sunt foarte curios ce declaratie vor mai face razbonicii [...] moarte
Editat de moderatori!
sunt foarte curios ce declaratie vor mai face razbonicii [...] moarte
Editat de moderatori!
Da ma...vb voi mari antrenori. Voi stiti ce trebuie facut la echipa. De ce nu aveti rabdare? Fi-ti alaturi de echipa si la bine si la greu, si acum din pacate este un greu peste care putem trece...nu ne trebuie 20 jucatori de prin nust ce campionate...trebuie sa se cunoasca astia intre ei, sa aiba spiritu ala de echipa! Se joaca cu 3-4 jucatori noi in echipa...improvizatii...fara jucatori de baza...chiar nu vedeti?? Se incearca scheme tactice, nu se joaca bambilici ca la voi in spatele blocului! Aveti rabdare!
Oli a distrus echipa. Hagi tot incearca sa-i invete fotbal, o pasa, o fenta, ca Oli i-a invatat numai sa se apere, golurile de Becali erau marcate, dar jucatorii cu fite, masini, bani nu au nici un chef de fotbal.
Sigur Oli i-a trimis un SMS lui Hagi sa-l bage pe Coman.
mda, conceptie sinucigasa de joc...Poate ne trezim in meciurile oficiale, ca altfel prima echipa pragmatica peste care dam ne bate de ne c**** pe noi. Atac, atac, si-n aparare visam.
Era unu' care se udase tot din cauza declaratiilor lui Gica din gesepe - coane Fanica, unde esti bre? ![]()
Se poate sa faci pisu' pe matale din cauza unor vorbe, bre? "Vom face o echipa puternica, mare, frumoasa, desteapta", hehehehehe. Fapte, bre, nu vorbe, sa avem de ce ne bucura.
Lasand gluma la o parte, ne trebuie fundasi si portar. Si, bineinteles, conceptia de joc trebuie sa includa si apararea. Stiu ca dupa "domnia" lui Oli vrem acum sa atacam cu toata echipa, dar daca jucam ca astazi (ca si conceptie de joc) o vom lua in...Gurita, ca tot a marcat primul gol pentru Steaua ![]()
Deci iar o dam dupa cires.
Deci la antrenamente se vedea o anumita mana a lui Hagi, jucau pe poarta bla,bla,bla dar acum cand nu merge jocul iar e Oli de vina.
Hai ca o sa devenim penibili.Acum e Hagi antrenor si toate rezultatele bune si proaste o sa fie ale lui nu ale lui Oli.
Treziti-va!
Hai sa iti zic ceva.
Idolului tau i-a trebuit o jumatate de an sa distruga stilul Protasov.
A prins o semifinala de Cupa UEFA si a castigat (nu mai zic cum, doar Becali stie) campionatul.
Si uite asa are un CV frumos baiatu'.
Ne-a parasit insa ca un las (ceea ce era si evident ca este, fie numai prin prisma jocului plin de teama pe care il etala Steaua) si l-a lasat pe boul de Becali cu curu in balta, pentru ca Olaroiu trebuia inlocuit inainte de sfarsitul campionatului (locul 2 il lua oricum Becali, prin manevrele tenebroase pe care dovedeste ca le stapaneste mai bine decat credeam), adica atunci cand eu si altii tipam pe acest site ca nu avem nici un viitor cu patiserul si ca, daca vrem sa construim o echipa noua, trebuia sa scapam de aceasta calamitate de antrenor cat mai repede.
Si iata, din pacate, rezultatul: nu avem suficienti jucatori, calitatea multora dintre ei este indoielnica si, peste toate, Hagi, care are misiunea imposibila, zic eu, de a face o echipa din rebuturile lui Olaroiu...
A fost 2-3 nu 0-0. Rezultatul de azi spune destul. Repet, daca azi echipa joaca ciulama de fotbal asta se datoreaza in primul rand lui Gigi Becali care crede ca daca poate jongla cu mingea, stie si fotbal.
Campania de transferuri a fost dezastruoasa. S-au adus jucatori batrini care nu au avut valoare nici cand au fost tineri. Au fost alungati insa doi jucatori buni, Thereau si Elton. Cred ca si in cazul Andrey vorbim de o eroare.
In prezent, doua infrangeri din doua. Moralul va fi la pamant in curind. Sper sa ma insel.
Hai sa iti zic ceva.Idolului tau i-a trebuit o jumatate de an sa distruga stilul Protasov.
A prins o semifinala de Cupa UEFA si a castigat (nu mai zic cum, doar Becali stie) campionatul.
Ne-a parasit insa ca un las (ceea ce era si evident ca este, fie numai prin prisma jocului plin de teama pe care il etala Steaua) si l-a lasat pe boul de Becali cu curu in balta, pentru ca Olaroiu trebuia inlocuit inainte de sfarsitul campionatului (locul 2 il lua oricum Becali, prin manevrele tenebroase pe care dovedeste ca le stapaneste mai bine decat credeam), adica atunci cand eu si altii tipam pe acest site ca nu avem nici un viitor cu patiserul si ca, daca vrem sa construim o echipa noua, trebuia sa scapam de aceasta calamitate de antrenor cat mai repede.
