FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mulțumim, Para!

«123»
Martin_Tudor1203.07.2007 18:46

Plecarea lui Sorin Paraschiv de la Steaua:

Paraschiv a pãrãsit ieri cantonamentul Stelei pentru a semna contractul cu Rimini, nu înainte de a-și lua un la revedere emoționant de la colegii sãi

"E meciul meu de retragere de la Steaua. Chiar am mari emoții, deși sînt de 9 ani la echipã", spunea Paraschiv înaintea amicalului cu Apoel Nicosia. ªtia cã urma sã plece la Rimini. Duminicã seara a participat și la ultimul antrenament, la finalul cãruia și-a sãrutat discret tricoul în care a evoluat începînd din decembrie 1999.

Neaga: "Ce faci, frãțioare, de ce pleci?"

Ieri a fost ziua cea mai grea. S-a trezit dis de dimineațã, s-a bãrbierit. ªi și-a fãcut geanta cu echipament. Nu pentru o nouã ședințã de pregãtire, ci pentru despãrțirea de Steaua. A coborît în holul hotelului și imediat a venit lîngã el Neaga, cel mai bun prieten al sãu. "Ce faci, frãțioare, de ce pleci? M-am întors eu și tu pleci?", i-a tot repetat Ricã.

Lui Para i s-au umezit ochii și apoi l-a îmbrãțișat îndelung pe Neaga. "Sã ai grijã de tine pe acolo", i-a transmis Neaga, dupã care a urcat în camerã: "Nu suport despãrțirile". Para a așteptat apoi ca Gigi Becali sã coboare din camera de hotel. Între timp, a venit lîngã el Rãdoi. Cei doi au luat loc la o mãsuțã și au discutat preț de 30 de minute.

"Cele mai grele momente"

Cînd ușile glisante ale hotelului Steigenberger s-au deschis, Paraschiv a zîmbit, și-a potrivit geanta cu echipament în portbagajul mașinii și a dat sã urce. ªi-a mai întors o datã privirea cãtre colegii sãi, așa cum a fãcut-o de mii de ori în timpul meciurilor jucate pentru Steaua. A oftat, și-a mai șters o lacrimã, dupã care s-a urcat în limuzinã. "Asta este viața. Sînt cele mai grele momente. E ca și cum ai pleca de acasã, de lîngã familie", a spus Para, dupã care a plecat.

bafta Para in tot ce vei face...pacat ca nu iti va fi mai bine ca "acasa"

nicaieri nu este mai bine ca acasa steagsahmic

pda03.07.2007 19:19

Paraschiv nu a impresionat niciodata prin tehnica sau viteza, dar a fost mereu cel care se lupta acolo la mijlocul terenului avand toate calitatile unui mijlocas defensiv, determinarea sa din joc aducandu-i in final si banderola de capitan. Sa ne aducem aminte de Paraschiv nu ca jucatorul care se sufoca la meciul cu Dinamo Kiev ci de jucatorul care marca cu zambetul pe buze la Liege, si sa-i uram mult noroc la noua sa echipa.

elika03.07.2007 19:34

steagcruce2 multumim Para pentru tot ce ai facut pentru noi ,pacat ca a plecat un jucator trup si suflet pentru Steaua multa bafta la noua ta echipa vei ramane mereu in inimile noastre fular-campioniifularsteaua2

Sforza03.07.2007 20:02

Mult,mult succes la noua echipa!

Multumim pentru tot ce ai facut la Steaua!

Din pacate esti printre putinii stelisti adevarati din ultimul timp.

Inca odata, bafta multa!

neaalecu03.07.2007 22:43

you'll never walk alone...Para!

rosualbastru04.07.2007 01:43

RESPECT, Paraschiv!

Dumnezeu Cu Tine!

Forza Steaua!

tzepelea04.07.2007 04:27

mult noroc Para...

si succes la noua ta echipa!!!

Forzza Steaua!

AKM-4704.07.2007 04:38

Mult succes la Rimini Para, unul din cei mai buni jucatori si devotati jucatori ai echipei Steaua. fularsteaua2

ariven2104.07.2007 05:28

Salutare natiune stelista.

Iata ca in prrag de iulie 2007 ne despartim de un jucator care poate fi considerat ca exponent al noii generatii. Sorin Paraschiv. Un jucator crescut si lansat in fotbalul mare de Steaua. Un mijlocas care nu a debutat fericit in echipa mare (episodul "sufocarii' duin turul disputat in Ghencea cu Dinamo Kiev in 1999) dar care a avut ambitie si determinare sa revina si sa arate ca e unul dintre cei mai buni jucatori pe care clubul Steaua Bucuresti i-a format si i-a lansat spre glorie. Caiera lui la Steaua este incununata de trofee, dar cireasa de pe tort o constitue evolutie Constanta foarte buna din ultimele trei sezoane de cupe europene. golurile lui cu Herenveen si cu Standart Liege intaresc calitatea evolutiilor lui.

Alaturi de George Ogararu (si el produs 100% stellist), Sorin Paraschiv a reprezentat unul din stapii de sustinere ai Stelei, fapt evidentiat in special in sezonul trecut, cand datorita crizei de efectiv, Sorin s-a remarcat prin Constanta lui si prin calitatea jocului.

