FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua lui Tudorel Stoica

«123»
Tupac Amaru11.07.2007 06:08
Nu mecarm, pentru noi mari stelisti nu sunt Tudorel Stoica, Dan Petrescu, Hagi, Lacatus ... pentru noi stelisti adevarati sunt toti corditii care dau cu bata, rup gardu, bat pechinezi, isi dau banii din somaj pe abonament la Steaua ...

Frate, revino-ti: fotbalul inseamna 22 care joaca si unii care au ONOAREA sa fie invitati sa se uite ... ce va tot laudati ca faceti sacrifcii sa vedeti Steaua meci de meci? E ca si cum te-ai lauda ca faci sacrificii sa-ti cresti copilul. Pai daca ai facut copil si il iubesti, faci sacrifcii si il cresti.

Daca iubesti fotbalul si Steaua, faci sacrifcii si te duci la meciuri. Nu vad unde e meritul in asta.

Ma duc la meci sa-i vad pe cei 11 gladiatori imbracati in ros-albastru ... nu niste rupti de beti, care nici n-au varsta legala sa bea, si fac show cu jandarmeria ... stiu, daca n-ar fi cei ca voi nu ar mai avea cine sa ne apere de ceilalti ca voi, dar imbracati in alte culori ... raman la pararea mea ca ar fi mai bine daca n-ar mai fi cei ca voi ...

Daffy, cand vrei stii sa dai niste replici cum nimeni nu mai face!

Felicitari si 100% de acord cu tine!

Virgil11.07.2007 06:20

Semne de impacare? Hai mai Tupac, cedezi neconditionat? Te stiam mai orgolios. Ratoiul nu face decat sa-i calce pe altii in picioare, pentru a se inalta cativa centimentri. Inclusiv pe tine. Suficient pentru a fi remarcat de "gloata" si a fi sprijinit de unii care lipsiti de replica se pun de acord cu tot ceea ce spune el.

Consider ca i-ar sta mai bine sa fie mai ponderat, pentru ca e suficient de vulnerabil. Si suficient de labil sa stearga tot ceea ce a scris.

micodo11.07.2007 08:24

Cand va aud ca jucatorii sau antrenorii care au muncit pentru echipa trebuiesc zeificati, imi vine sa ma urc pe pereti.

Reveniti-va fratilor! Toti oamenii care sunt in slujba unei echipe muncesc numai pentru ei si.... asa trebuie sa fie!. Incetati cu osanalele ridicate unor oameni pentru ca vezi doamne, au adus faima clubului. Felicitarile, respectul si aprecierea noastra sunt de-ajuns pentru munca lor dar, de-aici si pana la a ne posterna in fata lor, e cale lunga. Eu nu mi-am facut niciodata din oameni un idol iar faptul ca unii dintre voi, la varste respectabile, ajung sa se-nchine la semenii lor, imi starneste zambete.

Un simplu suporter care se uita la televizor e mai stelist decat orice fotbalist fie el Hagi, Boloni, Stoica, Lacatus. Cu atat mai mult unul care insoteste echipa peste tot, care se bate, care rupe scaune, care nu sta cu mainile in san cand echipa lui pierde, cand jandarmul il bruscheaza, cand arbitru il fura, pentru ca el n-o face nici pentru cariera, nici pentru un transfer afara, nici pentru bani (ci, dand bani!), ci numai dintr-o pasiune extrema care de multe ori e prost inteleasa dar, care e facuta cu niste riscuri enorme. Au fost cazuri in care suporterii si-au luat viata pentru ca echipa lor a pierdut. Puteti sa-l acuzati pe respectivul de prostie de labilitate psihica da nu de faptul ca nu si-a iubit echipa.

Totodata nu sunt de-acord nici cu cei care se dezic de trecutul echipei sau care jignesc jucatorii emblematici, deh.... teribilismul varstei!

danielcristian11.07.2007 12:14

Va rog sa incercati sa nu mai faceti confuzie intre useri. bogdan_p este unul din liderii Peluzei Nord si nu scrie decat la sectiunea "suporteri", in timp ce bogdan_b este idiotul care a spus acea enormitate despre Tudorel Stoica.

Impreuna cu alte enormitati, pentru care si-a luat ban. Cel putin 7 zile.

Ma simt cu musca pe caciula... :blush:

Imi cer scuze pentru confuzie!Va rog sa ma iertati,ca nu mai fac! :rolleyes:

vanfootball11.07.2007 22:22
Semne de impacare? Hai mai Tupac, cedezi neconditionat? Te stiam mai orgolios. Ratoiul nu face decat sa-i calce pe altii in picioare, pentru a se inalta cativa centimentri. Inclusiv pe tine. Suficient pentru a fi remarcat de "gloata" si a fi sprijinit de unii care lipsiti de replica se pun de acord cu tot ceea ce spune el.

Consider ca i-ar sta mai bine sa fie mai ponderat, pentru ca e suficient de vulnerabil. Si suficient de labil sa stearga tot ceea ce a scris.

Despre asta e vorba aici, plata politelor? Daca plecam constant de la ideea ca datoria noastra e aceea de a contrazice anumiti useri, pentru ca nu ne plac si orice ar spune e dezaprobat din start, atunci e regretabil. Eu cred ca gresesti, Virgil.

Din cate stiam, aici discutam, uneori ne mai punem de acord, alteori ne contrazicem, aducem argumente si asa mai departe.

Virgil12.07.2007 05:04

Ai luat prea in serios ceea ce am spus. Era o gluma.

Totusi, pentru ca veni vorba, cred ca am fost excesiv de toleranti cu anumite persoane, care nu fac altceva decat sa se abata de la subiectul propus, sa acapareze discutiile, sa atace, sa contrazica si sa jigneasca utilizatori care au "vina" ca-si spun opiniile asa cum cred ei, asa cum vad ei lucrurile, cu posibilitatile lor de exprimare. Pentru asta li se pun etichete jignitoare de catre "eminentele cenusii" ale forumului.

Acest forum are niste reguli, suficient de flexibile, dar cand vine vorba de insulte, de aroganta, de grandomanie si altele, trebuie sa punem piciorul in prag.

Totul are o limita. Ulciorul care merge de prea multe ori la apa, se sparge... Sa aiba in vedere asta, toti cei care se simt cu musca pe caciula. Iar daca nu se simt, inseamna ca nu inteleg sau ca sfideaza.

Kappon15.07.2007 08:27

Este un articol binevenit despre un mare fotbalist! Il contrazic insa pe Dl Ardeleanu care spune ca Tudorel nu a facut meciuri mari la Steaua. Am vazut multe asemnena meciuri si nu vreau sa intru in asta.

Atitudinea lui "Mucescu" de a nu-l convoca pe Tudorel la nationala denota caracterul sau de dinamovist imbecil.

Tudorel a fost cel mai modern mijlocas pe care l-a avut vreodata Romania. Excelent la inchidere si foarte bun la constructie. "A fost un mare fotbalist" a spus recent nea Imi.

Azi jucam cu Lovin..

«123»