Pe spate, 7, cu VOPSEA(aveam sablon), pe fata, Rambo, abtipild aplicabil cu fierul de calcat, de la bulgari. In picioare, evident, sosete albe si sandale.
Pe spate, 7, cu VOPSEA(aveam sablon), pe fata, Rambo, abtipild aplicabil cu fierul de calcat, de la bulgari. In picioare, evident, sosete albe si sandale.
Felicitari pentru articol,domnule Ardeleanu!
Dupa parerea mea,intr-un clasament al celor mai reprezentativi stelisti ai tuturor timpurilor,Tudorel Stoica ar intra in primele 5 locuri.
E bine ca se mai scriu astfel de articole,pentru ca au si cei mai tineri ocazia sa faca cunostinta cu legendarii jucatori stelisti! steagsimplu
Tudorel este clar in top 5 . Cat despre bogdan_b el este ignoranta in stare pura.
P.S. Bine ai venit Golo. Sper sa te urmeze si Pulido.
Frate , nu te contrazic , asa este , eu nu l-am apucat pe Tudorel Stoica jucand pentru Steaua asa cum cu i-am apucat nici pe ceilalti gen Iovan , Bumbescu , Fane , Troi , Costica si de aceea nu`i recunosc ca stelisti, pentru mine stelisti sunt Radoi , Dica , Banel , restu sunt doar amintiri , poze prafuite. Pentru mine sunt istorie sau nici atat . Iar felul in care a atacat Steaua si pe MM Stoica care este stelist de 10 ori decat betivu asta , ma face sa nu il suport.Toata lumea stie ca este un betiv daca a fost si in trecut nu am de unde sa stiu , dar sa nu se dea stelist ca ne pateaza. Scuza-ma daca te-am deranjat cu postul meu.
Nici eu nu i-am apucat pe cei care au jucat, stiu eu, la Sevilla de exemplu, pentru ca m-am nascut in '89.
Primul meci al Stelei pe care l-am vazut a fost turul cu Rapid din semifinalele UEFA (lucru cu care nu ma mandesc) si asta pentru ca la mine acasa parintii mei prefera orice altceva in locul fotbalului, iar daca i-as intreba ce ar prefera intre fotbal si publicitate cred ca ar alege a doua varianta si asa ca nu aveam vreo sansa sa le vad pentru ca nu avea cine sa-mi starneasca curiozitatea, macar. Campionatul trecut am vazut aproape toate meciurile Stelei (un singur meci stiu sigur ca l-am pierdut), dar asta nu inseamna ca pentru mine exista doar: Radoi, Banel, Bostina, Dica etc. ci ii respect pe cei care au facut istoria Stelei, deoarece datorita lor pot sa ma mandresc cu faptul ca echipa mea favorita a fost candva Regina Europei (si poate va mai fi intr-un viitor nu stiu cat de indepartat) fapt pentru care multi sunt frustrati.
Daca tu nu ii respecti, daca pentru tine ei nu inseamna nimic, ignora-i daca asa te simti mai bine, dar nu ii jigni ca nu ai nici un drept. Nici eu nu stiu nimic de ei (sau de unii dintre ei), dar ii apreciez pe toti cei care au legatura cu Steaua in sensul pozitiv, pentru ca datorita lor e Steaua cea mai buna echipa din Romania caci fac parte din istoria Stelei.
O echipa e cu adevarat buna si valoroasa atunci cand are o istorie, un trecut plin de glorie, pentru ca valoarea se demonstreaza in timp prin istorie si palmares, iar acesti oameni care pentru tine nu inseamna nimic au contribuit la toate astea (istorie, palmares) si din cauza asta azi ai mandria de a fi stelist (in caz ca tu o ai). Daca prinzi un an de gratie cum a prins Dinamo nu inseamna ca ai mare valoare ca asa cum am mai spus valoarea se demonstreaza in timp. Acest timp la care ne raportam cand vorbim de valoare este trecutul adica istoria.
Si acum te intreb de ce e pentru tine Steaua cea mai buna echipa din tara, daca pentru tine nu conteaza istoria acestui club?
Eu una nu pot decat sa le multumesc acestor oameni care au realizat cele mai mari performante din istoria Stelei si a fotbalului romanesc chiar daca nu eram pe atunci. Din aceasta cauza e Steaua cea mai buna din tara deoarece in comparatie cu celelate echipe are cea mai glorioasa istorie. Si tot datorita lor spunem ca suntem intotdeauna superiori si avem acest spirit de invingator pentru ca ei il aveau si au transmis aceasta mentalitate mai departe care mai exista intr-o masura mai mica sau mai mare si care face din Steaua un club special.
