FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pulido a ales Steaua

«123»
grizzly10.07.2007 18:38

=@ leynad 72 : usor cu aprecierile de gen "milogi". daca tu nu ai bani pentru un canal care difuzeaza meciurile din spania, nu suntem toti la fel. Pulido este un fundas peste tot ce avem noi acum, exceptandu-l pe Mirel, care oricum mai joaca fundas doar cand e absoluta nevoie.

kosm1n10.07.2007 18:44
Sunteti sub orice critica !

"Un transfer bun", "transfer excelent", etc...

Sunt curios cati dintre voi l-ati vazut jucand, ca sa faceti aprecierile astea ?

Habar n-aveti ce e de capul lui, dar sariti repede si va gudurati ca Pluto cand mai primea cate-un os !

Asteptati fratilor sa vedeti mai intai daca semneaza, apoi sa vedeti ce stie cu mingea si va dati cu parerea la sfarsit despre cat de bun sau excelent a fost transferul asta !

Mor cand va vad asa de milogi !

Da-mi voie sa te trag de urechi. Cand vb despre un jucator care a jucat 3 ani in Primera Division eu iti garantez tie si oricui ca poate face fatza campionatului nostru fara probleme! tu nu stii cum se fac antrenamentele in spania...ai auzit de performantza?

LeoKinG10.07.2007 19:08

Eu zic ca nu are rost sa ne contrazicem pe cat ed bun e Pulido pana cand nu il vedem la treaba si dupa 7-8 etape sa zicem "da ma e bun/praf" totusi kosm1n are dreptate 3 ani in primera e ceva...

daffyduck10.07.2007 19:17
Eu zic ca nu are rost sa ne contrazicem pe cat ed bun e Pulido pana cand nu il vedem la treaba si dupa 7-8 etape sa zicem "da ma e bun/praf" totusi kosm1n are dreptate 3 ani in primera e ceva...

Pulido, fara sa vad nici o caseta, pot pune mana in foc ca este peste 99% din fundasii din Romania ... 3 ani in Primera ca 3 ani in Primera, da totusi a fost la juniorii de la Real ... acolo imi imaginez ca nu ajungi oricum si in orice conditii ...

leynad7210.07.2007 19:53

Hai ma duffy, zau asa, te credeam mai dezghetat...

Avem nevoie de jucatori sau de CV-uri ?

Nu m-am pronuntat in niciun fel in legatura cu spaniolul tocmai pentru ca nu-l cunosc, nu stiu ce-i poate pielea, astept sa-l vad si vorbesc la urma.

Iar faptul ca a jucat 3 ani in Primera sau ca a fost pe la juniorii Real-ului nu mi se pare un motiv sa-l consideram "un transfer excelent".

Daca tii neaparat, hai sa-ti spun eu unul care a fost titular la "seniorii" Barcelonei si asta nu l-a ajutat cu nimic in Romania.

Samuel Gbenga OKUNOWO iti spune ceva ?

Asa ca, nu ca as fi sceptic, dar nici entuziast nu prea am motive sa fiu deocamdata...

Mai intai sa vedem daca vine si ulterior, odata cu cu trecerea timpului, vom vedea daca a meritat sau nu banii, nu ?

PS : Imi mentin afirmatia din postul anterior, editata de moderatori.

roby_spartacus10.07.2007 20:00

Sper sa vina la Steaua si sa joace bine ... sa ne ajute sa catigam CAMPIONATUL si sa intram in Grupele CL !!!

daffyduck10.07.2007 20:14
Hai ma duffy, zau asa, te credeam mai dezghetat...

N-am zis nici ca e un transfer excelent, nici ca sunt sceptic. Categoric Pulido nu are valoarea necesara sa te ajute sa treci de grupele CL, altfel nu ajungea liber de contract in Primera ... asta unu la mana.

Dar orice jucator adus in Romania din Germania, Spania, Italia sau Anglia mi se pare un castig si un lucru destul de greu de realizat.

Pana una alta, sunt 100% sigur de o chestie: la ora actuala nu se va putea face performanta numai cu jucatori din campionatul intern.

