FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pulido a ales Steaua

«123»
fcsteaua.ro10.07.2007 13:03

Jucatorul spaniol Rubén Martin Pulido a declarat ca in ciuda ofertelor din Primera este decis sa aleaga Steaua Bucuresti:

"Într-adevãr, am avut oferte de la Deportivo și Espanyol, dar pot spune cã deja am luat o decizie: am ales sã vin la Steaua. Momentan nu pot spune cã transferul e ca și rezolvat. Aștept ca oficialii Stelei sã vinã la Madrid și voi semna aici contractul, dupã care voi pleca în cantonamentul din Olanda"

a declarat Ruben Pulido pentru NewsIn

Rubén Martin Pulido, nascut la 2 Februarie 1979 la Madrid, ar deveni, in caz ca tratativele se finalizeaza cu un transfer, primul jucator spaniol care va evolua in campionatul Romaniei.

Pulido evolueaza pe postul de fundas, in ultimii 3 ani el a jucat 60 de meciuri pentru Getafe si a marcat 3 goluri.

sorin_77710.07.2007 13:07

ar fi cel mai tare transfer... Primul Spaniol la Steaua dupa ce refuza Espanyol si Depor...

axl2310.07.2007 13:08

A ales el Steaua dar sa vedem daca Steaua il alege pe el. M-as bucura sa reusim inca un transfer, ramane de vazut daca se va materializa.

zob7910.07.2007 13:26

Sa vedeti ce PULIdo le dam peste bot cateilor in sezonul asta fularsteaua2

dbd10.07.2007 13:36

da ar fi un transfr bun...sa vedem...

MAD_KAT10.07.2007 13:41

Dupa cate stiu transferul a intrat in impas datorita impresarilor care vor sa ciuguleasca un comision cat mai mare asa ca nu stiu in ce masura va juca la noi.Una peste alta ne scremem cam mult pentru transferurile astea, ne mai trebuie urgent doi coordonatori de joc ( clasica problema ), un atacant de certa valoare (preferabil inalt, pe profilul lui Iacob insa cu acel + pe care il avea Thereau) si un portar cu experienta ca din astia de perspectiva suntem satui....eeee vise.....

colaps10.07.2007 13:56

hmm... incet incet nu mai sunt vise... iata, un spaniol care a fost titular la finalista cupei spaniei a ales Steaua cand avea oferta de la deportivo??

poate ca va fi un transfer fara surle si trambite, cu atat mai bine, dar e o zi de tinut minte... sincer, cred ca belluschi, abbiati si altii nu au fost gogritze taxate ca atare de presa dornica sa mai faca un misto de Jiji... au fost pur si simplu primele incercari adevarate de a face niste transferuri de marca, dar s-au izbit de reticenta afisata de multi relativ la campionatul de la noi, si nu in ultimul rand de familii relativ la viata de prin bucale sau alte parti...

Adi Ilie isi face treaba, bine si mai ales discret, Hagi l-a linistit deocamdata pe patron si i-a bagat mintile in cap, si mai ales baga mare cu copiii astia talentati carora le da multa incredere si sanse de a arata ce pot... cel putin asa a fost pana acum, sper sa ramana la fel..

SzabiStelistu10.07.2007 13:56

Spun ca Pulido a facut o alegere foarte bune....cu lotul care are Steaua acuma va castiga fara probleme sezonul viitor....transferul lui Pulido mi se pare un transfer bun.....FORZZA Steaua!!!! steagsimplu

cris410.07.2007 14:08

se pare ca Saban a plecat la o echipa din Israel...cu venirea lui Pulido e bine , e un lot echilibrat cu inca 2 maxim 3 transferuri ar fi super ok

LeoKinG10.07.2007 14:23

Saban a plecat sau o sa plece(oricum era praf) sa vedem acum ce poate Pulido,mai avem nevoie de un portar bun...pacat ca Jiji nu la luat pe Lobont cand a putut pentru ca e un portar bun chiar dak e spurcat acum!

