FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dupã meciul de ieri

«123»
bumbum05.07.2007 07:54
Suntem VARZA. Cred ca nici de polonezi nu trecem. Aparare de cosmar iar atacul cu Gurita si Iacob doi pensionari prea lenti pentru a-si ridica pensia nici ca am vazut. Unde este Thereau?

Esti cam pesimist, nu crezi? daca s-ar juca si 20 meciuri de pregatire, pentru tine nu ar conta, tot nemultumit vei fii. Fii putin mai increzator......

(Thereau)momentan cred ca se antreneaza cu Anderlecht....

florin_b_*05.07.2007 08:12
Excelenta analiza. Cat priveste lamentarile de pe site, e o vorba:"la fotbal si politica se pricep toti". O critica e binevenita daca e constructiva, dar nu e momentul pentru asa ceva. Echipa e la inceput de drum, sunt multe schimbari, Hagi tetesaza, vrea sa vada pe ce se poate baza.

O singura obsevatie mi-as permite: eu îi vad pe Neaga si Dica in teren simultan. Neaga lateral stanga, unde de alfel îi si place, pentru ca intra spre careu cu mingea la picior, are si viteza si poate elimina fundasii prin dirbling. Langa el, in fata, un varf de meserie, fie el Badea, Iacob sau Gurita (prima optiune ar fi un Badea apt 100 % si in forma). Iar Dicanul in spatele lor, responsabil si cu faza de creatie. Ar putea fi pasatorul de care este certa nevoie, daca stie Hagi ce sa-i ceara. Sieu cred ca stie.

Musai intarit axul central al apararii ! !! In rest, concentrare maxima, pentru ca meciul cu polonezii nu va fi usor.

Acolo il vede si Hagi pe Neaga..insa poate vroia sa testeze o formula cu Iacob impins..Dica in spatele sau pe centru si Neaga din lateral.. E un test bun pentru finaluri de meci cu echipe supraaglomerate in aparare gen Ceahlaul;)

Sa vedem azi meciul cu Vilnius cand intra Goe in aparare alaturi de Baciu..iar Radoi la mijloc...deja axul e consolidat:

Goe Baciu

Radoi Lovin/Ov Petre

Si nu ar mai trebui sa luam goluri stupide ca pana acum.

Am incredere in Hagi... Dinamo anul trecut abia a dat gol dupa vreo 2-3 meciuri..

Cu transferurile care se preconizeaza Steaua e intr-adevar puternica!

RicaNeaga05.07.2007 08:26

Ovidiu zi-mi si mie de ce Gurita nu e varf? Cred ca te cam grabesti cu concluziile...

grizzly05.07.2007 09:02

@ azazelo : sa inteleg ca dumneavoastra posedati o licenta de antrenor?

Azazello05.07.2007 09:05
Acolo il vede si Hagi pe Neaga..insa poate vroia sa testeze o formula cu Iacob impins..Dica in spatele sau pe centru si Neaga din lateral.. E un test bun pentru finaluri de meci cu echipe supraaglomerate in aparare gen Ceahlaul;)

Sa vedem azi meciul cu Vilnius cand intra Goe in aparare alaturi de Baciu..iar Radoi la mijloc...deja axul e consolidat:

Goe Baciu

Radoi Lovin/Ov Petre

Am incredere in Hagi... Dinamo anul trecut abia a dat gol dupa vreo 2-3 meciuri..

Poate ca ar fi bine ijn centrul apararii sa joace Mirel cu Goe. De bine de rau, inchizator il avem pe Ovidiu Petre.

Deci, in conditiile actuale eu as zice asa:

Portar- inclin sa cred ca Cernea dar....si Vatca merita o sansa

Fundas dreapta: Badoi (Petre Marin)

Fundasi centrali:Radoi si Goe

Fundas stanga: Emeghara (P. Marin, Nesu)

Mijlocasi:

Inchizator: Ov Petre

Dreapta:Banel

Stanga: Ochirosii, (Bostin, Cristocea)

Central - coordonator: Dica

Atacanti - Neaga - lateral stanga

Badea impins

Formula e adaptabila in functie de recuperarea lui Ghionea. Radoi poate trece in centru si Ov Petre pe banca. Eme poate juca si fundas si mijlocas pe stanga. La fel si Badoi pe dreapta. In fata V Iacob si Gurita, oricand o alternativa. Mai este si Croitoru...ca mijlocas lateral. Iar Bicfalvi e un mijlocas central de perspectiva.

vanfootball05.07.2007 09:06

Goe Baciu

Radoi Lovin/Ov Petre

Tu ai incredere in axul central Goian - Baciu -> Radoi - Lovin???