Si iata, din pacate, rezultatul: nu avem suficienti jucatori, calitatea multora dintre ei este indoielnica si, peste toate, Hagi, care are misiunea imposibila, zic eu, de a face o echipa din rebuturile lui Olaroiu...
Tupac, tot cu Olaroiu o dai? Nu vezi ca e plecat omu`, history, ti-a facut un bine. Lasa-l, nu-l mai pomeni atata
Desi la faza cu Hagi si misiunea imposibila avand la dispozitie rebuturile lasate de Oli... sunt 100% de acord. Nu stiu de ce se mai insista pe Baciu, Ov. Petre si Coman. Trebuiau sa-l urmeze ori pe Oli, ori pe Stancu. Mi-e indiferenta directia, atat timp cat era urmata.
Cat despre meci, eu zic ca avem neaparat nevoie de fundasi. In lipsa lui Ghionea si Goian, apararea Stelei e egala cu ZERO. Astia de-au jucat azi: Baciu si Ov. Petre sunt niste mascarici.
Deci am inceput bine cu un procentaj de 100%. 2 meciuri 2 infrangeri in amicale in fata superputerilor whaeva si whaeva2.
Ma bucur sa vad ca doar cand merge prost e vina lui Oli in rest Hagi isi face treaba.De asemenea ma bucur ca jucam spectaculos cu multe ocazii de poarta.Faptul ca luam bataie trece pe planul 2 in conditiile in care avem multe ocazii.
De asemenea noua conducere tehnica a reusit cateva transferuri foarte importante (?!?!?!) si oricum chiar daca nu mai facem lotul este acoperit(eventual cu o prelata ceva).
Nu va faceti iluzii sa nu aveti deziluzii.
degeaba vorbim de transferuriba sa vina X ba sa plece Y
ce lot era pe vremea lui Zenga sau Protasov ?
nu era aproape acelasi ?? sau ma insel
problema e ca jucatorii nu mai au chef de fotbal cum a zis Becali prin aprilie sau smecherit au bani masini ce le mai trebuie. au fite sunt aroganti.
m-am saturat de stresu ce mil fac dobitocii astia care sunt anti-fotbal si niste puturosi ordinari
ce vina are Becali sau Hagi aici ?? nici una problema e in gandirea si caracteru "marilor stelistilor"
PAI DACA NU mai AU CHEF DE FOTBAL ATUNCI SA-I ADUCEM PE ALTII CARE AU CHEF! Asta " e" transferuri nu-i asa? Nu prea le stii la fotbal. Chef au, nu au insa valoare, asta-i problema reala.
Tupac, tot cu Olaroiu o dai? Nu vezi ca e plecat omu`, history, ti-a facut un bine. Lasa-l, nu-l mai pomeni atataDesi la faza cu Hagi si misiunea imposibila avand la dispozitie rebuturile lasate de Oli... sunt 100% de acord. Nu stiu de ce se mai insista pe Baciu, Ov. Petre si Coman. Trebuiau sa-l urmeze ori pe Oli, ori pe Stancu. Mi-e indiferenta directia, atat timp cat era urmata.
Cat despre meci, eu zic ca avem neaparat nevoie de fundasi. In lipsa lui Ghionea si Goian, apararea Stelei e egala cu ZERO. Astia de-au jucat azi: Baciu si Ov. Petre sunt niste mascarici.
stimate AndyQ,chiar este vina lui Olaroiu!am scris intr-un post,ceva mai devreme,ca trebuie sa invatam sa reatacam!si e foarte serioasa treaba asta!asa ca,lasa-ma!asta-i adevarul,Olaroiu a distrus stilul echipei si Hagi trebuie sa-l refaca alaturi de niste petarde de jucatori adusi de ala!
lasatzi bajetzi nul mai criticatzi pa Hagi , asteptam meciurile oficiale , vedem atuncea , ce stam sa plangem acuma pentru niste amicaluri ,o singura observatzie am si eu , cand toata lumea vede ca Ochirosii si bicfalvi sunt cei mai buni de pe postuirile lor ce dreaq cauta rezerve , deabia astept si meciu de mainee
Hai sa iti zic ceva.Idolului tau i-a trebuit o jumatate de an sa distruga stilul Protasov.
El ne-a parasit ca un las cum le ai tu cu fotbalul.
Tu nu mai tipa ca o faci degeaba poate doar daca scoti camasa alba cu maneci lungi de pe tine sa te mai ajute cineva.
Hagi si Adrian Ilie sunt deja de ceva vreme in fruntea echipei.
Transferuri in:0
Transferuri out: Thereau + Paraschiv.
Hagi are misiunea imposibila cu Badoi,Emeghara si Neaga sa faca echipa.Nu ca bulangiul ala de Oli fara Dica,Radoi,Iacob,etc,etc.
