupa mine e foarte monoton in joc,chiar plafonat,a facut multe pentru Steaua dar,asta e soarta jucatorilor,raman in inima suporterilor faptele bune,dar mie nu mi-a placut niciodata jucatorul si nu-mi va placea vreodata,si aici nu sunt rasist,nu are valoare si cu asta basta,are doar o buna conditie fizica,dar daca tot ziceti de G.Coman de ce nu ziceti si de Banel Nicolita?,eu sunt de acord cu Gigel Coman sa plece pentru ca nu are VALOARE dar acelasi lucru se poate spune si de Nicolita e un jucator de duzina,mor cand il vad ca se duce pe flanc cu mingea o mai gadila si o paseaza inapoi cu latu,daca are un culoare fuge cu capu in pamnat pe aripa,el merge pur si simplu pe tactica facuta de antrenor,de exemplu iy zicea Oli ;ba primesti in margine si o pasezi in fatza ,el asta facea,nu conta ca acolo mai e un jucator advers care il marcheaza strans pe atacantul nostru,plus nu are TEHNICA de nici-o culoare,Piturca cum joaca cu el la nationala,ca fundas de multe ori pentru ca il pune cum se zice la munca de jos,adica recuperator,nu creator,tin minte ca era o statistica cu meciu Olanda-Romania din 34 de recuperari au fost 35 de pase gresite,asta spune multe,despre cum joaca el de obicei,singurul super meci pe care nu mie frica sa-l recunosc, a fost cel cu Betis Sevillia cand a marcat 2 goluri

LeoKinG11.07.2007 13:30
Gigel Coman sa plece pentru ca nu are VALOARE dar acelasi lucru se poate spune si de Nicolita e un jucator de duzina

NU poti sa il compari pe Nicolita cu Gigel Coman,in primu rand Gigel Coman e un jucator praf venit la Steaua la cererea lu' Oli,pe cand Nicolita e un jucator de nationala care a si inscris(stiu eu pe cineva de la spurcati care se da mare executant de lovituri libere si nu a dat niciun gol la nationala)Intradevar dupa meciu cu Betis,Nicolita nu prea a mai miscat nimic,dar totusi e un jucator bun si are valoare!

shack3r11.07.2007 13:31
Astea sunt ghinioane pur si simplu.
Cat despre transferurile facute de Meme,chiar daca nu sunt( nu au fost ) de 5 stele,sunt de parere ca tuturor trebuia sa li se acorde mai mult timp deoarece toti aveau ceva de demonstrat.Si Elton,si Thereau, si Andrey,chiar si Saban.Poate doar Carlos trebuia indepartat mai din timp;chiar daca a avut meciuri de referinta,sa nu uitam ca a avut gafe impardonabile,care la o echipa de talia Stelei nu sunt acceptate
mdionis11.07.2007 13:34
Da, am o problema cu Mihai Stoica, pentru ca atata vreme cat ne-a fost manager, am tinut capul de afis al scandalurilor in Liga 1 si imaginea noastra a coborat pana aproape de podea. S-a crezut nemuritor in Ghencea, a pus de multe ori paie pe foc in relatiile dintre suporteri, nimeni nu ii mai ajungea la nas, cu el se nascuse stelismul, etc.

Mihai Stoica a fost un manager (presedinte de club) cu defecte si calitati. O parte din greselile sale sunt imputabile in mare masura si ciobanului sef. Ar fi indicat sa il criticam pentru erorile lui, nu pentru ale celorlalti.

Legat de ceea ce ai scris, sa le luam pe rand:

Carlos - penibil, da capo al fine.

Asa cum am argumentat si pe alt forum, Carlos ar fi trebuit sa intre intr-un program intensiv de invatare a abc-ului tehnic al meseriei de portar. Anumite lucruri pe care le-a facut de capul lui au iesit bine, altele (cu consecinte pe tabela de marcaj si in siguranta jocului echipei) nu au iesit. Greseala principala a fost a staff-ului tehnic care nu a inteles ce strategie trebuie sa urmeze cu portughezul. Lui Mihai Stoica i se poate imputa aducerea unui portar care nu era inca in conditia necesara pentru a juca la nivel inalt atunci cand echipa avea nevoie in imediat de asa ceva; in cateva luni de pregatire bine centrata, Carlos ar fi putut ajunge totusi la un nivel decent. Carlos nu a fost constant penibil, altfel nu ar mai fi "prins" niciodata echipa.