Si ma ingrijoreaza felul in care au fost tratati jucatorii straini la Steaua si felul in care au parasit Romania ... daca o tinem tot asa, nu stiu ce nationalitati am mai putea convinge sa vina in Romania ...

La capitolul asta, Oli a fost un mare perdant ... si-a batut joc de toti strainii din lot. Sper din tot sufletul ca Hagi nu va face la fel.

vanfootball10.07.2007 20:26

Intrebare. Baciu ar fi prins vreun meci in tricoul lui Getafe? Dar 20? Si dupa asta l-ar fi cautat Espanyol sau Depor pentru sa-l transfere? Cu siguranta e o imbunatatire in aparare, din punctul me de vedere; daca va reusi sau nu sa-l lase pe Ghionea in afara echipei, de la la toamna, ramane de vazut.

papillon10.07.2007 20:53

ma mir ca nu se intreaba nimeni cum alege pulido Steaua daca e curtat de depor si espanyol? Nu ca Steaua ar fi echipa mica, dar nici espanyol nu-i de aruncat, au ajuns in finala UEFA anul asta...Curios

leynad7210.07.2007 20:58
Intrebare. Baciu ar fi prins vreun meci in tricoul lui Getafe? Dar 20? Si dupa asta l-ar fi cautat Espanyol sau Depor pentru sa-l transfere? Cu siguranta e o imbunatatire in aparare, din punctul me de vedere; daca va reusi sau nu sa-l lase pe Ghionea in afara echipei, de la la toamna, ramane de vazut.

Sa nu-mi spui ca tu chiar ai "cumparat" chestia cu Espanyol sau Depor, ca nu te cred !

Daca-si imagineaza cineva ca un spaniol ar refuza oferte de la echipe precum cele de mai sus, pentru a veni sa joace in Romania, atunci e deranj mare !

Astea-s desene animate, sa fim seriosi...

Stiti bine ca oierul nu suporta sa plateasca comisioane impresarilor, iar in momentul ala apare interesul celor 2 echipe din Spania (coincidenta, desigur...) astfel incat urmatoarea miscare e a distinsului nostru cioban, daca vrea sa nu piarda jucatorul, corect ?

Din cauza asta se taraganeaza atat de mult, transferurile la noi sunt atat de scremute incat zici ca vrem sa-l luam pe Messi sau Henry, nu altceva !

In alta ordine de idei, ma gandesc ce era pe-aici, pe site, daca faceam noi toate transferurile pe care le-au facut clujenii de la CFR, cred ca eram deja in semifinalele UCL !

ANTIgigi10.07.2007 21:07

eu unul am o obsesie...indiferent ce jucator "vine" la Steaua, ca e X sau Y....pana nu il vad ca se antreneaza cu restul jucatorilor, sau a e prezentat oficial la club, nu cred ca e transferat. Nici 1% si mai ales 100%...Daca va fi cazul lui Pulido....e ok...deocamdata sa ramanem cu picioarele pe pamant...

Timpul le va rezolva pe toate...

LeoKinG10.07.2007 21:13

Pana la urma daka vine bine dak nu sa se duca unde vrea ... si daca e liber de contract ce?Si Chivu daca nu pleaca de la Roma o sa fie liber de contract,asta ce inseamna ca nici Chivu nu are valoare de Serie A?O sa vedem cum joaca si atunci o sa ne dam cu parerea,totusi nu cred eu ca Adi Ilie sau Hagi aducea la Steaua orice jucator liber de contract din Primera Divizion au vazut ei ceva la el asta e clar!

vanfootball10.07.2007 21:40
Sa nu-mi spui ca tu chiar ai "cumparat" chestia cu Espanyol sau Depor, ca nu te cred !

Daca-si imagineaza cineva ca un spaniol ar refuza oferte de la echipe precum cele de mai sus, pentru a veni sa joace in Romania, atunci e deranj mare !

Astea-s desene animate, sa fim seriosi...

Stiti bine ca oierul nu suporta sa plateasca comisioane impresarilor, iar in momentul ala apare interesul celor 2 echipe din Spania (coincidenta, desigur...) astfel incat urmatoarea miscare e a distinsului nostru cioban, daca vrea sa nu piarda jucatorul, corect ?

