FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pulido a ales Steaua

«123»
rs11.07.2007 14:34
Da avea dreptate un suporter,sa nu ne mai atasam asa de repede de jucatori straini,ca vor pleca repede,asai Becali,dar parerea mea este ca nu avem cum s ane atasam de un fundas prea repede,pentru ca un fundas iese greu in evidentza fatza de un mijlocas de creatie,sau mai ales un atacant.

Ii urez SUCCES si BUN VENIT LA Steaua CEA MAI PUTERNICA ECHIPA DIN EST!!! fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu

Cum sa nu te atasezi asa rpd de un fundash? Tu ai uitat de Ogaru? Pana sa plece era jucatorul meu preferat de la echipa:D Oricum daca e bun va sta mult si bine la echipa,parerea mea. Trebuie doar ajutat de suporteri si trebuie sa se ajute singur reusind meciuri bune.

Forza Steaua!!!!

Martin_Tudor1211.07.2007 16:46

hmmmm daca char vine la noi ar fi o lovitura mare...da inca nu este la Steaua asa ca ma abtin momentan

armin12.07.2007 05:00

Din pacate, a trecut ziua de miercuri si Pulido nu a semnat inca. Pacat ca trece si saptamana Mierlo.

eddie the 'ead12.07.2007 05:44

Nu stiu cit e de normala declaratia lui Pulido, ca oficialii Stelei sa se deplaseze la Madrid, ca sa semneze contractul, dar stiu sigur ca ciobanul se va folosi de asta ca sa ne faca o aroganta si sa spuna ca asta e motivul pentru care nu l-a mai luat pe spaniol... Vom vedea ce se va intampla in zilele urmatoare.

Sunt din ce in ce mai dezamagit de transferurile facute, mai ales cind ma gindesc la entuziasmul lui Adi Ilie (nu cred ca omul are vreo vina, el s-a luat dupa ce i s-a promis). Intr-adevar, cum au spus-o mai multi, investitiile lui Becali sunt minime, logoreea e maxima... Dar ma intreb ce fel de minte de afacerist sa ai, ca sa nu-ti dai seama ca, pentru a avea profit, trebuie sa investesti. E adevarat, cind iti construiesti averea din "tunuri", e mai greu sa intelegi conceptul asta...

mihai din oradea12.07.2007 07:47

vine sau nu vine,el asteapta sa mearga ai nostri acolo,ai nostri asteapta sa vina el aici,ma intereseaza minutul unu dupa semnarea contractului,sau poate Gigi se roaga sa nu mai vina ca sa nu mai dea milionul de euro cind a vazut ca treaba ar putea fi serioasa?!Cred ca il pierdem cu tergiversarile astea de ambele parti.

AmuntBoy12.07.2007 15:07
Cred ca a cazut transferul. Nu m-a mai sunat nimeni si deja incep sa negociez cu alte echipe. Eu chiar vroiam sa vin la Steaua, dar probabil ca si-au gasit alt jucator. Daca este o problema cu impresarul, atunci sunt gata sa renunt la impresar, sau sa o facem prin altul, pentru ca eu am mai multi impresari aici. Oricum, eu am negociat direct cu echipa, prin Cosmin Contra, deci nu vad niciun motiv pentru ca impresarul sa primeasca un comision. Eu chiar vreau sa vin la Steaua, pentru ca mi-a placut oferta si, in plus, am pierdut si sansele de a merge la Deportivo sau Espanyol, pentru ca am asteptat oferta de la Steaua. Daca ma mai vor, astept sa ma contacteze", a declarat Pulido conform Newsin.
DARN STELISTU12.07.2007 15:15

Ar fi incredibil dak transferul ar fi facut. Sa refuzi pe depo ca sa vi la Steaua ...

Wayne Rooney12.07.2007 15:16

pacat ca nu se rezolva transferul lui.el doreste in continuare sa vina la noi(sursa fanayik)

Z3US13.07.2007 12:02

Cred ca a facut o alegere buna. Sper sa faca o treaba buna la Steaua si daca se paote chiar sa`si castige locul in primul 11 al Stelei. Pe 20 Iulie la prezentarea echipei vom vedea daca va fii in primul 11, atunci prezentandu`se echipa. fularsteaua2

R4213.07.2007 12:04

Este bine ca Steaua rivalizeaza echipe ca espaniol Barcelona(finalista cupei UEFA)si deportivo . Acum ramane sa vedem cum se descurca echipa pentru ca au venit foarte multi jucatori noi.Astept cu nerabdare meciul cu Charleroi.

ombladon69913.07.2007 20:08

dak vn si PULIDO care e un jucator foarte bun Steaua ajunge cu sigurantza in grupele Champions League si are mari sanse sa se califice in primavara Champions League mai ales daca o sa pice cu Lyon si real Lyon a slabit pierzand antrenorul si un jucator fffff important malouda care era poate cel mai bun jucator el juninho fred carew cris nu o sa mai aiba o echipa chiar puternica

FORZA STEAUAAAAAA 2008 e anul nostru mai mult ca sigur;)

striker2714.07.2007 14:34

Se apropie ziua in care se va face prezentarea echipei,si vad cu dezamagire ca echipa nu este suficient de intarita,fata de ce se vorbea in ultimul timp.Ma doare sa stiu ca altii au facut transferuri multe si bune tocmai pentru. a invinge fularsteaua2 ,iar noi ne lasam pagubasi.Tind sa cred ca o sa cam mancam bataie de la echipele mari din campionat,si asta nu din cauza lui Hagi sau Adi Ilie,ci mai degraba din cauza lui Becali,care ,desi se da mare avut,nu poate plati un jucator bun sa joace pentru. Steaua.Pulido a declarat ca isi doreste sa joace la noi,si asta numai pentru. ca Steaua are valoare in Europa.Nu poti da vrabia din mana pe cioara de pe gard.Daca ati observat,se uita la unul,vor sa-l ia,si cand transferul este aproape gata,pica si se orienteaza catre altul.Si tot asa,pana incepe campionatul..si noi nu ne-am ales decat cu 2 jucatori noi,care nu se stie daca intradevar vor confirma la Steaua. steagsimplu

«123»