Forza Steaua si respect pentru cei care pretuiesc istoria si legendele Stelei indiferent daca primul meci al Stelei pe care l-au vazut (si i-au facut sa tina cu aceasta echipa) e de ieri sau de azi, caci niciodata nu e prea tarziu.
Un articol excelent ca de fiecare data.
Foarte frumos ''spus'' bobochyka17.
Voiam sa te felicit, bobochyka17, pentru modul in care gandesti.
Si poate invata si altii (care se dau stelisti) ceva de aici!
Bravo!
Ai dat-o in caterinca eftina , eram sigur . Altceva nu mai stii decat sa intorci cuvintele in favoarea ta atunci cand esti incoltit , le arunci in caterinca, daca toti erau ca tine asa de caterincosi Romania era pe locul 1 in lume la PROSTIE. Cred ca esti pus sa faci caterinca pe sait , nu de alta dar nu inteleg rostul tau pe acest forum al stelistilor ,ci nu al simpatizantilor celor de teapa ta care nu stiu decat sa scrie mult , prost si fara rost.Am zis ca nu vreau polemica dar cand sunt provocat nu dau inapoi nu evit nimic.
Super caracterizare. Cam asta e "maestrul" daffy: e ingrozitor de plictisit, de scarbit, de suparat pe toata lumea, si intra aici si isi revarsa frustrarile pe pagini intregi de forum. Lasa-ne tata! Du-te cu Dumnezeu inainte!
wow bobochika17 realmente sunt placut surprins sa vad ca exista si "pushtime" pe acest forum care chiar stie sa inteleaga anumite lucruri evidente si de bun simt.bravos mandru ca esti stelista ce pot spune :tongue: . articol emotionant pe alocuri dar as vrea sa iintreb ceva....voua nu vi se pare ciudat sa facem statui pentru cineva care inca mai traieste ? nu stiu dar chiar mi se pare aiurea. inca ceva @bogdan_b nu trebuie bagat in seama foarte mult el a smuls din neuronu (deja afectat) cateva idei , foarte penibile de altfel pentru ca el e adolescent si e normal sa aiba o parere total opusa tocmai pentru a soca si a parea ca el e "altfel"...mai e si "ultras" ca e la moda acum
@bobochika17 - felicitari ca la cei 18 ani gandesti mai bine ca multi altii de varsta ta.
Mandru ca mai avem si tineri cu capul pe umeri.
EXTRAORDINAR-este epitetul care i se potriveste cel mai bine acestui simbol al Stelei !
Referitor la articol, pe langa faptul ca este scris impecabil, mai are un avantaj major: este o picatura de istorie Stelista, astfel incat cei mai tineri dintre noi pot afla ce inseamna intr-adevar Steaua!
Voiam sa te felicit, bobochyka17, pentru modul in care gandesti.Si poate invata si altii (care se dau stelisti) ceva de aici!
Bravo!
Poate unul ca tine sa invete de la un tip care se mai uita din cand in cand la televizor si mai vine si la cate un meci o data la 18 ani.Tare as vrea sa stau cu voi(cu unii dintre voi) de vorba in particular sa va explic cam ce inseamna Steaua pentru mine si cate sacrificii fac sa vad absolut toate meciurile Stelei(oriunde joaca).Ce scrie Bogdan si ce intelegeti voi?In opinia voastra Dan Petrescu este un mare STELIST sunt sigur de asta.Mi-e sila de unii dintre voi !!!!!!!!!
E a doua oara saptamana asta cand am senzatia ca sunt pe vreun site dinamovist. Mai intai articolul despre "pekinezi", iar apoi vad aberatiile lui Bogdan asta.
Ne meritam patronul cu varf si indesat, de fapt cred ca e mai mult decat meritam. Aflu de la "stelisti adevarati" ca Boloni e doar un "ungur imputit", T.Stoica e "betiv" ordinar si lista ar putea continua (anul trecut era facut in toate felurile posibile Dica). Imi e rusine ca sustin aceasi echipa ca si asemenea personaje.
PS: Felicitari, domnule Ardeleanu! Mai sunt si oameni care vor sa citeasca asa articole...poate din ce in ce mai putini, totusi.
Poate unul ca tine sa invete de la un tip care se mai uita din cand in cand la televizor si mai vine si la cate un meci o data la 18 ani.Tare as vrea sa stau cu voi(cu unii dintre voi) de vorba in particular sa va explic cam ce inseamna Steaua pentru mine si cate sacrificii fac sa vad absolut toate meciurile Stelei(oriunde joaca).Ce scrie Bogdan si ce intelegeti voi?In opinia voastra Dan Petrescu este un mare STELIST sunt sigur de asta.Mi-e sila de unii dintre voi !!!!!!!!!