@Azazello

Chiar il vrei pe Badoi in aparare si pe Nicolita la mijloc?

razvan9305.07.2007 09:18

nu inteleg de ce va faceti probleme? Hagi e drept ca vrea sa le ofera tuturor o sansa sa joace ,oricum fara cele 5 achiziti care se spune ca vor veni eu sustint ca avem un prim 16 excelent .Uitati cum vad eu Steaua din 2007/2008 fara accidentari si repet fara cei 5 veniti (cand vor veni si cei 5 va fi si mai bine,mult mai multa concurenta pe posturi)

in poarta-Cernea (sau Vatca,dar cred ca Cernea esti mai in forma )

in aparare-P.Marin ,fundas dreapta rapid ca intodeauna si cu o experienta mare

-Sorin Ghionea in centrul aparari (sper ca isi va reveni repede dupa accidentare)mereu sigur cum era si in trecut si cu o viziune excelenta asuprea jocului

-Dorin Goian ,centru dreapta impecabil la duelulile aeriene,excelenta intelegere cu Sorin

-Emeghara ,fundas stanga ,un fundas echilibrat cu viteza si mereu cu spirit de

daruire(un cert castig pentru Steaua)

mijloc-Mirel Radoi (il capitano)mijlocas defensiv,sigur pe el,foarte atletic primul la minge si cel care isi trage echipa dupa el

-Valentin Badoi mijlocas dreaptea foarte constant,o lovire foarte buna a balonului,stie jocul,intra in centru cu centrari sau schimbari de joc(si el un cert castig pentru Steaua)

-Banel Nicolita mijlocas dreapta a aratat ca esti polivalent poate sa joace foarte bine atat stanga cat si dreapta ,numai este nimic de spus despre Banel este un om cu o daruire incredibila pentru echipa

-Nicolae Dica,mijlocas ofensiv ,omul de creatie care il vad eu si sper ca si Gica pentru Steaua,omul cu pasele cu devierile cu driblinguile cu suturle si cu spiritul de brazilian

in atac-Rica Neaga , o achizitie extraordinara a Stelei ,un om modest muncitor si el fiind un brazilian ,Rica cu o conditie fizica extraordinara a aratat de ce merita sa fie in primul 11 al Stelei ,mereu tehnic si se incadreaza perfect pentru acest post

-Valentin Badea (sau Mihai Gurita ,ori Victoras Iacob)avem ceva atacanti pentru acest sezon,sper ca va fi o bataie pentru locul de titular

deci in incheiere nu vad unde avem probleme??? problemele ce e drept sunt ,mici dar si sunt si soluti !!!

Rezervele dupa parerea mea ar fi :-Vatca un portar bun de reflex ,care se va lupta pentru postul de titular cu Cornel

-Baciu un fundas care din pacate pare ca stagneaza

-Mihai Nesu a aratat ca este un fundas foarte agresiv in tern exact cum trebuie ,desi de statura mica are un fuleu extraordinar

-Razvan(Ochirosii)mijlocasi stanga foarte valoros,un tanar de perspectiva cu tot viitorul in fata si cu tehnicitate extraordinara

-Vasilica Cristocea si Gabi Bostina 2 mijlocasi stanga ,muncitori si foarte tehnici

-Lovin si Ovidiu Petre 2 mijlocasi defensivi au aceleasi calitati si se vor lupta cu greu pentru a arata de ce sunt in stare

- 2 dintre Valentin Badea , Mihai Gurita ori Victoras Iacob

trebuie sa fie rezerve,dupa minte Vali este peste cei 2 nu cu mult dar sa speram ca va fi o concurenta acerba pe toate posturile!

deci vom avea o formatie de: 4-4-2(mai clar 4-3-1-2)

cornerele le vor executa :Banel Nicolita ,Valentin Badoi sau Gabi Bostina

loviturile libere: RonaldDica sau Rica

penaltyuri :Mirel ,Dica sau Neaga

deci am facut o analiza la sange pentru echipa si cred ca in mare parte asea va fi

Forzzza Steaua spre 24 si spre Grupele UCL fularultras spre cl dica10 steag3

Thu[N]der05.07.2007 09:24

Ov . Petre nu are ce cauta fundas central .. CLAR !!! I STA MAI BINE PE BANCA DE REZERVE

Joint05.07.2007 09:27

Eu am mare incredere in Hagi. Nu conteaza aceste doua infrangeri. Ce mare smecherie era pe timpul lui Olaroiu ca eram zmei in amicale ? Din prima etapa, noi deja umpleam spitalele cu accidentati, urmau esecuri in serie si, desigur...scuza brevetata de Oli :"avem multi indisponibili". Eu sunt convins ca Gica stie sa traga concluziile corecte dupa aceste infrangeri, ca va reusi sa alcatuiasca un 11 de baza redutabil, ca il va opri pe Bicfalvi in lot si ca il va convinge pe "finu'" sa-i aduca jucatorii pe care si-i doreste. Si sper ca va renunta la Baciu, Lovin, Coman si...Iacob.