Multumim "Tigrule" pentru daruirea ta si pentru sudoarea varsata de mic copil pentru a apara asa cum ai facut-o, culorile clubului nostru, Steaua Bucuresti

Per siempre 22 Paraschiv

Off topic as vrea sa fac o propunere AISS-ului, anume infiintarea unui "HALL OF FAME" a suporterilor stelisti. Acest lucru s-ar concretiza prin fabricarea unor plachete cosacrate marilor jucatori care au reprezentat clubul lor, si se pot oferi in momentul in care jucatori gen Paraschiv, Ogararu si altii (in afara de Oprita) parasesc gruparea noastra. Cred ca asemenea gesturi din partea noastra ar fi exceptionale si mai ales foarte bine primite de jucatorii in cauza, aratandu-le ca noi, suporterii stelisti nu i-am uitat. Daca doriti sa dezvoltati aceasta idee, si evident sa o imbunatatiti, ma ofer voluntar daca considerati ca aveti nevoie de ajutorul meu.

ariven2104.07.2007 05:33

Si scuzati va rog greselile de grafiere...

Editat de moderatori!

84ava04.07.2007 07:13

Paraschiv...cel crescut de Steaua

Paraschiv...cel ce se sufoca in meciul cu Dinamo Kiev(unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acea perioada)

Paraschiv....cel pentru care ma bucuram nespus la fiecare dribling(mai rar nu-i asa?)

Paraschiv...cel nelipsit din echipa de start a Stelei din ultimii ani(in ciuda schimbarilor de antrenori)

Paraschiv...cel care alerga intr-un meci poate cat toti ceilalti la un loc

Paraschiv...cel care chiar suferea cand pierdeam

Paraschiv...simplitate,devotament,transpiratie...22

Multumim,Para!

Azazello04.07.2007 08:03

Multumim TIGRULE si succes !

mariusmiron04.07.2007 08:07

fular-campionii

Para, ai demonstrat ca poti fi un fotbalist cum ar trebui sa fie toti, sa-si dea viata pentru echipa la care joaca, sa sti sa accepti infrangerile, sa sti sa te bucuri alaturi de noi suporterii la victorii, sa sti sa treci peste jignirile aduse de niste oameni fara minte clubulu nostru.

PENTRU TOT CE AI REALIZAT ALATURI DE Steaua, ITI MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL-Vei ramane MEREU in inima mea -

ROS-ALBASTRU pana la moarte!!!!!!!!

aiurica04.07.2007 08:09

citesc mesajele si parca imi vine sa plang....Dumnezeu sa fie cu tine...numai bine unde o sa fii....oameni buni...a plecat la mai bine....ce facem priveghi?nu a murit.

George Stan04.07.2007 08:48

Niciodata nu o sa uit golul lui de la Sofia. Bafta Para!

mgeamby04.07.2007 09:02

te iubim, tigrule! felicitari pentru ca ai plecat in italia, stiu ca-ti doreai un transfer in strainatate! tu stii cel mai bine motivele pentru care ai luat aceasta decizie, iar noi te respectam pentru asta! bafta! 22=Para

bibbi04.07.2007 09:32

Multumim pentru tot ce ai facut pentru echipa.

Succes la noua ta echipa sa promovati in prima Liga!

Te iubim Tigrule!

steagcruce2

bumbum04.07.2007 09:53

Ii vom duce lipsa lui "Gatusso" de Romania mai repede decat credem. Nu degeaba a fost titular in echipa antrenorilor care au fost in Ghencea in ultimii ani. Il astept sa revina pentru un ultim an la Steaua cand va dori sa isi incheie cariera.

twetwet04.07.2007 11:22

Paraschiv si atat!

tot respectul meu si iti multumesc pentru tot efortul depus! tu si Ogararu sunteti copiii de suflet ai magicei Steaua!

n-o sa uit niciodata foarfeca ta din meciul cu Brasov

sunt mandru sa fiu nascut in alexandria ca si tine

bafta la rimini si ma rog sa te vada juventusul jucand ;)

carbone04.07.2007 16:06

bine ca am scapat de el, poate vor construi atacul fara pase inapoi

bumbum04.07.2007 21:24
bine ca am scapat de el, poate vor construi atacul fara pase inapoi

si tu faci parte din categoria celor rautaciosi sau cel putin a celor care nu isi mai aduc aminte de ce a facut Paraschiv la Steaua. Daca vrei sa te legi de cineva si sa faci comparatie intre jucatori....iti spun eu doua nume....l.o.v.i.n si c.o.m.a.n....e de ajuns?

CaTaLiNsm04.07.2007 23:13

Multumim Para pentru tot.....nu ai fost tu cel mai bun intotdeauna dar ne-ai dovedit ca ai fost cel mai devotat!Iar celor care carcotesc mereu si sunt vesnic nemultumiti le sugerez lor sa vina la lot......MeReUSteLiSt

w3bmaster04.07.2007 23:35

Multumim

Da pacat ca ai ales banu decat performanta da asa e romanu

NO_LIMIT05.07.2007 11:44

Acum ii multumiti si plangeti ca pleaca de la Steaua...dar ati uitat cand il injurati si il desfintati...in fine...Para nu a fost un jucator de creatie pentru ca el a fost invatzat sa

munceasca si sa "strice" atacul echipeleor adverse...tot respectu pentru eforturile si munca depusa...si sa nu uitam ca Para are mai multe titluri decat Rapid!!!

BAFTA Para!

fularultras

cris06.07.2007 05:45

Multa bafta la noua echipa si iti multumim pentru tot.

«123»