MAD_KAT10.07.2007 14:25

Bai fratilor stati cuminti cu transferul lui Pulido...pana nu vad nimic OFICIAL nu-l consider jucatorul Stelei, de la vorbe si pana la semnaturi concrete pe contract e cale lunga....si sa vad odata si niste mijlocasi de creatie, macar unul ....greu cu transferurile astea pana ne chinuim noi, trece si cantonamentul de la Mierlo si din canci omogenizare a lotului si stabilire de relatii de joc pentru cei noi.

adynezu10.07.2007 14:28

Un transfer excelent... Sa speram ca va confirma, si va fi de folos echipei:D

AmuntBoy10.07.2007 14:29

aia de la sport.ro cica e in pericol transferul

ca vrea 600k la semantura si 400k pe an si Steaua nu ar da

Dar cine mai are incredere in sport.ro care e o televiziune de 2 lei

Joint10.07.2007 14:31

Ar fi ceva sa se concretizeze transferul lui Pulido. macar pentru mentalitatea pe care o are.

personal, imi pare rau de Saban. Cred ca putea mai mult decat a aratat in "era Oli".

Dulah10.07.2007 14:35
Saban a plecat sau o sa plece(oricum era praf) sa vedem acum ce poate Pulido,mai avem nevoie de un portar bun...pacat ca Jiji nu la luat pe Lobont cand a putut pentru ca e un portar bun chiar dak e spurcat acum!

Asa ai tras tu concluzia ca era praf? Eu spun ca ar fi fost bun ,insa cu alt antrenor ,nici nu e de mirare dak pleaca la ce frumos a fost tratat (si el si ceilalti straini din echipa) ,sincer ma mir cum mai au jucatorii internationali incredere sa vina la noi (astia care au plecat abia au rezistat cate un sezon sau hai sa zic un an,culmea ca unii erau chiar buni). Oricum sper ca nu vor mai fi probleme de genul asta ,acum ca au plecat si MM si Oli. Mai sper sa nu-si mai bage Jiji coada in treburile antrenorului , sa mai intareasca lotul si sa scape de uscaturile din echipa. Anul acesta vom lua locul 1 sigur.

Forza Steaua

Horica10.07.2007 14:38

Bv...om de nota 10 pentru chestia asta...ma bucur ca se realizeaza transferurile in ciuda presei insetate de stiri anti-Steaua. Pot sa spun ca sunt multumit de transferurile facute pana acuma, ma bucur ca am reusit sa acoperim defensiva, dar mi-ar place sa mai aducem un portar, Hamu ar fi perfect. Bv Hagi pana acum ai facut treaba buna la Steaua, asteptam si restu transferurilor promise.

Forza Steaua steagsimplu

florin_b_*10.07.2007 15:07
Asa ai tras tu concluzia ca era praf? Eu spun ca ar fi fost bun ,insa cu alt antrenor ,nici nu e de mirare dak pleaca la ce frumos a fost tratat (si el si ceilalti straini din echipa) ,sincer ma mir cum mai au jucatorii internationali incredere sa vina la noi (astia care au plecat abia au rezistat cate un sezon sau hai sa zic un an,culmea ca unii erau chiar buni). Oricum sper ca nu vor mai fi probleme de genul asta ,acum ca au plecat si MM si Oli. Mai sper sa nu-si mai bage Jiji coada in treburile antrenorului , sa mai intareasca lotul si sa scape de uscaturile din echipa. Anul acesta vom lua locul 1 sigur.

Forza Steaua

Aici ai dreptate. Nici Elton nu era simpatizat de colegi..ma tem sa nu fie ceva cu mentalitatea jucatorilor Stelei legat de jucatorii straini. Daca e asa sper ca Hagi sa "puna biciul pe ei" si sa fie toti o familie nu bisericutze. Grupul sta la baza tuturor performantelor!

cris10.07.2007 15:52

Vreau sa il vad semnand contractul si apoi mai vorbim. Noi ne apucam sa ii judecam pe toti inainte sa ii vedem in teren , asa ca ma abtin de la orice comentariu . Sper sa il vad cat de curand jucand la Steaua.

bulldenej3910.07.2007 15:54

Super ! Mai avem nevoie de un portar, un mijlocas ofensiv si un atacant si abia atunci putem vorbi de CL ! Altfel cu tot aportul lui Hagi (si a restului echipei) tot in UEFA cred ca vom presta . . . daca si acolo, ca polonezii sunt periculosi . . . forzateaua steagcruce2 forzateaua steagcruce2 forzateaua steagcruce2

eddie the 'ead10.07.2007 16:04

Forza Steaua

Foarte corect.