Saban - penibil, cu exceptia meciului de la Kiev. Un jucator pe care am dat o caruta de bani si caruia i s-a oferit un salariu pe masura, dar care avea grave carente tehnice, lovind incredibil de prost mingea cu ambele picioare. A fost transferat dupa ce s-a vizionat o singura caseta video si adus cu surle si trambite, ca inlocuitorul perfect pentru Ogararu.

Saban nu a fost jucat suficient de mult pentru a obtine vreun calificativ realist in acest sens (in orice caz, a fost mult mai putin jucat decat Gigel Coman despre care se pot spune multe). Probabil insa ca nu era ceea ce avea nevoie Steaua.

Andrey - un jucator care s-a accidentat in primele 5 minute de antrenament (inclin sa cred ca avea acea suferinta de cand a fost cumparat), a debutat fulminant in Cupa, dupa care si-a aratat limitele, culminand cu prestatia lamentabila din meciul de acasa cu spurcatii, in care are pe constiinta cel putin 2 goluri. De ce nu il ia acum MM la Urziceni?

Accidentarea lui Andrey a fost un incident nefericit: mult mai probabil a fost cauzata de schimbarea drastica a conditiilor de temperatura si umiditate corelata cu amatorismul staff-ului tehnic de a il pune la antrenament nediferentiat.

In meciul cu Dinamo (singurul in care realmente i se poate imputa ceva), nu numai el ci toata echipa a jucat prost. Spre comparatie, in partida pierduta de Roma lui Totti cu MUFC, toata echipa a jucat prost, incepand cu portarul (brazilian si asta) Doni, trecand prin Cristi Chivu (care s-a tinut numai de gafe) si sfarsind cu ultima "gheata de aur". Spre deosebire de ceea ce a facut Steaua, portarul Doni nu a fost trecut pe linie moarta fiindca din 7 goluri ar fi trebuit sa se implice mai mult macar la 2-3: a stat o etapa pe tusa pentru a-si reveni, dupa care a fost reintrodus titular, rezerva Curci (care nu e o fosta speranta incolora precum Cernea ci titularul reprezentativei juvenile a Italiei!) a mai "prins" doar o secventa de patru jocuri pe final de campionat in poarta Romei. Este ridicol si pagubos sa judeci prestatiile unui jucator dupa o singura partida. Cedarea lui Andrey fara a il mai testa realmente ar fi o greseala stupida a actualei conduceri a Stelei (din pacate, foarte probabila).

Mihai Stoica nu il poate lua la Urziceni fiindca echipa are portar, iar pretul lui Andrey ar fi prea mare; pe de alta parte nu e catusi de putin probabil ca Andrey sa vrea sa joace la echipe de pluton din Romania.

Elton - un jucator bun, dar insuficient dezvoltat pentru marea performanta, insa admit ca avea loc in Ghencea. [...] De ce nu l-am luat MM la Urziceni?

La fel ca la Andrey: pretul prea mare, salariul idem, dorinta jucatorului de a ajunge la Urziceni = 0.

Thereau - un super jucator, care nu a fost adus insa de MM si la a carui dorinta subita de a nu mai continua in Ghencea, exprimata imediat de fostul manager a parasit Ghenea cu coada intre picioare, nu este exclus sa fi contribuit chiar acesta din urma, drept razbunare pentru inlaturarea sa de la Steaua.

Aceasta este doar o ipoteza. Ceea ce nu este o ipoteza: declaratiile tampite ale ciobanului sef relative la straini. Orice jucator care se respecta ar fi facut ceea ce a facut Théréau.

Sa mai amintesc si de episodul Lobont, care putea sa fie acum in cantonamentul nostru de la Mierlo?

Poate. Sau poate ca nu.

Am mai spus-o si o sa o repet de fiecare data cand mi se reproseaza ca am o problema cu Mihai Stoica: acest om are si plusuri, dar si minusuri. Sunt de acord ca are mari merite in succesele din ultimii ani, insa a facut si multe erori, care acum se intorc impotriva noastra. In plus, pentru mine conteaza enorm imaginea clubului pe care il iubesc si din acest punct de vedere apreciez plecarea lui MM ca un fapt pozitiv.

Plecarea lui Mihai Stoica este un fapt si atat. Restul sunt judecati subiective de valoare.

