FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Efectul caniculei asupra pechinezilor spartani

«123»
fcsteaua.ro09.07.2007 13:53

Ultimii trei ani ai fotbalului autohton au fost dominați clar de Steaua, care, pe lângã cele douã titluri, a readus România pe harta fotbalului european. Cele trei lungi sezoane europene, penalty-ul refuzat care ne-a privat de o finalã a Cupei UEFA, participarea în grupa Champions League alãturi de Real, Lyon și Dinamo Kiev sunt dovada incontestabilã. ªi totuși, în afarã de obișnuitele tiribombe cu care ne-a obișnuit filozoful grizzly, declarațiile conducerii și jucãtorilor steliști se remarcã prin decențã și realism.

În schimb, la Dinamo, infantilele schelãlãieli ale cuplului Borcea-Turcu fac prozeliți. La Rednic era de așteptat, doar are școala Giuleștilor, dar ce ne facem cu ceilalți?

Navetistul între Groapã și Grant, Zicu cel ras în cap (pentru a face remarcatã lipsa tichiei de mãrgãritar?), s-a hotãrât: e cu sufletul la Dinamo și pleacã de-acolo doar când or avea și ei douã steluțe-n piept. Adicã 20 de titluri. Pãi, bine, Ianis, chiar crezi cã te țin ãștia pânã-ți albește barba? Mãcar sã te prindã primãvara cu pãrul crescut.. ªi ce jale o fi acu-n Giulești, când idolul de mai ieri scuipã printre dinți: "anul trecut am fost la Rapid, dar nu a fost dorința mea"...

Abia sosit în Groapã, Chiacu pare o clonã alb-roșie a lui Sãpunaru, alt remarcat al datului din gurã și al frângerii de oase adverse. Diareea vocalã a "polonezului" inundã paginile... Cu nasul pe sus și bãțos nevoie mare, nepotul lui Gigi (da' mulți nepoți mai are ãsta) îi reteazã orice speranțã lui Hagi anunțându-l cã nu-i dã informații despre fotbalul polonez. Mãi, sã fie, uite unde se-ascundea sfetnicul pe probleme leșești...

Un alt cãțelandru, Ropotan, scheaunã de zor: "Dinamo e o echipã mare, de elitã - cota noastrã va crește dacã vom juca In Liga Campionilor" - hait, și ãsta are gând de ducã - "dacã ne facem jocul, putem învinge orice formație"... Dacã și cu parcã...

Pulhac, dupã ce a vãzut cã s-au aciuat câțiva românași pe la antrenamente, a tras o concluzie beton: "Mã bucur cã avem suporteri și la Flachau, înseamnã cã Dinamo este o forțã în lume". Curat Caragiale: "Cum veghe, onoratul aughitoriu, toake rãspunsurile școlerului dupã metoada intuikivã moghearnã sunt nețesitake prin lojika lui, proprie vorbind nãscândã, dar completaminke formatã printr-o educãțiune aghecvatã cercustanțelor, probãluike ca gherivând ghin natura noastrã, carea lucrã pe cum e mânatã mai gheparke."

Presa e în delir - dupã N&D, a vãzut un "Cuplu letal II" printre foștii câini, proaspãt spartanizați: Zicu & Bratu, care au zdrobit rezistența vajnicilor combatanți din Liga regionala germanã - Wacker Münchhausen, sau cum le-o zice...

Fãlos nevoie mare, "profesorul" Rednic pluseazã la panglicile borcești: "Vreau sã precizez cã echipa noastrã nu este de 5 stele, ci de 24!". Bre, nea Mirceo, vezi cã stelele sunt în altã parte. ªi taman 24 o sã fie!

