Plecarea lui Sorin Paraschiv de la Steaua:
Paraschiv a pãrãsit ieri cantonamentul Stelei pentru a semna contractul cu Rimini, nu înainte de a-și lua un la revedere emoționant de la colegii sãi
"E meciul meu de retragere de la Steaua. Chiar am mari emoții, deși sînt de 9 ani la echipã", spunea Paraschiv înaintea amicalului cu Apoel Nicosia. ªtia cã urma sã plece la Rimini. Duminicã seara a participat și la ultimul antrenament, la finalul cãruia și-a sãrutat discret tricoul în care a evoluat începînd din decembrie 1999.
Neaga: "Ce faci, frãțioare, de ce pleci?"
Ieri a fost ziua cea mai grea. S-a trezit dis de dimineațã, s-a bãrbierit. ªi și-a fãcut geanta cu echipament. Nu pentru o nouã ședințã de pregãtire, ci pentru despãrțirea de Steaua. A coborît în holul hotelului și imediat a venit lîngã el Neaga, cel mai bun prieten al sãu. "Ce faci, frãțioare, de ce pleci? M-am întors eu și tu pleci?", i-a tot repetat Ricã.
Lui Para i s-au umezit ochii și apoi l-a îmbrãțișat îndelung pe Neaga. "Sã ai grijã de tine pe acolo", i-a transmis Neaga, dupã care a urcat în camerã: "Nu suport despãrțirile". Para a așteptat apoi ca Gigi Becali sã coboare din camera de hotel. Între timp, a venit lîngã el Rãdoi. Cei doi au luat loc la o mãsuțã și au discutat preț de 30 de minute.
"Cele mai grele momente"
Cînd ușile glisante ale hotelului Steigenberger s-au deschis, Paraschiv a zîmbit, și-a potrivit geanta cu echipament în portbagajul mașinii și a dat sã urce. ªi-a mai întors o datã privirea cãtre colegii sãi, așa cum a fãcut-o de mii de ori în timpul meciurilor jucate pentru Steaua. A oftat, și-a mai șters o lacrimã, dupã care s-a urcat în limuzinã. "Asta este viața. Sînt cele mai grele momente. E ca și cum ai pleca de acasã, de lîngã familie", a spus Para, dupã care a plecat.
bafta Para in tot ce vei face...pacat ca nu iti va fi mai bine ca "acasa"
nicaieri nu este mai bine ca acasa steagsahmic