Nu inteleg de ce nu pleaca si Andrey, care tot spune ca vrea sa-si respecte contractul. Macar pentru asta si ar trebui luat ca al 3-lea portar, nu zic al 2-lea... Mi se pare o totala lipsa de respect din partea conducerii fata de el. Cernea de ce nu a fost trimis la echipa a doua, dupa gafele pe care le-a facut?

Cit despre Pulido, eu zic ca e bun, daca a jucat la Getafe, o echipa care a impresionat in campionatul trecut. Desigur, extraordinara presa TV din Romania nu a difuzat decit gafa din finala Cupei, cu Sevilla... Ca la atit suntem buni, sa scuipam si sa ridam ca idiotii... Nu mai spun ca am vazut si pe aici comentariii gen: "mama, ce nume au astia, Golanski si Pulido"... de parca fotbalul se joaca pe nume...

Wally10.07.2007 16:27

Daca s-ar realiza ar fi un transfer foarte bun...insa sunt cam sceptic in privinta acestui transfer...

leynad7210.07.2007 16:34

Sunteti sub orice critica !

"Un transfer bun", "transfer excelent", etc...

Sunt curios cati dintre voi l-ati vazut jucand, ca sa faceti aprecierile astea ?

Habar n-aveti ce e de capul lui, dar sariti repede si va gudurati ca Pluto cand mai primea cate-un os !

Asteptati fratilor sa vedeti mai intai daca semneaza, apoi sa vedeti ce stie cu mingea si va dati cu parerea la sfarsit despre cat de bun sau excelent a fost transferul asta !

Mor cand va vad asa de [...]!

Editat de moderatori!

AKM-4710.07.2007 16:49

NewsIn / Tratativele dintre fostul jucãtor al lui Getafe, Ruben Pulido, și Steaua au intrat în impas din cauza comisionului prea mare cerut de impresar grupãrii din Ghencea, potrivit declarațiilor fãcute de internaționalul Cosmin Contra, luni searã, la Timișoara, transmite corespondentul NewsIn.

"Am avut o discuție cu Adrian Ilie și cu Gicã Hagi, mi-au zis cã au nevoie de un fundaș, pentru cã Ghionea era accidentat și știam cã în Europa nu prea sunt astfel de jucãtori liberi acum. L-am gãsit totuși pe Pulido la final de contract, i-am spus de interesul echiei Steaua pentru el, mi-a spus cã i-ar place sã joace în România, și gata! Dupã aceea însã negocierile au intrat în impas din cauza impresarului jucãtorului, un spaniol care a cerut un comision probabil prea mare, și din aceastã cauzã nu s-au înțeles", a declarat Contra într-o emisiune televizatã.

Fundașul lui Getafe a adãugat: "Îmi pare rãu, pentru cã Pulido se aștepta sã fie prezentat la Steaua, sã plece cu ei în cantonament și chiar vroia la Steaua. Nu cred cã era vorba de un salariu mai mare de 200.000 de euro în cazul lui".

Iar incep ziarele cu stiri false si minunate. In Romania presa sportiva este una dinamovisto-rapidista ...

Sa vedem ce o sa faca Pulido. Sper sa semneze cu Steaua ca este un fundas foarte bun, pe langa optiunile de tip Baciu ... fular-campionii

JDERUL10.07.2007 17:00

Se pare ca pana la urma smneaza cu noi.Celputzin asa sustzin,,stiristii"

LeoKinG10.07.2007 17:43
Asa ai tras tu concluzia ca era praf? Eu spun ca ar fi fost bun ,insa cu alt antrenor ,nici nu e de mirare dak pleaca la ce frumos a fost tratat (si el si ceilalti straini din echipa)

Poate ca ai dreptate,poate daka era antrenat de altcineva juca mai bine,nu o sa stim niciodata!Parerea mea e ca Saban nu are valoare de Steaua(la dinam0 sau rapid ar face fata :) ) cum nici plesan nu are(care este/era dorit de Hagi),plesan e un jucator care a dat si el un gol cu Germania si de atunci e mare jucator,mare valoare,urmatoru Hagi...de unde atata valoare..pei daka avea valoare nu il tinea caini la ei in groapa?

«123»