Se putea si mai bine...dar sper sa dea importanta anul asta la aceasta competitie.
Forza Steaua !
Se putea si mai bine...dar sper sa dea importanta anul asta la aceasta competitie.
Forza Steaua !
@MALDINI_STEAUA
Daca se da importanta cupei atunci nu se putea mai bine...
Calendarul Cupei României
ªAISPREZECIMILE DE FINALÃ - 26 septembrie 2007 OPTIMILE DE FINALÃ - 5 decembrie 2007 SFERTURILE DE FINALÃ - 27 februarie 2008 SEMIFINALELE - 16 aprilie 2008 FINALA CUPEI ROMÂNIEI - 17 mai 2008
Deci in mai avem program foarte incarcat, finala Cupei Romaniei si finala Champions League. Plus derbiul cu Dinamo :tongue:
@_yang daca te uiti putin pe tabloul principal , in aceasta faza a competitiei se putea chiar si mai bine...
@c.Ronaldo
Echipa a doua a Bacaului joaca tot pe stadionul Municipal ? Poate ai ocazia sa sustii intr-un meci pe Steaua si in celalalt Bacaul
) Ca altfel se suprapun meciurile..
Personal as fi vrut sa picam cu Concordia Chiajna, poate in optimi.
@**alex**
Nu, Bacau II are un stadion distrus rau langa strand. N`am mai fost acolo de cand aveam 8-9 ani iar pe atunci se numea Letea. Poate ajung si la meciul rapezilor.
@_yang daca te uiti putin pe tabloul principal , in aceasta faza a competitiei se putea chiar si mai bine...
Nu m-am referit la asta... Daca avem pretentii sa castigam cupa nu conteaza cu cine jucam in 16-imi ca doar sunt doar echipe din esaloane inferioare...
Personal as fi vrut sa picam cu Concordia Chiajna, poate in optimi.
Stai linistit ca aia nu-s asa de slabi cum crezi tu... Au 9 puncte din 4 etape si au batut la Sportul cu 4-0...
Stiu ca nu sunt slabi, dar aveam eu motivele mele sa picam cu ei :wink:
Steaua ar trebui sa castige si Cupa Romaniei.Nu pentru bani ci doar pentru ca este Steaua.Este echipa romaneasca ce isi propune sa castige si campionatul si cupa,si sa faca si un sezon bun in cupele europene.Castigarea Cupei Romaniei ar folosi echipelor mici,care nu se pot bate pentru un loc fruntas.Pentru Steaua Cupa Romaniei conteaza pentru palmares.
Trebuie sa castigam anul acesta cupa. Nici nu mai tin minte de cand n-am mai castigat-o...parca din '99.
Cel mai bine era cu FC Baia Mare sau FCM Bacau II ca erau echipe de div C
E bine si asa...FCM Bacau nu ne poate pune probleme...
Rapid are cu Bacau II si noi cu FCM Bacau ?..in aceeasi zi?!!!!!!!!!!!
@lucvald-1902
Da...!
Cel mai bine era cu FC Baia Mare sau FCM Bacau II ca erau echipe de div C
FCM Bacau II a eliminat Delta Tulcea (castigatoarea ligii a II-a in sezonul trecut de la care au plecat doar 2 jucatori in acest sezon). Asa ca nu exista nici mai bine nici mai rau... Sa stam linistiti ca e foarte bine si asa... Cu oricine am fi cazut n-avem nici o scuza sa nu-i batem cu 2,3-0.
sper sa jucam in optimi cu cel mai dificil adversar posibil pentru ca suntem Steaua;) :steag_steaua_ro:
@ st_1947
Unirea Urziceni ti se pare suficient de puternica? Pentru ca ea va fi adversara Stelei din optimi.
sper sa-i batem pentru ca in campionat cu ei ne-am cam faccut de ras....dar io sunt optimist.....Forza Steaua
Mi-e teama sa nu ne facem din nou de ras cu ei,in CUPA am cam facut-o lata in anii trecuti,poate anul asta va fii altceva!!
poate anul asta va fii altceva!!
Asa am spus in fiecare an... Si sezoanele se aduna... Tare mi-e frica de o noua eliminare. Sa speram ca Lacatus va reusi sa-i montezi pe jucatori si In cupa.
Odata si odata tot trebuie sa spargem gheata,poate anul asta va fii,daca nu sigur va urma!!!!
Sa speram ca Lacatus va reusi sa-i montezi pe jucatori si In cupa.
Asta daca va mai fi Laca antrenor la meciul din Cupa.
@alex
Asta e cea mai mare problema... :sad2:
Cu siguranta, va fii !
Odata cu venirea Fiarei avem sanse mult mai mari la castigarea Cupei.