Intrebare. Baciu ar fi prins vreun meci in tricoul lui Getafe? Dar 20? Si dupa asta l-ar fi cautat Espanyol sau Depor pentru sa-l transfere? Cu siguranta e o imbunatatire in aparare, din punctul me de vedere; daca va reusi sau nu sa-l lase pe Ghionea in afara echipei, de la la toamna, ramane de vazut.
Sa nu-mi spui ca tu chiar ai "cumparat" chestia cu Espanyol sau Depor, ca nu te cred !
Daca-si imagineaza cineva ca un spaniol ar refuza oferte de la echipe precum cele de mai sus, pentru a veni sa joace in Romania, atunci e deranj mare !
Astea-s desene animate, sa fim seriosi...
Stiti bine ca oierul nu suporta sa plateasca comisioane impresarilor, iar in momentul ala apare interesul celor 2 echipe din Spania (coincidenta, desigur...) astfel incat urmatoarea miscare e a distinsului nostru cioban, daca vrea sa nu piarda jucatorul, corect ?
Din cauza asta se taraganeaza atat de mult, transferurile la noi sunt atat de scremute incat zici ca vrem sa-l luam pe Messi sau Henry, nu altceva !
In alta ordine de idei, ma gandesc ce era pe-aici, pe site, daca faceam noi toate transferurile pe care le-au facut clujenii de la CFR, cred ca eram deja in semifinalele UCL !