Ca sã ne lãmurim cu cine avem de a face, delirul verbal al Puriului e de nestãvilit: "Noi suntem câini adevãrați și trebuie sã știm sã mușcãm... în campionatul trecut am fãcut ceea ce face un câine când vede un copac sau un stâlp. Adversarilor le e teamã de noi". O declarație mai imbecilã nu putea sã facã nici Giginho, cel crescut la stânã. Nici chiar Iancu, pe care trecerea prin pușcãrii Rahova l-a lãsat bântuit de ciudate fantezii erotice! Mai degrabã, dresorul numãrului de pechinezi, la vederea copacilor și stâlpilor, a luat-o ca...berbecu'. ªi rezultatul e vizibil!

Andrei SAVA

daffyduck09.07.2007 14:04

dark, cand iti dau pechinezii 4-2 in Ghencea, ai decenta si hai sa ne concentram pe jocul nostru o perioada. Pana una alta, anul trecut n-am dominat nimic ... nici macar Europa ... :D

zob7909.07.2007 14:04

Bun articol...parerea mea e ca ar trebui batjocoriti cit mai des pe acest site maidanezii din groapa...pe linga ca in fiecare zi putem gasi zeci de motive de bascalie, ar fi si un raspuns bun la adresa dinamoprostia, unde Steaua e injurata abundent.

zob7909.07.2007 14:06
dark, cand iti dau pechinezii 4-2 in Ghencea, ai decenta si hai sa ne concentram pe jocul nostru o perioada. Pana una alta, anul trecut n-am dominat nimic ... nici macar Europa ... :D

sila pe care mi-o provoaca Dinamo n-are nimic de-a face cu vreun rezultat; tu, cu creierasul tau, realizezi ca exista valori/non-valori ce se ridica deasupra unui meci?

Dicanul09.07.2007 14:10

Trebuie sa-i ingnoram total. Frustrarea lor este profunda deoarcece ssunt constienti ca NOI avem 90% sanse sa ne calificam iar ei au 10% sanse sa se califice in UCL. Iar faptul ca ne vor vedea din nou la TV si vor trai din nou doar pentru meciul cu NOI ii face sa latre aiurea.

ORicum bine ai venit Golanski si forza Steaua!!!!!

Intotdeauna superiori!!!!!!!!!!!

zob7909.07.2007 14:15

O urare sincera pentru javrele castrate de pretutindeni: [...]

Editat de moderatori! Fara astfel de urari, daca se poate!

vanfootball09.07.2007 14:24

Un articol in care analizam lotul lui Dinamo?! Parca eram pe site-ul suporterilor Stelei. In sfarsit, un articol de genul "hai sa mai alimentam un pic ura fata de adversari". Chiar nu vad rostul acestor randuri, avem lucruri mai importante de discutat decat chelia lui Zicu.

daffyduck09.07.2007 14:25
sila pe care mi-o provoaca Dinamo n-are nimic de-a face cu vreun rezultat; tu, cu creierasul tau, realizezi ca exista valori/non-valori ce se ridica deasupra unui meci?

Sila se tine de obicei in tacere ... iar rasplata este doar sa arati ca esti mai bun si atat ... din cate stiu eu, doar daca esti frustrat faci spume, ceea ce nu ar trebui sa fie cazul nostru, al Stelei si suporterilor sai.

La noi era treaba cu aia cu "intotdeauna superiori" si superioritatea nu se arata prin sila. Parerea mea.

adynezu09.07.2007 14:44

Tare faza cu 24 de stele! :D

Totusi, cred ca acest articol nu'si prea are rostul pe aici(desi m-a facut sa zambesc), pentru ca ar trebui sa ramanem in continuare un exemplu pentru toata lumea.... Si daca unii se cred mari si tari, sa-i lasam, ca apoi o sa se arda rau de tot ;)!

dulcicutza09.07.2007 14:49

oooooooo dar s'a intors ratusca inteligenta cu comentarii inimaginabile =)))

soare4ever09.07.2007 15:14
oooooooo dar s'a intors ratusca inteligenta cu comentarii inimaginabile =)))

E sezonul retelor acum ; :)) fularsteau2

n_am_kef09.07.2007 15:18

NU merita sa ne batem mintea cu ei, oricum ei o au mult mai odihnita. Le-am fost, le suntem si le vom fi mereu superiori, iar ei stiu prea bine asta, doar ca nu vor sa o recunoasca. :)

Asa ca mai bine sa-i lasam sa schelalaie la luna si sa ne concentram pe echipa noastra. A lor oricum e varza.

alexmk1709.07.2007 15:27

Ce o fi avut Rednic asta, mai mare decat Jose si Ferguson, precum singur a spus, sa alature 24 si stele in aceeasi sintagma?????

