Ne amuzam si noi! De modul in care l-ai pus la colt pe batranul ratoi. :laugh: :laugh: :laugh:
Ma astept la o replica super acida. Nu de alta, dar tu esti "prietenul" lui preferat. :laugh:
Ne amuzam si noi! De modul in care l-ai pus la colt pe batranul ratoi. :laugh: :laugh: :laugh:
Ma astept la o replica super acida. Nu de alta, dar tu esti "prietenul" lui preferat. :laugh:
fratilor, cu ce suntem mai buni ca ei daca ne coboram la nivelul lor? daca ei ne injura si noi ii injuram pe ei, e oare vreo diferenta? suntem, oare, astfel, mai buni ca ei? prin declaratiile pe care le face Mircea Rednic et co. singuri se descalifica, nu trebuie sa-i mai tragem noi palme!incecati si straduiti-va sa pastrati dialogul la un nivel civilizat, iar daca ei nu fac asta trebuie tratati cu indiferenta, pentru ca asta este cea mai buna metoda in astfel de conditii. pentru ca pentru noi campul de lupta e unul singur: iarba, acolo e singurul loc unde nu numai ca ai voie sa-i umilesti ci chiar trebuie! dar atata timp cat sezonul trecut trecut ne-au umilit cam facut e cazul sa fim un pic mai sobri. si tot timpul sa fim mai sobri.
Orice ar zice, orice ar face, ei se vor raporta, intotdeauna, la singura echipa de fotbal din Romania care a castigat un trofeu european (si ce trofeu!...).Si, Doamne, ce ma distreaza sa ii vad mereu asa frustrati, asa complexati!
steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro
nu unu, frate! DOUA! Mai avem si Supercupa Europei. sau nu conteaza in palmares?!!!!!!
daffy, nu crezi c-ar fi mai bine sa rezolvi disputa asta in particular, fara a polua fiecare articol de pe site?
Nu.
Eu cred nu numai c-ar fi mai bine, ci si ca e singura varianta acceptabila.
Bine. Ma bucur ca acum stiu si ce crezi tu.
Bucuria ta si viata ta inseamna pentru mine mai putin decit interesul pentru copulatia puricilor de pe maidanezii spartani
@daffy & zob
Terminati cu OFF TOPIC-ul!
@daffy & zob
Terminati cu OFF TOPIC-ul!
Daca te uiti nitzel mai sus, vei vedea ca tocmai asta era si dorinta mea.
@zob79
Daca erai mai atent in ciuda dorintei tale, duffy nu s-a lasat convins, din contra ati continuat sa fiti OFF TOPIC
Exact...de-aia trebuie sa interveniti voi, moderatorii; banati-l, ca si-asa nu aduce nimic bun pe forum; eu nu-mi aduc aminte sa fi citit UN post al lui de calitate
L-am sters si pe asta ![]()
![]()
![]()
fratilor, cu ce suntem mai buni ca ei daca ne coboram la nivelul lor? daca ei ne injura si noi ii injuram pe ei, e oare vreo diferenta? suntem, oare, astfel, mai buni ca ei? prin declaratiile pe care le face Mircea Rednic et co. singuri se descalifica, nu trebuie sa-i mai tragem noi palme!incecati si straduiti-va sa pastrati dialogul la un nivel civilizat, iar daca ei nu fac asta trebuie tratati cu indiferenta, pentru ca asta este cea mai buna metoda in astfel de conditii. pentru ca pentru noi campul de lupta e unul singur: iarba, acolo e singurul loc unde nu numai ca ai voie sa-i umilesti ci chiar trebuie! dar atata timp cat sezonul trecut trecut ne-au umilit cam facut e cazul sa fim un pic mai sobri. si tot timpul sa fim mai sobri.nu unu, frate! DOUA! Mai avem si Supercupa Europei. sau nu conteaza in palmares?!!!!!!
Absolut corecta observatia!
Moare Borcea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hai sa-i lasam dreq in pace pe dinamovisti si rapidisti. noi tinem cu Steaua si nu ne intereseaza altcineva. sunt prea mici pentru a le acorda atentie.
In sanul haitei,grandomania a atins apogeul.Abia daca se mai suporta singuri.Traiesc intr-un vis halucinogen continuu din care se vor trezi doar cand vor juca si ei un meci adevarat in preliminariile CL. Atunci vor schimba latraturile turbate de acum cu schelalaituri jalnice,vrednice de dispretz.
Nu o sa stau acuma sa ma cert cu spurcati sau tractoristi...
Sa ne vedem noi de Steluta noastra si sa o ducem pe brate pana la sfarsit!
@martintudor12 - Sa ne vedem noi de Steluta noastra si sa o ducem pe brate pana la sfarsit!
Este cumva lesinata si trebuie sa moara sau ce sa intelegem din acest mesaj ???