Nu mecarm, pentru noi mari stelisti nu sunt Tudorel Stoica, Dan Petrescu, Hagi, Lacatus ... pentru noi stelisti adevarati sunt toti corditii care dau cu bata, rup gardu, bat pechinezi, isi dau banii din somaj pe abonament la Steaua ...
Frate, revino-ti: fotbalul inseamna 22 care joaca si unii care au ONOAREA sa fie invitati sa se uite ... ce va tot laudati ca faceti sacrifcii sa vedeti Steaua meci de meci? E ca si cum te-ai lauda ca faci sacrificii sa-ti cresti copilul. Pai daca ai facut copil si il iubesti, faci sacrifcii si il cresti.
Daca iubesti fotbalul si Steaua, faci sacrifcii si te duci la meciuri. Nu vad unde e meritul in asta.
Ma duc la meci sa-i vad pe cei 11 gladiatori imbracati in ros-albastru ... nu niste rupti de beti, care nici n-au varsta legala sa bea, si fac show cu jandarmeria ... stiu, daca n-ar fi cei ca voi nu ar mai avea cine sa ne apere de ceilalti ca voi, dar imbracati in alte culori ... raman la pararea mea ca ar fi mai bine daca n-ar mai fi cei ca voi ...
@ alexblaja
cred ca te-ai saturat si tu sa explici cuiva ce e bine si ce nu e.....iar daca vezi ca acel cineva continua sa scrie in acceasi nota negativista.....ti-ar cam sari si tie tandara....nu?!
Timpul le va rezolva pe toate...
Aflu de la "stelisti adevarati" ca Boloni e doar un "ungur imputit", T.Stoica e "betiv" ordinar si lista ar putea continua (anul trecut era facut in toate felurile posibile Dica). Imi e rusine ca sustin aceasi echipa ca si asemenea personaje.
PS: Felicitari, domnule Ardeleanu! Mai sunt si oameni care vor sa citeasca asa articole...poate din ce in ce mai putini, totusi.
Subscriu la acest mesaj, cu mentiunea ca personajelor ar trebui sa le fie rusine ca sustin aceasta echipa...oricum, ei nu sustin cu adevarat Steaua, din moment ce nu ii intereseaza de Steaua '86!
PS: sa speram ca sunt din ce in ce mai multi, altfel....
Lasati-l pe bogdan_p, ca habar nu are pe ce lume traieste!El e facut din acelasi aluat ca si Jiji Becali,deci nu are cum sa judece sanatos! pentru el,ca si pentru Jiji,Steaua exista de cand a auzit el de ea!Si se mai si da mare ca e ultras,dar nu vrea sa stie ca Steaua exista si inainte de a se naste el!
Bah bogdane, vai de viata ta!Tot tu ai scos-o si pe aia ca AISS-ul e comandat politic de dusmanii lui tac'tu Jiji...Pacat ca nu te-ai nascut in soseaua Stefan cel Mare,ca sa nu te mai cunoastem...!
Tudorel Stoica a jucat 14 ani consecutivi pentru Steaua. A marcat 43 de goluri si a purtat culorile ros-albastre in 36 de meciuri de cupe europene. A castigat cu Steaua 7 titluri de campion, 4 cupe ale Romaniei, o Cupa a Campionilor Europeni si o Supercupa a Europei.
Daca e vreunul pe aici care a facut mai multe pentru Steaua atunci ala e STELIST mai mare decat Tudorel Stoica. Daca nu e nici unul atunci marii stelisti din tribuna sa se abtina. Pana una alta nu ei si-au rupt picioarele pentru ca Steaua sa fie S T E A U A si nu FC Figurantii din Estul Salbatic. Sau ... cine stie ... poate maine se aduna 11 superstelisti de-astia de prin tribune si castiga 7 campionate si Cupa Campionilor. Ca vad ca e simplu. Daca niste nestelisti ca Tudorel si Dan Petrescu au facut istorie atunci e clar ca niste 'stelisti adevarati' vor face cu mult mai mult ...
Ia uite ca reusesc aici sa am acelasi opinii cu alexblaja, danielcristian, DanStan, etc ... vad ca la nevoie si la greu ne unim fortele, deci nu e chiar asa inutil nici specimenul bogdan_b ... =))
In profilul lui bogdan_b se poate observa adresa unui site (probabil apreciat de el): http://www.freewebs.com/steaua2000
Ce gasim pe prima pagina a respectivului site:
"Ce inseamna sa fii stelist?...Suporterului Stelist nu-i trebuie sa ii lipseasca din calculator (daca are) poze de la meciurile Stelei , poze cu galeria , secvente video cu meciurile Stelei si a galeriei Stelei de-a lungul anilor (inclusiv '86) si cel putin 1 fular cu Steaua."