Cred ca are o presimtire si stie el ce stie! 24 si Steaua vor merge de minune anul asta, pentru ca la anul in voga sa fie 25 si Steaua!

Dom' Profesor, a spus el ceva,dar nu a controlat limba romana si nu a reusit sa spuna ca, de fapt ei au facut pipi pe ei! Noroc cu echipa a doua a javrelor , pentru ca aia a jucat si a fost condusa magistral de "Corpo si asistentii", o firma de consultanta renumita si care a turnat la cartonase galbene si rosii spre echipa noastra! Sa nu uitam ca nu era meci in care sa nu jucam in 10 sau 9 sau 8 sau cat trebuia ca sa nu castigam, iar in Liga Campionilor, acolo unde joaca basrbatii adevarati si adevaratii campioni, nu am luat nici macar un "rosu" in cele 6 meciuri!

Curat, murdar, coane Corpodica! Sau borcica???

Sau era coane Fanica!??? Ca nu le am cu Ieminescu!

Singurul care s-a cartit pe cineva este Zicu, acest Messi + Maradona, al Romaniei! A mancat, a respirat si a baut alaturi de aia, pentru ca apoi sa-i injure pe la spate! Nici macar nu a avut "Les Ouale" sa le spuna in fata subpodistilor de la inceput! NU! La inceput ii injura pe aia de langa Urgenta, dintr-o groapa, si ii lingea adanc in "Le Anus" pe subpodisti! Asta e caracter de campion adevarat!???? Un lingator de balegar!

roby_spartacus09.07.2007 16:06

Astia de la dinamu sunt chiar PENIBILI si ipocriti , ei vor sa ajunga la 20 de titluri :)) ce gluma :)))) poate daca o sa prinda locul 3 o sa fie multumiti .. Steaua o sa catige campionatul si o sa ii lasam cu ochii-nsoare !! Numai INCULTI la Dinamo Borcea si spartanii sai ooo 300 de pampalai oo ca mai multi de 300 nu se strang ei la un meci in groapa si vroiau sa vina 5000 in Ghencea :)))) Nush ce zicea ei " 5000 de caini vor impanzii strazile bucurestului penibil :)))) 5000 iauzi aaa poate cu tot cu maidanezii de pe stranda 3000 + 2000 alte javre oridinare = 5000

audiopixel09.07.2007 16:40

Nu stiu daca era cazul sa se acorde atata atentie rivalilor,mai ales dupa sezonul recent incheiat...

... penalty-ul refuzat care ne-a privat de o finalã a Cupei UEFA...

Miroase a Giulesti in fraza asta :biggrin:

eddie the 'ead09.07.2007 16:50

Sunt penibili, la fel ca toate declaratiile lor. Si presa i-a transformat intr-o super echipa. Vad acum ca si Paszkany s-a trezit: "Numai Dinamo va ajunge in CL."

Cred ca sunt bagati prea mult in seama. E adevarat ca au dominat campionatul trecut, bravo lor, sa fie sanatosi.

Dar nu am vazut un singur suporter dinamovist (printre prieteni sau pe bloguri) care sa nu urle din rarunchi "o sa defilam prin campionatul care vine !", de parca am fi intre etapele 15 si 16, iar ei au victorii pe linie.

Sincer, mie mi-e mai teama de CFR Cluj decit de echipa lor de 5 stele: Bratu?! Vali Nastase?! Stoican?! Zicu?!?! Hai sa fim seriosi...