Azazello05.07.2007 09:36
Tu ai incredere in axul central Goian - Baciu -> Radoi - Lovin???

@Azazello

Chiar il vrei pe Badoi in aparare si pe Nicolita la mijloc?

Da, e o solutie. Dar merge si invers. :tongue: Daca nu, atunci pe Marin in aparare pe dreapta si Eme pe stanga, iar Banel si Badoi sa concureze pe postul de mijlocas.

steauafaf05.07.2007 09:37

Ca bine zici frate ,acum e momentul sa facem experimente nu ca Oli in plin campionat.

joe2105.07.2007 09:41

Subscriu si eu, e mult prea devreme sa tragem concluzii iar jocurile amicale sunt irelevante...Gica si eu te sustin!

il_capitano05.07.2007 09:45

Poate sa imi spuna si mie cineva cand joaca Steaua urmatorul amical, adica la ce ora?

In privinta lui Hagi, trebuie sa ii acordam timp, in acest turneu este clar ca va incerca sa vad ' CUM STA TREABA LA ECHIPA ' si va trebui sa inchege o echipa competitiva, gata sa lupta pe toate fronturile ( UCL/UEFA ; CUPA ; CAMPIONAT ), cat despre transferuri am mai spus-o si o mai spun nu este o campanie foarte stralucita, avem 3-4 posturi deficitare. fular-campionii

Kekea05.07.2007 09:48

Parerea mea este ca Badoi joaca destul de bine, dar trebuie folosit la mijloc.Dar...problema cea mai mare este ca ii va fi mai greu sa se integreze fata de cazul Thereau.

il_capitano05.07.2007 09:48

Si inca ceva, cum ar suna o formatie a Stelei 4-1-3-2, cu un mijlocas la inchidere care sa stea intre cei doi fundasi centrali (Radoi - i se potriveste perfect) cu un alt mijlocas central de creatie, gen Elton.....2 mijlocasi laterali si 2 varfuri. Cred ca ar suna mai bine decat 4-4-2-ul classic ce spuneti

vanfootball05.07.2007 09:49

@razvan93

Dica nu joaca bine la mijloc, a mai fost incercat acolo si nu a reusit mare lucru. In plus, nu e jucatorul care sa scoata adevrsarii din joc prin dribling. Nu te lua dupa "protevisti" si comparatiile lor cu brazilienii; Dica are executii extraordinare, loveste foarte bine mingea, dar nu exceleaza in dribling.

Vreau sa vad si eu un mijlocas central ofensiv de meserie la Steaua, cu care sa lupte Bicfalvi pentru titularizare.

Azazello05.07.2007 09:54
@ azazelo : sa inteleg ca dumneavoastra posedati o licenta de antrenor?

Nu, dar dreptul la opinie nu mi-l interzice nimeni. Ma bucur insa ca v-am lasat impresia asta :biggrin:

grizzly05.07.2007 10:20

daca nu va interzice nimeni dreptul la opinie, poate renuntati la ironii de genul "la politica si fotbal toata lumea se pricepe". poate mai au si altii dreptul la o opinie, care, surprinzator, sa nu concorde cu a dumneavoastra.

forever_STEAUA05.07.2007 10:28
Poate sa imi spuna si mie cineva cand joaca Steaua urmatorul amical, adica la ce ora?

Astazi de la 19:30 in direct la sportro.

edy_stelistu'05.07.2007 10:29

Hagi CA JUCATOR A FOST CEL MAI BUN DIN Romania FARA DISCUTII!CA ANTRENOR,LA Timisoara A ARATAT CA NU ESTE TOCMAI POTRIVIT!!NU A FACUT NICI UN SUCCES ACOLO SI A PLECAT REPEDE!!DAR GANDINDU-NE CA Steaua ESTE ECHIPA SA DE SUFLET SI AICI JUCATORII SUNT MULT MAI BUNI,TREBUIE SA FIM OPTIMISTI CA TOTUL VA FI PERFECT CU MULTE PERFORMANTE!!SI CHIAR DACA AM PIERDUT ACESTE DOUA MECIURI,AU FOST DOAR AMICALE SI TREBUIE SA CREDEM CA IN Liga VOM BATE !!am dreptate???astept raspuns aici.Forza Steaua steagsimplu

Dulah05.07.2007 10:35
Pana in momentul de fata lui Hagi nu i se poate reprosa nimic. Face exact ceea ce trebuie sa faca.

