FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mulțumim, Para!

«123»
fcsteaua.ro03.07.2007 12:51

Dupã acești 8 ani petrecuți sub culorile roș-albastre, stând împreunã atât la victorii, cât și la eșecuri…

dupã zecile de meciuri în care tu ai transpirat și pentru noi, iar noi am cântat și pentru tine…

dupã cele 3 titluri de campion, 2 supercupe și dupã cele 3 primãveri europene…

dupã ce am plâns împreunã în Semifinala de pe Riverside…

dupã ce ani de zile ai reprezentat cu onoare și dârzenie, dar și cu multã decențã valorile și culorile Stelei,

Îți mulțumim din suflet, Para și îți dorim tot binele din lume la noua ta echipã!

Rãmânem cu gândul alãturi de tine, așa cum știm cã și tu vei rãmâne alãturi de noi!

Asociația Independentã a Suporterilor Steliști

roby_spartacus03.07.2007 12:59

ITI multumum Paraschiv !!! Si sper sa faci o treba buna la echipa care esti si sa ne ti pumnii pe castigarea cap 24... si calificarea in CL !! SUNTEM ALATURI DE TINE vei fi mereu un STELIST fular-campionii

cristi_mold03.07.2007 13:10

Multumim Para, ca ne-ai facut mandri ca suntem stelisti si ca pentru atatea ani ai purtat povara, dar si privilegiul de a fi singur produs 100% al clubului Steaua.

daniel_mititelu03.07.2007 13:11

Un baiat cu bun simt, muncitor.Un jucator bun iar ca este al 2-lea dupa Laca in prezentele europene spune multe!Ii doresc succesc acolo unde se duce!Si te asteptam din nou in Ghencea in calitate sa mai vedem .........:P Bafta Para!!!

Crangasi_boy03.07.2007 13:13

Respect Sorin Paraschiv!!!!!!!! un jucator poate nu foarte talentat, dar foarte ambitios!!!!! poate chiar si un simbol al acestei echipe de dupa '89 Personal, ca si multi alti stelisti, nu sunt de acord cu plecarea lui la Rimini, iar intr-un fel chiar ma simt ofensat ca a preferat sa plece de la noi pentru o echipa din seria a 2a.....Oricum bafta Paraschiv!!!! sanatate multa

David_n_Elgin03.07.2007 13:14

Un adevarat stelist! Sa te ajute Dumnezeu Para!!!

fane_casieru03.07.2007 13:31

Tot RESPECTUL !!!

forever_STEAUA03.07.2007 13:38

Sa ai noroc, Tigrule!

Z3US03.07.2007 13:50

Mult noroc Para iti tinem pumnii ! :(

cristi_mold03.07.2007 14:02

Poza aleasa pentru acest articol este una sugestiv. Il intruchpeaza pe Sorin Paraschiv, chiar asa cum era el pe teren. Mucitor, cu travaliu impresionant. gata oricand sa isi dea sufletul pentru echipa iubita.

korynna03.07.2007 14:55

Multumim Para!Toate despartirile sunt grele si jucatorii iau cu ei o parte din noi atunci cand pleaca!Daca despartirea de Elton a fost atat de grea,despartirea de Para e si mai apasatoare tocmai datorita faptului ca a fost atatia ani cu noi,a trait in spirit ros-albastru si cu siguranta a facut cinste echipei atunci cand intra pe teren!Mult succes la Rimini!

Tav03.07.2007 15:08

Imi aduc aminte primul lui meci in cupele europene cu Dinamo Kiev in 2000...

A iesit dupa 20 si ceva de minute pe motiv ca se sufoca...

Cine ar fi crezut ca acel pusti va colectiona cel mai mare nr de meciuri in cupele europene dupa Laca...

Nu a avut talentul unui Dica, dar a suplinit prin daruire, profesionalism, ambitie.

Multumim Para!

Si bafta...

Anna Marya03.07.2007 15:29

multumim Para pentru tot ce ai facut pentru noi speram ca Hagi te va convinge sa ramai da nu a fost sa fie noi nu te vom uita si nici tu pe noi(cred) poate intr-o zi te vei intoarce la Steaua chiar dak nu ca jucator poate in conducere multa bafta la noua ta echipa si sa o ajuti sa promoveze in prima Liga..succes!!!

costy_k1_G.03.07.2007 15:30

pentru. Para: Nu esti prea talentat dar ai ambitie si cu ea poti reusi si mai departe. Sper sa pleci cu sufletul inpacat si cu fruntea sus. Nu am cuvinte sa-ti multumesc...Succes. fular-campionii steagcruce2

DonAndres03.07.2007 15:33

Multumim pentru tot TIGRULE!!!Te vom iubi si respecta mereu!!!

Dulah03.07.2007 15:39

Stelist pur .Multa bafta!

daniel_mititelu03.07.2007 15:55
multumim Para pentru tot ce ai facut pentru noi speram ca Hagi te va convinge sa ramai da nu a fost sa fie noi nu te vom uita si nici tu pe noi(cred) poate intr-o zi te vei intoarce la Steaua chiar dak nu ca jucator poate in conducere multa bafta la noua ta echipa si sa o ajuti sa promoveze in prima Liga..succes!!!

si eu tin minte acest moment si tare imi era ciuda atunci iar cu timpul a devenit unul dintre preferatii mei.

raul stelistu03.07.2007 16:40

Multumesc pentru ce ai facut pentru Steaua si mult noroc si sanatate in continuare la viitoarea echipa cu care sper sa promovezi anul viitor

FORZA Steaua steaua_ro

cris03.07.2007 16:43

Multumim pentru tot , Para , vei ramane mereu in sufletele nostre , mult succes la noua ta echipa .

lupi03.07.2007 17:01

Respect Paraschiv!!!

grizzly03.07.2007 17:03

da, iti multumim din suflet Para!

vasilestelistul03.07.2007 17:52

iti multumesc Para ca ai reprezentat cu mandrie culorile ros-albastre insa puteai sa ramai in Ghencea decat sa mergi in serie b.

mult noroc la noua ta echipa

FORZA fularsteaua2

crafft03.07.2007 18:10

dupa ce a luat Steagul,jegos al rrapidului ,din mana lu` mucescu ala mic,cand acesta a venit in fata galeriei Stelei si il flutura.

bafta in continuare!

stelista_pe_viata03.07.2007 18:16

Tigruleeee....Mult Succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Respect pentru un STELIST ADEVARAT!!!!!!!!!1 steagsimplu steagcruce2

ultras_SS_985503.07.2007 18:37
dupa ce a luat Steagul,jegos al rrapidului ,din mana lu` mucescu ala mic,cand acesta a venit in fata galeriei Stelei si il flutura.

bafta in continuare!

Din cate imi aduc aminte cel care a luat steagul de la "tati ala ma bate" era Pompiliu Stoica parca

«123»