"inclusiv '86"?
Ciudata treaba! :tongue:
O sa ne unim NOI ceilalti fortele sa va dam in cap cu televizoarele la care va uitati la meciuri.Daca nu ar fi cei ca NOI,pe stadion s-ar auzi numai zgomot de spart seminte,daca nu ar fi cei ca NOI nu ati exista nici voi.Probabil va placut atmosfera primelor 5 min din meciul Steaua-Dinamo.Cam asa este fara NOI domnilor contestatari.AAAAAAA.Ok ! Nu sunteti de acord cu Bogdan ca la facut pe T Stoica betiv(si asta pentru declaratiile pe care le-a facut impotriva Stelei).Foarte bine !!Toti avem dreptul la o opinie,dar nu ne mai faceti in toate felurile pentru ca nu se stie niciodata cum dam nas in nas.Si ceredeti-ma ca nu este greu de realizat.Eu unul l-am vazut jucand pe T Stoica si zic ca a fost un mare jucator,un fel de Dorinel Munteanul sau chiar de S Paraschiv(pastrand proportiile).Dar ca om? Nu prea!
In profilul lui bogdan_b se poate observa adresa unui site (probabil apreciat de el): http://www.freewebs.com/steaua2000
Ce gasim pe prima pagina a respectivului site:
"Ce inseamna sa fii stelist?...Suporterului Stelist nu-i trebuie sa ii lipseasca din calculator (daca are) poze de la meciurile Stelei , poze cu galeria , secvente video cu meciurile Stelei si a galeriei Stelei de-a lungul anilor (inclusiv '86) si cel putin 1 fular cu Steaua."
"inclusiv '86"?
Ciudata treaba! :tongue:
hai sa incercam sa i lasam pe altii in pace si sa ne vedem doar de ale noastre si mai ales de subiect, daca avem ceva de zis cuiva....sa incercam sa o facem personal (mailuri! )....ok?....nu de alta dar dupa aia vor incepe mai multi asa zisi "suporteri" sa isi dea cu parerea si nu cred ca va iesi bine...
Timpul le va rezolva pe toate...
Va rog sa incercati sa nu mai faceti confuzie intre useri. bogdan_p este unul din liderii Peluzei Nord si nu scrie decat la sectiunea "suporteri", in timp ce bogdan_b este idiotul care a spus acea enormitate despre Tudorel Stoica.
Impreuna cu alte enormitati, pentru care si-a luat ban. Cel putin 7 zile.
S-a descoperit ca Bogdan_b este o clona a lui bogdanbabes, cel care a primit ban permanent pe 4 iunie 2007. In acest fel banul lui Bogdan_b devine permanent, in conformitate cu art. 1.8 al regulamentului :
Nu sunt admise "clonele" sau inregistrarea sub alt nume pentru a evita suspendarea unui cont. O astfel de abatere duce la stergera conturilor si blocarea adreselor/plajelor de IP. Credeti-ne, moderatorii si administratorii studiaza.
Moderatorii
Frumos articol pacat ca l-au stricat "taranii" aka mari ultrasi de pe forum
Sa va fie rusine
Forza Steaua
Tudorel Stoica a jucat 14 ani consecutivi pentru Steaua. A marcat 43 de goluri si a purtat culorile ros-albastre in 36 de meciuri de cupe europene. A castigat cu Steaua 7 titluri de campion, 4 cupe ale Romaniei, o Cupa a Campionilor Europeni si o Supercupa a Europei.Daca e vreunul pe aici care a facut mai multe pentru Steaua atunci ala e STELIST mai mare decat Tudorel Stoica.
Consider ca s-a strecurat o eroare in expunerea ta. Sigur ca da, Tudorel Stoica e unul dintre fostii mari jucatori ai Stelei. Alaturi de multi altii. E frumos ca ne aparam trecutul glorios, dar unii vorbeau despre prezentul lui Tudorel Stoica.
Ma intreb cine e mai mare Stelist. Jucatorul care vine, joaca si pleaca, sau suporterul care tine si ramane alaturi de Steaua o viata intreaga? Parerea mea e ca mari Stelisti putem fi noi suporterii. Jucatorii pot fi si pot ramane in constiinta noastra doar mari jucatori ai Stelei. Noi suntem neconditionat Stelisti, ei doar prin natura profesiei. E un punct de vedere.