Verifica toti jucatorii din lot. Incearca diverse asezari tactice. Verifica posibilitatea de a reprofila unii jucatori pe posturile deficitare. Cand trebuia sa faca toate astea ? In preliminariile Ligii ?

Sau poate era mai bine sa jucam ultradefensiv, sa nu pierdem nici un amical si sa ne-o traga polonezii, nu ? Sa constatam de-abia atunci care-s problemele la echipa, deci intr-un moment in care mare lucru n-ar mai fi de facut.

Ai dreptate ,Gica acum incearca jucatorii. Pana la meciurile oficiale asta trebuie sa si faca ,sa testeze toate posibilitatile iar la meciurile importante sper sa faca alegerile cele mai bune.

Oricum a crescut concurentza pe posturi (unele) ,pacat ca avem problema asta in aparare ,dar se vor mai face ceva transferuri.

Forza Steaua!

Azazello05.07.2007 10:44
daca nu va interzice nimeni dreptul la opinie, poate renuntati la ironii de genul "la politica si fotbal toata lumea se pricepe". poate mai au si altii dreptul la o opinie, care, surprinzator, sa nu concorde cu a dumneavoastra.

Pai tocmai replica "la politica si fotbal toata lumea se pricepe" era menita sa justifice orice opinie de de site. Toata lumea se pricepe , toata lumea are dreptul sa se exprime, civilizat. Asta era ideea. Sper ca m-ati inteles.

Multumesc.

DonAndres05.07.2007 11:07

Eu cred ca este prea devreme sa tragem concluzii asupra jocului echipei.In primul rand Gica incearca sa schimbe sistemul defensiv implementat de Oli(vezi profilul unor jucatori in special mijlocasii...) cu un sistem ofensiv bazat pe jucatori inteligenti,de creatie,care pot pune presiune permanenta pe adversar(sa dea Dumnezeu ca Bostina sa poata fi "reinventat",pentru ca nu duce lipsa de talent).

Apoi cred ca Regele vrea sa-si faca o impresie vis-a-vis de fiecare individ in parte si este bine ca incearca unele experimente(poate ciudate pentru unii....dar care ii pot arata,ce poate si ce nu poate juca unul sau altul).

Si nu in ultimul rand,campania de transferari nu este inchisa,asa ca deocamdata nu putem vorbi de creearea unei trupe omogene.

Haideti sa avem rabdare cu Gica!Haideti sa avem rabdare cu echipa!Sunt optimist si cred in acest mariaj!!!!

Forza Steaua!!!!!

Si inca ceva...Desi sunt buzoian si pentru Gloria ar fi un castig.....cred totusi ca Eric trebuie sa ramana in Ghencea!Este un jucator de mare perspectiva si poate "exploda"oricand!!!

grizzly05.07.2007 11:18

@ azazello : 1 se pare ca am inteles eu gresit. mea culpa. 2 vatca merita si el o sansa. probabil, dar eu mai degraba i-as acorda sansa respectiva lui Andrey @ il_capitano : ce descrii tu acolo e un 442 clasic. numai pe timpul lui Olaroiu a existat ideea ca formatia sus-mentionata are 2 mijlocasi la inchidere. de obicei clasicul 442 are forma de cruce la mijloc, cu inchizator si mijlocas ofensiv. asta pe hartie, bineinteles.

Azazello05.07.2007 11:27
@ azazello : 1 se pare ca am inteles eu gresit. mea culpa. 2 vatca merita si el o sansa. probabil, dar eu mai degraba i-as acorda sansa respectiva lui Andrey @ il_capitano : ce descrii tu acolo e un 442 clasic. numai pe timpul lui Olaroiu a existat ideea ca formatia sus-mentionata are 2 mijlocasi la inchidere. de obicei clasicul 442 are forma de cruce la mijloc, cu inchizator si mijlocas ofensiv. asta pe hartie, bineinteles.

1. Nu e problema.

2. Sigur, si Andrey merita inca o sansa.

3. Eu merg pe 4-4-2 -ul in cruce la mijloc cu Dica, mijlocas ofensiv.

«123»