FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Cupa Romaniei 2007/ 2008

«123»
Virgil04.07.2007 07:10

Se pare ca mai mult ca oricand, de cand Becali conduce acest club, Steaua isi doreste totul, inclusiv Cupa Romaniei. Am auzit acest lucru de la jucatorii Stelei, in mai multe randuri in ultima vreme.

O dorim si noi din tot sufletul. A trecut atat de multa vreme de cand nu am mai avut-o in vitrina cu trofee a clubului...

Sper ca odata cu revenirea lui Hagi si a lui Ilie, traditia Stelei de a dori totul: campionat, cupa, supercupa, participare in competitiile europene, sa fie reluata.

Z3US04.07.2007 09:19

Traditia Stelei de a dori totul: campionat, cupa, supercupa, participare in competitiile europene, sa fie reluata.

Ai dreptate aici... Avem jucatori de valoare care daca pun osul la treaba se pot indeplini aceste lucruri.

Si poate asa se va si intampla! Ne dorim cu totii cam tot ce se poate obtine din campionatul Romaniei...

Si participarea continua in Champions League. In grupe si chiar sa trecem de ele!

PoWeR04.07.2007 10:29

Daca luam campionatul si Cupa ne va fi putin mai greu sa luam si SuperCupa!

_yang04.07.2007 11:35
Daca luam campionatul si cupa ne va fi putin mai greu sa luam si supercupa :P

Atat de mult timp a trecut incat nici macar nu mai cred ca putem sa jucam macar o finala... Poate ca Hagi si Ilie vor reusi sa le scoata din cap jucatorilor ca acest trofeu e unul de loseri...

c.ronaldo1704.07.2007 11:48
Poate ca Hagi si Ilie vor reusi sa le scoata din cap jucatorilor ca acest trofeu e unul de looseri...

Jucatorilor? Poate domnului MM Stoica sa-i fie scoasa din cap aceasta chestie... Nu prea i-am auzit eu pe jucatori declarand astfel de lucruri... Sau poate il consideri pe "finantator" noul jucator...

SSK04.07.2007 12:51

Nici acum nu-mi vine sa cred cum am putut pierde semifinala in fata descultilor de la Timisoara...

cristi_mold04.07.2007 12:55
Jucatorilor? Poate domnului MM Stoica sa'i fie scoasa din cap aceasta chestie... Nu prea i'am auzit eu pe jucatori declarand astfel de lucruri... Sau poate il consideri pe "finantator" noul jucator... ;)

Poate domnul MM Stoica isi va schimba parerea despre Cupa Romaniei acum ca nu mai este la Steaua si a ajuns la o echipa de pluton.

se7en05.07.2007 13:57

Daca mai facem cateva transferuri si vom fi acoperiti pe toate posturile poate vom reusi un parcurs mai lung in Cupa. Sper sa nu mai dam peste echipe de tarani care intra la intimidare, eventual mai rup si o tibie-doua.

FC_STEAUA_194706.07.2007 02:53
daca mai facem cateva transferuri si vom fi acoperiti pe toate posturile poate vom reusi un parcurs mai lung in Cupa. sper sa nu mai dam peste echipe de tarani care intra la intimidare, eventual mai rup si o tibie-doua.

Heh, bine zis, si dupaia ne intrebam cum de sunt asa de multi jucatori accidentati. Nici nu ne gandam la toate intrarile criminale asupra jucatorilor nostri din campionatul trecut.

Ar fii frumos sa castigam Cupa din nou dar vad cum este mai greu pentru jucatori sa se ambitioneze sa o castige pentru ca pana la urma esti tratat numai cu Cupa UEFA, in schimb castigarea campionatului....

axl2306.07.2007 07:28

Cupa Romaniei nu imi pare un trofeu foarte important, privind prin prisma noului campionat si a lucrurilor ce deriva din acesta: primele doua clasate, spre cl. Asa ca nu cred sa fie un obiectiv anul acesta, mai ales ca Steaua pare sa aibe(sau aiba?!) un program aglomerat.

Teoctist06.07.2007 07:36

Ar fi al dracului de important in cazul unei clasari in campionat, sub ultimul loc care ar asigura "pasaportul pentru Europa". Dar nu numai de aia.

Constat ca incet-incet ai inceput sa te becalizezi.

axl2306.07.2007 07:45

@teoctist

Presupun ca vorbesti cu mine.

Ca sa ne clasam sub "ultimul loc ce asigura pasaportul spre Europa" ar trebui sa ne clasam pe locul 7. Ceea ce nu cred sa fie posibil.

Cat despre becalizarea mea iminenta, sincer, nu stiu cum sa-ti raspund asa incat sa nu te jignesc. Asa ca prefer sa n-o fac, ****-** ****** **-** de ***** ******!!!!

