@ Andrei Sava
Ma bucur sincer ca ai revenit. Si mai ales in forta. Tine-o tot asa! :biggrin:
@ Andrei Sava
Ma bucur sincer ca ai revenit. Si mai ales in forta. Tine-o tot asa! :biggrin:
zicu viseaza sa stea la dinam0 pana o sa aiba si ei 2 stele
) pei cand o sa aiba dinam0 2 stele Steaua o sa castige Champions League si o sa aiba 4 stele la emblema!Oricum nu strika sa mai facem putina caterinka de cutu-cutu sunt bine venite articolele astea care ne fac sa radem !
steagsimplu ![]()
afirmatii penibile ale *** unor oamenii mediocri
Articolul e chiar foarte binevenit.
Purecosii astia, in ultima vreme au inceput sa improaste cu rahat in toate partile. Nu le mai poate ajunge nimeni la bot. Si cand te gandesti pentru ce. Sunt ca de obicei, patetici, jalnici.......
de ce vorbesti asa cu spartanii, Andrei?...vezi ca sunt "300"....cu Leonidas Butelias Borceas....inamicul grasimii in frunte !.....doar ei pot bate pe oricine....![]()
Timpul le va rezolva pe toate.....
Desi articolul este scris bine, ai o mare mare greseala si nu este vorba de compozitie. Pe site-ul Stelei noastre ai scirs un articol amplu cu aberatiile caninilor. Pai de ei ne arde noua. Chiar tu ai remarcat eleganta conducatorilor nostri si ai pus in antiteza atitudinea lui Gigi. In cazul acesta nu vad de ce ii persiflezi si de ne inciti pe noi ceilalti la injurii si vorbe mai putin... "cavaleresti" cum ar zice Ioanitoaia ![]()
Da-i in s****z de ciini, de ei ne arde noua? Sa fi sanatosi, sa ajunga in grupele Cupei UEFA si aia e. Noi ne vedem de treaba noastra. Spre 24 cu toate fortele inainte ![]()
Declaratiile de acum ale spartanilor sunt foarte,foarte departe de cea mai tare ineptie debitata de Borcea(nu va ganditi ca este celebra:<Lasati-ne sa ne pregatim de Liga Campionilor> ci ,mai recenta:<la sfarsitul campionatului,cand vom fi campioni,vom strange in Piata Universitatii peste 100 000 de dinamovisti>
PS Poate lipseam eu din Bucuresti dar totusi nu cred ca a fost nici macar unul. Sau au fost???
Ce-i asta dom'le?...parca sunt pe dinamoprostia!
Sunt total impotriva unor astfel de articole!..in plm cu cu ***** lor de caini!
Supeeer tare frate
Ce-or cauta pekinezii complexati pe aici ? S-o fi blocat site-ul lor din cauza numarului prea mare de frustrati si nu mai au aia unde sa-si expuna obsesiile ? Cateodata mi-e chiar mila de ei ... sunt atat de constienti de propria lor lipsa de valoare incat simt nevoia sa ne muste de kur pe unde pot. Da' as zice ca Knatspyrnufelag asta n-are ce cauta pe aici. S-astepte pana li se deblocheaza site-ul si sa schelalaie acolo, daca vrea.
p.s : Amaratu' nici macar nu s-a prins ca Rednic scheauna fiindca e constient ca 'n-are cu ce'. Altu' si-ar demonstra valoarea pe teren, in cupele europene. Ei, saracii, isi pot demonstra valoarea cel mult aberand pe la teveu sau prin ziare.
Asta-i gluma anului...au ajuns maidanezii napirliti sa vorbeasca de umilinte, ei care n-au stiut 18 ani ce inseamna o victorie impotriva Stelei. O intrebare pentru tine, amaritule: daca voi inca exaltati o victorie la 2 goluri, noi ce-ar fi trebuit sa facem in anii cind v-o dadeam la 3 sau 5 goluri? Ce trebuia sa facem cind v-am batjocorit cu 5-0 in 1998? Si aint convins ca stii ce trebuie sa te doara...tocmai faptul ca v-am batut ca pe o echipa amarita de subsolul clasamentului, caci voi nu sinteti rivalii nostri, ci doar niste patrupede paduchioase ce tremura cind aud pasii amenintatori ai hingherului. Cit despre tine...imi provoci mila si sila, si nu-mi ramine decit sa-ti spun traditionalul MORI JAVRA!
O INTREBARE !!
ABONAMENTE SE MAI PUN IN VANZARE ???????
dark, cand iti dau pechinezii 4-2 in Ghencea, ai decenta si hai sa ne concentram pe jocul nostru o perioada. Pana una alta, anul trecut n-am dominat nimic ... nici macar Europa ...