Te rog frumos sa iti scoti ochelarii si sa te stergi la gura inainte sa mai vb de un antrenor care ne-a adus un titlu,supercupa,si calificarea in CL.
Bun,rau cum a fost a avut niste performante cu echipa pe care o IUBIM.Foloseste cei 7 ani de acasa , cauta cuvantul respect in DEX si aplica lucrurile astea doua.
Hai ca nu e greu!
stimate AndyQ,chiar este vina lui Olaroiu!am scris intr-un post,ceva mai devreme,ca trebuie sa invatam sa reatacam!si e foarte serioasa treaba asta!asa ca,lasa-ma!asta-i adevarul,Olaroiu a distrus stilul echipei si Hagi trebuie sa-l refaca alaturi de niste petarde de jucatori adusi de ala!
Stimate zburatorule, citeste bine ce-am scris. De aceiasi parere sunt si eu ![]()
Nu mai citi printre randuri ![]()
jukam ca o cizma ce echipa de kkt
jucatori pateaza CLUBU Steaua
Gigel sarma si Florin lostrita si Mihai perja ala cretz
PAI DACA NU mai AU CHEF DE FOTBAL ATUNCI SA-I ADUCEM PE ALTII CARE AU CHEF! Asta " e" transferuri nu-i asa? Nu prea le stii la fotbal. Chef au, nu au insa valoare, asta-i problema reala.
cum nau valoare nu echipa aceasta a spulberat pe lens pe Dinamo cu Protasov sau Zenga pe banca .numi spune tu mie ca nam habar de fotbal ca tu esti paralel cu el. siau pierdut valoarea intr-un an sau cum asa.vb prostii.
Vad ca si site-ul TVR-ului anunta transferul alora doi... Speram sa fie intr-un ceas bun!
praf-praf-praf
cam asa arata si joaca echipa in momentul de fata!
daca nu-si revine... ne bat polonezii, iar la campionat putem spera doar la locurile 6-7...!
alt antrenor nu se gasea? unu cu experienta...!
NU SE FACE PERFORMANTA CU INCEPATORI!
Ba, nu s-a mai curatat situ asta de doi pac pac si alte creaturi asemanatoare si daunatoare?
Daca Oli era ZerOli, Hai e undeva pe la MINUS ZECE Hagi
@Miaus mai lasa-ne cu mascariciul ala , a plecat si gata .... du-te dupa el si lasa-ne sa vedem cum rezolvam noi si cu Hagi care nu e departe de mascariciul tau
Scalv a fost si asa va ramne si la arabi:
cand zice el de Elton ca il va integra pana la toamna si apoi nu face nimik sa-l pastreze si il lasa pe cioban sa-l faca terci la fiecare etapa apoi il baga cu national 20 min "pentru public" cand aia nu treceau de mijlocul terenului
lasatzi bajetzi nul mai criticatzi pa Hagi , asteptam meciurile oficiale , vedem atuncea , ce stam sa plangem acuma pentru niste amicaluri ,o singura observatzie am si eu , cand toata lumea vede ca Ochirosii si bicfalvi sunt cei mai buni de pe postuirile lor ce dreaq cauta rezerve , deabia astept si meciu de mainee
la ce ora? pe tvsport?
@Miaus mai lasa-ne cu mascariciul ala , a plecat si gata .... du-te dupa el si lasa-ne sa vedem cum rezolvam noi si cu Hagi care nu e departe de mascariciul tau
Scalv a fost si asa va ramne si la arabi:
cand zice el de Elton ca il va integra pana la toamna si apoi nu face nimik sa-l pastreze si il lasa pe cioban sa-l faca terci la fiecare etapa apoi il baga cu national 20 min "pentru public" cand aia nu treceau de mijlocul terenului
Imi pare rau pentru voi dar eu raman alaturi de echipa pe care o iubesc.Si Hagi nu face nimic sa ma faca sa ma simt mai in siguranta decat cu Oli.
mai urmeaza sa pierdem si al treilea meci si mergem din plin...tinetio tot asa baietzi...
am mai vazut prin niste posturi ca oricum echipa se va califica in UCL.. la cum jucam ...nici in divizia c nu rezistam...
Min' 9. Reclama "MGA in casa ta".
:biggrin: :biggrin: Ce tare!
Referitor la joc, am vazut doar ultimele 40 de minute, asa ca nu prea mi'am facut o parere. Jocul a fost bun, dar... scorul... mai putin!
Ce vina are Hagi ca sunt unii fotbalistii la Steaua care si-au gresit meseria?Ati si sarit pe el...acordati-i timp si lui!In primul rand,oierul imputit ce face,noi cand mai transferam pe cineva?Repet,Hagi n-are nici o vina...eu am mare incredere in el!Forzza Steaua& Regele Hagi!
Mha deci pana la urma pe golanski l-au luat sigur, iar la jose fonte si la daddy sunt in negocieri avansate .Duamne ajuta...tot nam vazut mijocasul central:(