nu inteleg de ce va faceti probleme? Hagi e drept ca vrea sa le ofera tuturor o sansa sa joace ,oricum fara cele 5 achiziti care se spune ca vor veni eu sustint ca avem un prim 16 excelent .Uitati cum vad eu Steaua din 2007/2008 fara accidentari si repet fara cei 5 veniti (cand vor veni si cei 5 va fi si mai bine,mult mai multa concurenta pe posturi)
in poarta-Cernea (sau Vatca,dar cred ca Cernea esti mai in forma )
in aparare-P.Marin ,fundas dreapta rapid ca intodeauna si cu o experienta mare
-Sorin Ghionea in centrul aparari (sper ca isi va reveni repede dupa accidentare)mereu sigur cum era si in trecut si cu o viziune excelenta asuprea jocului
-Dorin Goian ,centru dreapta impecabil la duelulile aeriene,excelenta intelegere cu Sorin
-Emeghara ,fundas stanga ,un fundas echilibrat cu viteza si mereu cu spirit de
daruire(un cert castig pentru Steaua)
mijloc-Mirel Radoi (il capitano)mijlocas defensiv,sigur pe el,foarte atletic primul la minge si cel care isi trage echipa dupa el
-Valentin Badoi mijlocas dreaptea foarte constant,o lovire foarte buna a balonului,stie jocul,intra in centru cu centrari sau schimbari de joc(si el un cert castig pentru Steaua)
-Banel Nicolita mijlocas dreapta a aratat ca esti polivalent poate sa joace foarte bine atat stanga cat si dreapta ,numai este nimic de spus despre Banel este un om cu o daruire incredibila pentru echipa
-Nicolae Dica,mijlocas ofensiv ,omul de creatie care il vad eu si sper ca si Gica pentru Steaua,omul cu pasele cu devierile cu driblinguile cu suturle si cu spiritul de brazilian
in atac-Rica Neaga , o achizitie extraordinara a Stelei ,un om modest muncitor si el fiind un brazilian ,Rica cu o conditie fizica extraordinara a aratat de ce merita sa fie in primul 11 al Stelei ,mereu tehnic si se incadreaza perfect pentru acest post
-Valentin Badea (sau Mihai Gurita ,ori Victoras Iacob)avem ceva atacanti pentru acest sezon,sper ca va fi o bataie pentru locul de titular
deci in incheiere nu vad unde avem probleme??? problemele ce e drept sunt ,mici dar si sunt si soluti !!!
Rezervele dupa parerea mea ar fi :-Vatca un portar bun de reflex ,care se va lupta pentru postul de titular cu Cornel
-Baciu un fundas care din pacate pare ca stagneaza
-Mihai Nesu a aratat ca este un fundas foarte agresiv in tern exact cum trebuie ,desi de statura mica are un fuleu extraordinar
-Razvan(Ochirosii)mijlocasi stanga foarte valoros,un tanar de perspectiva cu tot viitorul in fata si cu tehnicitate extraordinara
-Vasilica Cristocea si Gabi Bostina 2 mijlocasi stanga ,muncitori si foarte tehnici
-Lovin si Ovidiu Petre 2 mijlocasi defensivi au aceleasi calitati si se vor lupta cu greu pentru a arata de ce sunt in stare
- 2 dintre Valentin Badea , Mihai Gurita ori Victoras Iacob
trebuie sa fie rezerve,dupa minte Vali este peste cei 2 nu cu mult dar sa speram ca va fi o concurenta acerba pe toate posturile!
deci vom avea o formatie de: 4-4-2(mai clar 4-3-1-2)
cornerele le vor executa :Banel Nicolita ,Valentin Badoi sau Gabi Bostina
loviturile libere: RonaldDica sau Rica
penaltyuri :Mirel ,Dica sau Neaga
deci am facut o analiza la sange pentru echipa si cred ca in mare parte asea va fi
Forzzza Steaua spre 24 si spre Grupele UCL
spre cl dica10 steag3