Tupac Amaru11.07.2007 13:40

Din actualul lot, Nicolita (imi pare rau pentru el fiindca este un jucator foarte serios), nu are valoare de Steaua si nu va avea vreodata, pentru ca nu cunoaste abc-ul fotbalului, care se deprinde la varste fragede.

Chestia aia cu clauza de reziliere de 40 de milioane de euro arata foarte clar faptul ca Gigi Becali nu a fost in toate mintile cand a facut acea afirmatie.

Dar nu este singurul: din pacate cam jumatate de lot nu s-ar inscrie in "standardul Steaua" de valoare (si aici ma refer strict la aspectele tehnice ce tin de valoarea unui jucator).

Insa chestia asta cu "valoarea de Steaua" imi suna destul de rau: nu cumva s-a coborat nivelul valoric atat de mult incat practic orice jucator cat de cat mai rasarit poate juca oricand titular la Steaua?

mihai din oradea11.07.2007 13:42

tot raul spre bine,sigur faptul ca avem atitia accidentati nu este un motiv de bucurie dar,cel putin,conducerea Stelei ,in aceste conditii,este obligata sa aduca jucatori noi,de valoare.L-au adus pe Golanski,despre care avem numai referinte bune,se pare ca si Pulido va veni in Ghencea,care de asemenea este bun,se mai aude si de Basta de la Steaua Rosie care fiind prea scump nu cred ca va mai ajunge la noi.Eu cred ca mai avem nevoie stringenta de un COORDONATOR cu tehnica,viteza si inteligenta in joc a lui Elton,un virf BUN,avind in vedere ca am ramas practic si fara Badea, poate si un portar mai BUN ca si ceilalti doi.Dar Gigi spunea ca aduce inca un virf si un fundas,nu amintea de loc de un coordonator,sper ca Hagi stie ca fara un BUN coordonator nu va putea sa faca mare lucru cu individualitatile (BUNE)pe care le are.

vanfootball11.07.2007 13:51

"Atacantul am sã-l aleg eu, pentru cã sînt cel mai mare specialist. La ceilalți, Ilie și Hagi pot aduce ce vred ei cã e mai bine", a spus Becali.

A stat destul in umbra Gigi, prea s-a vorbit numai de Adrian Ilie si Hagi, trebuie sa intre in scena si tantalaul sef. Atacul e pe maini bune, ca doar se ocupa "specialistul". In mainile cui a ajuns clubul asta!!! In urma cu 20 de ani, Hagi inscria in finala Supercupei Europei, iar Becali vindea branza. Acum, Hagi primeste lectii despre aprecierea calitatilor unui fotbalist de la Gigi. Sa ne traiasca iubitul conducator!

PS: Nu sunt off-topic, comentariul meu se incadreaza la capitolul "ghinioane".:)

LeoKinG11.07.2007 14:45

George Becali e cel mai mare specialist in fotbal,e un om deosebit de inteligent care stie cum trebuie sa arate o echipa de fotbal,stie chiar si sa cante in coru biserici si tine pe picior mai bine decat Ronaldinho,nu m-ar mira sa il vad in primul 11 al Stelei in meciul cu Zaglebie,cred ca ar face fata si ca portar!Trebuie sa fim bucurosi ca avem un asemenea patron care ne incanta cu fiecare aparitie a sa la TV si cu delaratiile lui pline de inteligenta!

p.s glumeam,e un idiot care s-a folosit de Steaua sa isi faca el imagine,parerea mea e ca e cel mai tapit om din fotbalu romanesc!

Piece of Mind11.07.2007 15:26
Mihai Stoica a fost un manager (presedinte de club) cu defecte si calitati. O parte din greselile sale sunt imputabile in mare masura si ciobanului sef. Ar fi indicat sa il criticam pentru erorile lui, nu pentru ale celorlalti.

Te asigur ca pe MM l-am criticat intotdeauna exclusiv pentru greselile sale. Desigur, nu am pretentia ca punctul meu de vedere sa fie impartasit si de ceilalti.

In ceea ce il priveste pe Andrey, da, sunt de acord ca ar fi trebuit sa i se mai dea o sansa.

Harald11.07.2007 16:34

Salut Alex,

vreau saiti amintesc 2 nume, care s-ar putea sa iti mai schimbe parerea despre MM: Cyril si Elton.

In rest, numai bine :)

«123»