Din cauza asta se taraganeaza atat de mult, transferurile la noi sunt atat de scremute incat zici ca vrem sa-l luam pe Messi sau Henry, nu altceva !

In alta ordine de idei, ma gandesc ce era pe-aici, pe site, daca faceam noi toate transferurile pe care le-au facut clujenii de la CFR, cred ca eram deja in semifinalele UCL !

"Din câte știu, are mai multe oferte, printre care Espanyol și Zaragoza, dar pe el îl tenteazã mai mult sã joace în Champions League, iar Steaua îi poate oferi aceastã posibilitate." Gica Craioveanu

Ma gandesc ca Gica e mai aproape de miezul problemei decat noi.

PS: In niciun caz nu cred ca e tinta principala a lui Espanyol, dar cred ca exista interes pentru el. Daca Ilyes s-a dus in Azerbaidjan, de ce nu ar putea refuza si Pulido 2 echipe de locurile 12-13 in Spania, in favoarea unei echipe care intra in Liga Campionilor?

ebonyc10.07.2007 21:44

eu unul cand am auzit ca va veni Pulido la Steaua m-am intrebat daca este acel Pulido pe care il stiu sau e vreunu poreclit asa. spre surprinderea mea e chiar acel Pulido, un fundas cu experienta in Primera Division si din cate imi amintesc a trecut si pe la nationala. Dcei ete u jucator de valoare certa. acum trebuie sa vedem si cum se va comporta la noi pentru ca asa cum au patit-o strainii la noi cred ca nici Ronaldinho nu s-ar incadra in vederile lu Becali sau in gratiile jucatorilor. sfatul meu este sa nu ne mai atasam asa de tare de jucatorii straini ca imediat zboara din Ghencea.

Martin_Tudor1210.07.2007 22:17

eu ii urez succes!!!

sper sa stea mai mult de 1 an

w3bmaster11.07.2007 00:48

Doamne ajuta

Sa vina am avea aparare beton

Da inca astept mijlocasu ala care avem neaparata nevoie

Forza Steaua

armin11.07.2007 05:21

Si eu sunt putin surprins, ca si multi altii, ca Pulido alege Steaua in detrimentul lui Depor sau Espanyol.

Insa incep sa cred ca Adi Ilie este cu adevarat managerul de care Steaua are nevoie. Este de laudat o astfel de performanta, sa reusesti sa aduci in Romania un jucator spaniol cu experienta. Steaua este un nume in europa, dar totusi, omul ala vine sa joace in Romania.

Golanski la fel, titular la nationala Poloniei. Si se pare ca in afara celor 2, vom mai vedea si alte noutati.

Bravo Ilie, tine-o tot asa, esti omul de care aveam nevoie. On ritmul asta putem spera la titlu, chiar si cu Hagi.

Pacat ca Jiji cu gafele lui interminabile, l-a trimis acasa pe Thereau. Acum Badea s-a lovit stupid si iar o sa ne enervam cu Iacob. Sper sa trecem luna august cu bine. Doamne ajuta!

onyx11.07.2007 08:31
ma mir ca nu se intreaba nimeni cum alege pulido Steaua daca e curtat de depor si espanyol? Nu ca Steaua ar fi echipa mica, dar nici espanyol nu-i de aruncat, au ajuns in finala UEFA anul asta...Curios

Ideea e ca nimeni nu-i ofera acesti bani. 1 mil. la semnatura, cu 200.000-300.000 contract, cu prime, si cu eventualele bonusuri de obiectiv, poate ajunge la 1..400.000 in primul an de contract. La Espanol sau la Depor nu lua acesti bani niciodata. Plus ca are sanse sa joace in CL, si sa fie ochit de alte echipe puternice.

onyx11.07.2007 08:37
Si eu sunt putin surprins, ca si multi altii, ca Pulido alege Steaua in detrimentul lui Depor sau Espanyol.

Insa incep sa cred ca Adi Ilie este cu adevarat managerul de care Steaua are nevoie. Este de laudat o astfel de performanta, sa reusesti sa aduci in Romania un jucator spaniol cu experienta. Steaua este un nume in europa, dar totusi, omul ala vine sa joace in Romania.