Teoctist06.07.2007 07:52

De ce sa nu ma jignesti? Suntem in democratie, si pe acest forum am vazut atat de multe jigniri, incat o jignire in plus ar fi insignifianta. Materializeaza stelutele si e ok. De ce trebuie sa te ascunzi dupa stelute? Sa inteleg ca iti lipseste curajul? Hai ma ca nu te bat. mANGALIa, suntem intre noi stelistii, nu te jena. :laugh: :laugh: :laugh:

PS Referitor la locul 7, ce? Daca si-ar pune Federatia mintea cu noi, locul 10 ar fi chiar o performanta.

axl2306.07.2007 07:58

Mda, ce pot sa spun? Stelutele au fost o gluma, te rog sa nu te razgandesti si sa ma bati, firea mea delicata n-ar suporta violente.

Ai dreptate, suntem intre noi, stelisti, chiar daca uni-s din Mangalia, pana la urma ii acceptam si p-astia, ce mama dracu', dar mai in spate, la semi intuneric, sa nu se vada.

Mai omule, lotul e si-asa subtire, crezi ca ar rezista si-n campionat, si-n UEFA, si-n cupa? Tii minte cum ne strecuram printre meciuri acum catva timp, se anulau etape, si pana la urma au urmat treizeci de mii de accidentati si indisponibili?

Teoctist06.07.2007 08:04

:laugh: Super tare! Imi place sa dialoghez cu tine. Esti un tip care stie sa o coteasca la nevoie. Referitor la faza cu stelistii din Mangalia, eu nu fac diferente. Pentru mine Stelistii sunt toti la fel. Indiferent ca sunt din Bucuresti, Mangalia, Satu Mare sau Chisinau.

In ce priveste bataia, stai linistit ca am glumit. Ultimul lucru pe care l-as face pe lumea asta ar fi sa dau intr-un Stelist.

Nu conteaza cat de subtire e lotul, conteaza cat de mult ne dorim sa castigam si Cupa. Si acum fie vorba intre noi, lotul s-a mai marit.

Respect tie Stelistule din mANGAlia! :biggrin:

axl2306.07.2007 08:13

Bine, eu ma opresc aici. Respect si tie.

Raman la ideea initiala, Cupa Romaniei nu imi pare un trofeu foarte important fata de clasarea pe primul loc in campionat sau parcursul in UEFA, in eventualitatea in care ajungem acolo.

Teoctist06.07.2007 11:22

In eventualitatea in care ajungem acolo. Corect. Asta era ideea pe care doream sa o implementez retoricii tale. :laugh:

_yang06.07.2007 11:39
Raman la ideea initiala, Cupa Romaniei nu imi pare un trofeu foarte important fata de clasarea pe primul loc in campionat sau parcursul in UEFA, in eventualitatea in care ajungem acolo.

UEFA Champions League cred ca ai vrut sa zici...

SSK06.07.2007 13:29

Daca as avea de ales intre locul 2 si Cupa anul viitor, as alege Cupa. Desigur, intre Titlu si Cupa as alege Titlul. Insa cel mai de-a dreptul, le-as vrea pe amandoua!

cris06.07.2007 16:47

O echipa de talia Stelei care se respecta ar trebui sa castige toate meciurile sau cel putin sa dea tot ce au mai bun pentru echipa indiferent de miza sau adversar, asa ca eu as vrea sa castigam TOT.

Forza Steaua!

se7en06.07.2007 20:13
Ar fii frumos sa castigam cupa din nou dar vad cum este mai greu pentru jucatori sa se ambitioneze sa o castige pentru ca pana la urma esti tratat numai cu Cupa UEFA, in schimb castigarea campionatului....

de asta ii avem pe Ochirosii, Tudose, Prunescu sau Bicfalvi, nu? cel putin asa ar trebui :)

Skynet_pcsp03.08.2007 20:08

si eu sunt de parere ca sunt alte cometitii mai importante decat cupa Romaniei.eu zic ca ar trebui sa ne concentram numai pe competitiile importante cum e Champions League sau Cupa UEFA.......si sa lasm cupa Romaniei pe ultimul loc..... steagro oricum cu lotul pe care Steaua si la facut acum eu zic ca avem sanse sa facem progrese mai mari ca ultima oara......si......daca avem noroc......poate trecem usor si de grupele CL......asa ca....... spre cl cu toata forza!!!!!!!!!

aaaaa.....aera sa uit......am si eu o nelamurire......ce capacitate are stadionul Steaua.....in nr de locuri.......cine poate sa mi spuna si mie plz... :blush:

steagsimplu

The Flyer04.08.2007 12:04

@Skynet_pcsp

tati,cupa Romaniei e un trofeu si merita cistigat!la faza cu locurile pe Ghencea,sunt exact 48.512 locuri impartite la loje (20.000,familia oierului e mare),28.512 la tribune!peluzele au fost desfintate pentru ca erau unii care-l injurau pe MARELE LIDER!

forever_STEAUA14.09.2007 11:51

În șaisprezecimile Cupei României, Steaua va întâlni echipa FCM Bacãu.

Partida se vor disputa pe data de 26 septembrie, pe terenul echipei mai slab cotate.

c.ronaldo1714.09.2007 12:43

Uraaaa forever. Mi`ai indulcit ziua :* :* :*... Vine Steaua la mine acasa!!!

Later Edit: Si vine si Rapidu` =))

«123»