Bravo ,daffy,nu te lasa!Eu zic ca ar fi mai bine sa le propui moderatorilor sa inchida site-ul asta!Pai cum vine asta, in loc sa stam alaturi de tine sa il plangem pe Olaroiu,noua ne arde de caterinca?!Ce tupeu e asta, sa fim noi bucurosi ca am scapat de sluga?!Sau sa ne mai si distram pe seama aberatiilor scoase de catei?
Daca ar fi dupa tine,cred ca ti-ar placea ca noi toti sa iti citim romanele si la sfarsit sa te aprobam!Ce dracu',nu putem fi toti ca tine,din fericire...
De ce ati sters mesajul maidanezului? trebuia sa-l lasati, ca sa vada toti pacifistii de pe site cu ce fel de exemplare avem de-a face si sa se convinga ca singura solutie este euthanasia
[quote name='
dark, cand iti dau pechinezii 4-2 in Ghencea, ai decenta si hai sa ne concentram pe jocul nostru o perioada. Pana una alta, anul trecut n-am dominat nimic ... nici macar Europa ... ![]()
esti tare ca mod de a gandi ceva....oricum dupa Gigel sa te ia nitel in arabia saudita "cel mai mare Stelist ;domnul....Oli!!!!
Orice ar zice, orice ar face, ei se vor raporta, intotdeauna, la singura echipa de fotbal din Romania care a castigat un trofeu european (si ce trofeu!...).
Si, Doamne, ce ma distreaza sa ii vad mereu asa frustrati, asa complexati!
steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro
Mosule, te plangi ca unii fac caterinca, dar tu insuti nu te poti abtine si recurgi la ea.
Nu stiu cum de ii putem baga in seama pe ratatii aia , auzi tu Chiacu si Ropotan pai astia is fotbalisti? Astia sunt niste cretini care nu au nici cea mai mica treaba cu fotbalul sau sa imi zica cineva ce rezultate au avut javrele astea ca sa le dea dreptul sa vorbeasca . Sincer nici nu cred ca mai are rost sa ii pomeniti pe FCSTEAUA de acum inainte , sunt inexistenti in arhivele sportului romanesc cum este si clubul ala de kk , la capitolul performante sunt VARZA.
off-topic:
"Fundasul lui Arsenal Londra, William Gallas, ii acuza pe oficialii echipei ca nu vor sa cheltuiasca mai multi bani pe transferuri si ii ameninta ca nu va sta la o echipa care se lupta pentru locul trei""Ma gandeam ca se va cheltui mai mult pe transferuri. Sunt o gramada de bani in Premier League din cauza drepturilor de televizare asa ca probabil ma asteptam sa se cheltuiasca mai mult", a precizat Gallas.
Super tare. Oare cand vreodata o sa se intample si la noi asa ceva?
:biggrin:
bun articol
foarte amuzant
si foarte adevarat
spre24
Da, un articol excelent. Sa speram intr-o prezenta Constanta a autorului pe www.fcsteaua.ro.
![]()
pentru Dinamo e o onoare mult prea mare ca se vorbeste despre ei pe situl Stelei .Palmaresul lor in Europa isi bate joc de ei ce sa-si mai bata joc altcineva ....Dinamovistii injura Steaua pe ude apuca in continuu datorita complexului de inferioritate si frustrariilor . Ca sa le raspunzi cu aceeasi moneda intai trebuie sa fie la acelasi nivel cu Steaua .
Hm. Intotdeauna superiori.
Din pacate pentru ei! :laugh:
off-topic:Super tare. Oare cand vreodata o sa se intample si la noi asa ceva?
Unde s-a mai intamplat, ca sa fim noi urmatorii? Exceptand... exceptia. Esti visator nea!
Nu stiam ca fcsteaua.ro e un site de caterinca ... pe nici un site al vreunei echipe de fotbal civilizate, gen Real Madrid, Milan, Manchester United, Bayern Munchen ... nu am vazut caterinca, ci fotbal. Caterinca gasesc in Catavencu daca am nevoie, oricum fina si de calitate, nu ieftina ca a altora.
Daca as avea numai cititori ca tine, ca 2 pac, ca Dumnezeu salveaza ultrasii ala si alte specimene, serios ca m-as retrage si as trai intr-o pestera ... noroc ca pamantul mai e populat si de cateva specimene umane foarte bune ...
Totusi, astept sa pleci si tu la celebra Al Hilal (numita de idolul tau drept "Real Madrid al arabilor", de unde concluzia ca el e un fel de Capello sau un fel de Schuster al arabilor), unde esti asteptat sa devii sluga slugii.
Drum bun si nu uita de conditia fizica, lucru esential in plecaciunile aferente!
PS Nu esti atat de important incat sa fiu cititorul tau! Pur si simplu ma amuza teribil sa vad pana unde poate ajunge vanitatea umana!