Golanski la fel, titular la nationala Poloniei. Si se pare ca in afara celor 2, vom mai vedea si alte noutati.

Bravo Ilie, tine-o tot asa, esti omul de care aveam nevoie. On ritmul asta putem spera la titlu, chiar si cu Hagi.

Pacat ca Jiji cu gafele lui interminabile, l-a trimis acasa pe Thereau. Acum Badea s-a lovit stupid si iar o sa ne enervam cu Iacob. Sper sa trecem luna august cu bine. Doamne ajuta!

Pe Thereau nu l-a trimis nimeni acasa. El nu a mai vrut sa ramina, motivat fiind si de interesul unor cluburi din Belgia. Gindeste-te doar ca are un salariu de trei ori mai mare decit la Steaua, si traieste la Bruxelles. Nu intimplator prima intrebare a lui Pulido catre Contra a fost despre viata din Bucuresti.

LeoKinG11.07.2007 08:40

offtopic

"Vreau sa am succes, sa ajung cat mai sus si am sa fac tot posibilul sa-i multumesc pe suporteri, antrenor si managerii clubului. Avem sanse destul de mari sa ajungem in grupele Champions League, iar eu o sa fac tot posibilul sa ajut Steaua sa ajunga acolo.", a declarat Golanski.

onyx11.07.2007 08:51
Sunteti sub orice critica !

"Un transfer bun", "transfer excelent", etc...

Sunt curios cati dintre voi l-ati vazut jucand, ca sa faceti aprecierile astea ?

Habar n-aveti ce e de capul lui, dar sariti repede si va gudurati ca Pluto cand mai primea cate-un os !

Asteptati fratilor sa vedeti mai intai daca semneaza, apoi sa vedeti ce stie cu mingea si va dati cu parerea la sfarsit despre cat de bun sau excelent a fost transferul asta !

Mor cand va vad asa de [...]!

Editat de moderatori!

Inainte de Steaua si Dinamo, Ghionea, Goian, Moti , R. Stefan, Vali Badea au jucat la un nivel total inferior fata de Pulido. Asta nu i-a impiedicat sa joace foarte bine la echipele de acum.

bad_joke11.07.2007 11:44

Da avea dreptate un suporter,sa nu ne mai atasam asa de repede de jucatori straini,ca vor pleca repede,asai Becali,dar parerea mea este ca nu avem cum s ane atasam de un fundas prea repede,pentru ca un fundas iese greu in evidentza fatza de un mijlocas de creatie,sau mai ales un atacant.

Ii urez SUCCES si BUN VENIT LA Steaua CEA MAI PUTERNICA ECHIPA DIN EST!!! fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu

AKM-4711.07.2007 13:11

Becali: "Pulido sã vinã la București sã semnãm contractul"

2007-07-11 15:11:00

Gigi Becali îl așteaptã pe Ruben Pulido sã vinã la București pentru semnarea contractului. "A spus cã e liber de contract, sã vinã el la București sã semneze contractul. Nu l-am lãsat pe Ilie sã se ducã la Madrid. De ce sã se ducã el? Pulido vine la Steaua, iar Steaua strãlucește sus pe cer", a spus Becali, care a schimbat discursul dupã ce a auzit cã Adi Ilie a spus cã transferul lui Pulido se rezolvã într-o zi sau douã. "Adi Ilie știe el mai bine ce are de fãcut", a conchis patronul Stelei.

Fundașul lui Getafe, Ruben Pulido, a declarat cã așteaptã oficialii Stelei la Madrid pentru a semna contractul.

Ce tare e principele notru...

vanfootball11.07.2007 13:40

Chiar are dreptate Gigel, de data asta. Contractul se semneaza la sediul clubului, nu la jucatori in sufragerie. Poate, totusi, mesajul lui Pulido s-a deteriorat pana a ajuns in presa romaneasca. Nu m-ar mira nici asta.

forever_STEAUA11.07.2007 14:20

@vanfootball

Sau poate asa s-au inteles Pulido si Adi Ilie. De parca le-ar sti Jiji pe toate...

«123»