O echipa de infatuati (la fel ca si suporterii lor)! Noi avem unul singur atins de boala asta...

bogdan_b09.07.2007 17:36

Andrei misto articol felicitari , seamana cu articolele lui Dankerssman , :biggrin:

steagcruce2

AndreyCor09.07.2007 17:36

bai e tare de tot articolul chiar ma saturasem de ifoselor ratatilor din groapa......

DAFFY TU DUTE SI PLANGEL PE OLITA SI LASA COMENTARIILE....

Dulah09.07.2007 17:44

HA HA HA fain articol

Astia nici nu stiu prin ce parte se iasa din tara catre europa fotbalistica si deja viseaza .

Sunt curios daca ajung in grupe (slabe sanse) ce declaratii or mai face :)) ,probabil isi vor cumpara (ca rasfatz) ultimele modele de zgarda anti-purec.

Forza Steaua!

w3bmaster09.07.2007 17:55

Caterinca frate

Imi plac articolele astea

Cat despre Dinamo vb celui de mai sus mie mai tare frica de CFR acasa cel putin o sa fie f greu de batut si au cu ce chiar au cu ce (eui zic ca noi avem mai mult da au si ei)

Forza Steaua

LeoKinG09.07.2007 17:57

Tare faza cu 24 de stele... in rest pe mine nu ma intereseaza ce se intampla pe la dinam0 si ce declaratii dau ei!Eu zic mai bine sa ii lasam pe spurcati sa se antreneze de CL ca de 3 ani astia se tot antreneaza,cred ca vor sa ajunga in finala nebunii!!Ma amuzat faza de acum cateva zile cu spurcatii care au nimerit in mijlocu' unei parade gay...da eu cred ca au nimerit bine acolo,mai lipsea Borcea sa danseze si el acolo cu poponarii !

Allleecx09.07.2007 18:10

Eu propun sa terminam cu mistourile si cu uitatul in curtea vecinilor si sa ne concentram atentia pe ce avem noi in curte si sa-l sustinem pe Hagi in greaua incercarea la care este supus! Va fi greu! Nu prea sunt premise de performanta, dar trebuie sa-i sustinem! LUPTA Steaua! fular-campionii

george_ruud09.07.2007 18:12

au turbat patrupedele de la canicula frate !!

FORZZA-Steaua !!! pana la si dupa moarte

to 24 fular-campionii

grizzly09.07.2007 18:34

nu-mi place aia cu "filozoful grizzly". daca o tii tot asa ma faci sa-mi schimb nickul, si e vechi, mi-ar parea rau. in rest fain articolul. cat despre spartiani : MORI JAVRA!

il_scorpio09.07.2007 18:40

Bha da astya sunt senzationali sa moara mama....=))) chiar m-a pufnit rasul cand am citit acest articol...a fost chiar amuzant. Mi-am si amintit de un epiosd de acum 2 ani , de cand zicu era "catelus" iar Steaua si crrapid faceau furori in europa : prin iarna un reporter ii lua interviul si il intreba cum se simte in situatia in care Steaua si crrapid sunt calificate in primavara europeana iar Dinamo nu....ghiciti raspunsul =))) ..cred ca mi-l amintesc aproape cuvant cu cuvant: " cum o sa se simta si ei la anul cand noi o sa jukam in CL, iar ei nu" . Duamne astya au un tupeu iesyt din comun sa mor io....e ceva incredibil.......cat despre declaratya lu paskany niki nu auzysem.. ce sa zic.....ce imbecil.......Sincer anul asta cea mai mare temere a mea nu este ca Steaua nu va castyga campionatul ci ca dinamomue va castyga , si va trebui sa ne confruntam inca un an cu rusinea.....Sper ca jucatorii Stelei sa fie cat mai motivaty, sa dea totul pe teren, sa joace cu multa inteligenta si sa ne aduca titlul cu numarul 24. Si sa dea Dumnezeu un parcurs cat mai lung in CL...si sa nu cumva sa se califice cateyyy.....si noi nu ca morrrr de ciudaaaa!!! fOREVER STEAAUAAA!!!

«123»